Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Nah meggyüttem.Erőt nehézséget!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
13.400 Extremdigi. Mamutban van.

u.i.: 9600GT nekem is kell.

u.i.2: Ennyi volt mára, aludni mentem. Jó munkát, szép álmokat! (Osszátok be!
) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
megnézzem mennyibe fáj?!

@Kukabarátom: igen, intenzíven gondolkodom rajta, csak most a telefonvásárlás miatt kicsit szűkösebb a keret, és, ugyebár először egy 9600GT kell, UTÁNA az oprencer...

@Kukuc: az előző nekem sem. Furcsa - nem véletlenül mondom, h a vindóz olyan, mint a Nő:
-nincs két ugyanolyan
-sose tudhatod biztosra, mi lesz a következő lépése.. -
válasz
bolondember
üzenetére
háj, nekem SOHA nem fagyott a gépem, akármilyen xp is volt rajta.
csak mostanában már érezhetően lassabb, mint régen.
lehet, hogy kéne vennem egy újat, de igazából sajnálom is ezt, meg lusta is vagyok.
ezt a konfigot annyira jól összeraktam, tökéletesen működött mindig is...
a célnak tökéletesen megfelel még ma is. nem vagoyk a pocsékoló fogyasztói társadalom és a fölösleges környezetszennyezés híve. -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ki akarod próbálni a Vista-t! 
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tényleg, délelőtt nem jársz erre, mert akkor hozhatnál egy ilyet.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
helyem nincsen, az a gond.
De intenzíven gondolkodok rajta amúúgy, nem is olyan drága már...

A fagyás meg... Tudja a fene. Orthos, ilyemi órákat ment, semmi.
Innentől fogva, passz. Nem tudom, Tippem nincsen. Meg vagyok lőve. Ahogy a németek mondják: "Der Löwe le van lőve!"

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Te bolond vagy, mondták már?

Tedd fel a Vista-t nem fogod megbánni.
De a halálozások aggasztóak, mert egyáltalán nem biztos, hogy az op. rendszerrel van a hiba, sőt! -
bolondember
MODERÁTOR
Én Fn-nél láttam Vistát, igen meggyőző volt, elkezdtem gondolkodni, h áttérjek, de lehet megvárom az újat...
Mondjuk a mostani XP-m is naponta-kétnaponta RANDOM módon elhalálozik - lemerevedik, fagy, reset. ÉS CSAK 2D-ben, EZ a gáz..
Amúgy meg:
EEBKC - error exsits beetween keyboard and chairmeg a kedvenc: "Replace user and press enter"
és egy mondás kedves kolleginámtól, ahogy szokta volt mondani: "minden júzer hazudik!"

-
Tim82
félisten
jó éjt mindenkinek.

-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak - jó éjszakát mindenkinek

-
venember83
nagyúr
Maradjak?

-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem bevált - a frissítéseket is be tudod fésülni vele és max. egy délutánod megy rá - nem mellesleg néhány beálllítást is lehetővé tesz a program, amivel később nem kell vesződnöd
Bár ha ilyen gyakorisággal pakolod újra a rendszert, akkor ezekre nagy szükséged nincsen 
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
mar jo ideje nt-sztem mikor egyszer csialni kellet egy jatekra valo gepet, w95 kerul ra, 1nap alat 2x nyirtam ki, pedigsemmi mast nem csinltam vele, mint ami az nt-nel megszokott volt:- ))) /a gep nt alatt tejjesn stabil volt, az miutan a srac kiszallt belole nam meg sokaig konyvelet:- )))/
udv
neduddki
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
nekem elso dolgom volt, mikor hozza tudtam jutni (valahogy tavaly februar korul)
neduddki: csak nyugodtan, semmi nem valtoztat
#7473: erre nem mernek megeskudni, de egy reinstall sp2-vel, vagy ha varsz, sp3-mal, semmi extrat nem nyujt ahhoz kepest, mintha leszedegetned a frissiteseket winupdate-rol (felteve, hogy egyebkent nincs szetverve a rendszered, de abbol, hogy 4 eves, gondolom ez fennall)
-
Racecam
nagyúr
Hagyd el, sosem fogod meggyőzni őket.

(Mondjuk azt szeretem a legjobban, amikor olyan okostojás user tart kiselőadást arról, hogy a Vista mennyire szar, aki életében nem látott még olyat, de használni biztosan nem használta.)
u.i.: Természetesen az itt jelenlévő okostojásokra ez nem vonatkozik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat az ogyeb dogok igencsak hatrasolorva acsicsa moge:- (((
amugy en mar boven xpsp1utan altam at a sajat gepem nt4rol xpre, de ez most itt nem fog bekovetkezni:- ))) mod: tegyuk hozza, hogy a capusos hekkelt xp installbol is ki van szedve minden baromsag:- )))udv
neduddki
p.s. KedvesBarom: mit gondolsz mi vot az elso dogom???:- )))
mod: engedelmeddel eszt nem hiszem el /a 2.5bartonos dogot/
es mielott megkerdezed igen vot szerencsetlensegem az egyik njl1eseman viszlathoz
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ami notit vettél az bőven elég hozzá.
Nade nem téríteni jöttem, mindenki azt használ amit akar/tud/szeret/kénytelen
Hitetlenek...
neduddki: Neked is csak annyi ragadt meg belőle hogy csicsa? Elkeserítő

-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg remlem hogy 2011ig kihuzom nelkule:- )))
udv
neduddki
mod:egy tplink routet nezegetek eppen, a multkori neatgerhez oleg hasonlo, az tan egy piicel atgondoltabb,meg dragbb is
ugy tunk ujabban lowcost routerekkel szorakozok:- )
zyxel, smc, linksys, netgear, tplink mit hagytam meg ki??? /gb es msi bisztosan kimarad, asus majd kiderul, cisco-t nagyon varom:- ) sajna ovislink nincs ellenben d-linket nem akarok latni, abbol nagyon elegem van, de ugy tunik nem csak nekem, mert mindki szokk at rola, usr sem diocserik ujabban/ egyeb otletek???:- ))) -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A vistáról nem tudok nyilatkozni, de én is úgy vettem észre, hogy a legstabilabb oprendszere a Microsoftnak, amit home user választhat, az XP

Ebben már szükség esetén működik a rendszervisszaállítás, ritkán halálozik el kéken a többihez képest, úgyhogy bevált
Persze a legfontosabb hibajelzés még ebből is kimaradt, de gyanítom a Vista-ból is kimaradt:" General Failure! Please replace User!"

Vénség: Ugyan csak néhányszor volt szerencsém notihoz, de mindig sírba tett, hogy nem tudtam megszokni a taperolást - valahogy nem tudtam egészen intim viszonyba kerülni a géppel
Viszont a pöcökegér...

-
Bubu79
addikt
Én mégcsak pillantást sem vetettem rá - bár azt már lecsekkoltam, hogy vajon mit szólna hozzá a gépem...
Bár ha jól rémlik, annak idején az XP-vel is lemaradásban voltam, mert a kiadása után kb. 1,5 évvel gondoltam úgy, hogy ismerkedni kéne cseppet vele, mert egyre több nálam megforduló gépen volt...
Szerettem volna szeretni a Milleniumot, mert sok olyan ígéretes lehetőség volt benne, ami jó lett volna - ha működik ( a rendszervisszaállítás és a hibernálás pl. ), de a végén mégis úgy voltam vele, hogy maradjon inkább a Win'98SE, mert az legalább működik valahogy...
Vénember: pöcökegér, vagy tapipad? Esetleg külső rágcsáló?
-
tiv61us
őstag
az elmondottaka alapjan abban a perselyben ahova dugod a kulcsot ott lehet bibi
barmi
errol jutott eszembe, mikor Hoci baratommal/ Iste nyugosztalja/ mentun pestre fradi meccsre 5 en a piros skodajaval es nem volt alapjarata
akarhogy ugyekedett mindn pirosnal leallt
akkor kiugrottunk negyen es hopp-hopp-hpp kialtasokkal betoltuk es menet kozben beugrottunk
amugy nyert a fradi
tudom nmem volt jo story, de lattatok volna a koruton meg egesz pesten az 5 hulyet amint bobozik egy skodaval -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem vagy te ehhez fiatal?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó, hogy így bejött a Microsoftnak az új oprendszere - lassan simán van egy éve, hogy piacon van, mégis jóformán mindenki XP-t használ még mindig - a nagy gyártók sem rajonganak érte...

-
venember83
nagyúr
Termeszetesen a Vista mar nem uralkodik a gep felett, felszabaditottam s XP alatt szaladgal mar szabadon a gepezet.
7449: De-de, a gyartok hala a MS politikajanak tamogatjak, en se akartam ezt a laptoppal, de ezt adtak s a legtobb MS oprendszeres uj laptop bizony Vistas. Hozzaszoknak majd az emberek, csak nekem a 32 MB hijan 1GB RAM nagyon keves volt hozza, az XP-nek meg boven elegendo.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ne hidd el a legendákat

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ékezetlenséged a tegnapi friss Vistának köszönhető?
Merthogy kezedbe kaparintottad végre a hőn áhított szerkezetet?

-
venember83
nagyúr
Nem igazan reagaltam a hsz-ere, csak elmondtam a velemenyem. Sot, meg illedelmesen el is koszontem, bar ha igazi interes, akkor futni fog a modikhoz, hogy tiltsanak ki a BL es focis totyikbol egy evre, vagy hsz-levonast alkalmazzanak.

A bort szeretem, de felek nem tudnam felvenni a versenyt a messze foldon hires majaddal.

Bubu: Ekes szolasom hianya a lokalizaciomentes laptopbillentyuzetnek koszonheto. De szerintem amint megszokom a billt atallok ujra ekezetes irasra.

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ne flémelj

Nagypav = nagy pavilonsor lent a Balcsiparton
Kispav = kis pavilonsor lent a Balcsiparton
Mindkettő helyi nevezetesség
-
csapos2
addikt
Sánta Máríáááá....
-
Bubu79
addikt
A bátyám A Omegájában amikor csinálták az önindítót, az alkatrészek kerültek nagyjából 1200Ft-ba, a munkadíjjal együtt viszont otthagyott 12000-et, mert a srácok zokon vették, hogy nekik kell kiszedni az önindítót - de persze mestere válogathatja ezt is.
Akkor az elsősegély címszóval ment, mert éppen Pestről ( egészen pontosan Budáról - az ONKI-ból ) jöttünk volna haza, amikor kiderült, hogy a verda nem akar magától elindulni.
Szerencsére lejtős helyen tudtunk megállni egy a Ráth György utcára merőleges kis utcában, így el tudtunk indulni rendesen, nem kellett azt a böhöm jószágot tologatni...
Hazaértünk a városba ( folyamatos cidrizés közepette, hogy le ne álljon a gép ) és az első helyen, ahol tudtuk, hogy foglalkoznak ilyennel megálltunk. Ez lehetett a hiba

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ha a Liverpool-nak szurkoltál akkor nem szóltam

Gyere olvasszá' vazze, de előtte lemegyünk a nagypavra fröccsözni
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sosem voltam oda a labdázásért - a kosár, meg a kézi még elment, de a foci valamiért sosem érdekelt... De mint tudjuk, a tesitanárok szeretik, ha lekötik magukat a nebulók, a vége valahogy mindig az lett, hogy a lányok valamit csináltak, a fiúk meg fociztak.
Értelemszerűen hülyén veszi ki magát a dolog, ha az ember nekiáll a lányokkal ugróiskolázni, vagy bármi egyéb " lányos" elfoglaltságot űzni, hát menni kellett focizni.
Hiába ping-pongoztam volna szívesebben, menni kellet kergetni azt az egy szem tehetetlen labdát, majd miután utólérted, jól bele kellett rúgni, hogy aztán szaladhass ismét utána...
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Akkor te nem fogsz jól aludni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BE: Nem volt valami szép meccs, de az eredmény magáért beszél

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Igaz - lehet mindkettő...
Tildy: Próbáltad úgy, hogy megmozdítod az autót hatástalan indítózás után ( nem betolod, hanem csak löksz rajta egyet, hogy kicsit előrébb guruljon )? Ha úgy indul, akkor valszeg tényleg elkopott szénkefe, vagy hibás kommutátor a bűnös...
Vénség: mert kényszerből kellett játszanom jobbára és az nem igazán hat serkentőleg a hozzáállásra...
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Finomak bizony

De nincs itthon, csak csoki van.ps: Mindenki BL-t néz?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Én maradok a csokinál.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Betolva már megy, szal nem gyertyák.
-
VoDaFoNe
aktív tag
na megint megyek... edzés nagyon NAGYON fárasztó volt.. leragad a szemem megmég be kell fonniahajam
további kellemes estét mindenkinek

-
rarri
senior tag
Jó éjszakát mindenkinek, mentem gályázni.
Race: neked is, és puszi!
-
tildy
nagyúr
No , sziasztok.
Megleptem magam nevnapom alkalmabol:
-Kokteltaskaval, ha mar karacsonykor hiany volt belole, jol johet, pl ha interjura kell menni
-lenvaszon gatyesszal
-farmer nadraggal (utobbi idoben mennek szet a gatyaim)
-harisnyaval.
Jahm és persze szemöldökszedéssel
Orrom alatt most ingyé kaptam a szőrszáhasogatást.Vááá, tiszta nőcis dolgok

De hogy a sirámaimat is hallgassátok:
-nem indul a kocism, be kell tolni, akksi jo, lehet inditomotor adta be az unalmast?
-laptopom vinyója igen érdekes hangot ad ki. Nem örülnék neki, ha ez is be akarná adni a kulcsot. -
VoDaFoNe
aktív tag
HÁTRÁLÁLÁWÁWÚúúúúúúÚÚ!

eddig felvettek Xántusba is
ááááá DD -
ladybug
őstag
Jó éjt mindenkinek, szép álmokat.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Foci?
Szóra sem érdemes... 
Egyébként jó estét minden topiklakónak

tbs: Nem volt elég a délelőtti fenyegetés? Előkerül a teleszkópos kerékkulcs is, meglásd vazze

#7405: Csakis Rád való tekintettel

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kazimír
üzenetére
magyarország olyan ország,
hol a nemes nemtelen
lábasodnak nincsen lába,
aki szemes, szemtelen.a csinos néha csintalan,
szarvatlan a szarvas,
magos lehet magtalan,
s farkatlan a farkas.daru száll a darujára, s lesz a darus: darvas.
meg:
rágcsáló a mérget eszi, engem esz a méreg
gerices, vagy rovar netán a toportyánféreg?de sokáig lehetne idézgetni, meg nagyokat nevetni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- OTP Bank topic
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Gyúrósok ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az teljesen mas vilag. Viszont onnan nehezen erem el a ket kattintos billentyut, de csak megszokas kerdese. Tapipadon viszont lehet kattintani is, kurzor elhelyezesen kivul, oriasi elony.
: ezt remklamálod? ez volt ma a játék télapunál....