Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Ehh, így számítson az ember lánya a sok kockára. Megtaláltam magam.
A DocSettings\username\Local Settings\Application Data\ mappában volt egy .exe file.
A prefetch fájlból ki lehetett nagy nehezen bogarászni a helyét. Töröltem, most rendejött a rendszer. De ha valaki meg tudja mondani, hogy mi volt ez, azt értékelném...
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És sokszor van ilyen konstans nyakmigréned?

-
7
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
És én még azt hittem, hogy a nők multitaskingosak.

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mint írtam, átmenetileg segít csak.

-
burgatshow
veterán
A stop táblás pingvin issza a sörét, HVG-ét olvas és Heti7es-t néz egyszerre.
A pingvin!
-
ladybug
őstag
Tudja valaki, mi az a twqv8, ami 100%-on pörgeti a processzoromat? NOD semmit nem találtam, hijackthis semmit nem talált. Windows belső keresője erre a szóra rákeresve felhozott egy twqv8.exe-15f54a13.pf filet a C:\Windowws\Prefetch mappában.
Mi a szösz ez??? -
7
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jóccak, VodkaThom.

Bejelentelek a modkerben duplanickért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@szerk: Gagyiiiiiiiiiiii
-
burgatshow
veterán
Hali! Voda vagyok jóccakát

Nah hogy áll a stoptáblás pingvin?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem biztos, lehet, hogy elég lett volna ha a hátradra fordulsz.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha eltöröd a lábad masszázs közben, nem is fogod érezni, hogy fáj a nyakad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De, átmenetileg segít, de nem mindegy, hogy hol.
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
De az biztos. Mindjárt meg is keresem az illetékest.
Mondjuk ő ebben a nyakelfekvésben profi. Párszor már gyógyszeresen kellett kezelni emiatt. -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten

-
7
addikt
Sziasztok, szépeim, 30 hsz múlva telik a topic ötöde.

-
tildy
nagyúr
Nem feltétlen. Hyon pl. alapból sz.r a világítás, ezen nem lehet normálisan segíteni (este nem látsz vele... ) , egyszerűen rossz mindnek újan is a fényszórója, ezért került bele xenon. Azóta már látni is valamit.
Bár lehet valami normálisabb halogén is megteszi a hatását
-
Bubu79
addikt
Idén 11 lesz a gépem - de a világításommal semmi bajom nincs
Egyszerűen rá kell szokni, hogy ha opálos az üveg, megsárgult a búra, kifakult a foncsor, akkor az ellen tenni kell - ha másképpen nem megy, akkor cserével. Szerintem ez a kulcsa a dolognak.Biztos csábító egy 30000Ft-os xenon szett a gyári borososabb árú készlettel szemben de akkor sem venném meg. Én. Mások megveszik, utána meg zokon veszik ha jelez az ember, hogy vakítasz, baromarcú...
Tildy: a gond azzal van, hogy bármilyen hulladékot forgalomba lehet hozni - olyat is, ami nem felel meg az érvényes jogszabályoknak. Ezen kívül a szomszéd Géza bácsi is beszerelheti, mert látott már blankolófogót, meg zsugorcsövet, tehát biztosan ért hozzá.
Berakják, b@sszák megfelően beállítani és kizúznak vele a forgalomba.
Ezekkel van a gond. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Más okból? Ilyen alapon én is ritka vagyok, mégsem mondja senki, hogy ritka, mint a sárga szamár.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem kevés az a két ember?

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te miért vagy ritka?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én sem tervezem a használatát - látok a mostani fényszóróimmal is rendesen...
-
FehérHolló
veterán
nem én voltam!!!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Használni biztos jó. Szembe kerülni vele ( sufni készletekkel főleg ) baromi zavaró. Lehet, hogy a szemüveg miatt vagyok érzékenyebb rá, de gyűlölöm...
-
Lortech
addikt
Hogy lehetséges elfogyasztani egy mézes kenyeret, hogy ne legyen minden csupa méz?
-a világ nagy dolgai rovatunkat hallották.
Vajas mézes, de jobb szeretem ha külön érzem a tiszta mézet. Ilyen problémáim vannak nekem látod.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kösszentő!
-
csapos2
addikt
lesaux mikor kapta vissza?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez olyan, mint a make love not war... vagy kockaváltozatban: make bzImage not war...
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hatalmas bölcsesség - az biztos...
-
(Kolombusz)
veterán
"Bombing for peace is like fucking for virginity."
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
pedig ha nem jönne közbe semmi, akkor kedd lenne. de tényleg jó eséllyel közbejön a hétfő. a hétfő monnyon le!
-
(Kolombusz)
veterán
Kezdek éhes lenni.

-
Winner_hun
félisten
Jajjmá, holnap egész nap hétfő
-
tildy
nagyúr
tiv61 nem Sr?
Ja értem.
Jesszus még a végén rossz híremet keltem magamnak... Pl. ngabi, aztán volt ugye izé, szóval ez a bolondos fürdés, nomeghát jánosom szexi hangja, bubukám kosaráról nem is beszélve, akkor tiv61 udvarlása, fő@ és blacki istenítése, és msot ez is...Ajaj. A végén rossz hírem lesz... -
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem sokszor nekifutottunk már ennek, mindegy mit mondok nem fogod sem megérteni, sem elfogadni. Ezért is mondtam, majd ha közlekedtél itt is, akkor újra elővehetjük a témát.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hátulról elég, ha kisteherautó mászik a fenekedbe, vagy valami magasabb építésű... Lehetőleg úgy, hogy siessen, de ne annyira, hogy meg is előzzön Téged...
Ilyenkor finoman megbillegtetem a féken a lábamat, hátha kapcsol a villogó féklámpa látványára, ha sokadszorra sem megy, akkor tuskó módon szépen ráeresztem a ködzáró fényt... Tudom, én vagyok a bunkó - leülök magamtól is...
-
Racecam
nagyúr
Ismét vagyok, de még mindig nem aludtam.
Jobb, mint a drog.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyrészt azt sem tudod mi az a bőrönd, itt nem holmi kézitáskák vannak.
Másrészt lehet felhúzott térdekkel is utazni, meg kinyújtott lábakkal is, ha lehet választani én inkább a másodikkal élek... És egyébként sem lehet megmagyarázni, majd ha egyszer erre jársz és közlekedsz, elég valószínű, hogy alaposan meg fog változni a véleményed. -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ugye nem mondod el nekik, hol járt a kezem?

-
bnss
veterán
Szép estét, túléltem a mai napot is.

-
tildy
nagyúr
Tiburon nem négyfős családnak kell.
Hanem nekem
Ha épp olyan kedvem van.Négyfős családnak elég mondjuk egy honda accord, vagy mazda 6 is. De amíg nincs 4 fő, talán egy kisebb centi is megteszi

Poffsoft, akku jó volt, haza tudtam menni.Otthon bika akkuval is próbáltuk, de az önindítónak nyekkk....
No sebaj, helyrepofozzák szépen. Tudom , máshol ilyenkor már kuka lenne a kocsi, én viszont érzelmileg kötődöm hozzá.
Viszont hollandusoknál lehet gt250R után kéne nézni. Egy embernek felesleges kocsival mászkálni... -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"De SUV-okon is megjelentek már a xenonok? (banolnám őket az univerzumból - a xenonlámpákat) " - a kapcsolódó topikban ki lett fejtve, hogy csak magyar mentalitásból adódik, hogy vakít a xenon - mi a bánatnak irigykedsz a másikra, hogy milyen verdával jár... Ne bámuld a szembejövőt, mert megvakulsz...

Azt csak egészen halkan jegyezném meg, hogy este, a sötétben a szembejövő autóból mindössze a két világító lámpája látszik, semmi egyéb - tehát baromira nem látszik, hogy milyen autóban feszít a szembejövő...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szemből engem se zavar annyira - de amikor 3 tükörből kapom az ívet az arcomba, szemembe... AZ szopóka..
@Bash: hmmm... És ha szoknyát húznék?!
Nem növeli meg az esélyeim, mi?

-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azok csak dombok. ;-]
-
(Kolombusz)
veterán
Faterom Primerajaban simán elfért 3 ember, nagy utazóbőrönddel.
Erre most az jönne, hogy kicsi a motor, nem bírná a hegyeket. Háááát, a francia alpokban az 1.9-es dizel gond nélkül ment, nem erőlködött.
Azt úgysem fogják bevallani, mint már írtam, hogy egyszerűen leszarják mennyit fogyaszt, megtehetik, hogy ilyet vesznek és meg is teszik.
-
RexpecT
addikt
Bakker hogy manapság minden dolog vagy sz@r vagy rohadt drága.4e ft os sima széknek megrepedt a fém háttámláját tartó váz.Uncsitesómnak a forgószéke ment tropára....
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mit szól tildy barátja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi a szösz ez???![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)