Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez olyan, mint amikor az egyik korábbi munkahelyemen (multinacionális, piacvezető nagyvállalat) az első napomon felhívtam az it-t, hogy nem tudok bejelentkezni, pedig megvan az azonosítóm/jelszavam, mire a kolléga azzal nyitott, hogy mi is az azonosító-jelszó páros? Mondom ez valami teszt? De azt mondta, ha nem mondom meg, nem tud segíteni. WTF. Tekintve, hogy töküres, még használatlan profil volt, és a céges rövidhívón hívtam őket, bevállaltam.
Ja, a whatsapp nem a céges mobilon van most sem, mert oda nem lehet semmit telepíteni, hanem a priváton. Én mondjuk azt is jeleztem, hogy engem a privát számomon csak akkor merjenek hívni munkaügyben, ha valaki meghalt, mert csak vészhelyzeti kapcsolattartásra van megadva, és csak a hr-nek, szóval ha a főnököm nem felejti el sürgősen (én nem adtam meg neki), akkor hisztis leszek. Azóta whatsappon sem nagyon küldözget semmit, illetve előtte szól, hogy átküldené ezt-azt. Hiába mondom neki, hogy jöhet rögtön a céges mail-címre, csak néz bután, hogy mit akarok. ¯\_(ツ)_/¯
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest