Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mintha olvastam volna,hogy usa-ban is kivonult a nemzeti gárda bizonyos városokban.
Szóval ez mi "tesco gazdaságos" nemzeti gárdánk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Van ilyen is meg olyan is. Egy a közös bennük, jól láthatóan ők sem értik és érzik mi a túrót keresnek az uatSZákon. A szüleimhez 2-3 naponta járok falura, az út mellett egy hete feszt ott feszített 2 rendőr. Nem trafiztak, nem irányítottak, nem csináltak semmit csak állnak a kocsi mellett az út szélén jól láthatóan és nyomkodják a telefonukat. Na pár napja már egy rendőré s egy katona csinálja ugyanezt.

-
bnss
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
"Amúgy az index direkt szemétkedik, vagy manapság így néznek ki a katonák?"
Ez a kép nem túl szerencsés. Akikkel én találkozom, azokra a hozzászólásod másik felében leírtak megállják a helyüket:
"Aztán persze lehet, hogy naponta egy 45 perces krav maga edzést tolnak a heti 3 crossfit, és 3 cardio mellett, ki tudja..."
Sziasztok! Jó rég (évek óta) nem jártam erre, de mivel itthon kell lenni, jut a fórumra is idő.
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
103. Sokat nem tévedtem. Attól tartok, az egyebekben sem.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ez a veszély nem fenyeget, teljesen kizárt, hogy lőszer is lenne náluk.

Amúgy az index direkt szemétkedik, vagy manapság így néznek ki a katonák?

Ezeknél így ránézésre még én is fittebb vagyok, így 40 fölött, úgy, hogy egy sérülés miatt lassan 3 hónapja nem futok rendszeresen, és feljött pár kg. Aztán persze lehet, hogy naponta egy 45 perces krav maga edzést tolnak a heti 3 crossfit, és 3 cardio mellett, ki tudja...
Amúgy megvan már a 100 fertőzött? Akarom mondani, sikerült már 100 tesztet elvégezni? Illetve 102-t, mert pintér szabadrablásügyi főminiszter urat ugye 2x is sikerült negatívra kihozni.
p
-
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
tessék, válassz egyet [link]
elnézést

-
Tudom h paranoid vagyok, mert a hangok is megmondták, de innen már csak egy lépés hogy a válsághelyzet addig tartson míg a Duna alkalmas lesz a koronázásra...
-
a belvárosban éveken át glosszáltak uzival a kezükben, a tömegben a deákon, a fashion street-en, lent a metróban...
nem tudom, miért, de az én biztonságérzetem sem nőtt.
meg amúgy is, túl sok jack bauert néztem ehhez (egy igazán elszánt, gyakorlott terrorista két mozdulattal kiveszi a kezéből, azt kezdhet embert írtani...) -
-
Vérboci
addikt
na ezért alacsony nálunk a fertőzöttek száma... [link]
mondjuk eddig is tudtuk, csak egy újabb bizonyíték
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
szerk: mind1
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
de ez nem igaz
-
-
BlacKSouL
addikt
Ismerős otthon van, levert volt, légzési nehézségek, hát, mellkasfájdalom, torokfájás. Láza nincs. Orvos mondta menjen megnézi. Tüdőgyulladás gyanú. Kérdezem, hogy na és mit mond a teszt? Semmit. Megkérdezték a járványügyet, de szerintük nem indokolt a teszt. Azt is mondta, hogy egy ismerős akivel korábban találkozott, már rossz állapotban van. De őt se tesztelték.
Ez hát a nagy harc? Unortodox járványharc? -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szintén húsboltos sztori, Bp., Lehel piac (idős szülőknek supply run) - állok sorba, tartom az egy méter távot (két méternek nincs tér) az előttem lévőtől, rajtam maszk meg kesztyű. Tehát be akar tolakodni elém egy fél fejjel alacsonyabb (bár ránézésre egy tizessel fiatalabb, mégha kopasz is) csávó, akivel közöltem, hogy bocs, de sorban állok. Erre az volt a válasza, hogy akkor sorba kellene állni, nekem pedig az, hogy én éppen azt teszem. Ezek után kioldalog mellettem és közli súgva, hogy szerencse, hogy ő úriember, különben agyonvert volna. Azt most engedjük el, hogy 10-15 cm-rel alacsonyabb és 20 kg-mal kevesebb nálam, hiszen minden bizonnyal krav maga mester álruhában. Inkább azon gondolkodom, hogy mi váltott ki belőle ilyesfajta idiotizmust. Önmagában nem magyarázat a vélt vagy valós tesztoszteron túltengés.
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap es ma több helyen lattam mar ilyen okbol nyitott ajokat, mondjuk most 18 fokban nyitva is lehet, de azt nem banom ha husboltba nem megy a por befele.
Az is eszembejutott, hogy a maradjotthont marhára nem segíti elő ez a szokatlanul tiszta napos, időnként meleg idő, ami kifejezetten odakint sétálásra csábít. De jövőhéten éppen az otthonülős idő lesz, havazással, mínuszokkal. Szóval a jóidő ebben most pont ellenünk dolgozik. -
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En a postan voltam, postafiokbol kivenni a cuccot, de a mindentjobbantudja sorbanallok mondtak, hogy sorvege (mondjuk az abakokhoz kellett sorban allni, ahova nem mentem). Szoval szepen kint all mindenki, egymastol 2 meterre, hogy sorra keruljon, aztan bemennek, 2 automata ajto, majd a 3-at mindenki kezzel kilinccsel nyitja-zarja. Nem jutott meg eszukbe, hogy igy mindenki ugyanazt a kilincset fogdossa, esetleg nyitva lehetne hagyni, ugyis van ket masik.
-
BlacKSouL
addikt
Elmentem a husboltba egy valamiért. Nézek be az ajtón, bent négyen állnak, egymástól távol, egyet szolgáltak ki. De mondjuk őt minimum 7 percig, szóval biztosan nem tonnaszam vásárolt... Én be se mentem, megálltam az ajtó előtt. 7 perc alatt kb. 10-12 idős ember jött arra, és bámult engem, meg befelé a boltba, hogy itt ugyan mi történik. Némelyik meg is kérdezte, hogy nem lehet bemenni? Az egyik engem kikerulve be is nyitott, kb olyan fejjel, hogy na itt mit osztanak ingyen, de mikor látta, hogy fegyelmezett emberek sorukra várnak, ki is fordult azzal az arccal, hogy ő ebben a hülyeségben részt se akar venni. Miután 7 percig nem történt semmi, én meg az üvegen át láttam hogy nincs is bent amiért mentem, tovabbmentem a piaci boltba.
Ott 3 ablaknál szépen sorba álltak az emberek, a kiirt szöveg szerint minimum 2 méterre egymástól. Mígnem odajott egy idős hölgy, az egyik ablaknál álló fiatal srácnak félig nekidolve behajolt az ablakba, hogy van e mittudomenmi. A srác és a boltos is megutkozott, mondták hogy vírus meg járvány, meg 2 méter, de ő nem tagitott, azt mondta jóvan, tudja, de csak nyomta hogy neki ez vagy az kéne. Én végül sorra kerültem, de közben elgondolkodtam, hogy akkor tényleg bajok vannak, lesznek, és nem vak ez a ló, hanem bátor. Aki szakadékba akar ugrani, azt nem tudod megakadalyozni, de ha nem megy szép szóval, ne állj elé, mert magával ránt.És de, megértem azt is, ha valaki idős, szenilis, egyedül van, nem megy el helyette senki. Éhen ne haljon. Ezt elfogadja az ember. De hogy ha már lement, még pluszban direkt hülye, az már kellemetlen.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megvagyunk (biztosra mentem, leultettem mindenkit a lakasban es haromszor is megszamoltam)
-
válasz
parandroid
üzenetére
majdnem megvolt reggel a 360 is.
Az MNB szerint pedig ez jó, hatalams árfolyamnyereség lesz, aztán mehet a közpénz jellegét elveszteni.
Egészen elképesztő, hogy a NER-ben a magyar állam szervei még csak nem is törekednek az egyensúlyra. Mi így előzünk kanyarban, ahogy gyuribá' megmondta.Én már szurkolok a 362-nek, mert akkor meglesz a 10 év alatt 100 Ft-nyi gyengítés. (az első kétharmad napján 262 volt)
-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
OK.
Akkor megnyugodtam
-
törölt tag
-
kraftxld
félisten
válasz
üzenetére
Haha, 2.4-es

Itt volt nem messze 6.6-os meg 2,5 éve 7.8-as Kaikorua mellett ami tőlünk kb 100km-re van.
A Christchurch-i nagy után pár nappal már lent voltam segíteni a kollegáknak. Utórengések ezerrel (5 fölöttiek), hullott a szigetelés a plafonról, fogtuk a monitort egy kézzel nehogy leessen a másikkal meg ezerrel egerészés, hogy megszögeljük az ügyfél dolgait.
És ugyebár a skála logaritmikus tehát a 2-es meg a 3-as között tizes a szorzó. -
Spet
addikt
Nos, akkor még mindig: ha valami szakipari vagy tapasztalati dolgot igényel, és sajnos pénzbe kerül (pl bedöglik a bojler, kazán, villanytűzhely), akkor hiába nincs állásm a szolgáltatást ki kell fizetni.
Most, hogy meg hitelt nem kell fizetni áramot vizet nem zárhatják el, ha nem fizetsz, az euró egekben, csak felmérik az emberek, hogy mire kell költeniük (vagy nem).
-
törölt tag
Kinyirtam a topikot ?
-
tildy
nagyúr
Na egy het kesessel vegre itt is zarnak a sulik. Pentek az utso tanitasi nap. Miutan mar 104-en meghaltak...
-
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
bizhatsz bennem! mi tabortuzgyujtasra szoktuk hasznalni mert tobbnyire fura az izuk. 
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hogy egyből csináltunk magunknak egy jó kis árfolyam-sokkot is, így a válság 2. hetében. Sok embernek biztos jó, de ez egyből az árfolyamban csapódik le.
Nekem is van hitelem, igen, de sokkal jobban bassza az agyam, hogy idén eddig 6,5%-kal értékelődött le a pénzünk. És még csak március van. -
Benzin meg a héten -30 Ft lesz
-
parandroid
félisten
355
Kemény idők ezek.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jó hát akkor is azt mondom (magam sem értem, miért) de azért bizalmat kell most talán szavazni...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
már van hanggal is...
én aztán nem vagyok nagy szurkolója, de korrektnek tűnik amit bejelentett. bár érintve csak közvetve vagyok az intézkedésekben.
mondjuk hitelem van, de havi 20ezer nem ver földhöz. -
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mit mond nem érdekes csak a mit tesz (zsebre).
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hejj, a nagy nevetteto!!!
-
FehérHolló
veterán
Be lehet rúgni az alkoholgőztől is, nem kell ahhoz meginni.
Eddig azt mondjuk elfelejtetted megemlíteni, hogy kézfertőtlenítés.
Csináld autón kívül, húzd le az ablakot, stb.
Másfélszer-kétszer annyi alkohol van a kézfertőtlenítőben, mint a tömény piában. Tehát ha vagy mondjuk 80kg, akkor az 50 ml-es flaska negyedét le kell nyakalnod egyszerre, hogy kimutatható legyen. Ha szellőztetsz fertőtlenítés után, elég kevés tud bejutni a szervezetedbe.Ha bizonytalan vagy, kalibrálatlan szondát lehet venni párezer forintért.
-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
csöveseket szállítasz?
ha órákon át szívod az alkoholgőzt, akkor attól rendesen be lehet rúgni, szóval még talán jogosan is veszik el a jogsit.Nem csak így Korona alatt, mondjuk ha kijössz egy gyárból nem árt a kezed fertőtleníteni, és van, hogy sok felé megyek egy nap, pár perc bent, irány tovább.
Azért köszi biztató
Szóval ne használjak fertőtlenítőt, ha vezetek, vagy elveszi a k. rendőr a jogsim?
(Amúgy nem haragszok rájuk, de ez rohadt unfair ha nem is ittam
) -
Vérboci
addikt
15 órakor viktor bejelent egy rendkívülit a facen.
tipp: kijárási tilalom (kivéve meló, bolt, gyóccer)tegyétek meg tippjeiteket.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tudom h a hiányszakmákban és az építőiparban van egy folyamatosnak tűnő emelkedés, de ez nem általános! Bérfeszültség (pályakezdő<->lassan nyugdíjas), infláció, vásárlóérték, stb. Bőven nem jellemző egy több hónapos kiesésre elégséges megtakarítás megléte, sajnos. Ugye régen aszonták hogy legye egy váratlan meghibásodott háztartási eszközre elég félretéve. Na most egy foschógép 100k körül van (szándékosan nem a 2,5kg-s legolcsóbbat írom, mert tegyük fel h családról van szó). Egy négy fős család ha nem kenyéren és vajon él akkor kb ennyit eleszik egy hónapban. Ekkor sem számla , sem ruha, sem taneszköz egy szóval semmi nincs megvéve és kifizetve. Azt gondolom, hogy ha mindenkinek lenne olyan megtakarítása amit az átlagra számolnak (és fizetéses is a szó szerinti átlag lenne mindenkinek) akkor nem kellene félni.
Van új Szegeden egy CBA Príma nevű nagy bót. Elég kulturált, szép és folyamatosan tömve van áruval ha kell ha nem. Minap egy nagyon kikent-kifent, a húszas éveiben járó lánykát láttam a kasszánál vásárolni (akivel a parkolóban mint kiderült sikerült egymás mellé állni, de hát ugye itt van Iza meg akkor ott volt anyám is
) aki nagyon csinosan és igényesen nézett ki. Csak amikor a második kocsi cucc ment át a pénztáron és fizetni kellett kiderült hogy nincs az a4 allroad mellé elég pénz semelyik kártyáján. Tuti nem átlagbérből élt, mégis kiköltekezett. -
concret_hp
addikt
nyilvan sok uj megrendeles lesz a kovetkezo idokben

emvy: egy barmilyen vallalkozas ha nem epp most indult, hanem megy evek ota, es normalisan csinalja, akkor azert eleg szepen lehetett keresni... de sima alkalmazottkent is kb. mindenhol javult a helyzet (allami szektort kiveve, de ott meg kevesebe is mondjak, hogy na akkor holnaptol ne gyere, mert becsodoltunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- Amatőr csillagászat
- PlayStation 5
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)