Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
az trükkös, mert 94-2000 között majdhogynem 3 féle civic is lehet
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb 
aztán a 6. gen, '96-2001ig, ebből és az angolból esélyes még találni értelmes darabokat.egyébként én is kúton tankolok kenyeret, mint minden normális ember, csak én nem vagyok normális.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Köszi . Esmein most total ra van kattan a a 1994-2000 közti civicekre. Én meg még szokom az accordot. Ma megvolt végre az első oda-vissza vezetésem a teljes családdal a suliig. És rájöttem miért nehezebb megszokni az út ‘rossz’ oldalán vezetést : balra könnyebben fordítom a fejem. De itt a szembesáv a jobb oldalon van! Na mindegy, előbb utóbb belejövök, fajin kis autó .
-
hát ennyi szöveget szerintem még sose láttam Tőled

kitartás, fog ez menni...ui. én kúton veszek olyasmit, de főként azért, mert céges a kocsi, és van hozzá üzemanyagkártya, és arra is lehet venni ablakmosó folyadékot

ui. amikor a b*szódjálmeg kdnp 10 éve bezáratta a boltokat este 10 után és vasárnap, akkor volt kb. egy év, hogy mindent a Váci úti omv kúton, a sparban vettem, mert amikor ráértem, csak az volt nyitva... régi szép idők.

@Tildy: úgy emlékszem, 5. gen civic coupéja volt. De lehet, hogy az nem akkor volt...

-
NoLF
veterán
én fenntartom azt a véleményemet, hogy aki kúton vesz ilyesmit (nyilván ha épp kifogy és kell, akkor más tészta, de úgy általánosságban "raktárra") és nem specifikusan autósboltban/bevásárlóközpontban, ahol feleannyi vagy még kevesebb, nos... az vessen magára

én is magamra vetek, ugyanis a mai napom közönségdíjas eddig:
még mindig angol jogsim van, ideje már visszacserélni, hisz lassan le is jár. tehát visszahonosítás.
neten keresve semmilyen infó nem jött ki, így hát pár hónapja, mikor lakcímkártyát cseréltem az ocsmányirodában, rákérdeztem, mi a menete.
a menete: ocsmányirodában papír kikér és kitölt, így aztán visszahonosításra kérelmet bead, vár, aztán intéződik (miután lekérték hogy odakint okoztam-e halálos balesetet, cunamit, vagyok-e körözve, hány pontom van, stb.)
szóval mára kértem HO-t és elbattyogtam, merthát egy kérelem, aláírás, szevasz, nem tarthat túl soká.
sorszám szerint ketten voltak előttem, mégis sikerült 2 órát ott ácsingózni mire szólítottak, mert a 2 óra alatt sikerült két ügyfelet letudni, de marika új sálja, julika cuki kisonokája, jajcsilla teiskétcukorraliszod, miértnemnyomtatmár, eztszerintedhogykellági, sok időt elvett.
de végre sorra kerültem, aholis azonnal elküldtek a retkes picsába, mivelhogy az ilyesmit csak a központi ocsmányirodában (13ker) lehet intézni.
mondtamneki hogy kedvesnaccsád, egészenpontosan ön tetszettmondani, hogy itt kell intéznem, ennek immáron nagyjából három hónapja.
hátőilyetbiztosnem, amióta anglia nem úniós, azóta ilyet itt nem lehet.
mondompedigde, kedvesnaccsádmondta, azért is jöttem ide, még direkt rá is kérdeztem az angol helyzet miatti essélyes bonyadalmakra, és azttetszettmondani, hogy semmi gond, itt kérelem kikér, kitölt, lead, mindenjó.
ésmost aszonda hogy semmiképp, és 10 perc keresgélés után odaad egy papírt a 2022 óta érvényes ügyfélfogadási idővel a központi irodába, és ott is fel van tüntetve, hogy csakis előre foglalt időpontban foglalkoznak velem ilyen ügyben.
jó hát köszi, tehát 2 óra a semmire azért, mert maga azt mondta hogy ide jöjjek, node semmi gáz, alig jött közben 40 email.
ő ilyet biztos nem mondott.
hát én meg magamtól nem jönnék ide, de mivel azt mondta, ezért ide jöttem. de ő ilyet nem mondott.
jó, hagyjuk, viszlát.
nézem a DÁP-on, ez az okmányiroda nem létezik időpontfoglalás szempontjából.
nézem ügyfélkapun, ott sem lehet foglalni ebbe az irodába.
mostmár kicsit lila fejjel, de feltárcsázom a 1818-at, mert nem akarok nekik emailt írni.
fél óra bimbamolás után a kedves ügyintéző lány bekér minden adatot, aztán mondja, hogy semmi szükség a központiba menni, mert ha nem történt kategóriaváltás, akkor egy sima visszahonosítási kérelem bármelyik ocsmányirodában intézthető.
kicsit kiröhögöm és elmesélem neki a fentieket, mire ő azt ajánlja, hogy ne ugyanabba az irodába menjek, hanem másikba és ott tuti elintézik.
de én vérszemet kapok és visszamegyek az előző helyre, húzok új sorszámot, és nevetgélve várakozok - rámszól az ügyintéző néni, hogy mit csinálok itt - mondom, hogy jöttem elintézni azt amit el akartam intézni előtte is, merthogy a központiban csak speckó eseteket kezelnek, ilyen normál ügymenetet el lehet itt is intézni mint ahogy bárhol máshol is, amit ön is tetszett mondani pár hónapja
ja jó, akkor jöjjön, üljön le
10 perc okmánykeresés után megvan a kérelem, itt tessék kitölteni aláírni, köszönömszépen
orvosi alkalmasságija van?
MONDOMMIAGETSZINEK BAZMEG NEM JOGSIT ÚJÍTOK, CSAK VISSZAHONOSÍTOM, FEJEZDMÁRBEADURVAANYÁD
akkor elmosolyodik, óelnézést, ittírjaalá, eztnehajstaössze, telefonszámotkérnék, köszönömtessék, mostmárakkorösszehajthatom? hátpersze, viszlátnagyon kíváncsi vagyok, mi az isten lesz ebből

-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
+#89013
Ev kozben is kell a papir, tehat ha akkor van, akkor most is van.Amugy az a bajom, hogy amit nekem szoktak adni a Mol meg Shell kutnal azok mindig gyanusak, tehat nem olyan szepen lezartak, mint pl. egy Coca Cola, hanem olyan, hogy gyanitom a sufniban rakta ra valaki a tetot, amibol gondolnam, hogy ott is toltotte. De akkor most vajon miert nem toltott eleget?
Amugy igen, OMV-nel volt, Shell/Mol-nal meg nem. -
Vérboci
addikt
jó... kétségtelen, hogy hosszas baktatásra a latyakban, meg ilyen aluljárós csúszós lépcsőzésre én sem vágyom. ugyanakkor a téli táj meseszép és jókat lehet ilyenkor mászkálni egy behavazott erdőben. és a gyerekek is tudnak végre szánkózni.
valamit valamiért. szóval legyen hó, legyen hó, olyan lelket mozdító. -
Pacák
senior tag
Összeesküvés elmélet: a hótaposó, hólapát, szánkó, a téligumi és a téli szélvédő mosó folyadék gyártók állnak a rengeteg hóesés mögött.
Továbbá, ha furmányos módon szóközt teszünk a vesszők után, attól látványosan kevésbé tapadnak össze az utánuk álló szóval — és ettől még az is lehet, hogy még kevésbé tapad a cipőnkre és az autónkra is a latyak.
Az utóbbi kettő nem igaz, de az első megállapítás igen. Nem megsértődni — tessék vigyorogni!
-
ToBeY
nagyúr
Ha valaki nekem még egyszer azt mondja nekem,hogy "olyan régen esett már egy kis hó,mikor fog esni megint a hó"?! - azt lehet,hogy egy hólapáttal fogom megcsapkodni

-
Pacák
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb