Hirdetés
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Sokminden csak egy férfi álltal teljesedhet ki, de a belső békém, a saját magamhoz való viszonyulásom, a saját magam elfogadása, a szeretetem másokhoz , a szenvedélyem az élethez nem egy férfitől függ, elhiheted. Ha egy férfitől függne, akkor igen ingatag lenne , átmeneti.
Race: igen, most zuhanyoztam, megtötölhetnéd a hátam.
Maotun:[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Verus
senior tag
hosz.?
gyenge a felfogásom...
Jajj és az alárittyentésről annyit, hogy azért a nők értelmesebb százaléka nem hagyja, hogy csak úgy alárittyentsenek. Erre szoktam azt mondani, hogy az ember ne d*gásnak hívja amit csinál (dugni max a konnektorba szoktunk), hanem tiszteljük meg a másikat annyival, hogy normálisan nevezzük amit csinálunk.
Bocs, lehet kicsit alpári voltam...[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Maotun
őstag
válasz Kazimír #8479 üzenetére
egyszerűbben:Ha a férfi nem igazi hanem pl.: transz, homo, bi szex akkor a nőci nem sok eséllyel érezheti melette magát igazi NŐ nek.....
De ha a maccsóbika alárittyent tejrevágja mingyáá igazííííííííí Nőnek érzi magát bármelyik nő
Verus: ettől a hosz.-tól szintén elhatárolom magam[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Kazimír #8488 üzenetére
A lényeg, hogy igazam van.
Tulajdonképp kisugárzás kérdés az egész, ha a NŐ-t sugározza ki magából valaki....Erre születni kell, nem tanulható, max továbbfejleszthető.
Borkóstolni bármikor.
Szerk: Hajjajj, akkor mi lesz ott?[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Kazimír
őstag
válasz venember83 #8491 üzenetére
Azt is nagy hordókban érlelik, hűvös pincékben?
Verus: De édes bor nem lesz..
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Racecam
nagyúr
Basszus, most tettem le a telefont.
Mi újság? rarri mész dolgozni?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bnss
veterán
Ittam egy bombát, de elmenne mellé valami erősebb is (absinth).
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #8486 üzenetére
Annyira imádom ezt a számot!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Én magam vagyok a viszonyítási pont. Belőlem induljon a szeretet, a nyugalom, a szenvedély, és akkor majd az visszatükröződik egy férfi szemében
Szia Thrawn! Miért keresed a Tesómat?[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Kazimír #8479 üzenetére
Ha egy nő mellett van egy igazi férfi, akkor az igazi férfi olyan amilyennek leírtam és akkor egy nőből igazi nő lesz.
Szerk: Balatoni Merlot (nem kell szidni ha nem helyesen írtam le, én nem olvasom, iszom ) isteni egy bor Meg amikor Eger felé járunk akkor Leányka, Bikavér...[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
-
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
Verus:
Egy igazi férfitől lesz a nőből igazi NŐ -
Bash
addikt
válasz Racecam #8466 üzenetére
Tőled egy kézfogással is megelégszem.
De most indulok a dolgomra megint, csak egy késői ebédre (737g ravioli volt) ugrottam haza, meg magamhoz kapok pár üveg vizet. Természetesen ilyenkor kell az embernek sokat vezetnie, amikor a benzinár all-time high-on van.http://bashtravel.com/
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #8464 üzenetére
Olyan legyen az ízlése, mint amilyen te vagy igaz? / ezt nem bírtam kihagyni, értem ám /
Race: én kérek tőled .[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Lehet, és ezzel mi vissza is szoktunk élni.
Vladimír: a pálinka az jó ! Bár én csak az igazi házit iszom meg . Azt szeretem, mikor nem kapok levegőt egy fél percig a megivása után, és utána szátárad a mellkasomban a meleg ezernyi tűszúrás. Érzés.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Kazimír
őstag
Sokkal érdekesebb kérdés, hogy mitől lesz egy nő "igazi Nő"..
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Verus
senior tag
Engem reggelente ezzel rongálnak le: Mondj valami jót! Mondják pi*a....Mondj valami ettől is jobbat! 2 pi*a. Szóval nem csak nálunk dolgoznak ilyen vicceskedvű férfiak..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Szerintem sem. Bár Vénembernek más a véleménye.
Bash: Tudtam, csak puszit akartam adni, azt meg csak úgy nem illik.
Tildy: érdekes az én munkatársaim is ugyanezt szokták mondani. Ki érti![ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Elnézést a vulgaritásért, de szerintem csak: Piña.
Legalábbis anno munkatársaim mindig ezzel poénkodtak, hogy tudjátok mi lényeg?
és 3szor felsorolás."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #8444 üzenetére
Persze, rendes vagyok én vele, hajtom fel a neki a nőket!
VladimiR Nem telhetetlenség szerintem legalábbis. Jó ha az ember tudja mire vágyik és mik az elvárásai.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Kazimír
őstag
válasz venember83 #8444 üzenetére
csak a "biztonság" ötlet az enyém...
(maguktól rá nem jöttek volna, hogy az is kell nekik )Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
rarri
senior tag
-
Verus
senior tag
Nekünk, nekem: Tisztelet, odaadóság, szerelem, hűség, barátság, biztonság (Kazimír ), képesség arra, hogy áldozatot hozzunk a másikért, bókok, megértőség, kedvesség, figyelmesség, kicsi pajzánság, humor, és igen elengedhetetlen a jó szex. Abból is a megújuló, izgalmas fajta.
legiaap: Igen, igen, nagyon stílusosak.[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
Barika hazaérkezett. Megjárta a tampai repteret, TSA checkpoint-on túl az E68-s kapunál üldögélt egy órát, miközben a gyönyörű vasmadarak dübörgő felszállásait sasolta.
Imádom azt is, amikor az autópályán 20 méterrel a fejem felett nagy sötét árnyékot vetve húznak el.http://bashtravel.com/
-
rarri
senior tag
válasz Kazimír #8430 üzenetére
A szexel kapcsolatban?
Race: Ebben biztos vagyok.
Verus: azt hiszem, mi nők tudjuk mi kell nekünk, a fiúk bvéleményére voltam kíváncsi. De most te is kíváncsivá tettél. Szerinted mi kell nekünk, neked?Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #8424 üzenetére
Számomra a megtiszteltetés... Szia!
Tildy: Szia ! Látod, ez még nekem is új volt !Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bnss
veterán
válasz ngabor2 #8425 üzenetére
A jányok, a jányok nem angyalok?
(#8427) rarri: nekem is vállalni kell, mert magában nem beszélget az ember alapesetben. Egy pillanatra megijedtem, amikor a kutyáról esett szó. Állítólag nagyon jó barát vagyok (nem fényezem magam tovább ).
(#8429) tildy: technikai K.O!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rarri
senior tag
Én vállalom. Biztos vagyok abban, hogy van más erősséged is, például szereted a kutyádat, mert minden nap megsétáltatod. Ez kedves emberre utal. Milyen más erősséged van még? szerinted mi kell még egy nőnek a szexen és a kedvességen kívűl?
-
tildy
nagyúr
Hazaértem.
Huh.
Hát .... Izé.
Face2face nem igazán vagyok jó angolból"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
válasz ngabor2 #8416 üzenetére
Majd lesz. Az, hogy tudsz palacsintát sütni, az egy dolog. Potencia kérdése. A lényeg a minőségben van.
Zak: Ebből aztán marhára ki lehet venni az arcvonásait. Ilyen alapon rám is hasonlít az az ikon.
Holló: A tapasztalatom az, hogy ez az egyik legfontosabb dolog, amivel hosszútávon meg lehet tartani egy nőt. Amúgy meg a nyelved a másik erősséged a farkad után, ne feledd.[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
palacsintát már tudok sütni... barátosnéni meg nincs.
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #8412 üzenetére
Nagyon helyes. Bár nem félnék hogy morcosan kelnék ki az ágyadból.
Verus: az neki kevés...
Holló: Hát ha mindent tudsz már, akkor nem kell, de én a helyedben azért áttanulmányoznék egy-két könyvet erre vonatkozólag. Biztos itt a neten is van erről valami. Csak jót akarok neked, tudod.[ Szerkesztve ]
-
-
ngabor2
nagyúr
tehát a baciktól és gombáktól magasabb kultúra? esetleg az ízeltlábú élősködőknél is magasabb? (ez magas labda volt, bocs...)
pedig nem nehéz...
jobb klikk a kiválasztott vigyoron, a kép címének másolása. utána kép beillesztése, odamásolod a kép címét, OK, majd bepötyögöd az üzenet.[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Akkor a zuhanyozás is megvolt. Amúgy képzed te magad a szex terén? Mert nem csak megszerezni kell egy lányt, hanem megtartani is. És ennek az egyik módja az, hogy változatos és magas szintű legyen a szexuális kultúrád.
Szarvas: Már próbáltam, de sehogy sem megy. Ja, és neked is Sziamia![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest