Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szintén húsboltos sztori, Bp., Lehel piac (idős szülőknek supply run) - állok sorba, tartom az egy méter távot (két méternek nincs tér) az előttem lévőtől, rajtam maszk meg kesztyű. Tehát be akar tolakodni elém egy fél fejjel alacsonyabb (bár ránézésre egy tizessel fiatalabb, mégha kopasz is) csávó, akivel közöltem, hogy bocs, de sorban állok. Erre az volt a válasza, hogy akkor sorba kellene állni, nekem pedig az, hogy én éppen azt teszem. Ezek után kioldalog mellettem és közli súgva, hogy szerencse, hogy ő úriember, különben agyonvert volna. Azt most engedjük el, hogy 10-15 cm-rel alacsonyabb és 20 kg-mal kevesebb nálam, hiszen minden bizonnyal krav maga mester álruhában. Inkább azon gondolkodom, hogy mi váltott ki belőle ilyesfajta idiotizmust. Önmagában nem magyarázat a vélt vagy valós tesztoszteron túltengés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest