Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg remlem hogy 2011ig kihuzom nelkule:- )))
udv
neduddki
mod:egy tplink routet nezegetek eppen, a multkori neatgerhez oleg hasonlo, az tan egy piicel atgondoltabb,meg dragbb is
ugy tunk ujabban lowcost routerekkel szorakozok:- )
zyxel, smc, linksys, netgear, tplink mit hagytam meg ki??? /gb es msi bisztosan kimarad, asus majd kiderul, cisco-t nagyon varom:- ) sajna ovislink nincs ellenben d-linket nem akarok latni, abbol nagyon elegem van, de ugy tunik nem csak nekem, mert mindki szokk at rola, usr sem diocserik ujabban/ egyeb otletek???:- ))) -
Bubu79
addikt
Én mégcsak pillantást sem vetettem rá - bár azt már lecsekkoltam, hogy vajon mit szólna hozzá a gépem...
Bár ha jól rémlik, annak idején az XP-vel is lemaradásban voltam, mert a kiadása után kb. 1,5 évvel gondoltam úgy, hogy ismerkedni kéne cseppet vele, mert egyre több nálam megforduló gépen volt...
Szerettem volna szeretni a Milleniumot, mert sok olyan ígéretes lehetőség volt benne, ami jó lett volna - ha működik ( a rendszervisszaállítás és a hibernálás pl. ), de a végén mégis úgy voltam vele, hogy maradjon inkább a Win'98SE, mert az legalább működik valahogy...
Vénember: pöcökegér, vagy tapipad? Esetleg külső rágcsáló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest