Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ő egy híres művész lélek. Divattervező, festőművész és regényíró.
Mondjuk, hogy hogy került ide, bejglis témában, azt én sem értem :)
-
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem ette túl magát bejglivel és ezért is kisimult. Ilyesmi lehet az üzenet.
-
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Egy időben a bejgli említése. Náraynak kicsit elege lett Mo.-ból. YouTube-on, ha rákeresel készült vele riport mostanában nem egy.
-
NoLF
veterán
Ma 16 eve regisztraltam
az oldalra, s minden evben elgondolkozom azon, mi a fenenek.es sose jovok ra

-
rushty
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hogy lenne? Einstein-i relativitás szerint végtelen.
-
Vérboci
addikt
elhúz a Musk féle Starlink műholdcsoport az ország felett és a sok nyomorult - bár fészbukozni tud - nem néz utána, hogy mi lehet az, hanem tolja a hülyeséget és ki is jelenti, hogy biztos nem ember alkotta cucc, mert ő már 50-85-110 éves, és sokmindent látott, de ilyet még sosenem...
És az senem véletlen, hogy karácsonykor jöttek...btw van már az ostobaságnak SI mértékegysége?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pont ez gyilkol, mikor más otthon pihen, akkor kell utazni a rokonokhoz. Így most letárgyaltuk előre, hogy előbb mi pihenünk, utána lesz utazás szülőkhöz. Sőt, most mindenki csak a saját szüleit látogatja meg, a többit majd januárban. Bezzeg öcsém kakál bele az egészbe (ahogy szokott), lefoglalta Szoboszlót, megy pihenni az ünnepek alatt.
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek, amennyire ez természetesen kivitelezhető.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mi megoldottuk : nem mentünk senkihez, sőt megfogadtam Kukuc ajánlatát , eljöttünk Izlandra . Épp kedvemre való az idő , csal ez a fel 12-és napfelkelte késői kicsit. Szóval havas, fehér karácsonyunk van. Mindenkinek Boldog ünnepeket kívánunk !
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ja igen, az lemaradt, amit mikrobi megfejtett

-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én úgy értettem, hogy olaszon belülre vonatkozik az észak, meg a dél, de lehet akár eu-n belül is. Ja, amúgy ez szar ügy amúgy, ilyenkor egyik év itt, másik év ott, más megoldás nemigen van.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Két hét kemény implementacioval meg lehet spórolni fel nap tervezést.
Ezzel a hozzáállással szeretnék akkor en is boldog karácsonyt kívánni!

-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nos, még mindig jobb, mint "nálunk"...
BPn lakunk, de én kecskeméti vagyok, az ő szülei elváltak, és az egyik északon, másik meg középtájt lakik.
így legalább tuti mindenki megsértődik, mert képtelenség 2 nap alatt mindenütt is lenni

-
FehérHolló
veterán
Az én oldalamon a szülők hónapokra előre leszervezték, hogy hozzájuk 26-án menjünk, mert csak akkorra tudják összeverbuválni a családot.
Ma meg besértődtek, hogy nem ebédelünk náluk holnap is (25-én), meg hogy nem fuvarozom az öcséméket 25-én este BP-ről Pécsre, mert hát akkor szegényeknek vonatozni kell. (Öcsémnek van saját autója meg jogsija is...)
Tudom, addig jó, amíg ezek a legnagyobb gondok velük, de cseppet nehéz nekik megfelelni.
Ezzel remélem, hogy megteremtettem az ünnepi hangulatot minden topiclakónak!

Boldog Karácsonyt! -
Na hát akkor boldog karácsonyt mindenkinek..!
Lazuljatok, zabáljatok :
Mindenkinek sok locsolót..!
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyilván tudod, hogy ezt nem nekem kell mondanod.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ájfón 7-esen és az SE-n, illetve a pixelen is alapvetően működik, ha bepipálod, hogy "belépve maradok" - olyankor nem dob ki a többiből. Mondjuk csak a ph!-ra és a hardverapróra vagyok bejelentkezve.
De ha netán mondjuk egy tök másik böngészőben nem pipálom be, akkor az összes eszközömöm kidob, az összes domain-ről.
De az persze, hülyeség, hogy nem egy központi bejelentkezés van az összes oldalra. -
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
még jó, hogy nem váltogatok lapcsaládok között, így EZ nem idegesít.
az viszont pl igen, hogy megnyitom az oldalt, meglátom a hozzászólásod, rákattintok a válasz gombra, felugrik a bejelentkező ablak ahol bejelentkezem, és feldob a lap tetejére, így utána kereshetem meg a hozzászólásodat, és kattinthatok a válasz gombra, hogy válaszolni tudjak.
végtelenül okos.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert ha az amugy bevételt termelő end usernek kell bugokat reportalni, azt gúnyosan gamma testingnek szokták hívni. És nem igazán vagyok híve ennek a tesztelési stratégiának.
Arrol mar nem is beszélve, hogy az IPhone 6-7-8 szériákat egy készüléknek véve (azonos kijelző és szoftver) ez tuti a leggyakoribb cucc, 10% fölötti aránnyal, tehát egy ennyire triviális bugot nyilvan sokan jeleztek mar és tudnak róla, csak tesznek rá

-
EQMontoya
veterán
Azt vajon hogy hozták össze a ph különösen tehetséges fejlesztői, hogy ha átlepek apróra, ott be kell jelentkeznem újra, de ez még ki is dob a lapcsalád többi oldalán? Tehát egy privát üzenet megtekintése, amiben van egy HA link, majd egy arra írt válasz, az 3 bejelentkezés. Csak mobilon jelentkezik, de ez különösen súlyos.
A telefon egy szifon 8, tehát ha bármivel tesztelhettek volna, akkor ezzel érdemes. -
-
BlacKSouL
addikt
Eljöttem a Dunántúlra, hát most ilyen időt sikerült idehoznom. Az megvan, hogy Tarjánban csak úgy csendesen szemerkél. Itt viszont a Balatonnál szélvihar és özönvíz van most már 3. napja. De hogy hozzam megszokott pozitív szemléletem, legalább nem hóvihar van.. :)
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekem a Boomerről egy kutyás film jut eszembe
-
parandroid
félisten
Amúgy Boomer az egyik kedvenc karakterem volt a Battlestar Galactica sorozatban.
p
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ok boomer!

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Aha így már értem,csak nem tudom hogy két 20 éve körüli srác miért mondta egymásnak "ok boomer"
"jól van boomer" -
ToBeY
nagyúr
Mit jelent a szlengben az "ok boomer" kifejezés?Egyre több fiatalabbtól hallóm,de szerintem ők se tudják csak mondják egymásnak mert menő...
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
egyébként az sem olyan könnyű, ha nem nyomsz igazán full kretént és amúgy értesz is valamihez rendesen

tudok olyan esetről, hogy a megvárod hogy elküldjenek az 2 évnyi effort volt
hogy saját tapasztalat is legyen: ha olyasmire interjúzol, amit egy ideje nem nagyon csinálsz, akkor nézz bele kicsit, ne 0 készüléssel menj, még ha tét nélküli, akkor se

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
3 havi penzert megvarja, hogy kuldjek!
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom nalatok, hogy volt. Nalunk az ilyeneket nagyon humanus uton rendezi a munkalltato. Nem csak a nagy multil, a kis apro ket kavezot uzemelteto helyi ceg is.
Egy honapja amikor bezart a helyi kavazo akkor pl a 10 eve ott dolgozo alkalmazott egy Facebook postbol tudta meg delben, hogy az volt as utolso munkanapja.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csok, babaváró hitel és egyéb eszetlen pénzosztási témák jócskán benne vannak.
(Mondjuk a babaváróval végre én is kiveszek a közösből, felvettünk 10 millát, ment is MÁP+-ba. Nehogymáne.)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Valamelyik csok lehet benne.
Bleki : sajnálom. De így legalább végre kereshetsz egy jobbat... Hidd el, jó lesz, ha kitörsz abból, amit nem szeretsz.
-
parandroid
félisten
Olvasom a friss ksh jelentést. Azon akadtam fent, hogy “57 774 pár kötött házasságot, ez jelentősen, 24 százalékkal, 11 023-mal több az előző év azonos időszakinál.” Na most emögött vajon mi van? Nincs nekem ezzel problémám, csak tényleg kíváncsi lennék, hogy ezt milyen folyamatok mozgatják. Meg hogy ez most miért fontos, hogy a születési, halálozási, és termékenységi mutatókkal kell együtt közölni? No és vajon benne vannak-e a második-harmadik sokadik házasságok is, illetve a válások számát vajon miért nem közlik ilyen lelkesen?
p
-
BlacKSouL
addikt
Na. Ma van az utolsó munkanapom
Tud valaki egy jó munkahelyet? -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Dede, 14 volt, fekete aszfalt fölött autóval mérve. Mondjuk a meleg és a tűző nap ellenére csatak víz volt minden egyes út és utca, pedig legalább 2 napja egy csepp eső se esett.
Én mondjuk nem tudtam napozni, mert nálunk nincs olyan hogy hómofisz, meg nyaralni se járok olyan gyakran, de majd megpróbálok együttérezni veled amikor kenegeted az égett hátadat napozás utáni krémmel.
-
EQMontoya
veterán
Thx mindenkinek!
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon élem ezt a "téli" időjárást.
-
EQMontoya
veterán
Angliaban elok/eltek: van valami jo kifejezes az angolban az "olcsojanos" vagy "fillerbaszo" szavaink leforditasara? Kifejezetten pejorativat keresek, amik hasonloan negativak, nyersek.
-
Spet
addikt
Mindig is toppon voltunk design-ban
. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
Nem megy nekünk ez a kabala készítés,talán túl sok lsd-t nyomtak a designerek miközben tervezgették a figurákat.
-
concret_hp
addikt
-
nem tudom, láttátok-e már a vizilabda világbajnokság kabalaállatát.

egyszerűen zseniális, de tényleg. Figyeljétek meg részleteket.
cameltoe, hátsó lábak, finggyűjtő lufi... ami kell

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest