Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Sokminden csak egy férfi álltal teljesedhet ki, de a belső békém, a saját magamhoz való viszonyulásom, a saját magam elfogadása, a szeretetem másokhoz , a szenvedélyem az élethez nem egy férfitől függ, elhiheted. Ha egy férfitől függne, akkor igen ingatag lenne , átmeneti.
Race: igen, most zuhanyoztam, megtötölhetnéd a hátam.
Maotun: -
Verus
senior tag
hosz.?
gyenge a felfogásom...
Jajj és az alárittyentésről annyit, hogy azért a nők értelmesebb százaléka nem hagyja, hogy csak úgy alárittyentsenek. Erre szoktam azt mondani, hogy az ember ne d*gásnak hívja amit csinál (dugni max a konnektorba szoktunk), hanem tiszteljük meg a másikat annyival, hogy normálisan nevezzük amit csinálunk.
Bocs, lehet kicsit alpári voltam... -
Maotun
őstag
válasz
Kazimír #8479 üzenetére
egyszerűbben:Ha a férfi nem igazi hanem pl.: transz, homo, bi szex akkor a nőci nem sok eséllyel érezheti melette magát igazi NŐ nek.....
De ha a maccsóbika alárittyent tejrevágja mingyáá igazííííííííí Nőnek érzi magát bármelyik nő
Verus: ettől a hosz.-tól szintén elhatárolom magam -
Kazimír
őstag
válasz
venember83 #8491 üzenetére
Azt is nagy hordókban érlelik, hűvös pincékben?
Verus: De édes bor nem lesz..
-
Racecam
nagyúr
Basszus, most tettem le a telefont.
Mi újság? rarri mész dolgozni?
-
bnss
veterán
Ittam egy bombát, de elmenne mellé valami erősebb is (absinth).
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #8486 üzenetére
Annyira imádom ezt a számot!
-
Verus
senior tag
válasz
Kazimír #8479 üzenetére
Ha egy nő mellett van egy igazi férfi, akkor az igazi férfi olyan amilyennek leírtam és akkor egy nőből igazi nő lesz.
Szerk: Balatoni Merlot (nem kell szidni ha nem helyesen írtam le, én nem olvasom, iszom) isteni egy bor
Meg amikor Eger felé járunk akkor Leányka, Bikavér...
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
Verus:
Egy igazi férfitől lesz a nőből igazi NŐ -
Bash
őstag
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #8464 üzenetére
Olyan legyen az ízlése, mint amilyen te vagy igaz? / ezt nem bírtam kihagyni, értem ám /
Race: én kérek tőled . -
-
Kazimír
őstag
Sokkal érdekesebb kérdés, hogy mitől lesz egy nő "igazi Nő"..
-
Verus
senior tag
válasz
venember83 #8444 üzenetére
Persze, rendes vagyok én vele, hajtom fel a neki a nőket!
VladimiR Nem telhetetlenség szerintem legalábbis. Jó ha az ember tudja mire vágyik és mik az elvárásai. -
Kazimír
őstag
válasz
venember83 #8444 üzenetére
csak a "biztonság" ötlet az enyém...
(maguktól rá nem jöttek volna, hogy az is kell nekik)
-
Verus
senior tag
Nekünk, nekem: Tisztelet, odaadóság, szerelem, hűség, barátság, biztonság (Kazimír
), képesség arra, hogy áldozatot hozzunk a másikért, bókok, megértőség, kedvesség, figyelmesség, kicsi pajzánság, humor, és igen elengedhetetlen a jó szex. Abból is a megújuló, izgalmas fajta.
legiaap: Igen, igen, nagyon stílusosak. -
Bash
őstag
Barika hazaérkezett. Megjárta a tampai repteret, TSA checkpoint-on túl az E68-s kapunál üldögélt egy órát, miközben a gyönyörű vasmadarak dübörgő felszállásait sasolta.
Imádom azt is, amikor az autópályán 20 méterrel a fejem felett nagy sötét árnyékot vetve húznak el. -
rarri
senior tag
válasz
venember83 #8424 üzenetére
Számomra a megtiszteltetés...
Szia!
Tildy: Szia ! Látod, ez még nekem is új volt ! -
bnss
veterán
-
tildy
nagyúr
Hazaértem.
Huh.
Hát .... Izé.
Face2face nem igazán vagyok jó angolból -
rarri
senior tag
válasz
ngabor2 #8416 üzenetére
Majd lesz. Az, hogy tudsz palacsintát sütni, az egy dolog. Potencia kérdése. A lényeg a minőségben van.
Zak: Ebből aztán marhára ki lehet venni az arcvonásait.Ilyen alapon rám is hasonlít az az ikon.
Holló: A tapasztalatom az, hogy ez az egyik legfontosabb dolog, amivel hosszútávon meg lehet tartani egy nőt.Amúgy meg a nyelved a másik erősséged a farkad után, ne feledd.
-
ngabor2
nagyúr
palacsintát már tudok sütni... barátosnéni meg nincs.
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #8412 üzenetére
Nagyon helyes.
Bár nem félnék hogy morcosan kelnék ki az ágyadból.
Verus: az neki kevés...
Holló: Hát ha mindent tudsz már, akkor nem kell, de én a helyedben azért áttanulmányoznék egy-két könyvet erre vonatkozólag. Biztos itt a neten is van erről valami.Csak jót akarok neked, tudod.
-
ngabor2
nagyúr
tehát a baciktól és gombáktól magasabb kultúra? esetleg az ízeltlábú élősködőknél is magasabb?
(ez magas labda volt, bocs...)
pedig nem nehéz...
jobb klikk a kiválasztott vigyoron, a kép címének másolása. utána kép beillesztése, odamásolod a kép címét, OK, majd bepötyögöd az üzenet. -
rarri
senior tag
Akkor a zuhanyozás is megvolt.
Amúgy képzed te magad a szex terén? Mert nem csak megszerezni kell egy lányt, hanem megtartani is. És ennek az egyik módja az, hogy változatos és magas szintű legyen a szexuális kultúrád.
Szarvas: Már próbáltam, de sehogy sem megy.Ja, és neked is Sziamia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest