Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
millióféle külföldi alapanyag van itthon, csak az is mind fos.
meglepő módon édesanyámnak sincs semmi baja a kinti gluténos dolgoktól, itthon meg összefossa magát ha megeszik egy szelet normál kenyeret.
a paprikának, paradicsomnak kint van íze, a cukkinit és padlizsánt ne is említsem. még a hagyma is jobb... vagy csak én vásárolok itthon fost állandóan.
mindenesetre holnaptól 2 hét szardínia, fel kell töltődni ízekkel...
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ne feledd h itthon a naaaaaagy nemzetcocializmus miatt kötött az alapanyag használat - még ha szar is a helyi.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
ennek mondjuk ahhoz is lehet köze, hogy itthon a minél olcsóbb a célfüggvény a legtöbb helyen, az olaszoknál meg a jó alapanyagok használata. és az egész konyhájuk arra épül, hogy ha van 2-3-4-5 normális alapanyagod, meg nagyjából tudod mit kell vele csinálni, azt már nem nagyon tudod elrontani

-
szőröscica
addikt
Nem vagyok egy nagy “nyugaton minden jobb” mentalitasu ember, bo egy hete vagyunk csak Olaszorszagban. Hogy mennyivel kedvesebbek akar az utolso csoves benzinkuton is, vagy mennyivel olcsobb rengeteg etel es ital, azon nem lepodok mar meg, ez 10-20 eve is igy volt.
De a felesegem erosen etelerzekeny, otthon nagyon sokat faj a gyomra, hiaba figyel a dietara, es eszik tejtermek/laktoz/glutenmentesen. Miota kint vagyunk, egyszer fajt 10 percet a gyomra, miutan nem tudott ellenallni a burratanak. Pedig evett pizzat, tesztakat (nem glutenmentest), erlelt sajtokat, stb. Nyilvan nem esz nelkul, de megkostolja a dolgokat es semmi baj. Ma kibontottam egy zacsko carrefouros salatat, es illata volt benne a zoldsegeknek, otthon ilyen meg sosem volt, pedig elvileg a jo minosegu eisberget esszuk altalaban.
Egyre biztosabb kezdek lenni abban, hogy nalunk az etelek minosege szar. De legalabb dragak. -
Marcsello31
őstag
Ki tudja,mi lehet valójában a parízerben
?!. -
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi az ötletet jó,de nem hiszem hogy mégegyszer ilyen lapka sajtból fogom csinálni a melegszendvicset,csak most nem volt itthon más sajt.
-
-
ToBeY
nagyúr
Ma egy újabb tapasztalattal lettem gazdagabb Nem jó ötlet lapka sajtot tenni a melegszendvics sütőbe mert úgy össze'assza,hogy azon gondolkodtam, inkább kidobom és rendelek egy másikat.
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
sajnálom... én az idei élmények alapján kb örökre elengedtem a balcsit - legalábbis azt a részt, ahol érdekeltek vagyunk. szomorú...
mondjuk most épp itt kecsón kell mulatóst hallgatnom a szomszédból, valszeg becsukom az ablakot estére és akkor ki tudom pihenni ezt a hetet, talán.
-
Nem találok szavakat!
Lejöttünk megint Balcsira, hátha a szezonon kívül pihenhetünk is. Most egy utcányi távolságból büfög a zene második napja úgy, hogy ha aludni akarok a tvnek üvöltenie kell
Persze napközben ezek is csendben vannak, csak este kell zenélni
-
trialboj
őstag
Ajándékba szeretnék adni egy galaxis projektor, ami felvetíti a csillagokat és a színes gradiensket, lehtőleg aurora borealis hoz hasonlót. Jövő hétvégére kellene, én csak ezt találtam, de ez amcsiban van, nem érne, ide. [Rossetta Star Projector]
Tud esetleg valaki egy hasonló itthon is elérhető modellt. Gyerekeknek lenne btw, 5-7 évesek.
köszi -
Marcsello31
őstag
Oda kint jó pár helyen már a hó esik a hegyekben, a szakadó eső mellett,
Nyolc méter körül tetőzhet A Duna, csak szerintem az ott olvadó hó/eső mennyiséget még nem vették figyelembe. Jó párnapja még aszalódtunk a melegben most meg ez. Kész.
-
Pacák
senior tag
Nálunk van napkollektor is - a távhő hálózatot meg a rekkenő hőségben tartották karban, így simán megoldottuk nélkülük is a meleg vizet.
Viszont transzformátort a 40+ fokban akartak cserélni, hogy a klímák véletlenül se menjenek - szerencsére akkor lebeszélték róla az Eon-t.
-
-
ToBeY
nagyúr
Két napja nincs melegvíz karbantartás miatt
Persze,hogy nem akkor zárják el amikor 32fok van hanem akkor,amikor 9fok van odakint
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mi epp most aztunk szarra Romaban.
Nekunk Velence es Toszkana ok volt az elmult heten - kiveve tegnap, de akkor Ferrari muzeum volt az esoprogram.A hetvege jo lesz, de jovo hetre Riminit foglaltunk, ott meg lehet, h benyelunk 200 euro bukot es atmegyunk masfele inkabb, ahol nem fog esni.
-
jó reggelt kívánok a kedves utazóközönségnek.
mindenki vegyen föl meleg cuccot, vagy induljon el a piros irányába
-
-
NoLF
veterán
Milyen jo a mai napon kezhez kapni egy levelet egy marciusi kozlekedesi kihagasert ausztriaban, a level kelte julius 2, fizetesi hatarido 4 het.
mennyi eselyem van befizetni augusztus 1-ig, ha ma kaptam meg a levelet?

-
lenox
veterán
Vajon a kapitany hany eves?
-
rushty
őstag
A Balcsi vize még 23•
-
Marcsello31
őstag
Egy kis érdekesség, írjátok be a google keresőbe ezt a szót: dart mission
Nem mondom el hogy mi jön utána
nézzétek meg
. -
-
ToBeY
nagyúr
Hogy a bánatba lett egy nap alatt Ősz?Mindegy is,már most utálom az egészet!
Köszönöm a figyelmet,leülök magamatól. -
-
-
törölt tag
Az kemény, hogy a hirdetésemre írt egy 14 éves regisztrációval, 300 pozitívval rendelkező tag, hogy ma eljönne érte. Válaszoltam neki, hogy rendben, de nekem csak utalás jó. Személyesen ha jön, vegye át nyugodtan és utaljon, ha itt van. Mivel heti 5 nap munka mellett heti 3 nap az onkológia és orvos, Gránit bank pedig elég messze van tőlem. Az oda vissza 3 óra tömegközlekedés most nem fér bele, hogy be tudjam fizetni.
Erre a válasz: Verjem magam alá az onkológián.Nő vagyok, nem menne, de ezen most kicsit meglepődtem.
-
-
NoLF
veterán
na hát a peugeot sajnos nem csak turbóhibás, de motorhibás is... megdöglött, ki lehet dobni.
remek hír ismét
-
NoLF
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
nos igen, ezt már sosem tudjuk meg hogy már este beütött a krach, vagy csak valamikor reggel. mivel a bal oldalára dölve aludt, elsőnek azt hittem, csak elfeküdte magát és azért nem tud mozogni, aztán lettek egyértelműek a jelek. este még semmi ilyen jellegű árulkodó jelet nem tapasztaltunk..
-
-
A súly + az alkohol nem jó párosítás, szóval ne okold magad, még ha tudom is hogy hasonlóan érezném.
Szar érzés lehet, hogy azon gondolkozol, hogy mi lett volna ha kicsit erélyesebb lettél volna, vagy jobban átgondolod hogy ez így nem lesz jó, de miért tetted volna, nem vagy Te orvos hogy felismerj valamit, ha egyáltalán ez felismerhető lett volna... -
NoLF
veterán
valószínűleg itt ment el a dolog és azért vezeklek kicsit, mert nem fogtuk fel, hogy esetleg már akkor elkezdődött ez a folyamat, és azonnali segítség kellett volna és akkor lehet túléli...
kocsmázásaim során egyébként elég sűrűn előfordult az ilyesmi (KO) körülöttem lévő emberekkel, a 15 év vendéglátást már ne is említsem. de általában vagy normál méretű embert kellett hurcibálni, vagy volt segítség. itt most ez nem volt adott, a 140 kilóját egyedül pedig képtelen voltam egy dombon felvinni a házhoz.
végtelen bűntudatom van
-
NoLF
veterán
úgy döntöttem, ide írom ki magamból...
hétvégén a nyaralómban voltam, lementem a szokásos krimóba péntek este a kedves nőhöz akihez 15 éves korom óta járok sörözgetni. ott volt egy régi ismerőse, elvoltunk, beszélgettünk. kicsit berúgott, nem tudott hazamenni, és elvinni sem tudtam mert akkora ember volt. sikerült biztonságba helyezni a kerthelyiségben, de reggel 7kor hívott a nőci hogy az ember azóta is ott van, tiszta a tudata de nem tud fölállni. lekerekeztem, s azonnal láttam hogy valami nem frankó (bal kezét, bal lábát nem tudta mozgatni, bal szája széle le volt fittyedve...) így kihívtuk a mentőket, azonnal vitték is a stroke központba szegedre, hisz elég erős agyvérzés-gyanúja volt. mindent megpróbáltunk megtenni érte, milliószor mondta hogy ne hívjunk rá mentőt, de megtettük.
tegnap délután itthagyta ezt a csodás bolygót, 46 évesen.
-
Pacák
senior tag
válasz
flash-
üzenetére
A középső trimeszterben volt a párom a legjobb erőben (és ez a jellemző a többségre), a kisebbik fiúnál csak a legutolsó trimeszterben volt kemény az ügy a váratlan méhkeményedések miatt - szóval ennyire nem aggódnék a dolgon - kivéve, ha ez egy rock koncert és a jegy egyenesen a pit szektorba szól.

Bár lehetnek ott is jó fej emberek, akik egyenesen a tenyerükön fognak titeket hordozni, pont ezért.
-
flash-
veterán
üdv!
papp lászló sportarénába vettünk feleségemmel 1-1 koncertjegyet egy 2 hónap múlva tartandó eseményre biztosítással pár napja.
viszont ő 6 hetes terhes. ha aznap nem tudunk elmenni mert rosszul lesz terhessége kapcsán vagy gyenge, akkor megtéritik az ő jegyét? vagy nem mert már 6 hetes terhesen vette a jegyet? -
Csak halkan jegyzrm meg h nalunk most per pill 29.9°c van a laksban.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a cső falsvastagsága 1,5 cm, vagy az átmérője?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Kb 2 centi átmérőjű cső volt, igen a csepegtető kivezető.
-
ToBeY
nagyúr
Sikerült a klíma régi kivezetéséből kiirtanom a lódarazsakat.
Vagy mivel közeledik a hűvös idő elköltöztek.Ezt nem tudom,de lényeg hogy eltűntek.
-
lenox
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Es akkor nincs is? A nofrost hutoknel az automata leolvasztast gyarilag minimumra szoktak allitani, hogy beferjen a fogyasztasi keretbe, ezert idovel szepen lerakodik a jeg, ha nem olvaaztod le. En szerelot hivtam ilyen problemahoz, aztan leolvasztotta, atprogramozta. De meg lehetett volna uszni egy leolvasztassal.
Persze nekem kerregett, nem egyet-egyet csattant. -
-
-
Tisztelt mindenhez IS értő sub lakók!
Mi az Úristen retkes büdös ......a csattanhat egy hűtőgépben hangosan, működés közben? De akkorát mintha a tetőre hullik egy öklömnyi toboz.... -
ToBeY
nagyúr
Olyan vihar volt itt az éjszaka,hogy Óbudának full RIP lett szerintem.Mi is beáztunk mint a sz@r...Szóval egy darabig nem akarok esőt látni
-
concret_hp
addikt
pont Ceglédinél kérdeztem meg, hogy amúgy a forrásellenőrzéssel hogy állnak, arra asszem kitiltottak

(randomra dobta a postot a fb, annyira azért nem mond okosakat, hogy bárhol követtem volna v ilyesmi, még mielőtt asziszi valaki
)gondolom az uszodát a schönherz tetején is megkajálták volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Marcsello31
őstag
Ó jeee:
Megjött a megalodon megavihar. ,_vègre esik pár csöpp🤣. -
Esetleg vki Gödöllőről?
-
-
válasz
bitpork
üzenetére
Az se rossz, nálam azért jobb idő volt, persze csak a mobil klíma miatt, de az vicc, hogy konkrétan melegebb lett reggelre a lakás, mint este (hajnalban) ahogy az ablakokat kinyitottam, pedig a mobil klíma azért nem valami hatékony, de a 2 szobát azért tudja 26 körülre hűteni.
Lesz itt baj, egyre több lesz a klíma, le fog borulni jövőre már szerintem a hálózat ha ilyen meleg lesz... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?!.

Csak eddig edami sajtot tettem ebben a "tapasztott kenyeres" szendvicsbe,
Persze napközben ezek is csendben vannak, csak este kell zenélni