Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mégis segítek mert hiába hangsúlyoztam az eredeti írásomban: nem az a baj, hogy sajnálom azoktól akik megérdemlik, hanem az, hogy ez ebben a kivitelezésben, ránézésre olyan szavazatvásárlás, mint a nyugdíjasok pótpénzei, 13. havi nyugdíjak, stb. Adjunk a gyesen lévőknek is persze, mert a járvány alatt ugyan nem, de előtte, meg utána vagy majd 10 év múlva a 3. gyerek után sokat fog dolgozni a járvány miatt...
Hogy a szándék lehetne jó, de sikerül ebben a formában ezt is elb.szni, bár igazából lehet hogy teljesen tudatos pártstratégia. Hátha sikerül pár száz szavazót megnyerni az egészségügyből. Mondjuk ahhoz majd ki is kell fizetniük.
Egyszerűbb, látványosabb, és hosszabb távon gazdaságosabb ez, mint fizetést emelni, ráadásul egy újabb dolog, ami miatt a hívők, és a még bizonytalan, esetleg ezzel oda billenő szavazók, és az ellenség, vagyis az ellenzék szavazóit egymásnak ugraszthatják. Megosztottság a jelszó ezekben az időkben mikor a 40% a kétharmad. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
De nyilván a felháborodásod nekem szól, aki jelenleg munkanélküli, és nem kap, kapott, vagy ígértek neki 1, 100, 500000 Ft-ot, és semmi esetre sem a jelenlegi kiskirálynak, a pereputtyának, a sleppjének, meg a talpnyalóinak, akik úgy intézték, hogy úgy legyen minden ahogy.
De ha nem tetszik amit írtam, akkor szerinted minden úgy van jól ahogy van. Nem vitatkozom. Nem vagyok nagymagyar. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szégyen, hogy bruttó 500k forint ilyen indulatokat szít.
Mellesleg elég sok egészségügyben dolgozó családtagom és barátom van, egyik sincs ennyire kiakadva, mint te. Iszol rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest