Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tyuk megeszi az egeret, gyikot is.
Egy problema van, ha kacsat vagy tyukot szeretne az ember tartani: oda mennek a ragadozok.
Tapasztalatbol mondva a nema futokacsa egyebkent a jobb valasztas.
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem csiga még ok(ettől függetlenül nem enném),mert megsütik és tesznek rá valami fokhagymás-petrezselymes izét.
Ettől nekem sokkal furcsább az osztriga evés nyersen.
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem meg a csiga pörkölt a bizarr picit.

-
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
miért hangzana bizarrul?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Igen, Indiai futó kacsa tartása
-
Marcsello31
őstag
Tényleg, meztelen csigára van ötletetek? kiírtásilag?
-
Pacák
senior tag
Apukám nagyon komolyan nyomta a házi pirospaprika előállítást. Minden évben ültette, nevelte, permetezte a fóliasátorban a töveket. Aztán felfűzte és szárította a termést.
A legrégebbi, legkisebb kuktát beáldozta, kívülre kis motort, belülre daráló pengét szerelt. Az egész pincében folyt a könnyünk, fuldokoltunk, amikor az erős paprika volt soron.
-
ToBeY
nagyúr
Ma ledaráltam a kiszárított szellem chilimet."Jó móka" volt zárt térben mindenféle védőfelszerelés nélkül ledarálni
Nem tudtam,hogy az orrlyukam is tud belülről égni
-
gaborbol
őstag
Nagyon szuper ! Koszi szepen!

Scam account video sajnos kellett mar kitenni, mivel probalkoznak a csatorna alatt, 9-10 ember kapott uzenetet a videom alatt ket kulon csalotol ket napja

Uj mikrofon mar postazva van abbol varok egy nagyobb minosegi ugrast, uj fenyforrasok is jonnek a jovo heten, "sajnos" jopar video van mar leforgatva es vagasra var, ezert ezek nem fognak egybol megjelenni.
Ugy szamolom, hogy kb minimum 50-100 video kell mire meg tudom ugrani majd azt a minoseget amit a kozepes csatornak visznek. Valahol el kell kezdeni ... egy evet adok a dologra, meglatjuk a kovetkezo 10 honap mire lesz eleg.
A vagas a leghuzosabb resze az egesznek az fix, iszonyat sokat kell tanulni es alig latszik belole valami egyenlore.
"Thumbnaileket világosabbra csinálnám. Ez a fekete-vörös téma nem vonja magára a figyelmet." Akkor a mai videot ne nezzetek

Nagyon sok termek bemutato es how to video fog kijonni, megprobalok legalabb 2-3, 10-15 perces videot kirakni hetente. Akkor jon majd a rutni, mar kidolgoztam egy semat, hogy hogyan kene bemutatni egy termeket ott majd lesznek fotok, adatok, grafikonok, persze meg a regi felvett videokat kell elotte kiporgetnem, mert iszonyat ido ment el veluk... Atalking head szinten kell , mert abbol is csak a rutin jon.
Nemelyik videom szepen megindult, pedig nagyon gaz a minoseg, ez miatt nem is aggodom hiaba van sok tech csatorna, nezobol meg iszonyat sok van. Szerintem ugy ahogy a valo eletben, itt is van ra lehetoseg, hogy megtalaljam a helyem.
Koszi szepen, ismet !
-
7
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Az én meglátásaim:
- Még az elején vagy, tech csatornaként próbálod megvetni a lábad. Ilyen helyzetben ne pazarolj videót olyan dolgokra, amik nem relevánsak a csatorna tartalmát illetően (pl. utolsó videód a scam accountokról). Behind the scenes akkor érdekes, ha már van egy nagyobb aktív követőbázisod, akiket érdekel is.
- Sokkal kevesebb talking head, sokkal több termékkép, működés közben is. Tech csatornaként a témádról legyenek inkább képek, azok viszont jó minőségűek és közeliek.
- A lényeges infók (pl. specifikációk) jelenjenek meg a képernyőn, amikor beszélsz róluk.
- A sound treatment jó, nagy előrelépés a korábbiakhoz képest.
- Világításod nem okés, kevés a kontraszt, nagyon depresszív.
- Thumbnaileket világosabbra csinálnám. Ez a fekete-vörös téma nem vonja magára a figyelmet.Ami szerintem azonnali előrelépés lehet:
- Kezdd el gyakorolni a vágásokat, több snittet használva.
- Képernyőn megjelenő szövegek.
- Szerezz be valami plusz fényt. Egyelőre nem kell hiperdrágának lenni, de mindenképpen szükség lesz rá.Azt is érdemes lenne feltérképezni, hogy mivel szeretnél nézőket bevonzani. Az angolod okés, de angol tartalomban sokkal nagyobb a verseny, és valószínűleg a termékbemutatóknál sem fognak rád gondolni a hazai disztribútorok. A magyarok között viszonylag kevés az említésre méltó tech csatorna, ott több esélyed van feltörni.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Nyék, Mád, Kisújszállás amin ott voltam. Pesten és Kecskeméten voltam talikon. (Egy Pesti talira még a párom is eljött.)
-
zoltanz
nagyúr
Régebben voltak ilyen PH! Tagok találkozói Budapesten, sörözőben, kávézóban. Van ennek totyikja? (Nem a tuning, fejhallgató találkozókra célzok) köszi!
-
bobsys
veterán
Tudtok ajanlani a teli szezonra sielos/snowboardos helyet? Bp-rol kocsival 3-4 ora ut lenne az idelis, 2 napos hetvegi progamokhoz.
-
Marcsello31
őstag
Értem, jah ezekről az infókról én is hallottam, igazából csak azt akartam kihozni, hogy nagyon sokat számít ha valaki extrémen egyedi dolgot alkot, ma már a youtubeon nincs olyan tartalom téma amit nem találnál meg, gondolom az anime készítők erre rá éreztek, és hát ha 1 nap ennyi nézettséget liketot hoznak össze, gondolom a pénz jutalom sem marad el. Egyénien kreativnak kellene lenni, sok csatorna azért halt meg idővel mert nem tudtak újat mutatni, meg jöttek a trollok is.
Amazon nem jobb egy fokkal mint netflix?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nagy esellyel a vulgaritas, szabaszajusag, πszi hanyagolasa is kozrejatszott (Lsd The Boys sorozat, ami ugyan-ugy szuperhosoket formal meg mint a DC vagy a Marvel meg is sok embert elkapott hirtelen).
Plusz januartol Amazon Prime-ra keszitik a tartalmat.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tulkepzett vagy, tul sok $ kersz
-
concret_hp
addikt
na azt is sikerült elérni, hogy gyakorlatilag 10-nél kevesebb év ipari tapasztalattal, bőven 40 előtt túlképzett lettem
az utóbbi fél évben 10-nél kevesebb pozíciót bizinsz intelligce / data analyst pozíciót sikerült látnom ami nem 2-3-4 év tapasztalatra lő... 
-
Marcsello31
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Szia! Kitartás hozzá! Láttam a youtubeon olyan animált tartalmat, ami egy nap alatt eléri az 1milló nézettséget! "Viccen kívül". Azért mert úgy kreálják meg témával grafikával hogy a jelenlegi érdeklődők tömegei kedvelik. az anime neve: helluva boss.
Sokan a kreativitásuk egyéniségük hozzáadása emeli fel a csatornáját.
Feliratkoztam. Like.
Jó indulatból írtam.
-
gaborbol
őstag
Lassan 8 hete elkezdtem egy YT csatornat, termeszetesen sehol sincs meg, se stilusra, se tartalomra, se minosegre. Biztos kell meg legalabb 30-50 video mire odaer ahova szeretnem. A tudogyulladasba atfordult Covid sem segit a helyzeten sokat, de lassan az is javul.
Majden 200 feliratkozonal jar a csatorna. Kedden indul az elso laptop sorsolas, ha kritikaval, otlettel tudnatok segiteni az nagyon megkoszonnem.
Gabor
-
bobsys
veterán
Ryanairel voltunk Sziciliaban, nem neztek se a taska meretet, sulyat, de ezt a repteri betonon valo futkoraszast hanyagolni lehetne. Nehez elhinni, hogy olcsobb buszoztatni, meg a betonon szaladgalni mint a jetbridge-ert fizetni.
-
-
NoLF
veterán
aztakurv@ na ilyet se csesztem még...

abban a kis serpenyőben melegítettem vacsit amiben készítettem nem túl rég a chilliszószt, és úgy tűnik minden igyekezetem ellenére (értsd: mosogattam azt a kis szart vagy 5 percen át rendesen) úgy tűnik hosszú napokkal később is vissza tudja adni, amire számíthatok majd a szósszal kapcsolatban

én épphogy meg tudtam enni a kaját, de nejem visszautasította az első falat után, s azóta is ordít és taknya-nyála egyben van, de én is izzadok
hát ez beszarás
-
-
Logitech vezeteknelkuli fejhallgato, egy eve hasznaltam, usb-c csatlakozora tettem tolteni, melegedni kezdett a csatlakozo oldalan es megolvadt a csatlakozo belseje.
Semmi gond, logitech kuld erte futart. Nezem, zartak a ticketet es jon vissza a csomag.
Elutasították a garanciális javítást:
Mechanikai sérülés. A garancia nem terjed ki az ilyen jellegű károkra. A készülék garancián túli javítása nem lehetséges. A készülék javítás nélkül vissza lett küldve.
3 év garancia van rá elvileg. Ilyenkor az iponhoz mehetek reklamálni szerintetek? -
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen,azt javasolta nekem,hogy próbáljam ki
-
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A mocskos multi kifejezést lassan újra kell definiálni. Az Auchan 47-48%-a nemrég magyar vállalkozó kezébe került. Meg is látszik az áraikon.
-
parandroid
félisten
Dollárbaloldal kimaradt! Valamint mocskos multik a luxusprofittal! Meg nem baj, ha a lőrinc lop, azt szeretnéd, ha a magyarok pénzét külföldre talicskáznák?!? Legalább itthon marad, abból is épül-szépül az ország. Na jó, esetleg repülőre, meg egy nagyobb jachtra telik belőle, de magyar seggbe akkor is magyar lófasz dukál! Meg különben is, ha a gyurcsány lenne, az még többet lopna! A karácsony meg al-kal-mat-lan!
p
-
gaborbol
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nalunk sincs ne aggodj…
Mult heten este, csorgott az asszony telefonja, de le volt nemitva, igy csak rezgett a konyhaszekrenyen, szerencsetlen modon az is atvette a rezgest es eleg hulye hangot adott ki…
Azt mondja a 8 eves lanyom: Anya, tudod mit jelent ez a hang??? Joe Biden most hallgatja le a telefonodat!
Igaz??
Az nem hallgatja le az biztos!
Akkor ki a kormany??Erre mar nem tudtunk erdemben valaszolni…

Kitol hallottad ezt? Az iskolaba mondta a tanar…
-
tiv83us
veterán
Ez a nem mindegy!!!

ps: Amúgy oly' nehéz elképzelni, hogy a circa 10 millió magyarból nincs 2 jóképű, okos, artikulált 35 feletti személy, akit a többség jobban szeretné, mint Mini Manót! Megértem, hogy az emberek nem akarnak se Dobrevet, se Gyurcsányt, de azért ez már tragikomédia!
-
Pacák
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Itt szépen beszivárogtak a kókler káderek a hétköznapi életbe, a szervilis hozzáállásukkal mindenben kárt tesznek.
A 7-8. osztályos tankönyvben a soros kapcsolást is átnevezte egy egyházi fizika tanár elágazás nélküli áramkörre.
Mert semmi nem lehet Soros!
A dolog nagyon erőltetett, mert egy áramkörnek nem ágai, elágazásai vannak, hanem csomópontjai és hurkai.
Az Ohm törvény sem zavarja őket, ha igazodni kell a felső elvárásokhoz...
A soros, négyhengeres motor is felkészül az átnevezésre.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A sapi az nagyon cringe, lattam rola kepet!

A 80 millio itteni idiotat sem ertem teljesen, de itt csak ket part van es mind a ket fel felhozatala szegyenteljes. Valahol megertem, hogy az emberek nem akartak Hillary-t, bar en elobb megvalasztanek egy doglott mokust, mint Trumpot.
Sajnos az emberiseg sulyos intellektualis problemakkal kuzd; valamiert mindig szemelyisegzavaros minidiktatorokat sikerul megvalasztani. -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ez lenne a legnagyobb bajunk…
Amúgy 3 millió idióta hazája vagyunk, köszönjük szépen. Ezek ugyanazok, mint az a 80 (?) millió amerikai, akik a narancsképű bohócot választanák bármikor. Aki nemrég egyébként épp említette a főnit egy beszédében, mint nagy rajongóját, egy igazi erős vezetőt, törökország elnökét, valami viktororbant. Küldött is neki dedikált maga-sapit, ez a majom meg fel is vette nagy büszkén, hátracsapott silddel, mint egy OG. Izé, O1G.
p
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Vitya a mi 50 kopejkánt az USA 50cent példájára.
-
Vérboci
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
https://hu.wikipedia.org/wiki/Index.hu
2020-tól a vonatkozó rész -
tiv83us
veterán
Valaki tudja mi tortent a Tekozlo Homarral? Ma ra akartam nezni par ev utan es kakukk...COVID ota zero poszt. Nem semmi.
-
ToBeY
nagyúr
Egyik ismerősömnek tegnap meséltem,hogy szeretnék itthon chilit ültetetni.
Ő meg mondta,hogy arra a pici ráncos rohadt erős chilire gondolsz?
Mondtam neki igen arra,ja adok én neked olyat,de azt nem tudta megmondani milyen fajta,csak hogy k**va erős
Vajon ez milyen fajta lehet?
-
concret_hp
addikt
egyébként ez sem teljesen pontos, tavaly pont az első fagyok előtt olvastam, hogy a paprikát igazából át lehet teleltetni, 7-8 növényt bementettem a folyosóra, ahol aránylag nagy ablak van, de nyáron csak naplementekor napos, szóval télen direkt fényből semmit nem kap. nagyon lassan de beért még pár paprika és 5 növény túl is élte a telet, nagyon korán virágzott mind, de aztán sajna 1 kártevő kinyírta. szóval az itteni tél alatt összességében vegetálni tudnak ezek.
paradicsomot a teraszon jópár éve termesztek, azokat simán elkezdem csíráztatni január végén, szerintem a paprikát is lehet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet akkor majd tavasszal teszek egy próbát,hátha lesz belőle valami.
Amúgy déli fekvésű a ház,az orchideák nagyon jól érzik magukat az ablakban. -
Marcsello31
őstag
Jó kis porrá zúzott csípős paprika a leveshez, vagy egyebekhez
. A rajzkép meg rulez.
-
-
NoLF
veterán
jó kérdés, ha sikerül ott kipalántázni, akkor sejtésem szerint ki tud fejlődni is és akár teremni is, mindenesetre próba nélkül ezt sose tudjuk meg
nekem sikerült palántákat nevelni a régebbiek magjaiból, és azok teremnek szépen kinti cserépben, átteleltetni még nem sikerült sajnos, nem szeretik a stresszt ezek a növények. ebből adódóan szerintem ha mindig ugyanott van és mindid kb ugyanolyan fény és hőviszonyok mellett, akár még működhet is a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az utóbbi fél évben 10-nél kevesebb pozíciót bizinsz intelligce / data analyst pozíciót sikerült látnom ami nem 2-3-4 év tapasztalatra lő...