Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nekem volt b corsám , abból is 3 ajtós, szóval tényleg csak a smart meg a matiz ami annál kisebb
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt
viszont kb. mindenki akinek b corsája volt azt mondja, hogy 6 liter alatt sosem evett... igaz én egy elég jól karbantartott példányt vettem, biztos számít az is. -
Igen, de van akku, meg az ahhoz tartozó elektronika, ami jelenleg drágább (legalábbis drágábban adják) mint a váltót és kiegészítőit.
Én nem vagyok az elektromos autók ellen, de ez a konstrukció ebben a formában szerintem még elég kezdetleges. (Ha lenne pénzem valószínűleg PHEV-t vennék)
#85275 emvy: ez igaz, de akkor ennek a megoldásnak végülis mi értelme van? Ugyanúgy van benne benzin motor, ugyanannyit fogyaszt mit egy hagyományos autó, cserébe valószínűleg drágább lesz mint egy sima benzines autó.
-
Uher
aktív tag
Viszont ez hivatalos:
Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el” és hasonló akcióra más országban is volt példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt