Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #9695 üzenetére
Aludj jól, álmodj szépeket. Gondolatban ott leszek veled, ha akarod...
ADM: nekem is mennem kell sajnos, mert más is igényt tart a gépre. Amúgy van egy jellemző tünet, fertőzés után kb. 2-4 héttel egy influenzára hasonlító betegség jön ki, 40 fok körüli lázzal. Ez aztán elmúlik, és sokszor nem is tudják, hogy ez annak a jele volt, hogy megfertőződtek. Később már nincs ilyen tünet, akár évekig is egészségesnsk érezheti magát valaki. További szép napot, én este 22.30 után leszek...[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz AMD Power #9694 üzenetére
Én Veszprémbe a Vérellátóba, de te lehet hogy nem itt laksz. Mindíg a helyi vérellátóba logikus menni. Itt minden nap fogadnak 15 óráig álltalában.
Race: Hát, az lenne az igazi! De akkor mikor alszunk?[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz AMD Power #9689 üzenetére
Úgy tudom, hogy lehet térítésmentesen is Hiv tesztet készíttetni. De ha elmúltál 18 éves, és több vagy mint 50 kg, akkor érdemes elmernned vért adni, mert ott értesítenek ha az vagy, és segítesz is valakin aki majd megkapja a véred.
Race: nem kellene neked már aludnod? El nem tudom képzelni hogy tudsz ilyen sokáig fenn lenni. Áruld el a titkot.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Persze értem én. De szerintem jó lenne ilyet bevezetni. Sok ember nem tudja ,hogy beteg. És ennek ugye a következménye elég brutális. Ha sok orvosi vizsgálatnál lenne HIV vagy Hepa szűrés akkor az is megtudná ,hogy beteg aki eddig nem is tudott vagy 1x nem tudja elképzelni magáról ,hogy az.
Rarri. Véradásnál biztos nézik.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Szia Race !
Szép napot!
Thrawn: most döbbentem rá, hogy nekem műtét előtt még vérképet se néztek. Bár rendszeres véradó vagyok, lehet hogy onnan kérték le az adatokat.[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt hétalvók!
Van, aki még le sem feküdt?
(Rajtam kívül?)Com'è diverso il mondo visto da qui
-
AMD Power
titán
Ha az ember elmegy labor vizsgálatra. Vagy mondjuk abortuszra. Ott nézik ,hogy nincs-e valami probléma (HIV vagy bármi más....) a vérében?
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Thrawn
félisten
Ébresztő lustaságok!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
jó reggelt.
Megpróbáljuk ma betolni a ponyt, drukkoljatok, hogy haza is érjek vele"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hold
őstag
éltek még ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
FehérHolló
veterán
Pörög a fene, nincs mitől. De ágyban forgolódásnak sincs semmi értelme.
Öcsém meg még nem ért haza.poffsoft: Mit nézzek? (Bocs, most agyilag zokni vagyok és a mentális képességeim nullához konvergálnak, de szerencsére fentről.)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Hold
őstag
válasz FehérHolló #9659 üzenetére
Pörögsz mint a villanyóra ? Ilyenkor kellemetlen hazamenni
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
FehérHolló
veterán
Én még nem aludtam. Lefeküdtem eléggé ittasan de fél óránként le kellett mennem inni, mert majd meghaltam a szomjúságtól. (Azóta már kijózanodtam, és a család almalékészletét is a nullára redukáltam.)
DJ Bobo & No Angels - Where is your love
Meg jót nevettem, amikor nagyon okos emberek azt mondták Sylverre, hogy eurodance.
Az élet nehéz és minden csaj kurva. (Jelenlevők kivételek természetesen.)[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Sziasztok jó reggelt..
RTL Héder barna: 05:00 kor "Jó napot kivánok"
Gratulálok képben van
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #9656 üzenetére
kampányzene????
dizsisláger!!!valahol mintha botrányt si okozott volna, merthogy a szerző (?) hozzájárulása nélkül játszották, ráadásul kampánycsendben, vagy mi.
Pedig nagyon ütött, én 9-én egész nap hallgattam....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #9653 üzenetére
Óh IGEN, Igen-igen!
Én nem állítom,
hogy elállítom az esőt,
de az ernyőt föléd nyitom,
Óh IGEN, igen-igen !
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #9653 üzenetére
miaz? csak nem megprivizett egy 'alvó' modi?
esetleg maga A HG???
És mivel spamolod mondjuk az OT-t?[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Arra az elhatározásra jutottam, hogy szétspamolom a fórumot. Nincs éber modi, aki megállíthatna. Igen, igen, IGEN!
Szerk.: Az érzés csak rövid ideig tartott.
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Sikeres ember tápcsere előtt lábatmos!!!
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Megnéztem a Felkopponintva c. filmet.Egész jó volt szerencsére, szóval le is fekszem aludni.Éjszakát mindenkinek!
-
poffsoft
veterán
válasz Lortech #9645 üzenetére
Pedig winner jó rajzoló, meg van egy csomó használható animgif-je is.....
Az xp os topikban meg lúzer egy szkriptet szült nekem, winner kérdésére....A lebbencsleves rendesen pirított szalonnakockával, pirított lebbencstésztával, kruplileves póréhagymával plusz tyúkhúslé volt?
mert az annyira teccik, legközelebbre én is megalkotom....[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Racecam #9641 üzenetére
Csak hogy a véleménynek megfelelő súlya legyen, azért linkeltem a szerző mögé
/keresd a [Moderálta: Racecam] feliratot az alján, ha az nincs ott, nem te voltál az elkövető /
(Don kolombo): jó 8, jó szurkolást (hami?)
sekli:ahha, így már értem. A boltos csak kicsit lehetett kiakadva mire végzett....
persze tudjátok a folyományt: a 30 filléres alkatrész darabja is hamarhamar 5 ft lesz....
lúzer: büntet vagy bűntett?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, én nyugovóra térek, nemsokára F1, addig kéne valamennyit aludni is.
Szép álmokat!
-
poffsoft
veterán
-
sekli
addikt
válasz poffsoft #9633 üzenetére
"Ha egy zsemle 22 Ft és Pistike 4-et enne meg
reggelire, mennyit fizet a sarki kisboltban 2008-as
év március idusán? (a rossz megfejtés: 90ft - pontosabban 88ft, de ugye felfelé kerekítünk)
VÁLASZ: 80 FORINTOT!!!
Vajon hogyan csinálja? Külön csomagolja a 4 zsemlét,
egyenként fizeti ki ezeket és a kerekítés szerint 22
helyett csak 20 Forintot fizet! Így a vásárlás 4*20 = 80 Ft-ba kerül."egy cimboram meselte, hogy igy vettek harminc IC-t darbja ket forinttert...
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
WP10054120622891590DF9V46778
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, mennyire friss a dolog.
De, a korai stádiumban nagyon nagy tud lenni a vakság, ha pedig sikerül felépitenie magában egy ideált a nőről, akkor pedig még rosszabb a helyzet.Meg kell várni azt a pontot, talán nem is fogod tudni, hogy mikor jön el, amikor néhány ténynek sikerült ezt az ideált összedöntenie.
A barátaim sem gondolták, hogy ma este ezt nálam sikerül elérniük, sőt valószínűleg nem is ez volt a céljuk. Ha múlt héten mondják, valószínűleg nem sokat változtatott volna a felfogásomon. Most viszont talán pont egy kételkedési fázisban voltam, ahol én is szerettem volna legyőzni az ideált és ezek segitettek. Nem keresem az okokat. Örülök.
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #9608 üzenetére
very hot spicy lett a leves, ezexerint
Baltaúr: előtte inkább beszéljünk róla!
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #9613 üzenetére
vess egy pillantást
Nekem nem ez volt a célom, de ugyanilysen ütemezőket kerestem, dde rossz volt a kulcsszó, amit ajánlottam
[ Szerkesztve ]
-
sekli
addikt
válasz (Kolombusz) #9626 üzenetére
szerintem az is volt eleg...
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #9591 üzenetére
a " nem erdemelt gyozelmet" az ujsagiro fordulat, foleg donteneknel hasznaljak, mer ' aki nyer az megerdsemli, meg akkor is ha az ellen 64-szer fole lo a golvonalrol
egy esetben lehet jogos: ha mondjuk kiderul, hogy a biro elcsalta a meccset, amire volt mar eppen precedens, de azedrt nem az a jellemzo"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
sekli
addikt
válasz (Kolombusz) #9623 üzenetére
hat en most ennel a fazisnal elakadtam az o jobb belatasra teriteseben: "Többen mondták, hogy igen. Nem hittem nekik."
-
Winner_hun
titán
-
(Kolombusz)
veterán
Ismerje meg a barátait.
Érdeklődjön utána, megbizhgató személyeknél. Közel nem olyan tökéletes, sőt nincs olyan, hogy ideális nő, max az álmokban.Bárkin túl lehet tenni magad.
Most jöttem erre rá.Több forgolódós éjszaka, rengeteg gondolkodás, sőt néha szenvedés után.
Nem hittem, hogy menni fog. Többen mondták, hogy igen. Nem hittem nekik. SikerültMás lettem. Igen, egy össze nem jött, reménytelen kapcsolat megtanitott arra, hogy ne várjak a tökéletesre, ne várjak másra. Magamra számíthatok és egy-két igazi barátra. Arra, amit megtanultam, arra amit megkerestem, arra, amit átéltem.
Semmi másra.
[ Szerkesztve ]
-
Dylen
senior tag
válasz Winner_hun #9608 üzenetére
szerk: hú
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
poffsoft
veterán
-
sekli
addikt
válasz (Kolombusz) #9618 üzenetére
el tudom kepzelni a helyzetet..., van egy cimboram aki hasonlo cipoben jar, ha nem is ot eve, de egy ideje...
-
sekli
addikt
válasz (Kolombusz) #9615 üzenetére
Akkor megnyugodtam .
-
RexpecT
addikt
válasz Winner_hun #9613 üzenetére
Akkor megnyugodtam .
-
sekli
addikt
válasz (Kolombusz) #9603 üzenetére
gratulalok, de en azt hittem, hogy mas jellegu siker ert a temaban...
-
Winner_hun
titán
-
RexpecT
addikt
válasz (Kolombusz) #9607 üzenetére
Ezt a videót már többször is linkelték,valahogy nekem nem jön be, hogy minden 2. szó vagy a geci vagy a k. anyád .
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #9609 üzenetére
ha Kimi miatt aggódik, akkor rendben lesz
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Winner_hun
titán
Lortech le fog ugrani az erkélyről
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
7
addikt
válasz (Kolombusz) #9604 üzenetére
Miért, nő neki bármi is?
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #9602 üzenetére
minden rendben vele?
TildyUFO
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
(Kolombusz)
veterán
EQMontoya elgondolkozott a körszakáll növesztésen.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó estét minden offolónak!
A ma estém jó volt. Végre, sikerült. Hogy mi?
Lásd nők nőügyek topic, pár perc múlva. -
bolondember
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest