Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
kocsival mennek ebédelni? okos...
én pl. Ománba mennék, nyilván attól függ, mennyi időt szánnál rá.
én most kezdtem új melót hétfőn, de dec 20-jan 8 le is állunk, szóval valamit nekem is ki kéne találni.
bár nejem végig melózik szinte, így max egyedül ugrok el valahova ismét, mint tavaly
Cataniara mentem, bár most megint mocorog az Etna úgyhogy lehet az nem lenne olyan jó ötlet nektek, vagy ott voltatok nemrég? elvesztem...lehet elnézek olyan helyre, ahol hó van pl. vagy valami közelebbi helyre, a spájzba ahol van pálinka
vagy ahol élvezhető meleg netán. mittudomain -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az alléba sok környékbeli irodista jár délben pl. ebédelni...
amúgy nekem is úgy jött ki idén, hogy alig voltam szabin, aztán most jövő héttől január 2. hetéig szabin leszek...
még keresem, hogy hova lehetne elhúzni értelmes áron, merthogy itthon legyek 3 hetet a szomszédaimmal, annál kevés brutálisabb dolgot tudok elképzelni
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
ne menj kocsival, s nem kell parkolót keresni.
mondjuk ettől még a boltban nem lesz kevesebb ember

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez mar nekem is feltunt, volt, hogy delben ugy kellett keresni a parkolohelyet az Alleeban.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Fizetesi het van, szabadsagolasi ido, mikulas, ajandekszezon. Ezek mindegyike beszamit.
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
sokan hagyják év végére a szabadságokat (saját akaratból, vagy sem), aztán most kadják, kiveszik.
a karikagyárban is észrevehető, hogy tartalékos a gárda. -
szőröscica
addikt
Én rugalmas munkaidőben dolgozom. Ez ugye egy vonzó kifejezés, de magyarra fordítva azt jelenti, hogy néha elugorhatok napközben elintézni valamit, ellenben igen gyakran még este 8 után is dolgoznom KELL.

Na de az egész ország rugalmasban dolgozik? Ma délelőtt 11-kor ki kellett ugranom boltba, és nem találtam parkolóhelyet a Lidlben. És nem nyuggerekkel, meg kismamákkal volt tele a bolt, hanem szemre normális, középkorú munkaképes emberekkel.
Nem értem.
-
NoLF
veterán
akinek bármi köze van a valós élethez és a realitás talaján áll, tökéletesen tisztában van vele, hogy pontosan semmit nem lehet megjósolni az időjárás tekintetében (sem).
így aki maradéktalanul elhiszi és utána bosszankodik az esetleges változásokon, annak szerintem ideje átgondolni az életét
-
Állami cég veszi át. [link] Naná, hogy megy majd az imádkozás, hát keresztény vagy mifene a párt. Mi mást csinálnának? Jósolni nem tudnak, mert az boszorkányság tehát pogány dolog ami nem összeegyeztethető a kereszténységgel.
# NoLF beírhatsz a vásárlók könyvébe ha mégsem jó az idő.
Miért eddig bármelyik időjós oldalnak, appnak, rádió-tv időjárás jelentésnek hinni lehetett? -
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
hagy riogassanak, az a dóguk. nekünk meg az, hogy oboázgassunk szépen, vezényszóra
-
Marcsello31
őstag
Remek, megint riogatnak a nagy hóval, de sztem nagy szopi lesz belőle:
[link]
-
Marcsello31
őstag
Fura. persze nem.
Hogy èpp mostanság akarnak mindent a magukènak tudni.
De akkor az RTL a TV2 az m1es csatornák honnan informálódnak majd?!
-
Marcsello31
őstag
Persze, de az appok is veszik az infót valahonnét,valamelyik szerverről
gondolom én.
Mint ahogy az időképnek is van már appja, ami jó kis app, az okos órám bluetoothon keresztül informálódik,
Van egy viharjelző app ami az adott körzetben előre jelez ha vihar lesz, nem az időkép az szerintem.
Ezek a házi mini időjárásjelzők érnek valamit?
[link]
Hírtelen ezt találtam meg.
itt volt egy nap szakadó ónos eső, most arra jött rá a rendes eső, tiszta f@s idő van kint.
De hogy van az, hogy 1fokban esik? Hó helyett... -
válasz
Marcsello31
üzenetére
Az omsz kb a legertelmesebb tudtommal.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerintem sokan már telefon appon nézik meg milyen idő lesz,nem ilyen oldalakon ..
Vagy ezeknek az oldalaknak az app verziójukban.
-
Marcsello31
őstag
Milyen időjárási oldalak vannak az időkép és a köpönyeg oldalon kívül meg az omszn kívül? Az időkép mindig mást mutat.
-
Marcsello31
őstag
Elvileg hóról volt szó, aztán valami oknál fogva ónos eső, ami csak arra jó hogy baleset legyen, másra nem, meg fagyjon jéggé minden, mi sem terveztünk semmit holnap,
De gondolom a hegyekben hó lesz ez, mert ugye az magasabban van.
De vicces hogy sosem tud már lenni egy pár napos havas tél mint régen,
Azért arra én még emlékszek, hogy akkortájt mekkora telek voltak.. Rendes tél, nem mind most. A bogarak örömére. quaddal hóban? Mókás lehet, egy darabig
.
Jól sejtem hogy valami ilyesmid van? [link]
köszi a válaszokat, Jön a kockulós időszak. -
bobsys
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
mi? nekem meg azt mondtak, hogy ho fog esni, tudnank menni csapatni a quaddal/motorral
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerencsére nem kell messzire mennem, de azt is remélem hogy nem lesz vészes az út
-
Marcsello31
őstag
Ki szereti a holnap jövő ónos esőt 20centi hó helyett?
-
törölt tag
offf.... topik
Akkor inkább ontopic 
-
Pacák
senior tag
válasz
gaborbol
üzenetére
Egyszer láttam egy Marine búcsúztatását, ami egészen rendhagyóra sikeredett. Az elhunyt tiszteletére, vezényszóra kezdtek el fekvőtámaszokat nyomni. A már leszereltek csak civilben, a hivatásosok díszegyenruhában. Férfiak és nők is. És közben nem bicsaklott meg a hangja, aki vezényelte, pedig ez rengeteg energiát kivesz az emberből - pláne, hogy a drága oxigént hangos vezényszavakra használta el.
Én már csak tudom. A napi rutinom egy huzamban ötven. A csúcs valahol hetven körül van, de csak lelkes amatőr vagyok.
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Tssék hogy legyen min örömködni máma: https://coub.com/view/3d426h
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Naaa azért h én egyoldalúan nézném még annyira nem biztos. Csak annyit írtam h nekem hiányzik és elszomorít ez. De azt nem hogy nem örültem az ismeretségnek. Az információ hiány nem egyenlő annak nem létével!
Az viszont nagyon "ámerikánszki" ha letagadjuk ha és ami fáj. Értem én hogy el kell érni az 1 coulomb pozitivást de ha mindenki így tesz akkor bizony nagy távolságok fognak kiélpülni, szerintem. -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
persze, hogy egyoldalúan nézem. ahogy te is. csak a másik oldalt.
lehetne így is:
"milyen jó volt együtt káromkodva bútort fóliázni, a végén meg kínunkban fetrengeni a röhögéstől."szerintem a gyász igazából meglepődés azon, hogy az élet véget tud érni. pedig ez egy percig sem titok.
-
-
gaborbol
őstag
Igen, az itteni celebration of life “vegso bucsuzas” sokkal jobb dolog. Felesegem kerdezte, hogy Mo-on, hogy zajlik ez es nagyon meglepodott, annyi tudott hozzatenni, hogy sajnalja es nem erti miert…
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
sosem tudtam megérteni és magamévá tenni az európai halál- és gyászkultuszt.
azon keseregni, hogy valaki már nincs... ahelyett, hogy őrülnénk, hogy "volt". És ha így teszünk, akkor máris újra itt van. Tehát nincs is miért búslakodni.
Mindig meg is kapom, hogy érzéketlen vagyok.
Anyám temetésére is csak apám miatt mentem el, de azért én voltam az első aki eljött onnan. -
-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszönöm.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Jah, már olyan szinten megy a hazudozás, hogy nem is tesznek bele semmi effortot. Van 3 millió idióta az országban, aki gondolkozás nélkül benyel bármit, de tényleg bármit. Föld lapos, gyíkemberek, mérgező vakcinák, kemtrél, demokraták a pizzéria pincéjében áldoznak csecsemőket a sátánnak, titkos náci-cia biolaborok ukrajnában, ahol genetikailag módosított szúnyogokat tenyésztenek az oroszok ellen, grabojov számok, gyíkemberek, és ezek tetszőleges kombinációja, meg amit még el sem tudsz képzelni. Ha holnap letartóztatnák a teljes magyar ellenzéket, és lezárnák a határt az eu minden országa felé, mert brüsszel a szuverenitásunkra tör, és megelembékúsítaná az ártatlan magyar gyerekeket, 3 millió hígagyú vidáman tapsikolna, további 1,5 millió meg igazából nézne csak bután, mert nem is igazán biztos benne, hogy mit gondoljon, de amúgy a gyurcsány alatt minden rosszabb lenne. Ez a nepesség fele. A másik fele fejvesztve próbálna menekülni, amerre még lehet (kb szerbia, meg ukrajna maradt, de lassan ott is jobb a helyzet).
p
-
szőröscica
addikt
Mikor ezeket latom, mindig elgondolkodom, jo otlet volt-e itt lakast venni. Miert nyomjak ilyen fullban a kretent? Mar az is felmerult bennem, hogy igazabol nem orosz kemek, hanem amerikaiak. Jatsszak itt a lazadot, hogy kiszedjenek valamit az oroszokbol. Mint anno Ceausescu, csak forditva. -
Hajrá-hajrá..!
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Örökbefogadunk egy cuki kisfiút.
Más módon nem lehetett gyerkőcünk, ezért 3,5 évvel ezelőtt belevágtunk az örökbefogadásba.
Ő a második kiajánlás részünkre és a kapott infók valamint a 2 kép alapján amit láttunk egyből beleszerettünk. Pénteken látjuk élőben "távolról" és onnantól indul a börokrácia, a szervezkedés, hogy mielőbb találkozhassunk élőben vele. És ha lefutottuk az ilyenkor kötelező köröket (ami tényleg kell) akkor esélyes, hogy karácsony előtt ideköltözhet hozzánk. -
Ha van egy kis szerencsénk, és a magyar börokrácia kicsit felpörög, akkor karácsony előtt végre apa lehetek.

-
-
-
-
Pacák
senior tag
Pénteken a doki a kezembe adott egy kis okosságot, amibe vezessem két hétig a vérnyomás-pulzus kombót. Nekem új a doki, az előző a hónap végén ment nyugdíjba, ő meg kíváncsi természet és észre vette, hogy az elmúlt évben még nem csináltak nekem rutin labort. Nem tudtam, hogy vérnyomást fogunk mérni, csak előtte otthon lenyomtam a napi rutinom szerinti fekvőtámaszokat. Konstatáltam, hogy megvolt az 55, ami 49 évesen elég szép. Viruló fejjel átszaladtam a szomszéd házba, hogy nem látom az EESZT-ben az e-receptet, kérem szépen, aztán haladjunk a hétvégébe.
Vérnyomást mértünk, nem is láttam, hogy mennyi.
Szóval a kis füzetet a kezembe nyomta, ami finoman szólva is gyógyszerreklám, de a legjobb, hogy életvezetési tanácsok is vannak benne.
Disznóságot alig lehet fogyasztani - azt amúgy is keveset szoktam az utóbbi években -, de az olíva olaj is tiltólistás. Az olíva?!
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki.
-
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
szív és érrendszer nem lájkolja ezt
-
Marcsello31
őstag
Finom disznósajt, szalámival, sajtal, krémmel, megkent kenyérrel , töpörtyűvel
-
elessar
tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
-
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
látom nem figyelsz... már a mogyorókrém a téma
-
Marcsello31
őstag
Köszöntem az infókat! Fenomenálisak! Ennyierővel csigapásztort is építhetnék a kerités köré
-
Vérboci
addikt
észbontó, hogy ez a csiga téma hogy megmozgatta a kollektívát...
-
Pacák
senior tag
Magaságyás, sörcsapda kombóval?
Vagy a négy sarkára egy-egy őrtornyot és sentry gunt kell állítani.
-
Utka
aktív tag
pucér csiga:
- Szaporítani ásóval. (egyből csinálj kettőt).
- Villanypásztor: Nem a hagyományos, nagyfesz, hanem sima akkuról, 12 V.
A belül levőknek meg az 1. pont :-)) -
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Vagy még a szomszéd is megjelenik a kertben hason kúszva

-
SpaceKombajn
aktív tag
Telepíteni kell kakaós csigákat, hátha kiűzik őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Rá kell menni egy disznóperzselővel.
Lehet,hogy a kertben is esik némi kár,de a csigák biztos eltűnnek.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Műtrágyát sem szeretik, ellenben a kert jobban elviseli.
-
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A sót nem szeretik...
-
ToBeY
nagyúr
Rendeltem egy tartalék távirányítót mert a régi kezdi feladni a harcot.
Erre küldtek egy teljesen más távirányítót mint amit rendeltem,pedig a szeria szám alapján egyértelműen be lehet azonosítani,hogy melyik távirányítóra van szükségem,de ezt nem sikerült megugrani
Illetve ahogy most nézem egy román céggel dolgoznak és az küldött rosszat -
Marcsello31
őstag
Tudom csak valahol viccnek szántam, ne hogy komolyan vegyétek, de egy kondér megtelne velük annyi van, Maradt talán még a fólia sátor ami védhet, de az sem olcsó.
-
Pacák
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
[link] Nem tanácsos elfogyasztani...
-
lenox
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Van sokfele osztriga, jo is, jobb is. Annyira kell azert hypolni, hogy a user kifizesse az arat, mert tobbet kernek erte, mint egy pizzaszeletert. De az en benyomasom szerint amennyire jobban van a csiganal hypolva annyival jobb is. Bar pont most ettem jo csigat Parizsban.
-
Catman
aktív tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ha nagyon haragszol rájuk, lehet kapni csigaölő granulátumot (van pár dolog, amire figyelni kell, ha ilyet teszel ki). Állítólag nem túl humánus (csigánus?), de hatásos.
Vannak, akik arra esküsznek, hogy hajnalban egy ollóval a kézben végig kell járni a kertet, és kettényisszantani őket. Talán kevesebbet szenvednek, de macerásabb... -
Tim82
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Remélem, tudod, hogy a meztelen csiga emberre mérgező.
-
Marcsello31
őstag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én ezt ismertem.A vegyszeres megoldásoknak még nem vagyok híve.
-
Marcsello31
őstag
de aki szeretne csiga pörköltet szóljon fűszerezve az sem lehet rossz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cataniara mentem, bár most megint mocorog az Etna úgyhogy lehet az nem lenne olyan jó ötlet nektek, vagy ott voltatok nemrég? elvesztem...
vagy ahol élvezhető meleg netán. mittudomain