Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg remlem hogy 2011ig kihuzom nelkule:- )))
udv
neduddki
mod:egy tplink routet nezegetek eppen, a multkori neatgerhez oleg hasonlo, az tan egy piicel atgondoltabb,meg dragbb is
ugy tunk ujabban lowcost routerekkel szorakozok:- )
zyxel, smc, linksys, netgear, tplink mit hagytam meg ki??? /gb es msi bisztosan kimarad, asus majd kiderul, cisco-t nagyon varom:- ) sajna ovislink nincs ellenben d-linket nem akarok latni, abbol nagyon elegem van, de ugy tunik nem csak nekem, mert mindki szokk at rola, usr sem diocserik ujabban/ egyeb otletek???:- ))) -
Bubu79
addikt
Én mégcsak pillantást sem vetettem rá - bár azt már lecsekkoltam, hogy vajon mit szólna hozzá a gépem...
Bár ha jól rémlik, annak idején az XP-vel is lemaradásban voltam, mert a kiadása után kb. 1,5 évvel gondoltam úgy, hogy ismerkedni kéne cseppet vele, mert egyre több nálam megforduló gépen volt...
Szerettem volna szeretni a Milleniumot, mert sok olyan ígéretes lehetőség volt benne, ami jó lett volna - ha működik ( a rendszervisszaállítás és a hibernálás pl. ), de a végén mégis úgy voltam vele, hogy maradjon inkább a Win'98SE, mert az legalább működik valahogy...
Vénember: pöcökegér, vagy tapipad? Esetleg külső rágcsáló?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest