Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #6996 üzenetére
Nos, igazad van, pont az ilyen kekeckedők miatt írtam utóiratot.
Jancsi!!: Te el vagy tévedve, ez nem jog, hanem kegy. Látszik, hogy nem olvasol engem elég figyelmesen. (Vagy sehogy sem. )
u.i.: Még mindig János: Azért ne aggódj, Te már annyi embert megnevettettél itt a fórumon. ( ), hogy Neked már alanyi jogon jár. (A cicis nénik miatt is. )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
válasz bolondember #6996 üzenetére
nomeg a kopirájt .
Race: az nem bolhafing, hanem a kisképem az egyénimhez, de megsasolhatod az arckép szerkesztőbe is ha éppen arra járnál csak legyen már jó, nem igazán van több időm foglalkozni ezzel a dologgal -
addikt
válasz bolondember #6990 üzenetére
nem nézek feliratos filmet, nem adom alább 5.1-es magyarhangnál
beléd is Kedves Kazimír kolléga[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
Jó reggelt a nagyon sok aktív offolónak!
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
-
addikt
válasz bolondember #6988 üzenetére
Nem nagyon azér elmondhatod nyugodtan
-
addikt
válasz bolondember #6986 üzenetére
ne maradjon, tudni akarom most!
Látom race ma is korábban kelt fel, és máris benézett a COD4 topicba[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bolondember #6984 üzenetére
hát de Te ezt honnan tudtad???Tegnap délután voltam pedig nem sikerült megtéveszteni ezek szerint
-
addikt
Jóreggelt Huszárok!!!
demegjöttem demegjöttem -
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #6980 üzenetére
Remélem, már nem sokáig. Legkésőbb fél hétkor megyek.
Vásárlás, utána egy kis lazulás itt veletek, délután alvás.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
nezzetek skins-t
en most vegeztem ki az elso evadot es nem egy szokvanyos inisorozatrol van szo
egyfelol a szineszek tenyleg tizenevesek, masfelol ez nem probal gagyibbnal gagyibb modon "nevelni", itt bizony ragyujtanak (olykor nem csak cigire), isznak, dugnak, verekednek a szereplokcsak ajanlani tudom mindenkinek, foleg, hogy mar jon belole a masodik evad is (este 11-kor ment a 02x05)
-
bolondember
MODERÁTOR
Amint látom, kihaltunk.
Na, majd reggel 6 magasságában jön a Huszárgyerek, aztán..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
FehérHolló
veterán
Elnézést mindenkitől, akinek fájdalmat okoztak a linkelt képi és hanghatások!
Elteszem magam, jó éjt!
Skynet is real. It's called Google.
-
Thrawn
félisten
válasz FehérHolló #6970 üzenetére
Ezt nem lehet leírni mit éreztem a videó közben. De fájt!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #6969 üzenetére
Erről ez jut eszembe: [link]
Mert pihent vagyok.A dobozok mióta tudnak írni?
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #6962 üzenetére
HI!
Sajnos tul hamar hazert a no ezert Lucaval elmaradt a proba:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
1010
őstag
-
alitak
senior tag
Csao mindenkinkeÉ óen ugy be vagyok toszva emberek, fufu, megzek is inkabb mert ban elsz a vege
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #6959 üzenetére
HI!
Nem is mondtam ma testmogazs vot:- )))
Hazasetatattunk egy ijjet:csak maszszinosszeallitasban
kellemrees seta vot naaaa;- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #6955 üzenetére
HI!
[...]
Nem vak az csak vakmero!!!:- )))udv
neduddki
mod: at ken mar mennyi vmikor oszt megneznyi azt a kisjanyt! /vajjom ram mit mondgatna???:- )))/
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
levágtam ez ujjamról valmi csomót és ugy vérzett mint a veszedelem
raktam rá nyomó kötést most elállt
de sztem ebből is orvos leszde megvárom míg eltörlik a vizti díjat
-
frame>24
addikt
válasz FehérHolló #6956 üzenetére
ja ok.
1010: az még egy hónap you're gonna bleed to death
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #6955 üzenetére
Nem, 10 év van közöttük, mint kiderült.
Úgy tűnik, nem azonos évjáratot szeretünk.A luksógor kifejezés tárolva a szükreállományomban. Vagy a szürkében, ki tudja.
neduddki: Én is hasonló véleményen vagyok, mint te.
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #6944 üzenetére
HI!
Szegeny kislyany vak?
udv
neduddki
p.s.:- )))
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #6947 üzenetére
nök, nöügyek+szenvedés= BlacKSouL... nem?
lunni, a lunni!
Winner_hun: A smart-tal mihez jut közelebb? ja, megjósolja az üzemidőt
Be ott súlyos gondok lehetnek (kontakthiba)[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
-
frame>24
addikt
válasz FehérHolló #6947 üzenetére
jah, pécsi lennék én is....egyre gyanúsabb, az "enyém" se vette fel a telót sokszor! ( )
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
poffsoft
veterán
-
frame>24
addikt
válasz FehérHolló #6940 üzenetére
bahh, Luca....ez a név most felkavarta a nehezen leült emlékeket...
fáradt lelkem égbe, testem földbe vágy...miez??! - akárhova megyek, kísért ez a név!! mindehol van egy belőlük! vagy csak a név túl gyakori?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #6940 üzenetére
öreg vagyok, a gondolatok, emlékek össze-vissza suhannak át agyam helyén...
@Kukac: Kukacom, Te ezt nem értheted!
-
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #6936 üzenetére
Látod, ez a baj velem: Noémit vonzom, Lucát meg nem. (Venné már végre fel a telefont..!)
Egyébként ez a Noémis dolog honnét jött megint elő? (Honnét a fenéből jutott eszedbe?)
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #6930 üzenetére
Biztos, mert ismer, mint a tenyerét...
Meg olyan kis aranyos "Noémi-vonzó" arcod van...
-
1010
őstag
szép estét
238 spamet töröltem éppen
-
nagyúr
válasz FehérHolló #6930 üzenetére
ebben az országban mindenki analfabéta
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
FehérHolló
veterán
Nyilvánosan beszólt nekem egy párttag, aki egyébként a helyi ifjúsági szervezet (gondolom, a KISZ jogutódja ) vezetője, hogy egy homáljban élő analfabéta vagyok, mert 3 igennel szavaztam.
Egyébként 12 évet jártam vele egy osztályba úgy mellékesen.1. Nem is ezt szavaztam, de ő biztos jobban tudja látatlanban.
2. Demokráciában tök jó, hogy egy párt egyik meghatározó személyisége nyíltan kijelenti, hogy akinek más a véleménye, az analfabéta.Ezzel a hozzászólással nem politizálni akarok, csak a helyzet komikumát kiemelni és megosztani veletek.
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #6909 üzenetére
Khm... Isteni Megváltóról Nevezett Nővérek Szent Margit Gimnáziuma...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #6925 üzenetére
HI!
otegvagyok en ma meg a lenyegs dogokat ie efejtem enm az ijjen kukucdogokat:- )))
udv
neduddki
mod: 4-5eve van poltotyik??? gatya eg:- (
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz neduddki #6924 üzenetére
már semmit
amúgy ha nem érsz reája, akkor majd máskor nyomozod ki, ilyeneccerű
Uui. Aesir már úgy 4-5 éve is ott volt a poltopicban. Divottal együtt a normális vonalat képviselte, csak aztán elmaradozott, ahogy az ifjú titánok megjelentek.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #6920 üzenetére
HI!
Arajanlatok meg szamlairas megelszmolasbaszakodas meg taviranyito baszakodas kozban nem kaardo felviditani lelkem? nem erk most en annyir areaja:- (
udv
neduddki
mod: jart ma a kezm laat??? akkor kizar doilod:- )))
amugy aesir polban ? na igy kerguen meg az emberek?:- (
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
frame>24
addikt
válasz BlacKSouL #6909 üzenetére
"II. Rákóczi Ferenc Bölcsőde, Óvoda Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola Szécsény" - ez kemény, from cradle to coffin...
mod:VE83: vagy épp "from cradle to enslave..." (gonosz videoklip, gúúgel)
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Hát ez valami borzalom, ez maga a szörnyű rettenet. Segítettem egy általános iskolai helyesíróverseny eredményeinek táblázatosításában, és a jeges rémület kerít hatalmába, mikor meghallok egy-egy iskolanevet még egyszer. Nemtom ki volt az a marharépa aki ezt az összevonósosdit kitalálta, de nagyon remélem hogy ötszázszor kell majd neki egyszer leírnia a táblára, de hogy a gyerekének így kell, és bele fog dögleni, az hétszentség. Mert én annakidején még a Jurij Gagarin Általános Iskolába jártam, sőt, 90-től már csak Gagarin Általános Iskola lett. Milyen egyszerű, frappáns, nem elcsépelt, mint Rákóczi, Petőfi, meg effélék. És mégis megjegyezhető, rövid, értelmes, lényegretörő.
Ezzel szemben itt vannak ezek a torzszülöttek, ezek az ocsmányságok, aszittem hogy leharapom az ujjaimat mire leírtam 1-1 iskolát. Tessék, csak 1-2 példa, ha megkérdezik Józsika, hova jártál iskolába?:Mocsáry Antal Körzeti Általános és Művészeti Iskola Karancsaljai Tagintézménye és Községi Könyvtára
Ságújfalu Körzeti Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Sóshartyáni Tagintézménye
II. Rákóczi Ferenc Bölcsőde, Óvoda Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola Szécsény
Bátonyterenyei Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Erkel Ferenc Általános Iskolai Intézményegysége
És ezek nem kamu nevek, ezek tényleg ezek. Elképzelem mikor szegény gyerek a jól ismert bürokratikus rendszerekben megpróbálja a megszokott 3 mm magas, és 7 cm széles üres helyre bepréselni amikor az adatlap kérdi hogy:
Általános iskola: _______________Erről mindig a kedvencem jut eszembe, még 8 évesen jegyeztem meg, és 80 évesen is tudni fogom:
Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának menetdalverseny-kiíró bizottsági ülése. És ez így le volt írva egy megyei napilapban egy cikkben. Vagy az M3 bevezetőjénél befelé a jobboldalon: FŐvárosi KÉményseprő és TÜzeléstechnikai SZolgáltató Vállalat Zuglói Tüzeléstechnikai Bázisa.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VoDaFoNe
aktív tag
leragadnak a szemeim.. jóccakák
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
PumPeddlíííí ^^
Valakinek nem kell egy jó kis szétszerelhető emeletes ágy?
Szép estét!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
venember83
nagyúr
De szeretnék. Volt már, nem baj.
Embed lehetőség mikor lesz PH!-n?
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak - én most el ( remélhetőleg aludni )...
Alighanem utolért Hold nyavalyája, mert alig kapok levegőt, fáj a fejem, meg amúgy is - az utolsókat rúgom miközben a halál kutyái ugatnak torkomból ( vazz, mit ettem/ittam - olyan irodalmi vagyok ).
Jó éjt Mindenkinek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest