Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz degu #16965 üzenetére

Most jó, megy, reggel nem ment, mármint a kábeles. A műholdasról ugyan azt tudnám mondani amit te, de hát akkoriban ez nagy szó volt mikor bejött és hát váltottunk, ez kellett.

tildy: Azért én amiket teszteltem, terhelés alatt mind hangos volt. Na jó, a Dell Mini 1010HD nem, de az passzív, teljesítménye meg lófütty alapú. Viszont nagyon notebookok között, ami már egy asztali szintjét kaparássza, hát ott azért van hang, ha este filmezek zavar. Ezért kell most egy HP 4730/4530-as, mert az apa dolgok esetén lekapcsolt ventivel m3egy és nagyon masszív. Az asztali gépekre rátérve, CPU-ra hőcsöves hűtés, VGA-ra szintén, vagy normális gyári hűtővel kel venni, nem ref.-el, tápból szintén vannak már manapság extra halkak. Még ami fontos az a ház kialakítása, a légáramlás megtervezése. Pl. nálam két összesen három darab rendszerhűtő van a gépben, kettő megy 400-600rpm körül, egy pedig 200rpm-en, szerintem meghallanád, nem igazán zavarna. Elég közel rakom a fülem, persze akkor halaltszik hogy megy, terhelés esetén is ugyan ekkora hangja van, mert nem nagyon melegszik, talán a HDD a leghangosabb a gépben, ami egy passzív alu tömbben van (HDD hűtő), plusz gumi rázkódáselnyelőkkel betéve, szóval este ha minden csöndes akkor azt hallani.

ui.: Édesapád hogy van?

Új hozzászólás Aktív témák