Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
PATTA86
csendes tag
válasz
julius75
üzenetére
Én idáig bíztam benne, hogy idén jó akciók lesznek a tavalyi 2019-es tv-k között, ha már a BF egy nagy rakás sz@r volt tavaly, meg több szempontból jónak ígérkezett ez az év... csak nem várt más külső tényezők most közbe szóltak sajna...
de bízzunk benne, hogy lesz még pozitív meglepetés még májusig 
-
-
PATTA86
csendes tag
válasz
julius75
üzenetére
Nem...
még tavaly BF fele gondoltam, hogy venni kellene egy tv-t, el is kezdtem olvasgatni a ,,Milyen TV-t vegyek?" topikot és közbe elkezdtem nézegetni a 55"-os QLED-eket
de aztán megtetszett a 65"
(meg kb 4 méterről is nézném..) aztán mivel én csak filmeket néznék sötét szobában bele olvasgattam itt az oled tv topicba is és végül a 65C9-et gondoltam megvenni, de mivel nem sürgős a dolog, a tanácsok és az olvasgatások alapján vártam, hogy lesz egy jó vételem majd idén (500k környéke), de ezt most úgy érzem, hogy elúszni látszik...

-
Strezi
őstag
válasz
julius75
üzenetére
Biztos nem transzkódol. Nincs az a vas, ami 60FPS HDRt transzkódolna. Plánen nem egy kis NASban, pláne nem HDR vesztés nélkül.
De, egyértelműen függ hogy akadni fog-e a lejátszás, a kiszolgáló oldaltól. Nem csak a LAN vagy WiFi kapcsolat a szűk keresztmetszet. Már írtam, hogy mekem pl. ment minden évekig, amíg nem romlott el az akkori kliens progim a szerveren.
Szóval jó ha megy, ne foglakozz avval ha másnak nem, vagy szerinte nem kellene mennie
Akkor foglakozz ezzel, ha valami problémát tapasztalsz. Akkro érdemes hallgatni arra, aki már megoldotta. -
blakey
titán
válasz
julius75
üzenetére
Transzkódolva.

DLNA-n a szerverek általában kiválasztják a megfelelő "rendererr"-t és aszerint küldik a lejátszó felé, tehát belenyúlnak, simán mehet a 4K is a 100-as LAN-al szerelt TV-ken (mindegyik az) de egy valós érintetlen lejátszáshoz képest (SMB/NFS) jobban tömörített képpel és hanggal kerül továbbításra. Plex/Emby esetében megfelelő beállítással működhet tömöríítés nélkül is viszont a lejátszás bizonyos "bitráta csúcsok" esetében megakadhat. -
daneel_hu
addikt
válasz
julius75
üzenetére
Neked kb semmit
, ugyanaz lesz mint az E8-ason valószínűleg. C8, E8, W8-ban Alpha 9-es CPU van, B8, B9-ben Alpha 7-es.Jó a panás végeredmény, de ahogy Fisha is írta, mi 2-es DeJudderrel csináltuk a tesztet.
Rothfb szerintem maxira húzva vette fel - ezért az mégjobbnak tűnik.
(nem baj amúgy, lehet azért látni, hogy jól számol a Pana is)
Ha maxira húznám, az E8 is nagyjából ezt produkálná... számomra csak az volt a fontos, hogy ne szemeteljen és ne villogjon a gida.Valószínű a B8 is olyan mint a B9.
Ha valakinek van kedve, csinálja már meg a tesztet.
-
hunspikey
őstag
-
so_ha
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
Már a nyugati árakat sem érdemes böngészi, mert mostanra nálunk olcsóbb lett minden LG Oled a Forint gyengülése ellenére. A geizhals, és az idealo oldalak szerint eddig 4.399€ volt a 65W9 legolcsóbb ára, a 65W8 saját statisztikám alapján 2.849€ volt az alja, ezért írtam, hogy a 950e-es bontatlan ár korrekt érték.
-
salapp
addikt
-
válasz
julius75
üzenetére
Azzal, hogy kiállított db-okról beszélünk, jelentős engedménnyel szabad csak megvenni, vagy úgy se. Mondani meg azt mondanak, amit akarnak, mármint arról, hogy mennyit mentek a tv-k. Bár ezt ugye meg lehet nézni a szervizmenüben, de ahhoz már ugye infrás telefon is kellene.
Én azt gondolom, hogy akkora összegről beszélünk, ahol semmiképpen nem vennék kibontott, kiállított db-ot. Mindegy mennyit ment. Én mondjuk "kisebb" összegnél sem vennék kiállított db-ot.Egyébként ha játszani fogsz, akkor ne vegyél 8-as szériát. Ha nem, szerintem nyugodtan vehető a tavalyi széria is. Annyival nem fog kevesebbet tudni, ráadásul sokkal jobb árban van.
-
so_ha
senior tag
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
julius75
üzenetére
Az egyik kedvencem a W-széria. Olyan kéne, de csak 65E8-ra futotta, csóróság van.

Illetve ez csere lett 55E6V-ről.Nekem csak az oled-mozgással van bajom. Illetve általában a sample and hold kijelzők mozgásával. Sajna plazmáról jövök, az az etalon mozgásban.
Nyilván be lehet állítani megfelelőre is az oledet, és tartalomfüggő, de nem olyan jó mint egy impulzusos megjelenítő. A 24p összes nyűgjét-baját látod rajta.Ha lesz még egy oledem az vagy GX lesz vagy WX, de a cél a 77 col.
Csak méretnövelés esetén váltok.nem tudom mennyire lesz jobb a WX mint a W9.
De 120-as BFI lesz benne, kérdés, hogy ez tényleg egy jó BFI lesz vagy némileg ez is vibrálni fog mint a 60-as. -
daneel_hu
addikt
válasz
julius75
üzenetére
"Átjöttem az LG LCD topikból, mert szerencsémre volt aki már megjárta mind az ips mind a va típussal. Hétvégén el is döntöttük: lesz egy 65W(9/X) a nappaliba, váltja a régi GT30-at, illetve a picur kap a szobába egy mesenézős va panelest, amiért nem kár, bármi lesz vele."
Ez nagyon tisztességes, és előre is gratula.
Viszont némileg lehetne hallgatni olyanokra is akiknek már legalább 3 éve van oledjük és az egyik be is égett.
Szerintem a WX-et vedd, lesz benne 120-as BFI, míg a W9-esben csak 60-as van. Ha plazmáztál akkor hallgass rám, ennyit megér a dolog. Vagy ha van időd nézd meg a jelenlegi oledek mozgásmegjelenítését. -
salapp
addikt
válasz
julius75
üzenetére
"tv gyártóját", ennyi, ha tv-nek hívja a készülékét, akkó vizesnyolcas, mondaná Besenyő Pista bácsi.
Mindegy, akik oledet vet(t)ünk, úgy aratu.., akarom mondani, 1. elfogadjuk vagy 2. fingunk nem volt róla és a kiégett kacsa/filmbox stb logóval, vagy éppen snooker fanként, akinél a zöld posztó trapéz visszamarad egy hosszú szezon után, majd mérgesen tárcsázzuk a szervízt. -
daneel_hu
addikt
válasz
julius75
üzenetére
"A tv gyártóját is nehéz lenne véleményem szerint, hiszen ő ismerteti a "beégést", mint a technológiára jellemző jelenséget, aminek a csökkentése érdekében természetesen mindent elkövet, mind szoftveresen, mind pedig az újabb panelek fejlesztésével hardveresen."
Ez az ami sajnos nem igaz.
Különben nem lennének pl a WebOS-ben csili-vili magenta és sárga statikus elemek.
De még a gyártó szoftverében is vannak, így azt kell mondjam: nem tesznek meg mindent ezért.
Értem, hogy beég a kacsatévé logója az user error, de ha a webos alapmenüje ég be vagy a youtube színes pöcke a menüben az kinek a sara? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
julius75
üzenetére
Kockázatos... Ha nincs is beégve, az hagyján, de ki tudja hány órát ment úgy, hogy nem tudott lefutni a kijelző kompenzciós folyamat, ami azt eredményezheti, hogy esetleg hamarabb lesznek vele gondok. Nem ismerem a Philips szerviz hozzáállását az esetleges beégésekkel kapcsolatban, de gondolom nem lesz túl pozitív, ha megtudják hogy kiállított darab volt... és megtudják, abban biztos lehetsz.
-
so_ha
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
Soundbar-ban van a CI foglalat. Német PDF spec (CI-Slot: 1× Version 1.4). Miután más árkategória, mint a "C" ezért ritkán, kevés helyen van raktáron. Így az akciók is mások, mert nem forgalmazza 20 cég, mint az olcsóbbakat. Esetleg az új GX is megér egy pillantást. A 65"-os 20mm "vastag", és ez már tartalmazza a konzolt is, mellyel a falhoz tapad, illetve a teljes elektronika benne van, nincs külön soundbar.
-
so_ha
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
A boltok honlapját figyeld, mert az árukeresőkre sok ajánlat nem kerül fel (illetve törlik visszamenőleg). Az ajánlatok sokszor napon belül is változnak, így konkrét vásárlás előtt érdemes aktívan figyelni. Az MM-ben 02.12.-én volt 1,2m Ft a 65W9, most az Euronics-ban is ugyanennyi, a 65W8 meg 1 misi már hetek óta. A C9 más kategória, így biztosan nem lesz ugyan olyan áron, talán jövőre a E65-ös áráig lemehet, de csak az a tuti ami már elmúlt.
-
Tengri
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
Évről évre folyamatosan csökken az áruk. Tavaly ilyenkor a 65" C8 670 ezer volt.
Az most hogy már bekúszott a C9 581 ezerre az nagyon jó hír (mondjuk csak az MM-ben). Június után volt 545 ezer a C8. Nem hiszem, hogy bekúszna 500 ezer alá, de elképzelhető hogy olyan 520-530 ezer körül lesz május-júniusban a 65" C9. Igazából az új széria áprilisi megjelenéséig minimum érdemes kivárni, illetve a nagyobb kedvezményeket megvárni a focimizéria miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MM online vásároltam, de nem találom sehol a garancia vagy jótállási jegyet! Mi a teendő? Kinek írjak? Gondolom az MM ügyfélszolgálatnak. Köszönöm.
de bízzunk benne, hogy lesz még pozitív meglepetés még májusig 
még tavaly BF fele gondoltam, hogy venni kellene egy tv-t, el is kezdtem olvasgatni a ,,Milyen TV-t vegyek?" topikot és közbe elkezdtem nézegetni a 55"-os QLED-eket

Vhiktor