Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
ha kisse paranoid vagy, akkor rakj egy pihole-t a halozatra ahol hasznalod. ha mobil a cucc, akkor egy vm-be es azon "keresztul" netezz. ha nagyon paranoid vagy, akkor qubes. (pilotavizsgad van..?
)na nem tudod a fentieket beuzemelni, akkor a win default valo oda, ne szivasd magad.
emvy:
jaja, azok az idok mar elmultak -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szüleim gépén az van,annyira nem tetszik nekem.
-
-
Hidd el, nem véletlenül mondtam. Én is laktam a gyakorlóban 20 éve, meg aztán Zuglóban is még jónéhány évet, akkor elment, de hidd el, ami itt 2015 és 2019 között ment, hidd el, az a repülőforgalom ennek a többszöröse volt. Reggel 6 és 7 között 23 db gép indult, meg ilyenek. Éjfél és éjjel 2 között ugyanennyi érkezett még... Tényleg nagyon brutál volt.
@Paranoid identitászavaros robot (
) : ez egy millásreggelis link. Az egy 22-23 éves, kicsit hányattatott sorsú gazdasági rádióműsor, kb. az egyik utolsó hallgatható Pesten, normálisak. Régen Forintos perceknek hívták, még anno a Rádió Bridge-en (ami megszűnt), aztán átmentek a RadioCafé-ra Milliók Reggelire néven (aztán a Café is megszűnt), aztán most 10 éve a Jazzy-n vannak. -
-
ToBeY
nagyúr
Van vírusirtó topic a PH-n?Kéne nekem valami jó ingyenes megoldás itthonra.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Az ok, de a pekseg konkretan 2 orat van nyitva, heti 3 nap mert nincs alkalmazott. 8:30-kor hivtam oket, 2 db sutemeny maradt, es zarnak is be.
Pizza rendeles harom oraval a felvetel elott. Nem tudom, hogy a Covid utan az emberek nem akarnak vagy mernek dolgozni, vagy az osszeg amit kinalnak nem eleg.14-15 evesen jatekteremben “felugyelni” szerintem jobb mint a burgert forgatni a suto mellett. De konkretan mindenhol ember hiany van. Van TV elofizetes az apartmannal es minden alkalommal amikor bekapcsolom feldob egy ablakot, hogy a
Mediacom szolgaltato, minden pozicioba embert keres
-
ladybug
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Huh, ez azért elég siralmas! Két minipizzát és egy szendvicset bárki el tud készíteni.
Egyébként a kisbüfék sosem vonzottak.
Vannak üdülő emberek a Balatonnál?
Illetve van étterem, ahol elég személyzet van? Abszolút gőzöm sincs ilyen téren a külvilágról. Már egy éve nem voltunk otthon.Itt pár hete nyitottak az éttermek. Eleinte csak pár ember ült be, mostanra viszont tele lett. Hètközben is vagyogatnak, de hétvégére sokan jönnek.
-
gaborbol
őstag
Lejottunk as oceanhoz, iskolak zarva, elindult a nyari szezon. Minden bolt, etterem embert keres.
Kis bufe szeru beulos hely ahol ket eve voltunk, atlag 6-7 ember vitte a anno, most ketto.Tegnap egy masikbol rendeltunk a strandon, ket szendvics es 3 mini pizza a gyerekeknek,
30-60 perc mulva majd hivnak. Masfel ora mulva visszamegyek, hat meg nincs kesz csak a fele!
A mini pizza az egy felbevagott zsomle leontve pizza szosszal meg olvadt sajt, vagy ez okozta a problemat vagy a csirkes szendvics ami egy tortilla wrap

Jatekterem is keres diakokat, 14.25 dollart orankent es aki 4 hetet marad az 1000 dollar bonuszt kap…
-
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
-
rushty
őstag
A dugokrol [link]
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, nem véletlenül vettünk ott
nincs mentő, nincs tűzoltó, nincs betontenger, fák vannak és bokrok, fél lépésre minden, és semmiből nem tart bejutni a városba, plusz a szüleimnél is ott vagyok 1 óra alatt Kecskeméten, ha szeretném. minden szempontból tökéletes választás. vannak fekák nyilván, de egyrészt mindenütt vannak, másrészt én olyan helyen nőttem fel, tehát immunis vagyok
nem nagyon hiszem, hogy van ilyen adottságokkal (normális méretű garázs, élvezhető méretű kert, diófa, árnyék, fű, tuják, paradicsom-paprika-málna-eper és fűszernövénykert, ~20m2 tároló) ilyen ingatlan ennyiért. persze volt vele dolog, költöttünk is rá, és tök élhető, és szeretjük. nyilván nem lenne mindenkinek ideális, sőt. ugyanakkor tildy kijelentése, miszerint egy zsebkendőnyi kerttel rendelkező kis ház Bpn megfizethetetlen, máris megcáfolódott. -
akkor nem tévedtem sokat.
Az van, hogy Pest déli része és agglomerációja sokkal olcsóbb, mint a többi rész, nem fancy, mert kissé falusias.Amúgy Monty, a Tildy által említett helyek nem rosszak szerintem, és a vonatos bejárás is egész jó. Sőt, autóval sem olyan rossz, azért M0-M4-gyorsforgalmin könnyű eljutni a metróhoz is, pl.
És pont a vasutat most erősen feljesztik, készül a pesti "S-Bahn", hamarosan lesznek olyan járatok, amik pl. kelet pestről jönnek, és átmennek a városon, kvázi metróként. A déli vasúti hídnál ezért épült most egy plusz híd / pálya, és lesz megálló is.
Pesti viszonylatban egy 30-40 perc vonatozás egész komfortos tud lenni a többi alternatívával szemben, és tényleg sok új elővárosi szerelvény is van, amik azért már egész korrektek.Ui. Tildy: a Vecsés - Üllő - Monor vonalat a repülők miatt nem javaslom amúgy. Bár lehet, Londonban ahhoz már hozzászoktatok.
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Győri vagy fehérvári vonal elég jó Kelenföld - Déli felé, elővárosi motorvonatok járnak. 1 évig vonatoztam covid előtt, kisebb késés néhány alkalommal volt csak. Biatorbágy, Törökbálint, Tárnok, Martonvásár, Érd vasúthoz közelebbi részeit lőttem be, nekem az volt szempont, hogy vasút és autópálya gyorsan elérhető legyen, de mégse a közvetlen közelében legyen.
EQMontoya: gyereket kell vállalni és megoldódik a sörözés kérdése is pár évre.
-
EQMontoya
veterán
Azert szerintem a MAV a legtobb vonalon nincs sajnos azon a szinten, hogy megbizhato legyen napi bejarashoz. Nem akarok en sem napi szinten autozni, Isten ovjon! De a legtobb ingazo azt csinalja, meghozza azert, mert a tobbi opcio a legtobb telepulesrol meg rosszabb.
En annyira nem akarok naponta vezetni, hogy a metrotol 6 percre vettem lakast. Elheto meretu terasszal. Ezert Monoron valoban hazat adnak, csak oda nem jutok el, ha este megittam egy sort valakivel.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
40ért mehet

-
NoLF
veterán
40-45 percnyi bkv-ra lakom a varoskozponttol (kerekparral 30), haz, garazs, kert, kulso tarolo, medence, ultetveny, minden van. 26,5 volt 2 eve. Buszmegallo 1 percre, piac 1 percre, gyogyszeyogyszertar, elelmiszer, kiskutyapeloja 1 percre, gyereknegeszseghaz szomszedban, haziorvosi 2 percre, sorolhatnam napestig.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Monoron konkrétan megáll mostanában az IC. Oke, tudom , hogy a Nyugatit most felújítják , nade na. Sokkal elhetobbek mint Budaoest , ráadásul kertes ikerházi (új!) lakást kapni annyiból , mint Budapesten egy ‘lukat’. Budapesten elve se nagyon jártam autóval , és hidd el nekem , elég normális a vonatközlekedés ezekről a helyekről, hülye lennék autózni a 4-esen, be Pestre, mikor fel óra alatt benn lehet lenni vonattal a Nyugatinál.
Én pl 3 gyerekkel nem költöznék olyan lakásba, aminek ha ‘zsebkendőnyi’ kertje, de annyi sincsen . Budapesten ez kb megfizethetetlen. Legyen normális vonat be a városba, aztán hello. ( meg legyen vége a metrofelujitasnak is, mert az mondjuk szívás. De legalább ideiglenes)
Egyébként meg : Londonban alsóhangon 45 perc volt bejárni , ha végre kész a crossrail , amit már 3 éve at kellett volba adni, akkor 20 lesz, de kocsival is 40 érc simán . Akkor meg miért ne töltsék inkább hasznosan, nem stresszelve, podcastot hallgatva ???Egyebkrnt Szegedre visszatérve, ha véletlen oda költöznénk , valószínű nem budapesti munkahelybem gondolkodnék ( 12 évet éltem Budapesten, nem lett a szívem csücske, pedig pont a tömegközlekedéssel nem volt gondom. De nem szeretem . Turistaskodni gyönyörű, élni… Élni számomra nem)
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Annyit lehet simán dugózni Budapesten belül is A-ból B-be, nem kell hozzá agglomerációban lakni. Cserében ha csak heti 1-2-szer kell bemenni, az nem olyan fájdalmas mint Szegedről vagy Balatonról.
Ha az a szempont, lehet találni olyan települést, ahonnan "új", légkondícionált vonattal 20 perc alatt metrónál vagy. Nekem egy ilyen településről 45-50 perc kaputól kapuig úgy, hogy biciklizek, vonatozok, metrózok, majd onnan besétálok a belváros közepén lévő irodába.
Ez majdnem ennyi volt Dél-Budáról is. -
EQMontoya
veterán
Isten ovjon toluk.
Ha home officeban akarsz dolgozni, akkor koltozz Szegedre vagy a Balatonra.
Ha Pestre akarsz bejarni... na, azt ezekrol a helyekrol nem akarsz.
Ez nem London, hogy mindenhonnan van normalis vonat meg metro. Allsz szepen egy orat a dugoban befele a 4-es uton. Aztan hazafele is. -
válasz
parandroid
üzenetére
...bámulatos, hol tart már a tudomány...!

de ha megbocsátasz, nekem ilyenkor mindig (identitás)zavar van az erőben, volt valami stabil pont, és megváltozott, és össze vagyok zavarodva
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már régóta terveztem. Az egy 25 éves becenév volt, és olyan 20 éve kinőttem belőle. Sajnos a teljes paranoid android nem fért ki.
Amúgy ja, lehet, persze. Már régóta adott a lehetőség, kb a prémiummal együtt jött. Itt a topikban is többen megtették már. Némi pénzmagot kell érte lecsengetni, de 20 évente belefér az az ezres.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Grafit rulez, persze.
De Veled mi történt? átneveztek? paranoid lettél?
Egyáltalán, át lehet nevezni egy user-t? -
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Monor, Vecsés, Maglód , netán Csömör, Gödöllő.🥰
Sokkal élhetőbbek mint Bp, távol sincs .
Annyiért , amennyiért Pesten panelt vagy valami társasházi lakást kapsz, én meggondolnám ezeket a helyeket .Ha hazakoltoznenk és Bp-i munkahely lenne ezeket nézném. Mondjuk én nagy Szeged mániás vagyok , szóval lehet inkább az lenne számunkra befutó . De most a nagy melegek miatt ( és itt most a hőmérsékletre gondolok ) kétszer is meggondolnám . A magyar kormány propagandája meg csak olaj a tűzre , hogy ne .
Szóval nekünk egyelőre két opció az ami körvonalazódik : Edinburgh , vagy pedig mivel én jobb szeretek az unióban lenni : Németország , hesseni régió .
-
ladybug
őstag
Kellemes 24-25 fok van kint. Ez az a hőmérséklet, amit el tudnék hosszú távon viselni.
@gaborbol: Így visszaolvasva tényleg nem egyértelmű, hogy melyikünk is írhatta a hozzászólást, de majd a szmájlikkal segítek.
-
ToBeY
nagyúr
Mindenki nyugodjon le a p***ába, nem csak én voltam az az elvetemült, aki 35 fokban szaunázik
(de a többiek feladták 5-7p környékén,én lenyomtam 2x15p-t) -
-
gaborbol
őstag
Az is megerne egy gondolatot, hogy a 70`es evekben csak gitar gyartobol mennyi volt. Csak amerikaban, hany nagy kereskedo halozat volt ami kimondottan a dolgozo kozeposztalyt szolgalta ki "minosegi"hangszerekkel es nem volt gond egy $80-150 dollaros gitart megvenni nekik. 100 dollar mai aron 500? Szinte minden csaladban a mai napig van egy gitar valahol a szekreny vagy padlas egy eldugott szegleten ebbol a korbol.
50 evvel kesobb meg arrol ertekezunk, hogy egy ertelmisegi irodai munkas nem latja relasnak a sor arat a fizetesehez kepest az Europai Union bellul.
-
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az en sodrofasom is ezt momdta elso blikkre, de sem a hely sem az ev nem stimmel szerintem. Persze attol lehet meg egy masik " Opal" 20 evrol korabbrol vagy akar en is lehetek tokre eltevedve plusz egy ido utan ezek a nagy cegek mind Koreaba, majd Taiwan-ra vagy Kinara valtottak a koltsegek csokkentese erdekeben es csak a nagyon draga- kezi gyartas maradt japanban.
Emlites szinten azert valahol fel kene bukkania:
[link] [link] -
Cicero
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
tüzet nem biztos, hogy kell már rakni.
-
Cicero
őstag
Asszony nekem is kiadta a parancsot, hogy a korábbi stratégia, miszerint lekondizzuk a lakást és lefekszünk úgy, hogy beállítjuk egy órás időzítőre nem jó: egész éjszaka kell menjen. Ráadásul lehetetlenül alacsony hőmérsékletre van állítva, így tényleg egész éjszaka megy, én konkrétan már fázom, ő meg csak így tud aludni.

ToBeY: ez valami ősi beidegződés lehet a nőknél, mert nálunk is pamut póló, pizsama nadrág és téli dunyha van rendszeresítve még most is. mondani sem kell, én bőrben alszok. a sajátoméban.
joamilestoné: szerinted mennyit lehet így fogni a pénzen? Mi teletállal/jófalattal oldjuk meg, úgy az ebéd kettőnkre 5 napra 10-12k HUF környékén áll meg. Hétvégente össze szoktunk dobni valamit, de csak hüledezünk, mennyire drága még úgy is, és mivel nem vagyunk rutinosak, sok időt is elvisz..
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én magam miatt nem is tenném, de tegnap éjszaka már "dzsihád" volt mert miért nem megy a klíma ha egyszer van! És ha bnő nem boldog, akkor zember sem az
Így ma reggel a szekrény mélyéről kihalásztam a távirányítót és próbáltam beröffenteni a rendszert,de ugyebár nem jártam sikerrel.. -
gaborbol
őstag
Talalos kerdes. Milyen felirat lathato a kepen?
A gitaros topicot ne linkeljetek, onnan nem jott segitseg.
“Lawsuits era” szerintem valamikor a 70-es evekbol amikor a Japanok masoltak a legjobb amcsi gitarokat,(neha akar az eredetinel jobb minosegben, jelentosen olcsobban.)
Volt, hogy egy nagyobb japan ceg akar 40-50 kulonbozo neven arulta ugyan azt a termeket vagy csak minimalisan modositassal. A legnagyobb keszitokrol is alig maradt fent info ebbol a korbol mint pl Yamaha, Suzuki ezert ezekrol a almarkakrol meg szinte plane nincs semmi.
Morzsak vannak, meg tobbnyire total egymasnak elletmondo kulonbozo forum beszelgetesek 15-20 evvel ezelottrol, de a nev sokat segitene.

Barmi tipp johet akar csak reszleges is. ( talan 2 het mire megjon akkor tudok jobb kepet csinalni rola. Abban is bizom, hogy eloben talan olvashatobb lesz)
-
35,8°C - bárki kér képet? A konyhapult meleg!
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
+1.
-
Cicero
őstag
Barátnőm 1 évig élt Cheltenhamban - múltkor említettem is, hogy Bristol nagyon tetszett nekem, amikor voltam látogatóba kiruccantunk oda is -. Én is kerestem közben a környéken munkát, Barnwoodban lett is volna a szakmámnak megfelelő, de zöldfülűnek számítottam, meg nem is kerestek külföldi munkaerőt. Eközben a lány szenvedett, neki "kicsi" volt Cheltenham, nagyobb városba vágyott volna. Szó mi szó, mozdulni tudnánk, de ha Magyarországban gondolkodunk, neki csak Bp jöhet szóba. Nekem meg ugye a szakma miatt inkább vidék lenne jó hosszú távon. Szóval ez még később gond is lehet...
ToBeY: egy szétszedést megérne. Ha van benne kondi, az pl. kiszáradhatott.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem vagyok ennyire ostoba (remélem) ,ez volt az első dolog amit megettem

A klíma távirányítóján vagy minden "ég" egyszerre, vagy semmi.
és a klímának az a légkeverő lapátja se ment vissza,szóval lehet a klíma se 100%-s (jó gyakran van használva az a szerencse
) -
ToBeY
nagyúr
Én ma vettem észre, hogy meghalt klíma távirányítója! Honnan tudnék venni 2004-es klímához távirányítót?
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az, felháborító, egy bürokratikus rendszer.
Mindemellé a bérek meg a béka segge alatt, jönne is el a barátnőm, de hova... akkora lehetőségek vannak, hogy örülsz hogy van hova menni dolgozni, de azért mindenki mondja, válts ha nem tetszik, persze, azt ha felvesznek, és másnap meg azt mondják csókolom, akkor mehetsz az utcára, mert nincs félretett pénzed se kb.
Az kéne már, hogy mindenki sztrájkoljon az egész rendszer ellen, azt lenne pislogás, de a "magyar nép" annyira szarik a másikra, hogy ez esélytelen, hogy kiálljunk 1 közös ügyért.Azt legyen minden állami kézen, hát kérem, az nem jobb lesz, csak rosszabb, olyan lopások, túlárazások, korrupció, szarunk bele mindenbe, jóvanazúgy...
-
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
én feleségem meg szicíliai/szardíniai, de észak-olaszban nőtt föl, Riminiben serdült, Bristolban (UK) érett meg, és most itt élünk Bpn, de nem kizárt, hogy nem sokáig.
vannak, akik tudnak mozdulni, vannak, akiknek kizárt - ez utóbbit én soha nem fogom megérteni, de ez én vagyok

-
Cicero
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
+1, én is hasonló cipőben vagyok, nálam a barátnő budapesti, és nem nagyon mozdulna, amit meg is tudok érteni. élményért én sem sajnálom a pénzt kiadni.. a karantén alatt meg már az is élménynek számított, ha elsétáltunk a belvárosba egy cukrászdába.
a magatokra főzés menő. napi szinten csináljátok?
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Az úgy mennyire korrekt, ha egy irodában szar a klíma, 35 fok van, de basznak rá? El lehet menni fizetetlen szabadságra, de holnap még hosszú ruha is kell, mert jön valami farokvakargató elnök.
Ismerős mondta most, államkincstár. -
tbs
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
igazad van.
de remelem a gyujtogetes nem cihaban es elinflalodo mak-ban van... 
-
ToBeY
nagyúr
juhú.már Kazahsztánba is utazhatunk védettségivel.
Hirtelen nem is tudom, hogy melyik országban tegyem a nyaralásomat idén annyira szép ez a lista
-
gaborbol
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
“Azért keresem a pénzt, hogy élvezzem. Hogy ihassak sört (alkoholmenteset 🙈). Hogy rendelhessek pizzát a meccshez, amikor fáradtan hazaérek.”
Te, az asszony meglatja, hogy megint az o profiljabol posztolsz, elokerul az a sodrofa szilvasgboc nelkul

A gyerek az nagyon nem mindegy koltekezes szempontjabol az fix.
joamilestoné: jol csinaljatok.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Lokaciot illetoen en bizonytalan vagyok meg, jelenleg inkabb kulsobb keruletek, illetve a del-keleti agglomeracio telepulesei jonnenek szoba. Asszony budapesti, en videki szarmazasu vagyok, o talan nehezebben mozdulna tavolabb.
Bar valoban fizikai fajdalmat erzek, ha valamire penzt kell kiadnom, nem elunk aszketa eletet, rendszeresen bejarunk a belvarosba setalni, kajalni, fagyizni, stb - ertem ezalatt a havi par alkalmat, nem napi szintu a dolog, de szerintem igy is boven luxus szintrol beszelunk. Az evfordulonkat peldaul a pomodoroban toltottuk. Es altalanosan sem parizert eszunk, magunknak fozunk, jo minosegu alapanyagokra, rengeteg zoldsegre, gyumolcsre aldozunk. Ma voltunk a ketheti bevasarlason, Aldiban kettonknek majdnem 40 ezer ft volt, csak nem alkoholra ment el.
2db soproni buza azert volt a kosarban.
Szoval nem arra kell gondolni, hogy itt szenvedunk es ehezunk, csak megnezzuk mire koltunk, es kiszamolom, hogy miert mennyit dolgozok. Ezert nincs meg alap tv elofizetesem se, mert evi 36 ezer forintnyi munkat nem er meg. Se fix mobilnetem, egy feltoltos voda kartyam van, es az ingyenes ajandek 50-100 megakkal elvagyok. Stbstb. Marha sok penzt lehet igy megsporolni, ami masnak szarragasnak tunhet, pedig csak sok kicsi sokra megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
jaja, azok az idok mar elmultak
) : ez egy millásreggelis link. Az egy 22-23 éves, kicsit hányattatott sorsú gazdasági rádióműsor, kb. az egyik utolsó hallgatható Pesten, normálisak. Régen Forintos perceknek hívták, még anno a Rádió Bridge-en (ami megszűnt), aztán átmentek a RadioCafé-ra Milliók Reggelire néven (aztán a Café is megszűnt), aztán most 10 éve a Jazzy-n vannak.
azt mondtad fentebb, nem lehet pesten ilyet kapni. En vettem, tehat lehet. Ennyi a tortenet

Illetve van étterem, ahol elég személyzet van? Abszolút gőzöm sincs ilyen téren a külvilágról. Már egy éve nem voltunk otthon.