- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez lenne a teljesen normális. De ez vadkeleten szerintem nem életképes.
#80082 bitpork: Ha utánaolvasol, vagy az általad linkelt cikket végignézed, akkor az (is) áll benne hogy mentőtiszt, vagy kiterjesztett hatáskörű ápoló töltheti be ezt a munkakört. Ami, ahogy tudom annyiban módosult hogy tisztek ahogy eddig csak SBO és ITO, viszont apn-ek bárhová mehetnek, ergo ők mennének háziorvos helyett, azaz BSC után MSC, szóval 6 év legalább (de mint írtam sokszor megelőzi egy 3 éves felsőfokú OKJ). Tehát ez nagyon leszűkíti a jelentkezők számát. Mivel ahogy írtad, német nyelvterületen, nah... oda nem kell ez a képesítés, sőt nem tudják hová akkreditálni. Tehát aki ezt tanulta, az itthon fog elhelyezkedni. De mélyebben belemegyek. Egy barátom felsőfokú OKJ vizsgáját az osztrákok diplomaként fogadták el, mert náluk nincs ennyire szétcincálva az e.ü. képzés, míg kis hazánkban ezer féle diploma szerezhető ezen a területen is. Hogy minek? Mert a hallgatók fele azt sem tudja lesz-e vele munkája, vagy sem.
A hsz.-ed többi része pedig általánosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco WS-X6816-10GE-V01 - Interface modul - switch
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest