Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Van-e még?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem kell első munkahelyről nyugdíjba menni nyilván, de így 7-8 munkahely után most már "elülnék a seggemen" 4-5 évnél tovább is.
Ez a képezd magad című duma nekem mindig demagógiának tűnt. Nem azért tanul az ember gépészmérnöknek évekig és gyűjt tapasztalatokat 20-40 éven át, hogy aztán egy nagy hátraarccal szívsebész legyen. Nem lehet mindenki ájtís se.
Nyelvtudással nem lesz gond, és ha most olyan szarul fog menni a cégnek, mint ahogy gondolom, akkor is 1 hónapon belül van másik állás, csak engem ez nem tesz boldoggá.
Ha úgy vesszük, pár szakmaváltáson (vendéglátás, oktatás, járműipar) már túl vagyok, és valahogy mindig azért kellett váltani, mert elfogyott a pénz a szegmensben.
Én a jelenlegi helyemen szeretnék még egy 10 évig ellenni, aztán utána már bármi jöhet, felnőnek a gyerekek is. De ez a folyamatos bizonytalanság, meg a benchmarking célból megejtett állásinterjúk is az agyamra mennek.
Tízből 9 hely még ott tart, hogy 8 óra 45 perc a munkaidő, mert ugye le kell dolgozni az ebédszünetet, meg azzal "csábít", hogy lehet túlórázni.
Kösz, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs