Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Szerintem a közelgő átállás miatt, állítgatják át a gépeket, ami zavart okozhat,
one.hu oldaluk lesz a vodafone nak, és one ná változik,
elvileg nem lesz publikus ip, csak natolt, én eddig nem tapasztaltam még zavart.
Egy kis poén:
[link] Nem tudom hogy az illetőnek mi a baja, de jólvan ez így.
-
Marcsello31
őstag
üdv! Kezdetnek megrendeltem a stirlingmotor viszonylag olcsó alap verzióját, ami már egy kis motorral van felszerelve:
innen:
[link] Találtam olcsóbbat is, de az külföldi, én onnan nem rendelek, elég volt egyszer.
Tervem a következő:
Van nekem egy 1Vból kreáló 5Vra mini inverterem usbs változat, rá fogom csatlakoztatni a motorra ami 1-3Vot termel majd, abból csinálok 5V stabil áramot,
megnézem majd hogy mi indul el vele. Talán még telefon töltésre is jó, persze nem jobb egy powerbanknál, de kísérletezni jó lesz,
a stirling motornak csak hő kel, azt megoldom egy gyertyával, vannak ezek a hosszan tartó égésű gyertyák, megnézem hogy elbír e egy kis rádiót, ami két ceruza elemmel megy, na meg lemérem.
Ha megjön csinálok róla videót majd ide
.
Ha használható valami sül ki belőle, tovább viszem a történetet majd.
-
Marcsello31
őstag
Rendeltem egy stirling motor gépet az emagról,
nem baj ha 3 hét alatt érkezik meg.
Ezt akarom ki próbálni, az inverterem meg van már hozzá,
[link]
Érdekes hogy ennyi energiát képes előállítani, jó pofa,
majd még egy rádiót is rá kötök valahogy, hisz 5Vot termel.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Maradok az emagnál. Onnan már rendeltem.
[link] -
Marcsello31
őstag
Vicc:
Hogy hívják a zöld ruhás szerzetest?Környezetbarát.
. -
Marcsello31
őstag
Ki tudja,mi lehet valójában a parízerben
?!. -
Marcsello31
őstag
Oda kint jó pár helyen már a hó esik a hegyekben, a szakadó eső mellett,
Nyolc méter körül tetőzhet A Duna, csak szerintem az ott olvadó hó/eső mennyiséget még nem vették figyelembe. Jó párnapja még aszalódtunk a melegben most meg ez. Kész.
-
Marcsello31
őstag
Egy kis érdekesség, írjátok be a google keresőbe ezt a szót: dart mission
Nem mondom el hogy mi jön utána
nézzétek meg
. -
Marcsello31
őstag
Ó jeee:
Megjött a megalodon megavihar. ,_vègre esik pár csöpp🤣. -
Marcsello31
őstag
Olyan meleg van; hogy már a kerti csigák locsolják a megmaradt kertet.
.
hihetetlen. -
Marcsello31
őstag
Szerintetek ezzel a kontakt lencse tisztítóval lehet kemény lencsét is tisztítani?
Mert ha igen, sokat spórolnék a lencse folyadékkal.
link: [link] az oldalon nem írják hogy nem lehet. -
Marcsello31
őstag
Jó kérdés, vajon hány irányból csatlakozunk rá a fő internethálózat gerincre, de szerintem meg van az a technika amivel le lehetne csapni a villanyt végleg, internet téren.
De megnéznék egy olyan szitut, ahol az ország délifelén panaszkodnának hogy mindenestül el ment a net, aztán át terjed az egész országra, mi lenne itt?
-
Marcsello31
őstag
Akkor valami más szívta le az erőt, mert stabilan volt le terhelve 2 napra, vagy tényleg volt valahol egy másik buli ahova kellett a net, mert az optikai net volt leterhelve amit a voda torony használt, a képet poénként raktam be, ha jól figyeled az 1ik szeme nem a helyén van
. az idegtől. _viccvolt_ -
Marcsello31
őstag
Találtam egy poènos weboldalt [link] valaki jót szórakozott ezen is.
-
Marcsello31
őstag
WTF AI - PT 5 AI rewrite superhero movies [link] Hehe megtaláltam közben ez az.
Ilyen videók is vannak AIvel készítve, kicsit azért ez merész. -
Marcsello31
őstag
Közben èn is találtam egy AI videó kèszítőt.
[link]
Batman szia! Köszi megnézem. -
Marcsello31
őstag
Üdv! Azt a videót amit mutatni akartam már leszedte a youtube, azért nem találtam meg
. ott abban a jelenetben Tony Stark megette a kesztyűt amivel csettintett volna.
Volt olyan is hogy Hulk al csókolózott thorral,
Arra én is kíváncsi vagyok hogy az AI generálja a jelenetet, azaz megalkotja, vagy csak összemosás vágás van, emberi alanyon. Mert ha Ai Készíti kérésre, akkor az megint felzavarja a kedélyeket, mert akkor ha értenék hozzá én is Az Ai hoz akkor megkérném arra hogy Amerika kapitány harcoljon Deadpoolal 4perces videóban.
. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Nektek is feltűnt a Youtubeon az hogy AI-vel generált videó filmet kèszítenek?! Pár perces marveles filmek jelentek meg.
Csak azt nem tudom, mivel csinálják meg az ai segítségével a videó szerkesztèst? Mert èrdekelne (:. -
Marcsello31
őstag
Jóvanna, csak vicc akart lenni
. -
Marcsello31
őstag
Jöhet egy Vicc?!
Mit sepregetnek a reptéren?
Air-port.
. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?
Van egy script amit működésre szeretnék bírni egy weboldalon,
a script írása képbe van mentve, én megpróbáltam txtben beírni a kódokat,
majd index.htmlbe elmenteni, de nálam nem működik.
Pedig kellene neki.
itt van a link hogy miről van szó
[link]
Valaki bemásolná ide szövegként nekem ezt a scriptet, hogy nekem csak másolni keljen?!
miután én megpróbáltam nálam #execute üzenet után nem csinál semmit.
Pedig meg kellene nyitnia a notepadot böngészőn keresztül, mint érdekesség érdekelne csak, szerintük megy.
A választ előre is köszi! -
Marcsello31
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Hali! Ez bőven elég, megpróbálkozom velük.
Talán mèg az új photoshopban is lenne már,
Mintha mondták volna a youtubeon.
Holnap ki próbálom. Majd megírom hogy mi vanA youtubeon valaki psrancsokkal vagy szimplán angol
Kifejezések segítségével kèrte az ait.
Hogy kreáljon kèpet, vagy módosítson egy meglévőt.
Azért ez döbbenet. Láttam a youtube on aival generált
Harry Potter és kèpeket, túl fantáziadús módban.
-
Marcsello31
őstag
Állítólag az Ai képes fotókat is generálni egy adott témáról, csak tudnám hogy melyik az a program?! Olyan fantázia szerű képetek képes készíteni hogy agyroham..
. -
Marcsello31
őstag
Hoztam egy kis vidámságot mára:
[link]
. -
Marcsello31
őstag
Csak egy kattintás és volt pénz, nincs pénz "pénz van?

" Egyre rafináltabbak amúgy, most lemaradtál egy iphone iphone 15 extráról
amit ajándéként küldtek volna
. Nekem is jön néha ilyen de megy a törlés meg a spam,
a kérdés még mindig az, vajon honnan tudták a számot?! Onnan. -
Marcsello31
őstag
Lehet keresni kellene biztonsági őrt kert vèdelemre a csigák ellen.
"vicc volt". -
Marcsello31
őstag
Remek, megint riogatnak a nagy hóval, de sztem nagy szopi lesz belőle:
[link]
-
Marcsello31
őstag
Fura. persze nem.
Hogy èpp mostanság akarnak mindent a magukènak tudni.
De akkor az RTL a TV2 az m1es csatornák honnan informálódnak majd?!
-
Marcsello31
őstag
Persze, de az appok is veszik az infót valahonnét,valamelyik szerverről
gondolom én.
Mint ahogy az időképnek is van már appja, ami jó kis app, az okos órám bluetoothon keresztül informálódik,
Van egy viharjelző app ami az adott körzetben előre jelez ha vihar lesz, nem az időkép az szerintem.
Ezek a házi mini időjárásjelzők érnek valamit?
[link]
Hírtelen ezt találtam meg.
itt volt egy nap szakadó ónos eső, most arra jött rá a rendes eső, tiszta f@s idő van kint.
De hogy van az, hogy 1fokban esik? Hó helyett... -
Marcsello31
őstag
Milyen időjárási oldalak vannak az időkép és a köpönyeg oldalon kívül meg az omszn kívül? Az időkép mindig mást mutat.
-
Marcsello31
őstag
Elvileg hóról volt szó, aztán valami oknál fogva ónos eső, ami csak arra jó hogy baleset legyen, másra nem, meg fagyjon jéggé minden, mi sem terveztünk semmit holnap,
De gondolom a hegyekben hó lesz ez, mert ugye az magasabban van.
De vicces hogy sosem tud már lenni egy pár napos havas tél mint régen,
Azért arra én még emlékszek, hogy akkortájt mekkora telek voltak.. Rendes tél, nem mind most. A bogarak örömére. quaddal hóban? Mókás lehet, egy darabig
.
Jól sejtem hogy valami ilyesmid van? [link]
köszi a válaszokat, Jön a kockulós időszak. -
Marcsello31
őstag
Ki szereti a holnap jövő ónos esőt 20centi hó helyett?
-
Marcsello31
őstag
Finom disznósajt, szalámival, sajtal, krémmel, megkent kenyérrel , töpörtyűvel
-
Marcsello31
őstag
Köszöntem az infókat! Fenomenálisak! Ennyierővel csigapásztort is építhetnék a kerités köré
-
Marcsello31
őstag
Tudom csak valahol viccnek szántam, ne hogy komolyan vegyétek, de egy kondér megtelne velük annyi van, Maradt talán még a fólia sátor ami védhet, de az sem olcsó.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
de aki szeretne csiga pörköltet szóljon fűszerezve az sem lehet rossz
. -
Marcsello31
őstag
Tényleg, meztelen csigára van ötletetek? kiírtásilag?
-
Marcsello31
őstag
Értem, jah ezekről az infókról én is hallottam, igazából csak azt akartam kihozni, hogy nagyon sokat számít ha valaki extrémen egyedi dolgot alkot, ma már a youtubeon nincs olyan tartalom téma amit nem találnál meg, gondolom az anime készítők erre rá éreztek, és hát ha 1 nap ennyi nézettséget liketot hoznak össze, gondolom a pénz jutalom sem marad el. Egyénien kreativnak kellene lenni, sok csatorna azért halt meg idővel mert nem tudtak újat mutatni, meg jöttek a trollok is.
Amazon nem jobb egy fokkal mint netflix?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Marcsello31
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Szia! Kitartás hozzá! Láttam a youtubeon olyan animált tartalmat, ami egy nap alatt eléri az 1milló nézettséget! "Viccen kívül". Azért mert úgy kreálják meg témával grafikával hogy a jelenlegi érdeklődők tömegei kedvelik. az anime neve: helluva boss.
Sokan a kreativitásuk egyéniségük hozzáadása emeli fel a csatornáját.
Feliratkoztam. Like.
Jó indulatból írtam.
-
Marcsello31
őstag
Jó kis porrá zúzott csípős paprika a leveshez, vagy egyebekhez
. A rajzkép meg rulez.
-
Marcsello31
őstag
Erős Pista!
-
-
Marcsello31
őstag
Hi! Nekem egyszer le esett az okos órám a karomról, és hova esett? Egy bögre teás vízbe
.
Azt hittem hogy leég a szobám, mert nem vízálló, aztán kiderült hogy még is.
Alvászavar is egy rohadt betegség, nap mint nap bajlódok vele.
Találós kérdés, vajon ki találja meg a trükköt a videóban:
[link]
-
Marcsello31
őstag
Be vetted már a Fluimucilt?!
. -
Marcsello31
őstag
Persze, majd ha telik rá, lehet megkéne néznem egy érzékenyebb irányított antennás 4g routerrel, külső antennával, nekem már ha 10mega jönne stabilan bőven elég, A voda net itt már ad 4gt routerben 150mega telefonon 34mega letöltést ad, csak hát a voda pont az ellenekzője mindennek, drága.
. Hát persze hogy ők találtak ide elsőként, Tegnap láttam egy reklám sorozatott a tévében, elősször a vodafone volt utána a telekom aztán a yettel. Lenyomták egyszerre mind. LOL. 100mega volna a csúcs. sajnos nincs olyan ismerősöm kinek spéci vevője volna, Gondolom az ismerőseid Yettelesek. -
Marcsello31
őstag
A starlink internet amúgy mièrt ilyen drága?! Lehetne egy megfizethető csomagja is, èn örülnèk egy stabil 20/20as netnek is. Fura hogy nem árulnak 6800ftos csomagot. Pedig èrdekelne.
-
Marcsello31
őstag
A Startlink interneten èn is elgondolkodtam. De amíg nem tudom kifizetni minek. Pedig akik használják meg vannak vele elégedve. Volt ahol 300mega a letöltés 13pingell.
Az új helyünkön èn mèg az adslnek is örülnék vagy a sima koaxnetnek. De itt ha találunk 4gnetet az is aranyat èr
. -
Marcsello31
őstag
Azta, akkor ott valami központilag is el volt csesződve,
.
Nálunk falun hol régen laktunk, behozták a upc tv és vezetékes internetet, mindezt már modern kábellel, nem koax. Nem volt semmi baj volt úgy használva a cucc hogy ment a tv a boxról, ment az internet letöltés a laptopról, megsem érezte, Azért ez baj,ha ilyen hibák vannak gondolom akkor másnál is. Nekem a wifi internetemmel szokott ilyen lenni, még régebben, Szélviharkor nem volt net, szakadó esőben nem volt net, stb. 10 év alatt azért valami fejlődni kellene, itt tuti hogy valami konfigurálási gond van."Digitális rendszer
" -
Marcsello31
őstag
Jó reggelt, helyzet?
-
Marcsello31
őstag
[link] kár hogy nincs meg Magyarul ez a mese már🤣. Ügyesen szèt trollkodták
. -
Marcsello31
őstag
Nem tudom hogy mivel rontom itt a levegőt, _a hozzászólásaimmal_ De tudtommal itt lehet offolni nem?

Eszembe jutott egy ötlet egy generátorhoz, vennék két darab motort a kicsi 3V lenne a nagy 6Voltos, összekötném őket, majd diódával a töblet áramot feltölteném egy kondenzátortba, onnan 10Vkondenzátorból meg levennék 3Vot a meghajtóba, így nem menne egésznap?
A panini sütő az van nálatok is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Marcsello31
őstag
Én régen az egész tornyot hazavágtam azzal hogy csak youtubet akartam nézni mobilon, félóra nézés után lekapcsolt a torony, és akkor senkinél nem volt telekom térerő abban a körzetben
Nem bírta a letöltés, 1óra kellett mire elindult. -
Marcsello31
őstag
[kép]
kb ennyire volt szeles erre felè. Ti nem láttatok egy Repülő tehenet?! _szerkesztett kèp_
-
Marcsello31
őstag
Nekem az a bajom, hogy pont ott landol a sok pénz, ahol pont ott nem kéne hogy legyen.
4napja fáj a fejem ettől a rohadt idárás változástól, nem véletlen, lehet most áll be a tartós hideg. Reggel szakadó hó, meg maradt délig, aztán olvadni kezdett és jött a szél meg az eső.
Na Faja. Szeretnék én is utánpótlást kérni mondjuk szalámiból
. -
Marcsello31
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerencsèd volt van akkor. Lassan eljutunk oda, hogy nem az a baj ha drága valami. Hanem az lesz hogy nincs.
Sok mindenhez kellene. Be kell spájzolni mert ha jön a fostenger pánik stb. Na akkor van gond. Èn meg megyek pecázni
. A vacsoráèrt.
-
Marcsello31
őstag
Azt hiszem a tojás hèját szokták szórni oda. Nem elég hogy undorító nyálkás, taposni egy èlmèny, de ha sokan vannak felzabálják a kertet, talán mèg a só.. köszi tippet. Akkor nem csak èn bajlódok velük. A fokhagymát azt persze mèterről elkerülik.
mesztelen csigás pörkölt krumplival?!
.
-
Marcsello31
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak a füled ne zúgjon mint nekem. Lúdtalp majonézes krumplisalátásval

Valami nem stimmel az időjárás jelentéssel..
Miért?
Mert mára nem mondtak havat azé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Energiaital topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
.
nézzétek meg
.

.
.