- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
7800 - 7701
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
-
nike_
addikt
No, indulok lábravaló textilt venni.
-
fokukac
nagyúr
Nem szeretem a sót. Bár kecske ügyben nem én vagyok az illetékes...
de azért nyalnál, valld be

-
venember83
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Maotun
őstag
rendőröknek kiosztják a teszt lapokat, az első oldalon adatok......
oktató: Kérem az első lapot értelemszerűen kitőlteni.
Hogyan? kérdezi az egyik
-
P00By
nagyúr
-
7
addikt
"Innen addig nem mentek tovább, amíg úgy meg nem verünk, hogy nem mentek tovább!"
"Nem hallom, mit mondasz, mer' süket vagyok, mint a lánchíd oroszlánja, de úgy megverlek, hogy nem mentek tovább!""Álljanak libasorba kronológiai sorrendben!"

-
Maotun
őstag
-
Kazimír
őstag
No, megyek írni az emlékirataimat.. mert, mint tudjuk, a második x után minden nap ajándék..

-
Hold
őstag
Most már teljesen jól vagyok és kopasznyakú maradok ha nem gond

-
Pacák
senior tag
A vén kecske is megnyalná a ...sót?

-
fokukac
nagyúr
-
nike_
addikt
-
Verus
senior tag
-
P00By
nagyúr
-
ladybug
őstag
Megint témánál vagyunk?

-
1010
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
De azért postázni is más volt Nekik, mint mondjuk a "szőrösfaszik társasága" klubnak.

Megnéztem, bejönnek az ázsiai jellegű csajok?

-
Verus
senior tag
-
Maotun
őstag
-
RexpecT
addikt
Még jóhogy a suliban is van net...meg háló mert így mehet az insane
... -
P00By
nagyúr
-
nike_
addikt
-
Bash
őstag
Az első oldalon a 18/20-st vagy a harmadik oldalon a 7/15-st szívesen fogadtam volna, de sajnos csak postáznom kellett. Persze "lelkem mélyén" tudom, hogy nem válogatnék.

-
Kazimír
őstag
-
7
addikt
-
P00By
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
-
Verus
senior tag
-
Kazimír
őstag
Annakidején naponta ment, a zenéje is nagyon jó...videó mondjuk a hang eredeti csak.
Pacák: nem lesz jó, mert az illető nőnek botrányai is kell legyenek, fel kell lépnie a fókuszban is, egy-két abortusz, hapsiügyek, fogyókúra, ez a lényeg. Pletykarész nélkül ki vette volna meg a Cinis számot, egy öreg és nem túl szép hölggyel....

Hogy ki vette volna meg? Hmm.. Nika se perimeno?

-
RoyalFlush
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Pacák
senior tag
H a a a, n e e e m sz a a a g g a a a t n a a a e e e nny i i i r e e e, akkor tudnám, hogy miről van szó.

Kihívás szegény Vanta LT -nak az oldal.

Na most bejött valami kerethalmaz a motorblokkokra. Biztos érdekes, de inkább majd otthonról megnézem.

Ééééés igeeen! Nőcis-autós képek miniben!

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bash
őstag
Alapítsunk egy céget, ahol minden hónapban kiadunk egy nőcis lapot, amolyan Mátrixos "Women in red" típusú nőcikkel a címlapon!

Nem fotózunk senkit, nem fizetünk fotósnak, modellnek, ellenben minden hónapban renderelünk egy új címlaplányt a céges masinán. Mellesleg betegre keressük magunkat egy beteg társadalom, beteg lelkületű kockáin.

Ha már nőkről van szó, hadd mutassak valamit: [link]. Tegnap vásároltak tőlem eBay-en.

-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Jó napot offolók!
A jelenlegi főoffhoz, nem az a baj, hogy a tévében, vagy a fotókon sminkelve vannak az illető hölgyek, hanem az, hogy sokan már az utcára is csak "vakolva" mennek ki, aztán meg úgy jár az ember, mint az LGT énekelte.
"
5. Kabát alatt kicsit remegett a kezem,
De szépen hagyta, hogy gyorsan levegyem.
A sál jött aztán, és utána kalap,
De rajta akkor még elég ruha maradt.
6. Levettem szépen sorban
Bár ohase tettem volna
A ruhában nem volt semmi
A karomban nem volt senki
7. A teste csak jelmez volt,
Hangja talán gépből szólt
Arca csak a színes fény
Hangulat egy szép estén.
8. Nagy halom szép ruha,
Benne a semmi, a szép primadonna.
Púder, ékszerek, gyöngyök és flitterek,"bezzeg mi férfiak smink nélkül is milyen szépek vagyunk

-
1010
őstag
ti mien régre tudtok vissza emlékezni
én 1éves koromig
-
Kazimír
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Annakidején naponta ment, a zenéje is nagyon jó...videó mondjuk a hang eredeti csak.
Pacák: nem lesz jó, mert az illető nőnek botrányai is kell legyenek, fel kell lépnie a fókuszban is, egy-két abortusz, hapsiügyek, fogyókúra, ez a lényeg. Pletykarész nélkül ki vette volna meg a Cinis számot, egy öreg és nem túl szép hölggyel....

-
nike_
addikt
-
Verus
senior tag
Az, annyira sugárzok, bár még nem is jártam Csernobilban.

-
Pacák
senior tag
Alapítsunk egy céget, ahol minden hónapban kiadunk egy nőcis lapot, amolyan Mátrixos "Women in red" típusú nőcikkel a címlapon!

Nem fotózunk senkit, nem fizetünk fotósnak, modellnek, ellenben minden hónapban renderelünk egy új címlaplányt a céges masinán. Mellesleg betegre keressük magunkat egy beteg társadalom, beteg lelkületű kockáin.

-
ladybug
őstag
-
nike_
addikt
Szevasztok.
Ó a francba most jut eszembe, hogy le kell majd mennem zoknit venni.
Na mindegy. -
Kazimír
őstag
-
Verus
senior tag
Olvastam és láttam egyszer, hogy hogyan készítik fel a fotózásra az aktmodelleket. Az egész testüket végigsminkelik, alapozóval, meg mindennel, ahogy kell. (Igen ott is). Ha durvább bőrhibák vannak, vagy a modell bőrének állapota indokolja, akkor festékszóróval(!!!) végigfújják (na itt dobtam el az agyam...)
Utána ugye pedig jön a PS. Szóval egyszerűbb lenne gipszmintát venni ezekről a "nőkről" és azt fotózni..
szerk.: Azért hiszi, mert olyan megértően néztél rá

Én?Sosem nézek megértően, képtelen vagyok rá.

philoxenia:
Erről beszéltem én is. 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot offolók!
A jelenlegi főoffhoz, nem az a baj, hogy a tévében, vagy a fotókon sminkelve vannak az illető hölgyek, hanem az, hogy sokan már az utcára is csak "vakolva" mennek ki, aztán meg úgy jár az ember, mint az LGT énekelte.
"
5. Kabát alatt kicsit remegett a kezem,
De szépen hagyta, hogy gyorsan levegyem.
A sál jött aztán, és utána kalap,
De rajta akkor még elég ruha maradt.
6. Levettem szépen sorban
Bár ohase tettem volna
A ruhában nem volt semmi
A karomban nem volt senki
7. A teste csak jelmez volt,
Hangja talán gépből szólt
Arca csak a színes fény
Hangulat egy szép estén.
8. Nagy halom szép ruha,
Benne a semmi, a szép primadonna.
Púder, ékszerek, gyöngyök és flitterek," -
fokukac
nagyúr
Olvastam és láttam egyszer, hogy hogyan készítik fel a fotózásra az aktmodelleket. Az egész testüket végigsminkelik, alapozóval, meg mindennel, ahogy kell. (Igen ott is). Ha durvább bőrhibák vannak, vagy a modell bőrének állapota indokolja, akkor festékszóróval(!!!) végigfújják (na itt dobtam el az agyam...)
Utána ugye pedig jön a PS. Szóval egyszerűbb lenne gipszmintát venni ezekről a "nőkről" és azt fotózni..

goto met-art dot com instead

-
ladybug
őstag
Basszus, 5 perce próbálok tüsszenteni, érzem, hogy kell, de nem megy. Nagyon rossz.
Fújd ki az orrod, és akkor elmúlik.
-
Kazimír
őstag
Basszus, 5 perce próbálok tüsszenteni, érzem, hogy kell, de nem megy. Nagyon rossz.
Szippants egy kis borsot

-
(Kolombusz)
veterán

Felesleges, a photoshop mindent megold.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Verus
senior tag
Döntöttem, problémameghallgató-szolgálatot fogok nyitni.
Miért hiszi azt az idős néni kint, hogy én minezekre kíváncsi vagyok?
Kazimír: Tudom, láttam én is. Talán a Fókuszban is volt már egyszer. Érdekes, mindenkit lehet tökéletesíteni, de rajtam nincs mit, hiszen én már az vagyok.
-
Kazimír
őstag
TE ezt mondod illetve gondolod, MÁS a nagy IQ szegény átlag pedig másképp gondolja. Jó jó, aláírom, csinos, de kérem ne akarjon már ennyi nő az ilyen nőkre hasonlítani. A természetesség nagy erény, ha ezt megtudnák sokan őrizni akkor nem is lenne gond. Lassan egyébként észrevehető, hogy sokaknak már nem az ilyen nők a zsánereik, mégis az utcán minden 3. szembejövő így néz ki.
Ja és arról nem beszélve, hogy szembe jön velem egy 15 éves forma lány (utóbb kiderül, hogy annyi) és idősebbnek néz ki nálam. Na ez a vicc.

-
legiaap
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Verus
senior tag
TE ezt mondod illetve gondolod, MÁS a nagy IQ szegény átlag pedig másképp gondolja. Jó jó, aláírom, csinos, de kérem ne akarjon már ennyi nő az ilyen nőkre hasonlítani. A természetesség nagy erény, ha ezt megtudnák sokan őrizni akkor nem is lenne gond. Lassan egyébként észrevehető, hogy sokaknak már nem az ilyen nők a zsánereik, mégis az utcán minden 3. szembejövő így néz ki.
Ja és arról nem beszélve, hogy szembe jön velem egy 15 éves forma lány (utóbb kiderül, hogy annyi) és idősebbnek néz ki nálam. Na ez a vicc.
-
neduddki
nagyúr
A rendőr nálam is stimmelt ( úgy hét éves koromig ), de állatorvosnak sosem készültem - főleg azok után, hogy megharapott egy ló - lévén csak azt mondták, adjam oda a kockacukrot neki, azt nem említették, hogy mindezt feszes tenyérrel tegyem

#7728:
- direkt nem írtam be, hogy aztán tovább tanultam, nehogy sértődés legyen belőle - erre tessék 
HI!
hi!
Van am nekm szep egeynruham
Buszke vagyok szmit ram hazam az am
Gondold meg hogy miket teszel
Vigyazok rad en viszelk el
Rendornek nevelt a jo anyamudv
neduddki
p.s. bocs nem provat art l;enni:- )))
-
fokukac
nagyúr
Hát igen, voltak akkor nagy esések. De így kell ezt, katona dolog.
Jó munkát!
7735:
Egyébként meg sok férfi hibája, hogy ebbe az irányba alakultak a nők. Mivel sok olyan férfi van, aki csak az olyan nőket kedveli, akik olyan csinosak mint a múlthavi Playboy címlaplánya, meg olyan szép (működik a Photoshop), meg olyan méretekkel rendelkezik stb.az a csaj nemhogy nem csinos, hanem egyszerűen undorítóan műanyag, még fotosop n élkül is...
----
Kazimir :
-Menjetek a picsába!
-De Mester, hogyan menjünk?
-Mindegy, csak menjetek!
-
Kazimír
őstag
Nem ez a furcsa, hanem ők furcsák szerintem. Nem értem, én nem tudok olyan nagy depresszióba esni, mint ők, ha letörik a körmöm, vagy lekések egy árleszállításról vagy éppen nincs hely a szoliba. Nekem ez a furcsa, nekik meg én.
tildy: Ezzel pont így vagyok én is.
fokukac: Nem, de tanársegéd voltam.
Azóta nem vagyok kibékülve a serdülő korú gyerekekkel. 
Izék, mert értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, aminek az életben soha nem lesz haszna.
#7720: Kevés, de pont emiatt vagyunk "különlegesek". Jobb "különlegesnek" lenni, mint azt látni, hogy száz másik olyan ember jön az utcán szembe velem, mint én (stílusra értem)."- Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!
- Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
- Ti mind különbözőek vagytok!
- Igen, mi mind különbözőek vagyunk!
Egy ember a tömegből: Én nem!"
bocs, de ez is kihagyhatatlan volt..

-
Verus
senior tag
Az nem is volt igazi dömperes, aki legalább egyszer nem törte össze magát száguldás közben...
A legtutibb az volt, amikor betonon a billenős résznél fogva toltam a jószágot... Gondolt egyet a billencs és felnyílt - az orromtól a térdemig erős folytonossági hiány volt jelen nem kifejezetten apró termetemen... Hetekig nem volt plazúr az orrom hegyén...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fájdalom, de mennem kell melóba - további kellemes szórakozást a Hölgyeknek és az Uraknak

Hát igen, voltak akkor nagy esések. De így kell ezt, katona dolog.
Jó munkát!
7735:
Egyébként meg sok férfi hibája, hogy ebbe az irányba alakultak a nők. Mivel sok olyan férfi van, aki csak az olyan nőket kedveli, akik olyan csinosak mint a múlthavi Playboy címlaplánya, meg olyan szép (működik a Photoshop), meg olyan méretekkel rendelkezik stb. -
legiaap
félisten
Fúúú, de unatkozok

-
Bubu79
addikt
Az nem is volt igazi dömperes, aki legalább egyszer nem törte össze magát száguldás közben...
A legtutibb az volt, amikor betonon a billenős résznél fogva toltam a jószágot... Gondolt egyet a billencs és felnyílt - az orromtól a térdemig erős folytonossági hiány volt jelen nem kifejezetten apró termetemen... Hetekig nem volt plazúr az orrom hegyén...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fájdalom, de mennem kell melóba - további kellemes szórakozást a Hölgyeknek és az Uraknak

-
Verus
senior tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
venember83
nagyúr
Köszönöm. Részemről most jöjjön egy Hey-ho, let's go, hey-ho, let's go!
-
Verus
senior tag
A rendőr nálam is stimmelt ( úgy hét éves koromig ), de állatorvosnak sosem készültem - főleg azok után, hogy megharapott egy ló - lévén csak azt mondták, adjam oda a kockacukrot neki, azt nem említették, hogy mindezt feszes tenyérrel tegyem

#7728:
- direkt nem írtam be, hogy aztán tovább tanultam, nehogy sértődés legyen belőle - erre tessék 
Hát nálam is kb addig tartott ez a rendőr dolog, de aztán rájöttem, hogy olyan szakmát kellene választanom, amihez tanulni is kell.

Szerk: Dehát ez kihagyhatatlan.
-
Bubu79
addikt

#7728:
-
7
addikt
Jajj te, te mióta vagy nő?
én itt most csjaokról beszéltem.
Férfiakkal általában alapból sokkal jobban elvagyok , bár a nőies hisztit náluk is nehezen viselem
Jahm és: szeretlek.
Ági meg ne tudja
(Vicc Elek)Bubu: addig örülj, mí a lsita rövid

Verus :
Én gokartot akartam 8. szülinapomra
Aztán mikor 10 évesen megláttam a C+4-t , akkor szerelembe estem.Miért érdemlem ki ezt a bókot?

Köszönöm.

Ágit még nem hívtam Eleknek, főleg nem Vicc Eleknek. No mindegy

-
Verus
senior tag
Igen, én is osztom Verus véleményet.
Fura módon igazán jól csak a "férfias" csajokkal jövök ki.
De azokkal nagyon
a nőiesek azok olyan... Izék...
Új munkahelyen is annyi csaj van, még szoknom kell a csivitet.Informatikus meg általában abbóla nőből lesz, aki már ygerekkorában sem a babákkal játszott, hanem a technikai dolgok keltették fel az érdeklődését.
Verus: tán autóversenyző is akartál lenni? Vagy űrhajós?
Bubukám: mi rosszat mondtam már megitn

Jajj Te is inkább dömpereztél meg kisautóztál?
Gyerekkoromban rendőr akartam meg állítorvos.
-
tildy
nagyúr
Jajj te, te mióta vagy nő?
én itt most csjaokról beszéltem.
Férfiakkal általában alapból sokkal jobban elvagyok , bár a nőies hisztit náluk is nehezen viselem
Jahm és: szeretlek.
Ági meg ne tudja
(Vicc Elek)Bubu: addig örülj, mí a lsita rövid

Verus :
Én gokartot akartam 8. szülinapomra
Aztán mikor 10 évesen megláttam a C+4-t , akkor szerelembe estem. -
7
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szép napot mindenkinek

Dú.Lá.Lá de csak vénembernek
Tildy:
én is
a lányok mindig olyan csúnyán néznek rám mert fiúkkal tök hamar beszélgetésbe kerülök
-
Bubu79
addikt
Nem ez a furcsa, hanem ők furcsák szerintem. Nem értem, én nem tudok olyan nagy depresszióba esni, mint ők, ha letörik a körmöm, vagy lekések egy árleszállításról vagy éppen nincs hely a szoliba. Nekem ez a furcsa, nekik meg én.
Izék, mert értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, aminek az életben soha nem lesz haszna.
#7720: Kevés, de pont emiatt vagyunk "különlegesek". Jobb "különlegesnek" lenni, mint azt látni, hogy száz másik olyan ember jön az utcán szembe velem, mint én (stílusra értem).Az biztos, hogy ritkaságszámba mennek a hozzátok hasonló gondolkodású Nők

Tildy: nem mondtál semmi rosszat
Csak mindig a listád végén kötök ki - pedig a múltkor már a Loganra is rábólintottam volna a bömbi helyett

-
7
addikt
De azokkal nagyon
Új munkahelyen is annyi csaj van, még szoknom kell a csivitet.Informatikus meg általában abbóla nőből lesz, aki már ygerekkorában sem a babákkal játszott, hanem a technikai dolgok keltették fel az érdeklődését.

Akkor én férfias csaj vagyok?

Pedig kukim van...
-
Verus
senior tag
"Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék." - Te jó ég - milyen fura ezt egy Nő szájából hallani
De van benne valami 
venember83: ha ezek után valamelyikünket kirakják duplanick gyanúja miatt, morcos leszek

tildy: Szia Te "kosaras" Istennő - lassan boltot nyithatok azon kosarak eladására, amit begyűjtöttem a topikban

#7720: Kevés, de pont emiatt vagyunk "különlegesek". Jobb "különlegesnek" lenni, mint azt látni, hogy száz másik olyan ember jön az utcán szembe velem, mint én (stílusra értem). -
fokukac
nagyúr
Hát az úgy volt, hogy volt Ádám és Éva....
Nem tudom, érdekelt, értettem is, úgyhogy így alakult.
Néha magam se értem hogyan sikerült ez így. De tűzoltónak is jelentkeztem, csak elzavartak.
És igen stippstoppoltak, nem galád, jó ember, hagytam sőt kértem is.
Racecam: Rásegítő? Sok van, de férfiak.
Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék.érdekes. vadakat terelő juhász nem voltál?

a nők meg izék? tudtam én, hogy nem véletlen ez az informatikusság

-
tildy
nagyúr
"Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék." - Te jó ég - milyen fura ezt egy Nő szájából hallani
De van benne valami 
venember83: ha ezek után valamelyikünket kirakják duplanick gyanúja miatt, morcos leszek

tildy: Szia Te "kosaras" Istennő - lassan boltot nyithatok azon kosarak eladására, amit begyűjtöttem a topikban

De azokkal nagyon

-
RexpecT
addikt
Viszont lágytojás majd este leszek.
-
Bubu79
addikt
Néha magam se értem hogyan sikerült ez így. De tűzoltónak is jelentkeztem, csak elzavartak.
Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék."Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék." - Te jó ég - milyen fura ezt egy Nő szájából hallani
De van benne valami 

-
venember83
nagyúr
Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék.Igen, rátapintottál az iagzságra, sok nő olyan izé...
Hold: +1 szavazat a másodikra.
-
Racecam
nagyúr
Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék.Igen, egyelőre rásegítő, de ha nagyon beindul, akkor lehet nyitnom kell egy lesegítőt is.

-
Janoska26
addikt
NoHuszárok, Balra el
Aztán legyetek rosszak
majd holnap jövök 
-
Janoska26
addikt
a 2. szvsz. Árban se annyira gáz, nomeg teljesítményben se kuttya

-
Racecam
nagyúr
Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék.Ha vannak singli ismerőseid, akik szeretnének fórumozni, akkor csak küldje őket ide, mert különben nem halad a rásegítő projekt.

-
Verus
senior tag
értem, szóval urban legend az egész...

...aki büszke a kutyabőrre, attól az elvárható minimum, hogy mindent tudjon az adománylevélről, lehetőleg tudja a szövegét latinul, és persze a családfát is ismerje visszamenőleg 400 évig
szerencsére nekem nincs ilyen problémám (az én őseim a 3 millió koldus közé tartoztak)
-----------------
Nade más téma, amit nem értek : hogy lesz egy nőből informatikus?
Ez olyan misztérikumnak számít...Ui. lestipistoppoltak? ki volt az a galád? és Te hagytad?

Kevés nővel tárgyalok, sokan olyan izék. -
Hold
őstag
melyiket a 3 közül ?
AMD: PROCI 5600+ról 6400+ra + hűtés TX2/ 1900XTről 2900Prora = 18,5K
INTEL: Gigabyte GA-P35-DS3 Rev 2.1 + 1900XTről 2900Prora / E6750+TX2 25.5K
INTEL: Gigabyte GA-P35-DS3 Rev 2.1 + 1900XTről 2900Prora / E6850+TX2 32.5K -
Pacák
senior tag
Nincs itt semmi bámészkodni való!

-
venember83
nagyúr
-
7
addikt
-
Janoska26
addikt
Nehezen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kösz Tata
hód : nemmegyek mer megyek bagzani, utána meg haza, ma délig boldogítalak benneteket

-
Hold
őstag
-
1010
őstag
jeó reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
7800 - 7701
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Proxmox VE
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jogász topik
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED TV topic
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- További aktív témák...
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo T14s Core i5 10.Gen 16Gb Ram 256Gb NVMe SSD Érintőkijelző Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...