Hirdetés
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
meg tudnatok mondani, hogy ez milyen stilus?
azon kivul, hogy nagggyon beteg
valamiert megtetszettp.s.: sajna 2.80-as winamp nem tud egy adott szamot loop-olni ^^
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bolondember #7187 üzenetére
haddszójjakmá'be.
én már dolgozom jónéhány órája.és most épp' küzdök a buzi távhőcéggel, hogy mégis hogyabúsba' jött ki az a 36 rugós távhőszámla, de aszondták, hogy csak fizessek, mert az nekik jó.
morocos vagyok.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kazimír
őstag
válasz bolondember #7187 üzenetére
Az Unimog 3,5 t alatt van?
Thrawn: Megnéztem. De mi volt benne a tanulság?
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
nagyúr
válasz bolondember #7180 üzenetére
szerintem lődd le a nődet és vonulj be a börtönbe...
akkor nem kell menni dolgozni se.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
Engem nem korlátoz semmiben a magyar BTK.
-
Racecam
nagyúr
Semmi és senki nem korlátoz.
Nézz túl a korlátokon.
Lásd meg a végtelen szabadságot.A rácsokon túl.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Bubu79
addikt
Fussunk neki mégegyszer - én a nótára írtam amit írtam, nem a kajára
De ha gondolod, alfarhangon eldudorászhatom Neked az említett szerzeményt--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fájdalom, de itt kell hagynom eme díszes társaságot egy időre - vár a gálya...
Kellemes szórakozást mindenkinek[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #7172 üzenetére
Én meg szabad, mint a madár!!!
Jaaa:
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Racecam #7170 üzenetére
ja, felébredtem - a természet hívó szava. Egyúttal hajat mostam, meg bejelentettem holnapra Vekit olajcsere/ződkártyára - minnyá' vissza is fekszem aludni, mert lesz még egy 12 óra, amit valahogyan túl kéne élni...
Ugyanazzal az arccal, akivel már 8 műszak óta. Semmi bajom nincsen vele igazából, de már a ragya kiver, ha ránézek...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
-
-
nike_
addikt
Szevasztok, jó ebédhez szól a nóta.
-
addikt
ezt a rapidshare-es cicomás betűket aki kitalálta üzenem neki: Az annyába szorult volna a feje, kb 4-szer sikerült beírnom amire gondolt az a szemét
-
Bubu79
addikt
Már elkéstél - Híresek lettetek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
-
Pacák
senior tag
válasz Kalandor #7147 üzenetére
A videómegosztókat otthon is ritkán nézem/nézzük. Nem érdekel,, hogy mit nem nézünk meg a moziban, mert nincs lehetőség/keret rá.
Ha meglesz a kisebb pici, akkor még pár hónap és esetleg Békéscsabán elmegyünk moziba, ahol nem mellesleg olcsóbb a mozijegy is. Otthon nincs értelme filmet sem nézni, mert mesefilmre van igény - "Nézzük a tomaszot!" "Tomaszos mesét nézzük!" - szóval reménytelen mindenféle filmet venni, hogy megnézzük együtt...
A közelmúltban kölcsönkaptam öcsémtőla "Halál 50 órája" című eposzt eredeti DVD -n - kb. 7-8 részletben tudtam végignézni. A végét már öcsémnél. Még jó, hogy ifjúként láttam már párszor...
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
1010
őstag
jó reggelt(főleg nekem van az)
és köszenet a ph nak hogy lehet hírdetni rajta
-
poffsoft
veterán
őőőő
inkább nem.
/szép napot mindenkinek!!!/
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Lassan túl magasröptű lesz a csevely, hogy Veletek tarthassunk
-
Pacák
senior tag
válasz Kalandor #7088 üzenetére
Téged is korlátoznak a cég érdekében?
Nálunk nincs a cégnél msn - letiltották. Pedig olcsóbb, mint a telefon. Ha nem vagyok a gépem előtt, mert körbejárom a házat a munka után, akkor a helyemre vissszaérve elolvasom, ha van/lesz rá időm, akkor válaszolok rá. A videómegosztó oldalak nem érintenek - de letiltották azokat is.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
Racecam
nagyúr
Még eszek, csak néz!!
-
Bubu79
addikt
válasz FehérHolló #7134 üzenetére
Hiába szerkesztetted, így még mindig kihívás megnézni Linkesítsd inkább
Mi baj vele? Alig tizenpáréves zene Forrást meg böngésszen az, aki nem tud rendesen linkelni
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Megvannak a képek a bitlbee-s cikkemhez. Lassan meg is írom szerintem. Szép móka lesz, nem mondom
-
7
addikt
válasz venember83 #7131 üzenetére
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Ha tartanának Mikulás konferenciát, a magyar tagot messziről meg lehetne ismerni - csak az Ő arca lenne rózsaszín helyett lila
-
addikt
mivan itt mindenki csak a morcos szmájlit tuggya belinkelni, akkor nesztek
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #7125 üzenetére
És a "mindenki mosson lábat" hol marad?
Jó étvágyat
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Hülyék!!
u.i.: Megyek kajálni, addig:
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #7116 üzenetére
Csalánra tetszett pössenteni?
Mér' vagy feszült Mityuláty Bátyi? Akarsz róla beszélni?
Nagyon jó agyturkászok járnak mostanság a PH!-n - estefelé alighanem jön a kedves Rarri is, vagy a teás topikban megtalálhatod Cs.Orsit is
-
alitak
senior tag
Reggelt mindenkinek. Kijózanodva visszatértem
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
addikt
Nincs. Még nem dolgozok, de már a költözés gondolatával játszadozunk. Kicsi ez a lakás még kettőnknek is.
Apropó, Mikulás lehet róla szó, hogy beszélsz Jézuskával és közösen leptek meg minket egy házikóval? Úgy örülnénk neki.
[ Szerkesztve ]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
RexpecT
addikt
Jó reggelt!Ma is megvolt a 15 spam ahogy beléptem gmailbe,de szerencsére külön rakja őket egy spam mappába....
-
addikt
-
Bubu79
addikt
Sok szerencsét a meló kereséshez Segítenék, de olyan távol van tőlem a linux, mint ide az Androméda Köd... Bár ha kinyújtom a kezem, pont elérek egy Ubuntu CD-t, de azt csak különleges esetekkor próbálom megfejteni
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #7104 üzenetére
Ja, de legalább csupa kisbetűvel írtam a nevét.
Egyébként Te ezen röhögsz?
-
-
Bubu79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest