Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz ToBeY #79994 üzenetére

Egyszer úgy hajnal egy-kettő között becsöngettek hozzánk. Kimásztam az ágyamból, a szemüveget sehol nem találom, na jó, legalább a papucs megvolt. Kimentem pizsiben, begyógyult szemmel a folyosói üveg ajtóhoz. Rendőrök. Kinyitottam az ajtót és közelről már felismertem a három zsarut - szolgálatváltás után a szomszéd ház előtt szoktak egyet kávézni. A kicsi nagy rajongójuk volt akkoriban - Mondom nekik, hogy:
    - Gyertek be srácok! Megint a Szűcs néni?
    Az egyikük a néni alatt lakott és akkor intenzíven eláztatta őt a hölgy, de nem nyitott nekik ajtót. Beljebb fáradtunk, akkor már kezdtem felébredni, pláne attól, hogy az érintett erőteljesen bekopogott. Szűcs néni kinyitotta az ajtót én meg hátrébb léptem, mert kiborult több fürdőkádnyi víz is a küszöb felett.
    Mindezt azért, mert a néni délután a mosogatóba rakott egy kg fagyott húst, hogy másnapra, a lassan folyó víz alatt kiolvassza. A hiba ott volt, hogy a hölgy elaludt, a vízcsap nyitva maradt, a mosogató meg eldugult valamennyire. Alatta két lakás, plusz a földszinten a Családsegítő iroda teljesen elázott.
    Szűcs néninek intéztek a hatóságok egy beutalót a pszichomókushoz - akkoriban már erősen szalajtottak neki. Sajnos még nem eléggé, mert kiengedték, de legalább alaposan megfürdették és a pártfogójául kijelölt ember felügyelete mellett kicsit rendet vágtak nála.
    Azért amikor megjött, akkor nekem címezve a képembe vágta:
    "- Kiengedtek, mert nem vagyok ám bolond! :)) "
    - Örülök, de semmi közöm nem volt hozzá... Saját magának intézte el ezt a túrát, azzal, hogy eláztatott mindenkit. :DDD
    Aztán egyszer elhunyt, mi pont arra jöttünk haza, hogy a tűzoltók törték rá az ajtót. A lakása már egy bank tulajdona volt, ők felújíttatták egy kicsivel később - ne tudjátok meg mennyi rom volt ott - és kiadták egy rendes családnak.
    Hamarosan kiderült, hogy már a felettük lévő lakásban lakó hölgynek is szalajtanak, azóta ő is eláztatott maga alatt minden szintet kb. háromszor. :N

Új hozzászólás Aktív témák