Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kriszbmx #52964 üzenetére
Az durva. De ezek szerint megérte.
Ettől függetlenül mint írtam ezek nem filléres cuccok, évekig bámulja majd a tulaja.
ÉS akkor nem csak úgy kell(ene) reklámozni, hogy tökéletes fekete, hanem mellé írni, több, mint 90%-ban lesz vertical, horizontal banding és/vagy tinting is amelett és kb 10 emberből 2-3 tulajt biztosan zavarni fog. A többi vagy nem látja, vagy nem érdekli, vagy egyszerűen nincs meg ehhez az idege, végig járni az utat.És pont ez a lényege, így simán megéri nekik kihajigálni az elcseszett panelokat, mert két sony oled után, számomra az jön le, hogy más gyártóknak válogatott paneleket küldenek.
Azok olyan homogének voltak, ahogy kell, nyilván ott is van kivétel és rossz a panel, de házon belül ez úgy látszik simán belefér, hogy aki látja ezeket a hibákat, azoknak minden gond nélkül cserélgessék a panelokat és fizessék az ez után járó munkadíjat. -
Piftuka
veterán
válasz
Kriszbmx #50377 üzenetére
Hát ez - az LG szerviz hozzáállását leszámítva - annyira rosszul hangzik, hogy elmondani sem tudom...
Szabad tudni, mennyi időn belül játszódott le mindez az első, hibás példány megvásárlása, és a már jónak talált E9 megvásárlása között?
És mi a helyzet ilyen téren a 65 colos Panasonic GZ950 &1500, SONY A8, A9, és Philips 7xx/8xx/9xx készülékek esetében?
Őszinte, hozzáértő, bármi féle elfogultságtól mentes véleményt szeretnék ezekről, és azt hálás köszönettel veszem! -
Strezi
őstag
válasz
Kriszbmx #50377 üzenetére
Érdekes nekem ez a tint hiba, a 7-es sorozattól fölfelé. Előtte ugye az volt a koncepció, hogy a 3D polár filter, és annak kritikusan pontos illesztése eredményezhet ilyen színcsúszási problémát. Aztám kiderült, hogy nem, teljesen más okból, de a probléma 3D nélkül is fennáll. Söt, talán még rosszabb is lett pár generáción keresztül, a C9 - CX - ig, ahol már nem hallani annyit...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kriszbmx #42772 üzenetére
imo mindenképp vegyél APCt vagy akármi jobbat.
De azt tudni kell, hogy lehet vmitől megvéd de villám tud olyan dolgokat csinálni, hogy nem is érted. Fizikai leválasztáson vagy telefonkábelen! átment... ilyesmik. Amikor a megszenesedett UTPt markolod elment a számítógépig és utána nem ment tovább... értelmetlen.
-
Calogero
addikt
válasz
Kriszbmx #42772 üzenetére
Amit te linkeltél az 1800J a túlfeszültség-energia osztályozása, az APC PM8-GR 2690 Joule.
Nálam ilyen a védelem:
Az elektromos hálózat felújításánál már gondoltam erre, az első védelem már a villamosszekrényben megtörténik ( [link] ) Utána pedig APC PM8-GR-t használok.
Valamint a lakásbiztosítás is tartalmazza a túlfesz.károkat.túlfesz védelemmel ellátott elosztók topicja: https://prohardver.hu/tema/tulfeszultseg_ellen_vedo_eloszto/friss.html [link]
-
cichlid1
tag
válasz
Kriszbmx #39768 üzenetére
Ez nem kamu???? Nem tudok olyan felületről ahol a Netflix logó folyamatosan ott lenne és beégne. Filmnézés alatt nincs logó sehol!!! Ha a menüjébn álldigált órákat talán, nem ismerem milyen app van a tévén, hogy van megoldva, de ha meg nem nyúlsz a tévéhez és nem megy tartalom akkor meg a képernyővédő indul el pár percen belül szóval ez így nekem nem áll össze..
-
válasz
Kriszbmx #39768 üzenetére
2019 Nov 16-án B6-ot?
Hát szerintem ez valami kiállítási darab volt és jól átbaszták a csávót... másrészt már vagy 4 éve nem kapni ilyen terméket.
Meg $3K? Szerintem itt valami nagyon nem kerek ezzel a sztorival...Jóhogy be van égve meg minden baja van...
Ha meg csak elírás és B9 az a B6 akkor ez egy bazi nagy user error.
-
krx21
nagyúr
válasz
Kriszbmx #39748 üzenetére
A méret fontos, de otthoni körülmények között csúnyán megveri az E9 a Q90-et. Pont tegnap néztem pár LG féle HDR Oled demót, ahol rendesen virágzott volna a Q90-en. Ráadásul a feketén kívül, a színek mélysége, a sötétebb árnyalatok is mind szebbek az Oled-en. Kár hogy nem jött össze a teszt..
Konzekvencia: 77”-os OLED. -
daneel_hu
addikt
válasz
Kriszbmx #39467 üzenetére
Igen ez lehet, csak nagyon szimpla a gondolatmenet és abból következtetsz.
600 bruttóért vetted a 65c8-ast, és nem tudjuk mennyit adott el belőle az LG Magyarország mielőtt (TE) berendeltetted a panelt náluk. Azt sem tudjuk hány készülék ment el 780e bruttóért és mennyi 600e közeli áron. Lehet, hogy mire egy cserepanelt kell rendelni, ahhoz "tartozik" 20 vagy 30 problémamentes(!) készülék, a hozzá tartozó profittal.
A 30 készülékkel keresett mondjuk 6 vagy 7 millió bruttót a magyar cég, mire bebukta a paneled árát (a gyártóval) egyetemben. Na und...
Azt is kevesen tudják, hogy a költség ilyenkor megosztódik, noha a gyártóé a nagyobb része.Az utólag rendelt cserealkatrész pedig - mint tudjuk - mindig drágább mint amelyet az anyacég beéppítet a saját gyárában.
Most rendeltem 2006-os Mazdához váltóbowdent, 85e bruttó volt.
Egy rakás szar a konstrukció amúgy - hiába japán sajnos - az eredeti gyártási ár lehetett vagy 10-12e HUF ennél az alkatrésznél, nem több. Ennyivel drágábban adják utólag ezeket a szarokat. Ez van.Ha egy gyártó hivalatos szervize vagy akkor elég sok megkötés van, ha kizárólagos szervize vagy akkor még több. EPSON nyomtatókkal van dolgunk (van belőle több), pl meg van határozva, hogy milyen modellekhez kell tartanod alkatrészeket, főleg nyomtatófejet. Ha lejár a szavatossága és nem használtad fel, akkor a gyártó visszaveszi 80%-os önköltségi áron. Magyarán bukod a gyártó által előírt fej árának a 20%-át pusztán azért mert a gyártó terméke volt olyan jó, hogy nem romlott el senkinel sem.
Viszont a többi termékénél meg beszedhetted a drága szervizelés díját, hopp mindenki jól jár.
Szóval vannak érdekes dolgok...És akkor arról nem is beszéltünk, hogy ezekre az esetekre milyen vállalati biztosítások léteznek.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Kriszbmx #39007 üzenetére
Igen szürkebb ,a Nemetek erre piszkos feheret mondanak .
Persze lehet sokat nem zavar ,de sokszor van reklamoknal is nagyobb feher hatter es engem pedig ez nagyon zavar .Csak a q85 ös most megint dragabb lett ,baris nalunk ,valamelyik nap meg birtam volna 1600€ ert rendelni . -
PATTA86
csendes tag
válasz
Kriszbmx #38204 üzenetére
Még 3 hét???
azt hittem már megkaptátok krx21-el együtt. Ugye amit nemrég (kb már 3 hete) rendeltetek a MM-ból 660k-ért. Kíváncsi leszek rá, hogy szerepel majd nálad/nálatok az E9
Tudtommal kb annyival jobb az E9 a C9-től, hogy abba van alul beépített soundbar, szóval annak jobb a hangzása, ennyi. Most én is a kettő között gondolkozok 65"-ban... várom mikor lesznek jó árban...
-
nitro16
senior tag
válasz
Kriszbmx #37247 üzenetére
Össze vissza ment ez is, egyik nap adtak hozzá másik nap nem. Én is ekkor nézegettem azért tudom, meg online kint is volt a készlet erejéig. Lehet után volt, hogy újra töltötték a készletett de addig x napig nem adtak míg nem volt.
Sokra nem mész egy ilyen csodával, biztos nem fogy úgy a készlet belőle aztán így hozzá csapva a tv-hez hátha többen vásárolnak.
-
válasz
Kriszbmx #36037 üzenetére
Most neked milyen tv-d is van? Gondolom LG
, de milyen típus?
Te is panelra vársz?
Én már ennyi tv/panelcserénél már úgy kivágtam volna a két betűs céget, mint macskát... Akármilyen jó az oprendszer, távirányító. Ez aránylag egy kis fórum, de ebben a szűk körben is mik mennek... Borzasztó. Nagyon türelmesek vagytok! -
renatto
őstag
válasz
Kriszbmx #35514 üzenetére
Ahogy korábban is írták neked, a tinting a 65"-ra jellemzőbb, 55"-re nem is nagyon volt panasz ilyen téren... Tesztábrán - 2 év után - már láttam én is sárágán, de amúgy soha. Viszont az 1 órás frissítő rontott rajta.
(#35515) tutitibi Ez így rettenetes.
Elég szivárványos. Max OLED fényen van? Nagyon világít....
-
renatto
őstag
válasz
Kriszbmx #35458 üzenetére
Engem pont a fehér annyira nem zavar, hogy egy hófehér tájon a szélén rózsaszínes (mondjuk a mértékétől függhet), hisz az elég ritka és csak fehéren jön ki. Viszont egy "sárgás a zölden" a kép szélén már pl az összes (foci)meccsen látszik, illetve ott a többi szín is elváltozik kicsit. Szóval ez inkább zavaró szerintem. De kinek mi.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Kriszbmx #35311 üzenetére
C9 helyett biztos nem vennék Panát abban az árszegmensben, hanem inkább rádobnék zsetont és go GZ2000. C9-es sok paraméterében jobb mint a GZ950.
Játszol a tévén?Ha már GZ1500-on filózol akkor köhögd ki azt a kevés pénzmagot, és kapsz GZ2000-est.
Most van ahol 1 milla bruttó körüli összeget kérnek érte. -
válasz
Kriszbmx #35311 üzenetére
Az FZ a tavalyi széria. Nekem az 55FZ800 és a 65FZ950 van. Mindkettő hibamentes, látható tinting és banding nincs. Legalábbis a mindennapi használat során nem vettem észre semmit. Nincsenek halott pixelek sem..
Én azt javaslom, ha Panát veszel, az idei szériát próbáld ki, hogy ezek közül melyiket, a Te pénztárcádtól függ.
Itt találsz információkat:
link -
daneel_hu
addikt
válasz
Kriszbmx #35120 üzenetére
Türelem, türelem.
Sokan jelezték, hogy első pár órában hasonló anomáliák voltak láthatóak.
Aztán az első 20 óra után tovatűnt mind.
Mondjuk emlékeim szerint az E8 nem volt ilyen már elsőre sem, de ki tudja lehet rosszul emlékszem vagy nem is foglalkoztam ezekkel a tesztekkel.Olyat 65 colban nem fogsz találni ami tökéletes lesz.
De! Még egy tintinges 65 colos is jobb mint egy homogénebb 55 colos, azért ezt ne feledd! -
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Kriszbmx #35123 üzenetére
Használd, ne kínozd feleslegesen. Jobb lesz pár nap után, de a tökéletestől messze lesz, akármennyit is futtatod a pixelfrissítőt. De ha LCD-t veszel, ott lesz rengeteg más, ami sokkal jobban zavarna, mint ez a sötétszürke árnyalati sávosodás. Az enyém is (két éves) sávos kb ennyire, de megszoktam és egyébiránt a kép minősége csodás, szóval szerintem barátkozz vele és állítsd be normálisan, mert akkor a v. banding is jobb lesz.
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Kriszbmx #35115 üzenetére
Miért nem érdeklődtél vásárlás előtt?
Pedig egyszerű, csak beírod a gugliba, hogy oled vertical banding és lehet "csemegézni". De hogy a kedved ne menjen el az egésztől elárulom, az LCD sem jobb nála, sőt... sokkal rosszabb, ha nem is feltétlenül a vertical banding ami a legrosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Tippmix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 C3 - 120Hz, 140cm, 4k - apró pötty
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028 Májusig Garis) Gallery Edition
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest