Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom honnan van az infód és nem tudom melyik ágazatról, ezért csak az én munkaterületemről tudok beszámolni.
Kifejezetten gyanúsnak találom a 1,5-2 éves munkaidőket egy cégnél (a még rövidebb persze még gyanúsabb). Ilyen esetben szeretem kikérdezni a jelentkezőt és figyelni, hogy beszél az előző munkahelyéről, a váltásokról. Sok mindent le lehet szűrni egy ilyen beszélgetés során.Téma Whatsapp: Én szeretem és szívesen használom.
A kollégákkal gyorsan tudunk értekezni ès infókat továbbküldeni (pl xy kollégának szülinapja van. mit ajándékozzunk neki?)
A korona időszak alatt a szülői munkaközösséggel ez volt az egyetlen felület, ahol rövid idő alatt meg tudtuk beszélni a változásokat, infókat cserèltünk. Máig megvan a csoport, csak a tagok változnak.Péter elérhetetlen a közösségi médiában. Ez az egyetlen hely online, ahol aktív. Mind a barátok, mind a rokonság engem keres először, ha valami talàlka van vagy az éves “mi van veletek?hogy vagytok?” beszélgetésre kerül sor.
Így alakult, hogy az ő barátai az én barátaim lettek…
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akvarisztika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest