- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Amúgy nekem is megvan az elszámolóm előző évre, persze itt a haldokló nyugaton nekünk nincs rezsicsökkentés...
Strómból 2653 kWh-t égettem el 2023-ban, ez 961,81 eurómba került, gázból meg 13.865 kWh-t, ami 1174.83 eurót kóstált. Van róla valami bonyolult részletezésem is, hogy hogy számolták, de annyira nem érdekel. Ja, saját órám van amúgy.
Csak hogy képbe kerüljetek, hogy milyen jó világ van felétek... Amúgy nem hasonlítottam össze (mert MJ, meg m3, meg kWh, meg kisfaszom, a fenének van kedve számolgatni), de ez így gondolom, valami nagyon hasonló árat hozna ki a végére, nem? Csak mert a gáz mostani árfolyamon forintban nekem olyan kb 450e, de ez nem társasházi lakás, hanem egy különálló, 3 szintes családi ház, padlófűtéssel, meg kurva nagy ablakokkal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Windows 10
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs