- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen. Általában 8-12 ember áll előttem a sorban, és mivel egy 20x20 centis nyíláson kell mindenkinek beüvölteni a rendelését, hallom az összes előttem állót. A sima 300 Ft-os kb. 10%. Az emberek káposztás baconos brindzás, meg kolbászos kecsapos lilahagymás töltött lángosokat visznek, hármasával. Nem vicc, a 38 féle kutymalék-kombináció közt még nincs is ott a sima, a sajtos, a tejfölös, sajtos-tejfölös. És egy töltött sülési ideje minimum duplája a simának. A sütősnek is megéri ott álldogálni 4 percig a 3 db, egyenként 700-as töltött fölött míg sül, minthogy ugyanannyi idő alatt kisüssön kapkodva 6 db simát 300-ért.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #79592 üzenetére
Tegnap fel kellett adnom két ajánlott levelet, 630 Ft darabja. Németeknél ennek a megfelelője 1,70 eur, és nem én töltögetem a hülye blankettát, hanem minden digitális, akár otthonról megcsinálhatom, online fizetek, és csak be kell adnom a levelet a bizonylattal - de nem szoktam ezzel vacakolni, szerencsére ritkán levelezünk akárkivel is, a mi postánkon meg nem nagyon van sor , mert mindenki hasonlóan ritkán jár. Ahogy néztem, itt is csak a hungarikum sárga csekkek miatt, amit én 10 éve is online fizettem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gaborbol
őstag
válasz fokukac #79587 üzenetére
Nekem is eszembe jutott joparszor a heten.
Tetves Covid fojtogat. Az osszes tunetet produkalom vagy produkaltam a lazat kiveve. Meg egy hoemelkedesem se volt. Oxigen szint pont a hataron, meg egy szazalek es korhaz javasolt lenne. Hatfajas, mellkas fajdalom szinte teljesen elmult. Ma hivtak az eu hivataltol, hogy a karantenunkat meghosszabbitjak vasarnapig( nagy lany augusztus 4. lett beteg ikrek ket napra ra, meg mindig betegek, de mar majdnem kijottek belole.)
Feleseg eddig egesz jol volt, tegnap este o is kezdett “nathas lenni” hidegrazas, erotlenseg.Ugy indult mint valami nagyon enyhe natha vagy megfazas. Amikor
nem tudod eldonteni, hogy beteg leszel-e vagy sem. Valami kis aprosag, de azert mi sem vagyunk naivak, egy het utan harman elmentunk Covid tesztre, negativ mind a harom.Ket het utan egyre jobban lever, teszt megint es 5-bol 5 pozitiv. Olyan fejfajassal indul, hogy beszarsz, aztan hasfajas, es ha nem ersz ki a retyora idoben akkor tenyleg betojsz.
Hatfajas, legzes, mellkas fajdalom, vese fajdalom, hatfajas, mellkas elkoccol, legzes meg mindig para parszor, de a gyomor fajdalom azert meg radkoszon napi szinten, hogy o meg ittvan am. Este pizsoma helyett edzoruha,
na nem azert…. a masodik emeletre nem tudok felmenni zihalas nelkul, csak ha esetleg menni kene a korhazba akkor meg se pizsomaba menjek mar.De vissza a healt department Covid kontakt kutatasoz, a delta nagyon kemenyen rarugja az oltottakra is az ajtot , azt mondta a csoka, hogy ez oltottak megfertozottsege kegyetlenul elkezdett emelkedni. Mindenki vigyazzon magara es masra is. A Covid meg mondjon mar le!
Ui: ha Covid eddig nem is, de a 80 forintos kifli majdnem elvitt, “Eszem f@szom megall”
-
erdey_a
addikt
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #79586 üzenetére
Ezen azert erdemes elgondolkodni, mert ugye ha beutik az osszeget (es akkor a konyvelo most mondja meg, 27, 18, vagy 5% az afa?) akkor az alapanyagokat, rezsit, berleti dijat es munkabert, jarulekokat figyelembe veve TELJESEN KIZART, hogy 300 forintert helyben frissen sutott, fokhagymas olajjal megkent finoms es “egeszseges” langost tudsz vasarolni barhol ebben az orszagban ugy, hogy nekik ne minusz legyen, es legalabb annyi plusz, hogy megerje veszodni vele.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
ToBeY
nagyúr
Próbálok időpontot foglalni bőrgyógyászatra sztk-ba az időpontfogalós oldalon,de amint elküldeném az adatokat nagy zöld "FOGLAL" gombbal nem történik semmi.
Egyre jobb ez a rendszer csilliárdokból.
Persze, telefon ne zavarogjál rendelés időbe, és személyesen is csak akkor menjél ha van időpontod![ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #79578 üzenetére
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
-
erdey_a
addikt
-
ladybug
őstag
válasz concret_hp #79570 üzenetére
A bölcsödéseim között is vannak ilyen megátalkodottak.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
concret_hp
addikt
most kapaszkodjatok, én szárazon eszem a zabot, igaz a lidl-s 50% aszalt gyümiset szoktam, de arra is elég furán néz mindenki (nagy ritkán narancslével öntöm fel)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
erdey_a
addikt
tapasztalatom szerint az így készült zab nem lesz elég puha. ezért szokás előtte beáztatni.
ha roszogósat akarok, akkor azt müzlinek hívják. a kása legyen kása. krémes, pempős.
a tejberizsben se jó ha "kiérezni" a rizsszemeket.kukac: vacsorára májkrémes kenyér van. arról esetleg akarsz beszélgetni?
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
e=mc²
őstag
Én egyszerűen sima aldis zabpelyhet (kb. 4 fakanálnyit) beleteszek egy nyeles lábasba, kiskanál (repce)méz, némi aszalt aldis vörösáfonya, és némi tej - csak érzéssel, nem kell sok, nincs 1 dl. Forralásig keverem (kb. 2 perc) a tűzhelyen, majd 5 perc után fogyasztható fahéjjal.
Ambulimax Provider
-
ladybug
őstag
válasz erdey_a #79559 üzenetére
Alapból semmi zacskós kaja nem jöhet nálam szóba. Nem az E-k miatt, hanem az elveim miatt.
Ez a zacskós zabkása kicsapja nálam a biztosítékot.Tobey: Teljesen egyetértek veled. Nincs is jobb az otthoni készítésnél. (Kivétel a pizza. Ahhoz azért kell az a f@sza kemence)
Blacki: Egyszerű lélek vagy, azt megmondom. Az kicsit azért megnyugtat, hogy hétvégenként rászánod az időt a nyugodt reggelizésre.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #79556 üzenetére
Filóztam mi a jobb. (A nyarat elvből nyaralásra szántam augusztus végéig, hülye elveim vannak tudom) Vagy keresgélek interjúzgatok máshova, aminek a tavalyi kísérletekből kiindulva október vége előtt nemigen lesz eredménye, meg fizetés se december előtt, (ráadásul vagy messzebb utazós, amit nem akartam, vagy költözős, de azt sem) vagy elvállalom ezt, erről már mindent tudok, azt is hogy nem ideális, de nem kell mindent újra kezdeni, igazi fájdalmas dolog a koránkelésen kívül egyelőre azért nincs, és az első hetek hónapok úgyis motiváltabbak. Aztán ha mégis nagyon szarul jön ki, akkor is már fizetés mellől keresgélhetek mást.
Meg az is jól esett, hogy a céget jellemző általános, átlagos, a munkatársak egymáshoz való viszonyában lévő nem épp kiegyensúlyozott és családias viszonyok ellenére a felém jövő visszajelzések úgy a helyi vezetők, mint a kollégák részéről szinte kivétel nélkül nagyon pozitívak voltak mind a sietős távozásom, mind a visszatérésem lehetőségének puszta hírére, szakmai és emberi oldalról is. És ennek hangot is adtak. Sőt a kell egy ember felvetésre szinte egyöntetűen rám szavaztak. És jó érzés, ráadásul szokatlan, ennyire pozitívan kilógni az általam is tapasztalt nem ideális környezetből. (Tudom, vakok közt félszemű..) Azért szokatlan, mert máshol korábban eleve barátságos volt a hangulat, nem nagyon lehetett ezzel kilógni, ahogy a munkához való hozzáállással sem, itt meg mindenki azzal fogadott, hogy eleve elkúrt döntés volt elküldeni azt aki hajlandó volt értelmesen csinálni is valamit, de nagyon örülnek hogy visszatérek mert velem legalább lehetett dolgozni, hátha újra beindulnak a dolgok.
Katica: azt mondtam már hogy amúgy lusta is vagyok? a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg
fos..szóval meggyengül a gyomrom, azt meghagyom hétvégére. Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
erdey_a
addikt
egyszer vettem aldist, az nem ízlett. igazából azért, mert kevés volt benne a cukor és nem volt elég krémes.
oda is készítettem most is a cukros bödönt, de ebbe a csokisba nem kellett. nagyon finom volt. gyerekeimnek is ízlett. és nem fojtogat, jó krémesa barackostól tartok, mert az cukormentes (nem vettem észre a boltban, hogy az)
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
elessar
tag
válasz BlacKSouL #79555 üzenetére
Feleségem kedvenc reggelije: Aldis tasakos zabkása 99 Ft többféle ízben. Amíg a kb. 2deci víz a mikróban forráshoz közeli hőfokra melegszik, addig pont ki lehet önteni a tálkába a tasak tartalmát. Forró vizet rá, megkeverni, mire ehetőre hűl, fogyaszható. Csokis, erdei gyümölcsös, málnás, banános, kókuszos. Ugyanez a sor rizskásával, az kb. 120 Ft.
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #79555 üzenetére
Blacki, én már attól majdnem sírva fakadok, ahogy ezt az egészet olvasom. Ez nagyon szomorú.
Az előző nap vásárolt zsömit is elviszed - ami valljuk be, a célnak megfelel és el lehet gusztusosan készíteni, de a müzli+joghurt kombót is el tudnád vinni.
Olyan szuper kis dobozok vannak már.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
BlacKSouL
addikt
5:40-re kéne beérjek, (de 5:45-kor tesz le a vonat és van még 1 km séta). Ehhez 5:24-kor indul a vonat, amihez 5:15-kor kell elindulnom itthonról, amihez 4:40-kor kell kelnem. Így, hogy én se reggelizek. Mivel 6 előtt semmi nem nyit, friss pékizék kizárva. Mivel normál esetben ha békén hagynak, 08:00-kor ébrednék magamtól, ez eleve 4 óra erőszak, így otthon se esik jól még babrálni akár nettó 5 percet sem, de hiába kelek ám 4:40-kor, 9 előtt ránézni nem tudok ételre, nemhogy az orrom vagy szám közelébe tegyem h.inger nélkül. Elvinni macera, ott elkészíteni macera, marad az előző nap hazafelé megvásárolt felvágott, kenyér zöldség, amit 9 után 'amikor időm engedi' megeszek futtában. Ez van hogy 8:50, van hogy 11:30..
Asszem iskolás koromban egyszer próbáltuk hogy suli előtt itthon egyek, 2 tojásból egyet nem tudtam rántottának megenni.
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)
thuglife-smiley
-
ladybug
őstag
Ach, az egyik kedvenc témám….. Egészséges étkezés, reggeli.
A zabkását én is imádom. Tejjel vagy tej-vízzel készítve. Bárhogy jöhet. Péter mindig gúnyt űz belőlem, hogy ez a szegény ember eledele.
Tobey: Újabban nem főzöm a kását, hanem csak forró vizet vagy tejet öntök rá. Amíg elmegyek a fürdőbe, addigra pont olyan lesz az állaga, mintha főztem volna. Ups, megelőztél.
Köszönöm a visszajelzésedet a blogomat illetően, örültem neki. Folytassam? Elég sok anyagom gyűlt össze az évek alatt. És most lenne kedvem megint irogatni.
Erdeya: Ezt a diétatípust ismerem, de nekem nem jött be. Helyette a Low Carbot toltam 1,5 évig. Az volt a nekem való. Amióta nem így étkezek, jönnek is a kilók. 🙈
Mindenkinek más jó, ki kell tapasztalni, hogy mi illik hozzád.A fejfájás sok minden miatt jöhet. Az biztos, hogyha fáj, nem jó, ha üresa gyomrod. Viszont a nem megfelelő étkezéstípus is előhozhatja.
Ha epés vagy, akkor bizony nagyon kell arra figyelni, hogy mit eszel.
Emellett a rendszeres testmozgás is csökkenti a lehetőséget a fejfájásra.Nolf: A gyümölcspépeset is szereted? Fagyottan vagy normál állapotban összeturmixolod a kedvenc gyümölcseidet. Granolát vagy külónböző toppingokat teszel rá, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
pocornos gif helyett
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
erdey_a
addikt
azért a zsömle frissen jó. tehát el kell érte menni. reggel. a bótba.
te sem akarhatod, hogy tegnapi zsemlét egyek
pláne, hogy onnan indultunk, hogy nem akarok reggelizni.
igazából a nyüves gyógyszereket kellene elhagynom és akkor nem fájna a pocim. csak minden másom. látod ezerbajú vénember lettem... pedig csak holnap leszek 40Vérboci
-
erdey_a
addikt
na várj. én addig akartam reggelizni, amíg a gyerekeim fogat mosnak, nem fogok én itt kotlani a gyümin, hogy kiolvadjon
mondjuk a kása is 10-15 perc...
sőt, igazából a zabot nem árt előre beáztatni, hogy puhább, krémesebb legyen.
na ennyit a gyors reggeliről.
hol az audis sonkás zsemlém?Vérboci
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #79540 üzenetére
mi mediterránul eszünk, tehát ahogy sikerül - de legtöbbször 10 körül, főleg, ha az asszony azután ér haza
viszont reggel az első, hogy vagy müzli, vagy gyümölcs, vagy ez is az is megy a pociba, anélkül nem indul el se az emésztés, se a teljes renCer. kávét se jó éhgyomorra tolni...
-
-
erdey_a
addikt
válasz fokukac #79536 üzenetére
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol
lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #79534 üzenetére
jó hát én nem akarok beleszólni, mindenesetre ez szerény véleményem szerint minden, csak nem egészséges. nem kell ahhoz zabálni, vagy sokat költeni, hogy legyen valami a gyomrodban, a vércukorszinted helyén legyen, és minden szerved elláthassa a funkcióját normálisan... mindenesetre nem vagyok dietetikus, de a józan paraszti eszem ezt diktálja. pl egy banán meg rá két pohár víz máris biztos sokat javítana fél órával gyógyszer bevétele előtt - gondolom a gyógyszerre se az van írva, hogy éhgyomorra vedd be
-
erdey_a
addikt
vagy 5 éve "fogyókúrázom" úgy, hogy a napnak csak 8 órájában veszek magamhoz ételt, 16 órát pedig "koplalok". Elég jól beálltam erre, mondjuk fogyni nyilván nem fogytam egy kilót se, viszont nem is híztam, tehát működik .
A reggeli amúgy is a négykarikás büfé valamelyik szendvicsét / péksütijét jelentette, így nem utolsó sorban spórolni is lehet (3-400 forint egy sonkás zsömle)
Éhes most sem vagyok úgy 11-ig, 11:30-kor meg már ebéd van, csak olyan fura érzés van egyre többször a gyomromban, mint ha savas lenne, gondolom a gyógyszerek miatt. Pedig direkt szedek gyomorvédő "gyomorsav csökkentő" gyógyszert is...Vérboci
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #79531 üzenetére
ennek a mennyiségnek nem hiszem, hogy gondot kellene okozzon, ugyanakkor a gyóygszerek mellé szinte biztos nem jó ötlet, nomeg a hidratáció mindenképp fontos. ugyanakkor ez a front most tuti mindenkinek betesz, én nem vagyok fejfájós, de most én is nyűgös vagyok.
mondjuk én 3 napig ittam, és nem 2 sört
a reggelizés a lehető legfontosabb étkezés egy nap, azt próbáld meg magadra erőltetni. anélkül a szervek elég nehezen tudnak normálisan működni, legyen bármelyik szervedről szó...
-
erdey_a
addikt
valószínűleg is-is
tegnap koraeste lefolyt ugyan 2 sör, meg két pohár pezsgő, de annál azért nagyobb vagyok már, hogy ez önmagában gondot okozzon.ladybug:
Vettem végül panadolt, a doki szerint azt szabad a reuma gyógyszerek mellé...Valószínűleg vissza kell térnem a reggelizéshez is, mert reggelire csak gyógyszereket eszek és eléggé megviseli a pocimat ebédig.
Vérboci
-
ladybug
őstag
Ezt már többször is mondták. Lehetséges, hogy így van.
Szőke hajam ellenére igyekszem logikusan gondolkodni. 🙈Tobey: Jól van, csak hát annyi dolga van. Majd szólok, hogy hiányolod.
Egyébként kaptam egy iPadet és ismerkedünk egymással. Talán ezért is vagyok aktívabb. Illetve nyaralás folyik.
Viszont jövő hétfőtől indul az igahúzás.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz erdey_a #79523 üzenetére
Mindenképpen vmi görcsoldó a fájdalomcsillapító mellé. Algopyrin vagy ilyesmi van? És ahogy Nolf is írja, fontos a hidratálás.
U.i: Három migrénes van a családban
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
bűn az élet
Vérboci
-
ladybug
őstag
válasz gaborbol #79519 üzenetére
Hát, én is tartok tőle, hogy mi vár ránk, ha visszamegyünk. A németországi fertőzöttségi arány ugyan még csak 52,5, de Frankfurtban már ez az arány 76.
A németországi lakosok 58,8 %-a van kétszeresen beoltva, 63,9 % egyszer kapott oltást. Ez azért elég gáz.
A munkahelyemen 75%-os 2x-es beoltottság van.Az intenzív osztályok lassan telnek, de érezhető már, hogy hamarosan sok beteg lesz. Természetesen olyanok, akik nem oltatják be magukat, mert…..
Itthon meg csak fogom a fejemet ezen a felelőtlen, ostoba hozzáálláson, hogy emberek ezreit csődítik egy helyre a hazafiasságtudat és nemzetszeretet nevében. Mindemellett úgy hülyítik őket, ahogy akarják. Meg különben is: ha nincs adat, nincs vírus. Igaz-e?
“NK megkérdezte, hogy mikor várhatók újra szigorítások, például maszkviselés. Mire Orbán Viktor azt válaszolta, hogy épp a kötelező maszkviselést akarják elkerülni, mert az nem segít, csak az oltás.”
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #79518 üzenetére
Megint csak izraeli alapjan ez nagyon kemeny lesz, mert a korhazban apoltak nalunk az 5 honapnal regebben ket koros Pfizer-rel oltott 60+ populacio es a valamilyen betegseggel mar rendelkezok a masik fele meg a fiatal beoltatlanok….
Ez persze mindenki latja igy nem tudom, hogy mi a cel. Maradj a melohelyen, huzd az igat aztan jon ami jon, aki elpatkol az elpatkol, az egesz agusztus 20 , induljunk a delta gyorsabban, hamarabb veget er?
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz BlacKSouL #79517 üzenetére
Izraeli adatok alapjan 5-6 honap utan a ketkoros Pfizer vedettsege 40% ala esik a delta eseten mig a korhazba kerulest meg mindig 92%-ban gatolja.
A legujabb adatok alapjan a moderna a legjobb az osszes kozul a delta variansra. Izraeli mar a 40 ev felettieknek is nyomja a harmadik Pfizert es egy honapja figyelmeztet mindenkit, hogy ez onmagaban keves es kell a maszk es a lezaras.
Egyeni esetre lehetetken barmit mondani. A harmadik Pfizer 68% kore hoz vissza par honapra. Nagyon ugy nez ki, hogy ket honap utan mar jelentosen esik a vedettseg a delta eseten.
Ha valaki tok oltatlan es lehetne donteni, en modernat kernek. De ki tudja mit hoz a kovetkezo varians.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #79514 üzenetére
Február 11 kaptam a második pfizert. Március 8-án főnököm 3 hétre ágynak esett, nekem 18-án tűnt el az íz és a szag, 21-én lett pozitív pcr. Arcüreggyulladás-szerű nyomás, orrfolyás, felszínes köhécselés, más tünet nem volt. Durván 2 hetes íz és szagvesztés.
-
erdey_a
addikt
"A Public Health England adatai szerint a július 11-én megrendezett [labdarugó EB] döntőre 2295 olyan ember érkezhetett, akik már akkor hordozták a vírust ezzel további 3404 embert megfertőzve. Összesen 67 ezren voltak a stadionban."
a tűzijátékon 700ezren voltak...
Vérboci
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #79511 üzenetére
Azt mondd meg, hogy ha január-február megkaptam az ó'tást, márciusban meg még át is estem rajta, akkor jövő hét végén jó lesz-e nekem a harmadik, és ha van választás érdemes-e keresztezni vagy sem. mod: illetve ha ugyanolyat kapok, annak az összetétele, bármije változott-e a februárihoz képest, mint az influenzásnál, vagy tökugyanolyan.
Az eus igazolványba, neadjisten a védettségibe bekerül-e majd ez az adat, vagy variánsról variánsra, hullámról hullámra mindig újra kell igényelni, hogy lássák hogy te már megkaptad a legújabb service packet/def.adatbázist?[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
Mondjuk ma megtudtam, hogy George Harrison (az egyik Beatle) volt a Brian élete egyik executive producere, szóval már semmin nem kéne meglepődnöm...
sőt, szerepelt is a filmben.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
fokukac
nagyúr
válasz ladybug #79509 üzenetére
Zseniális.
Emlékszem, tavaly októberben is még terltházas focimeccseket tartottak az üllői úton, meg ment az utcabál a bulinegyedben halloween-kor, miközben napi 4000 volt a megbetegedések száma...De tulajdonképpen ez az ország meg is érdemli....
Ui. amúgy hogy van ez, hogy Te tájékozottabb vagy magyar történésekben, mint én? hallatlan
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #79507 üzenetére
milyen meccs? le vagyok maradva...
-
gaborbol
őstag
válasz Pttypang #79504 üzenetére
Hat ha az utolso lepest sikerul kikalapalni belole, akar meg online-nak is lehet majd hivni.
“ Ez komoly? Most mégis sorban kell állnom? A kérdés csak az, hogy a postán, vagy a kerületi kormányhivatalban? Akkor minek csináltam végig az egész online tortúrát? Újra hívtam a 1818-at, ahol egy szintén kedves hang közölte, hogy nem adhatom le csak úgy a kormányhivatal portáján, kizárólag és csakis ügyintézőnél. Sorszámot húzva, kivárva a soromat, vagy időpontot kérve, vagyis épp azt kellene mégis megtennem, amit már ez elején is el szerettem volna kerülni.”
Szinten idezet a totalcar fent linkelt cikkebol.
-
gaborbol
őstag
Totalcar cikk a jogsi online hosszabbitasarol:
Zsenialis rendszer!
Akinek nincs kedve vegigolvasni az elore feltetelezhetot, tekerjen le ide:
“Nem csak úgy borítékba hajítva jött meg, hanem ahogy kell “
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest