Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább azt mondjátok meg, Times New Roman betűtípusnak mi a Linuxos megfelelője?
Télapó ne mérgelődj. Inkább jegyzetelj, kik nem kapnak ajánédkot, a beszólásaik miatt. Töltöttem neked is egykis jégert, itt van az asztalon, ha esetleg erre jársz...
-
venember83
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Ebből fasza sértődős nap lesz már látom.

Különösen azért, mert a kuka nem is reagált rá, hogy én örültem neki.
Most már nem is örülök.
-
Gondolkodtam, hogy belinkelem a periódusos rendszer egy változatát is, de ezek után még abba is legalább 3-an belekötnének.

Elismerem tévedtem, nem találtam meg az eredeti grafikont, és nem emlékeztem rá mit is ábrázolt eredetileg.
Köszönöm, leültem. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Érzékenyebb hangulatban meglehetősen sokat hallgatom őket

FehérHolló: Tudom - egy darabig úgy volt, hogy acél és fémszerkezet lakatos leszek - de még időben észbe kaptam és átnyergeltem ipari elektróra

Xpod: relax - azt hiszem tudom melyikre gondolsz [link]

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
Thrawn
félisten
Kellett nekem offolni

-
Bubu79
addikt
Úgy elérzékenyültem ezen

Thrawn: Neked se mellé

-
Thrawn
félisten

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Baj? Kinek mi hiányzik

-
Pacák
senior tag
-
Hmm, kéne menni véradésra. Lassan 3 hónapja tervbe van véve, de eddig mindig közbejöttt valami.
-
Bubu79
addikt
Yeah!
A mellékhatások között szerepelhet egy jólfizető mellékállás a csatornatisztító iparban - tekintve, hogy jódarabig nem fognak zavarni semmilyen szagok

Xpod: Amíg tehettem én is rendszeres véradó voltam - még mostanság is előfordul, hogy kapok születésnapi köszöntőt a Vöröskereszttől
Sajna el kellett búcsúznom mindkét pajzsmirigyemtől, emiatt már nem mehetek... -
Racecam
nagyúr
Itt van....
-
igyak még egy kávét? kicsit mintha belassultam volna

-
Ezt tanultátlok már? kép
Az eredeti ha jól emléxem a vas lehülési görbéje.Köszi. Nálunk ez techológia előadáson tanították. Érdekes, hogy kb 20-an voltunk bent Dr Pélyi óráján, pedig kb 200 vettük fel. Jó volt, mert általában vetítette az anyagot, ahhoz meg ugye sötét, de legalábbis félhomály kellett. Akkor meg már aludni is lehetett.

-
venember83
nagyúr
Kösz farkasbirkaember.

-
Bubu79
addikt
Azok a varázslatos momentumok, amik az egykristály-húzás rejtelmeit taglalják, vagy az üvegtokos, tűs dióda gyártásának rejtelmeit tárják fel - vagy esetleg a katódsugárcső getterlésének fontosságát bizonygatják
Pótolhatatlan emlékeket szereztem...Nem is beszélve a vas-szén állapotábra szakaszainak taglalásáról...

-
(Kolombusz)
veterán
Na, lassan lelécelek, aztán fél 2 körül hazajövök, fodrászhoz megyek, aztán egy kis ph, aztán tanulás, aztán ph.

Kellemes napot!
-
Bubu79
addikt
Az előző melóhelyemen a főnökség úgy gondolta, hogy lehetőséget ad némi továbbképzésre - a napi 8 órás műszak után kellett órákra járnunk.
Itt előfordult, hogy az anyagismeret és technológia órák izgalmas világát taglaló tanárt időnként egy-egy horkantás zökkentette ki a mondanivalójából...
Eleinte még megpróbált szemkontaktust teremteni mindenkivel, de a harmadik óra után belátta, hogy szélmalomharcot vív...
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Órán elaludni? Csoporttársaim elég gyakran bemutatják ezt...

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azt hittem a suliban aludtál el első óra híján. Az érdekesebb lett volna.

Bubu: Nyaktól nem is, de lehet, hogy lábtól igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálunk piásan aludtak, egyszer. Szerencse, hogy magyar órán, ugyanis az osztályfőnökünk volt a magyar tanárnő és egyben igazgató is, s az ő fiacskája is durmolt, így senki sem szívott. Mindez persze valamely végzős osztély bankettje után volt, tehát nyilvánvaló volt miről van szó.

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Megesik - nyugi, ezért még nem kötnek fel

venember83: Volt olyan, hogy a nyelvi laborban felejtettünk egy osztálytársunkat, ahol elaludt - a következő órára készülők nem kicsit röhögték ki a srácot

-
(Kolombusz)
veterán
Bassza meg, elaludtam.
A második óra kezdetekor ébredtem fel (első órám nincs).Ilyen még sosem fordult elő velem.
Nah, a harmadikra bemegyek. 10 perc múlva indulok. -
-
válasz
venember83
üzenetére
namost nemazér, de amit Én mondok mindíg jól hangzik

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
Bubu79
addikt
ACC200-as jó reggelt mindenkinek

-
Hold
őstag
Mindenkinek kellemes reggelt és szép napot

-
bnss
veterán
Jó reggelt, jó munkát, jó szurkolást!

-
Kazimír
őstag
Ha csak a cicis néniken múlna...

-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Anno sokat jártam versenyekre, már akkor is le voltam maradva az iskolanév felírásával, ugyanis mindenki hamar végzett , de nekem ezt kellett leírni:
Lippay Lajos Általános Iskola Jászalsószentgyörgy.
Nomost ez azóta Lippay Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény , Jászalsószentgyörgy lett...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pótolhatatlan emlékeket szereztem...