- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Egyszer úgy hajnal egy-kettő között becsöngettek hozzánk. Kimásztam az ágyamból, a szemüveget sehol nem találom, na jó, legalább a papucs megvolt. Kimentem pizsiben, begyógyult szemmel a folyosói üveg ajtóhoz. Rendőrök. Kinyitottam az ajtót és közelről már felismertem a három zsarut - szolgálatváltás után a szomszéd ház előtt szoktak egyet kávézni. A kicsi nagy rajongójuk volt akkoriban - Mondom nekik, hogy:
- Gyertek be srácok! Megint a Szűcs néni?
Az egyikük a néni alatt lakott és akkor intenzíven eláztatta őt a hölgy, de nem nyitott nekik ajtót. Beljebb fáradtunk, akkor már kezdtem felébredni, pláne attól, hogy az érintett erőteljesen bekopogott. Szűcs néni kinyitotta az ajtót én meg hátrébb léptem, mert kiborult több fürdőkádnyi víz is a küszöb felett.
Mindezt azért, mert a néni délután a mosogatóba rakott egy kg fagyott húst, hogy másnapra, a lassan folyó víz alatt kiolvassza. A hiba ott volt, hogy a hölgy elaludt, a vízcsap nyitva maradt, a mosogató meg eldugult valamennyire. Alatta két lakás, plusz a földszinten a Családsegítő iroda teljesen elázott.
Szűcs néninek intéztek a hatóságok egy beutalót a pszichomókushoz - akkoriban már erősen szalajtottak neki. Sajnos még nem eléggé, mert kiengedték, de legalább alaposan megfürdették és a pártfogójául kijelölt ember felügyelete mellett kicsit rendet vágtak nála.
Azért amikor megjött, akkor nekem címezve a képembe vágta:
"- Kiengedtek, mert nem vagyok ám bolond!
"
- Örülök, de semmi közöm nem volt hozzá... Saját magának intézte el ezt a túrát, azzal, hogy eláztatott mindenkit.
Aztán egyszer elhunyt, mi pont arra jöttünk haza, hogy a tűzoltók törték rá az ajtót. A lakása már egy bank tulajdona volt, ők felújíttatták egy kicsivel később - ne tudjátok meg mennyi rom volt ott - és kiadták egy rendes családnak.
Hamarosan kiderült, hogy már a felettük lévő lakásban lakó hölgynek is szalajtanak, azóta ő is eláztatott maga alatt minden szintet kb. háromszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"