Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Van kb 5 laptop nalam 7gen i5 meg 8th gen i3 Dell, Acer, HP. 8 GB ram, 250 ssd.
Ha tudsz valakit aki USA-bol megy haza tudok egyet adni ingyen.Ezek nem uzleti gepek sima home
kategoria, gyakorlatilag barmi beszarik rajtuk, aksi, ssd,szalagkabel lecsuszik, windows osszefossa magat-> kuka es vesznek egy masikat. A 150 dollaros oraberunk mellett a 400-500 dollaros 3 evbel idosebb laptop javitas ertelmetlen. -
épp jubilálok, asszem 12 éve lopták el a biciklim, így lassan már ideje lenni venni egy másikat...
gyorsan őrölnek a kerekeim, na. -
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Sorok akkor is kopnak, lánc úgyis nyúlik, használattól függően egy-két évente cserés.
Aztán meg minél jobb minőségű, úgy szalad el az ár. De neked meséljek?
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
shimano ment föl valami 7 rongyért, nem drágállom egyébként, tényleg nem volt sok egy ilyen kvázi nagyszervizért. 3ezer km alatt szépen megette a keró a dolgokat, simán belefér. adaptert venni fogok, és nyilván egy pumpálást én is adok neki, mielőtt visszavinném.
ToBeY: látod, ezért kell minden reggel hidegvízzel zuhanyozni, és akkor semmiképp nem ér meglepetés egy ilyen esetben
-
ToBeY
nagyúr
Tök jó hogy a főtáv most jött rá,hogy a 40 éves csöveket ki akarja cserélni!Se meleg víz,se fűtés nincs a környéken.Egy élmény volt hideg vízzel tusolni reggel
Az energiaital csak megszokásból ittam már,mert addigra fullra felébredtem. -
Sajnos ahhoz hozzá kell egy kicsit tenni.
#80292 parandroid: Ezét tartom én edzősnek és commuternek a 29er SS-t. Rigid acél, nincs ami tönkremenjen rajta. Egyedül féket cseréltem idén Deore M6000-ről SLX M7000-re.
-
parandroid
félisten
Ha van jó pumpád, akkor nem kell újat venned, fillérekért (én valami 3 euróért vettem 20 darabot) lehet szerezni adaptert, amit rácsavarsz a presta-szelepre pumpáláskor, és bármilyen pumpa (vagy benzinkutas kompresszor jó hozzá). Amúgy vagy kicsípték a belsőt felszereléskor, vagy valami kosz került a szelepbe, amikor visszacsavarták a tetejét, és amiatt eresztett le szép lassan. Utóbbi esetben a következő pumpálás után jó lesz, szóval addig ne szedd szét. Amúgy olcsón megúsztad, lánckerekek (főleg egy komplett hátsó sor) mostanában aranyáron vannak csak.
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én 43 ezret fizettem most a bicajszervizre, ennek eredményeként ma bkv-val kellett jönnöm melózni, mert az elsőm tök lapos... (első-hátsó külső csere, fogantyú csere, láncsere, hátsó lánckerék csere, első-hátsó fékcsere)
valószínű a belső megadta magát, vagy nemtom. mikor elhoztam tegnap még semmi baja nem volt, ma reggelre meg plötty, és persze pont a francia szelephez való pumpám nincs továbbra sem
-
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, a biciklim tobbe kerult, de azt nem is esernyőnek használom.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ugyan... annyiért még roller sincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kb 40ezrem van a tortenetre jelenleg (marmint nincs, majd kovi fizu utan) ugyhogy koszi a tanacsot, de jelenleg imyesmit semmikepp

-
Csak egy tanács... Ha lehet inkább 3.gen i5/i7 procival lesd. Sokkal kevésbé melegszik mint az előző generáció, és az IGP is jóval izmosabb. Vedd még hozzá a 8570P/8470P-t és az E6530/E6430-at is. Napi használós 2570P (i7, 16Gb, 240Gb SSD) gépem imádom, teljesen kiszolgál.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kivéve a pár évvel ezelőtti 5K iMac, az olcsóbb volt egyben, mintha ugyanazt összeraktad volna darabonként.
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
De nem gondolkodok semmiben, kell egy masik regi thinkpad ami mukodik, es kesz. A kisgepem tokeletesen mukodik, a laptop beszart, ezert kell egy masik, ujra nincs penz, ez mar a masodik thinkpad volt ami millio evet kibirt es hasznaltan erkezett, ezert a kovetkezo is ilyen lesz.
Latom, nem mindenkinek megy ennek a vegtelenul egyszeru mateknak a megertese :)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Tény h mocsok drága és hogy ha hozzá kell nyúlni akkor gebasz. Ugyanakkor a lakás dísze és az én konkrét példányom 2 év teljeskörű garival gyött. Arra is figyeltem hogy kb olyan legyen a teljesítménye mint az SFFemnek.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
USFF gépet év elején vettem bőven 100 alatt 8-9. generációs i5-s procival vagy 3-at is, nagyon kelendőek voltak, 1 napon belül az összes elkelt.
HP, Dell, Lenovo. És az se gond ha 9-10. generációs i3 procis, csak lehetőleg ne sima SATA SSD legyen benne. -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Újan egy árban van, használtan aránytalanul drágább az aio, és kb ott vagy, mint a laptoppal, ha meghal a kijelző, dobhatod ki a gépet is, illetve ha lassú a gép, és már nem éri meg fejleszteni, dobhatod ki a monitort is. Szóval nekem így nem jött ki a matek.
joamilestone: Dellt is nézd nyugodtan, meg a hp-ts, azok is jó kis cuccok. Én most az előbbire álltam rá, de csak mert kb ez jött szembe. Cégnél meg hp-k vannak, azok is jók.
p
-
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
most ők mit tehetnek arról, hogy te olyan helyre költöztél, ami nincs is

-
concret_hp
addikt
vízműveknél van online átírás, már-már azt gondoltam, hogy megérkeztünk a 21. századba, aztán a legördülő menöben nem volt benne a házszám, és akkor innentől b@szhatom

-
válasz
szőröscica
üzenetére
USSF? Mi az, United States Space Force..?

de 2 monitort támogatom, annál jobb nincs is.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
lenovo minigépem van, egy ssd kell bele és simán jó arra amire használom (képnézegetés, néha netflix) (2,5 ghz i5, 8g ram)
nejem csak laptopot tud használni mert ideoda hurcolja, plusz ágyban azon nézzük a filmeket, ezért lesz a döglött helyett majd egy t520.
jelenleg semennyi nincs rá
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
En is gondolkozom most azon, igy bo masfel ev home officeozas utan, hogy veszek egy USSF gepet meg melle ket 24 collos monitort.
A jelenlegi felallasom egy 14.1-es fhd Dell E6440 dokkolva egy 22 collos fhd monitor melle. Nagyon nagy a kulonbseg ppi-ben es megerolteto ha ket kepernyon kell osszeneznem valamit. Most mar jarogatok be az irodaba heti 1-2 alkalommal, es a szemelyes interakcio elonyei mellett a masik kenyelmes dolog a ket nagy monitor meglete.Mivel nalunk hosszabb tavon is marad legalabb 2-3 nap home office a jovoben, ezert mar erosen gondolkozom, hogy raszanok bo 200k-t 2db 24-es dell monitorra, meg valami refurbished lenovo ussf-re.
-
parandroid
félisten
Mindenhol át kell venniük, ahol árulnak újat.
Nolfi: Figyelek. Pont azt mondom, hogy erre ne költs, cserénél pedig érdemes alternatívaként elgondolkodni inkább egy minigépen (akkor is, ha van otthon már egy desktop pc), vagy ha úgyis csak internetezés, filmnézés megy rajta, akkor egy tableten. Persze ha néha vinni kéne valahova, és ott is dolgozni, akkor legyen laptop.Sőt, ha az asztali géped is lassú, régi, akkor én lehet, hogy vennék egy modern(ebb - pár éves sff/usff) gépet ahelyett, meg mellé egy tabletet a laptop helyett. De ez attól is függ, mennyi van rá, illetve mire, hogyan használjátok, szóval csak ötlet.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi majd megkérdem az euronics-ba átveszik-e a régit?!
-
ToBeY
nagyúr
Rossz mikrót hová lehet kidobni?Elkezdett fura,berregő hangot adni melegítőskor és nem merem így használni -meg amúgy is régi már,inkább vennék egy újat.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
NoLF-nak nem fog kerülni pénzbe, nekem is csak némi időbe (legfeljebb 1-2 órába), én meg meglehetősen rühellem azt a szemléletet, ami alapján egy amúgy használható és javítható gép kerülne a kukába. (Ez nem volt feléd irányozva, vagy ilyesmi.)
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy nem olvasol figyelmesen, vagy en fogalmaztam felreertheto modon, vagy a ketto tetszes szerinti egyvelege
Tudom, hogy nem eri meg vele foglalkozni. Venni fogok masikat.
Van asztali gepem, ez a regi dog (mar) az asszonye, es a mobilitas neki fontos, penzunk meg eppen semmi.Ugyhogy majd latjuk, egyelore ki lesz probalva monitorral - bar a kabelt elfelejtettem
-
parandroid
félisten
Most azzal együtt, hogy szép timtől, hogy felajánlotta, szerintem konkrétan nem éri meg foglalkozni a dologgal. Nem ismerem most naprakészen az árakat, de kb 100k-ból meg lehet úszni egy pár éves gépet, ami megint 5 évre jó lesz, modernebb, ssd-s, több rammal, ha ezt éves költségre leosztod, akkor gyakorlatilag fillérekre jön ki.
Estleg ha van otthon egy monitorod, és úgysem cipeled, akkor érdemes egy asztali minigépen is elgondolkozni, az még olcsóbb, még könnyebben buherálható, ha mégis hozzá kell nyúlni, meg ha úgyis munkára kell, azt úgyis asztalnál ülve a legkényelmesebb csinálni.
Tartalomfogyasztásra meg a tablet az ultimate megoldás úgyis.p
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
az alap taskokra (szövegszerkesztés, net, netflix, fb) a 4 giga rammal meg az ssd-vel simán használható volt. én mostanában az asztalimtól vagyok ki, pedig abban i5van és 8g ram, de nyilván nincs ssd úgyhogy mire bekapcsol, simán lefürdök meg még a macskákat is megetetem...

szóval egy i5ös t520 ugyanannyi idős, mint egy 1,8as tcd t61?
-
Dehogynem, az is 11 éves típus...
itt az asszonynak van egy T410-ese, és most már kezd basztatni, hogy lassú, meg hogy kiírja a win7, hogy kevés a memória (pedig még van amúgy olyankor 2 GB a task manager szerint).
És olyankor mondom neki, hogy mit vársz egy 11 éves laptoptól? Amúgy egyszer pár éve már szereztem neki újabbat, de nem tetszett, mert keskenyebb volt a kijelzője
Ui. amúgy az én T60-am még mindig működik néha, ha bekapcsolom. Persze már iszonyat lassú... asszem novemberben lesz 14 éve, hogy megvettem...
-
NoLF
veterán
én vagyok a ráérés magasiskolája, leginkább a nejem gépe ez, és persze hogy most kell neki, szinte soha máskor. amúgy ezen nézünk este ágyban sorozatot, úgyhogy azért jó, hogy van
majd látod hogy sikerül, köszönök minden segítséget - ettől függetlenül én azért szerintem hamarosab beruházok egy 510be vagy 520ba, az mégsem 11 éves

-
Tim82
félisten
valami minimál képet ad, de teljesen láthatatlan. lehet monitorral feléleszthető, este kiderül.
Meghalt (és nem fokozatosan, "rózsaszínesedve", hanem majdhogynem egyik pillanatról a másikra - ilyen is van) a kijelző háttérvilágítása. Ha belevilágítasz erős direkt fényforrással, látod a képet, gondolom.
Lehet, hogy lesz bele való kijelzőm, de ez nem teljesen biztos, csütörtök-péntek magasságában jutok oda, hogy megnézzem.
-
NoLF
veterán
7661YEF, sajna 14,1- köszi a felajánlást, de nem lesz jó így.
kábellel megpróbálom este nyilván, csak nem volt otthon vga kábel
valami minimál képet ad, de teljesen láthatatlan. lehet monitorral feléleszthető, este kiderül.
mindenesetre vennem kell egyet mindenképp, mert a mobilitása elég fontos
-
Tim82
félisten
-
-
NoLF
veterán
7661-cto ez alapjan intel x3100 - ettol fuggetlenul is igazad lehet, mert se kabel se kijelzo eseten nem igy halna meg.
na akkor meg aztan vegkepp nem erdemes vele foglalkozni - vennem kell masikat, persze a legiobbkor jott mert egy kanyinoetakunk nincs eppen folosleges allapotban
ebbol adodoan nyilvan az eddigi otletem sem jon be, miszerint rakotom egy monitorra - nejem akarta ma mindenkepp hasznalni a gepet
-
Tim82
félisten
2007-2008-as modell, úgyhogy meglehet, hogy megvolt 6 éve is bőven 3 éves. Ha Nvidia GPU-s, akkor valószínűleg az (tehát a videóvezérlő) halálozott el benne. A kijelző elöregedés miatti halála általában nem villogással, hanem fokozatos fényerővesztéssel és "rózsaszínesedéssel" jár (általában a háttérvilágítás pusztul meg, ami még CCFL, nem LED-es a T61 esetében). A háttérvilágítás ugyan cserélhető, de házi körülmények között nem kicsit macerás.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Sajnos nekem is nezegetnem kell, egyszercsak megszunt kepet adni az eddig mindent is kibiro t61esem
bar mar szerintem akkor is boven megvolt 3 eves, amikor 6 eve megvettem, sokmindent kibirt. Nemtom hogy kijelzo vagy kabel, egy ideje villogott mar, ma pedig vegleg elsotetult
-
válasz
fokukac
üzenetére
Azért a hírdetései között az E7290 igencsak szöget ütött a buksimba. Bár filmezés és netezés alatt, lehet nem lenne nagy előrelépés a fullos 2570P-hez mérten.
#80219 NoLF: Lehet. Nekem ez valami más. Mondjuk mindig el akartam jutni Olaszország (főleg) déli részére. Most nagyon bejön... Tudom, több helyen mocskosak az utcák, és vannak hiányosságok... De az az életérzés... A pattogó 2T Vespák... Leghidegebb napokon is 23 fok volt. Beleszerettem.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
nézegettem ma noti-hirdetéseket, és arra lettem figyelmes, hogy van egy imposztorod..!
[link]
pedig én azt hittem, ritka vagy....
-
válasz
concret_hp
üzenetére
miből gondoljátok, hogy ahhoz értenének?

-
concret_hp
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
másnak is eszébe jutott
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/10/10/850244689226_597022177966.jpg
(nemtom miért nem tudom beágyazni
) -
NoLF
veterán
"The man at the front... actually said 'You could have stopped and told us you weren't a petrol tanker," he said.
nincs hozzafuznivalom
-
ladybug
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Pont ezért írtam, hogy a személyes elbeszélgetés fontos. Ezeket az infókat ott lehet részletesen megmagyarázni.
Tildy: Ezért is írtam, hogy csak az én területemről tudom beszámolni.

Nyilván vannak olyan területek, ahol gyorsabban váltanak a munkavállalók munkahelyet. -
tbs
addikt
whapp rulez. (amig nem zuzza be a fejlesztest az fb vegleg, addig hiszek nekik. egy f-droid, whapp beta channel user ~8eve)
-
BlacKSouL
addikt
Nem kéne még egy kicsit gyengíteni a forintot? Így kétséges hogy karácsonyra meg lesz-e a 600.
-
concret_hp
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
én azért váltottam párszor elég gyorsan:
- ~11 hónap után, miután kiderült, hogy hónapok óta el volt döntve, hogy több száz mérnökév megy a levesbe, aztán még nyugodtan dolgozott rajta párszáz mérnök még 5 hónapot, miközben egyik napról a másikra átraktak egy olyan teambe, amihez 1, nem értek 2, nem érdekel
- ~5 hónap után csődölt a cég
- a próbaidőm alatt felvásárolták a céget, melynek folyományaként nem engedtek el az "új" cég projektjebe, a réginek meg nem jöttek olyanok, amin tudtam volna dolgozni, így miután már 4 hónapja nem csináltam semmit, nekiálltam melót keresni (ott töltött idő total: 13 hónap)
- 1.5 hónap: amikor már kezdtem, akkorra találták ki, hogy felvennének a kvázi álommelónak tűnő helyre, de mentségemre szóljon, ezalatt kész lett a 7-8 hónapra tervezett projektegyébként egy időben multinál minden héten jött egy email, hogy üdvözöljük a newcomereket, blabla, egy időben rászántam heti 20 percet, hogy milyen arcok jöttek (alapvetően a skillseteket akartam felmértni), és azért a nagy átlag az ilyen 1-2 évet van egy helyen, aztán tipli, szóval ez eléggé általános (nyilván szakmafüggő is).
jah meg legutóbbi helyen, igaz 3.5 év után: ha cégen belül váltok, akkor abban az évben nem lehet előléptetés, szóval leghamarabb 2023 januárban kaptam volna távolabbról is látható fizetésemelést, úgy, hogy már tavaly nem egy ember mondta, hogy ő azt hitte, hogy a magasabb szinten vagyok már
(poén 1: fél év alatt sem találtak embert a helyemre, poén 2: kb. 25-30%al több fizuért igazoltam át, mintha idén előléptettek volna januártól) -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom honnan van az infód és nem tudom melyik ágazatról, ezért csak az én munkaterületemről tudok beszámolni.
Kifejezetten gyanúsnak találom a 1,5-2 éves munkaidőket egy cégnél (a még rövidebb persze még gyanúsabb). Ilyen esetben szeretem kikérdezni a jelentkezőt és figyelni, hogy beszél az előző munkahelyéről, a váltásokról. Sok mindent le lehet szűrni egy ilyen beszélgetés során.Téma Whatsapp: Én szeretem és szívesen használom.
A kollégákkal gyorsan tudunk értekezni ès infókat továbbküldeni (pl xy kollégának szülinapja van. mit ajándékozzunk neki?)
A korona időszak alatt a szülői munkaközösséggel ez volt az egyetlen felület, ahol rövid idő alatt meg tudtuk beszélni a változásokat, infókat cserèltünk. Máig megvan a csoport, csak a tagok változnak.Péter elérhetetlen a közösségi médiában. Ez az egyetlen hely online, ahol aktív. Mind a barátok, mind a rokonság engem keres először, ha valami talàlka van vagy az éves “mi van veletek?hogy vagytok?” beszélgetésre kerül sor.
Így alakult, hogy az ő barátai az én barátaim lettek…
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem ez bejon, gordulekenyen mennek a dolgok
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nálunk a slack megy nagyon, de olyan szinten, hogy a míting meghíókon meg a git ápdéteken kívül heti 1-2 email jön, amit hasznos elolvasni...

-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez olyan, mint amikor az egyik korábbi munkahelyemen (multinacionális, piacvezető nagyvállalat) az első napomon felhívtam az it-t, hogy nem tudok bejelentkezni, pedig megvan az azonosítóm/jelszavam, mire a kolléga azzal nyitott, hogy mi is az azonosító-jelszó páros? Mondom ez valami teszt? De azt mondta, ha nem mondom meg, nem tud segíteni. WTF. Tekintve, hogy töküres, még használatlan profil volt, és a céges rövidhívón hívtam őket, bevállaltam.
Ja, a whatsapp nem a céges mobilon van most sem, mert oda nem lehet semmit telepíteni, hanem a priváton. Én mondjuk azt is jeleztem, hogy engem a privát számomon csak akkor merjenek hívni munkaügyben, ha valaki meghalt, mert csak vészhelyzeti kapcsolattartásra van megadva, és csak a hr-nek, szóval ha a főnököm nem felejti el sürgősen (én nem adtam meg neki), akkor hisztis leszek. Azóta whatsappon sem nagyon küldözget semmit, illetve előtte szól, hogy átküldené ezt-azt. Hiába mondom neki, hogy jöhet rögtön a céges mail-címre, csak néz bután, hogy mit akarok. ¯\_(ツ)_/¯
p
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Compliance nem öl meg senkit emiatt?
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja, üzleti vonalon is nagyon megy. Sokszor email helyett is már, képek, pdf-ek, kisfaszom. Én megmondtam mindenkinek, hogy nekem a whatsapp értesítések le vannak tiltva, mert irritál, hogy a mindenféle groupchatek miatt úgy villog a kijelző, mint egy epilepsziás diszkógömb, úgyhogy ne küldjenek semmi fontosat, mert csak akkor látom, ha hetente kétszer kinyitom az appot. Az első pár alkalomig azt hitték, viccelek. Azóta ha valami fontos van, akkor felhívnak céges mobilon, hogy figyu, küldtem valamit whatsappon, nézd meg. Én meg onnét átküldöm a saját céges mailcímemre, és megnézem. Hülyék ezek, komolyan.
p
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egy időben az én buborékokban elég népszerű volt a Viber,de mostanra kikopott,WhatsApp-ot meg még elég kevés embernél láttam.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
olaszban sem létezik viber, itt meg a legtöbb ismerősöm azt használja.
az olaszoknál még üzleti kommunikációra is azt használják leginkább, ezen meg én lepódtem meg - a normál telefont nem veszik fel, a whatsapp üzenetre meg azonnal reagálnak. fura
-
BlacKSouL
addikt
Akkor azt mondjátok, hogy nyugaton ha kétévente munkahelyet váltasz az már nem jobhopperkedés, nem is csak elfogadott, de egyenesen megköveteli a munkaerőpiac?
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Whatsapp. Bár én ezt is utálom. Amúgy Mo-n járva meglepődtünk, hogy mindenki viberezik. Fura, ez nálunk abszolút nem létezik, ahogy a fb messenger is kikopott rég.
p
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
hehe, azért a csodálatosról nem feltétlen Cagliari jut eszembe, ha szardíniáról van szó, de ti tudjátok
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igazság szerint én is csak a messenger miatt tartom fb-t.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezek szerint meg mindig vallalhato a viz? Basszus, de repulore pattannek most...
Mentek mashova is, vagy maradtok a kornyeken?
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hát ha nyaralnék én is,lehet lesz@rnám én is van-e FB

Amúgy én is netflixet néztem ja... -
Sétáltunk, várost néztünk, tengerben fürödtünk, és este vettük észre hogy nehéz volt a kommunikáció a közösségi médián keresztül a családdal. Bár amúgy sem vágna földhöz, más esetben is, ha szabadnapos lennék, biztos hogy film/sorozat vagy valami Xbox játék pörögne, ami ezerszer jobban leköt.
-
Spet
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Utána kellett keresnem, de az Európa Nagydíj volt.
-
ToBeY
nagyúr
Most ezzel van tele a FB és az Insta,hogy ki mit csinált abban a 6órában amíg nem volt fb és insta,ez nagyon vicces

-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Tyu, akkor eleg mergesen zarhattad
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én is azt gondolnám, de nagy multiknál is ez a selling point, hogy a fizetés annyi amennyi, de nyugi, fizetjük a túlórát. Én nem tudom hol élnek ezek. Ha nincs helyben a meló, simán utazik az ember 30-60 percet a munkahelyre, aztán még az ebédszünet se fizetett, aztán irány haza. Így a napi 8 óra igazából 11.
Én már be-bedobom interjukon, hogy a pénz amit kérek az heti 35 óra melóra vonatkozik, de legtöbbször úgy néznek rám mint valami bolondra. Szinte sehol nem ismerik annak a fogalmát, hogy célok és feladatok után fizetnek, nem pedig a munkahelyen eltöltött idő alapján. Ez a nagy hómofisz fellángolás is szépen kialudt. Ebben a szegmensben legalábbis biztosan. Volt olyan ahol ezt jutalomként kezelték. Teljes képzavar. Most akkor szabadnap, vagy home office?Szóval ezért akarok a mostani helyen maradni. Helyben van, nyár óta jó a fizu is, cégautó, nekem tetsző munka, heti max 35 óra, teljesen kötetlenül, haverok, buli, fanta.
Ilyet többet nem találok. -
-
Pacák
senior tag
Én meg ott tartok, hogy elfogyott a türelmem. Valahogy mindig nálam köt ki másnak a melója is, meg látom, hogy vetésforgóban elmennek szabadságra, én meg június végén voltam egy hetet. De ott tartanak megint, hogy jaj mit fogok én csinálni, ha ez a nagyobb meló végre kifut - elmennék szabadságra - mert jó lenne, ha besegítenék ennek is, meg a másiknak is. De leginkább felmondanék a rákba, mert ez így sehogy sem hangzik jól. A belengetett fizetésemeléssel együtt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az energiaital csak megszokásból ittam már,mert addigra fullra felébredtem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)