Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
itt az offtopikban megállt az idő. ugyanazok az arcok beszélgetnek ugyanazokról a témákról, mint 10 évvel ezelőtt.

no offense, jó látni, hogy a csapat kemény magja még mindig aktív
-
Mert függők vagytok, az van. Menjetek elvonóra..!
Mas téma. Itt vagyunk Cipruson a tengerparton, és naponta többször is ágyúznak, robbantanak, vagy nem tudom mi ez, de bazi rémisztően hangos.
A kecó amúgy nagyon fasza, de este 9-kor megjelent a szomszéd (aki a szállásadó szerint sosincs itt, még nyáron sem, de az én tiszteletemre megjelent), és este 2 órán at, reggel pedig 3 órán át bútort tologattak és szereltek valamit.
És ugye vannak repülők, szép köröket tesznek minden irányba. De szerencsére fele annyi sincs, mint Pesten.
Szóval otthon érzem magam, na :) -
BlacKSouL
addikt
veres macska vót az ablakba
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Most, hogy így mondod, teljesen biztos, hogy nem iszom eleget.
-
Spet
addikt
Na megtekintettem térképen a dolgot. 2018 felvétele alapján, amit megjelöltél szakaszt nem fizetős. (csak ugye ez az útfelügyelőbizottság szeret vastag vonalakkal játszani)
-
Spet
addikt
Nem.
Megyei, fizetős szakasz.
-
-
EQMontoya
veterán
Csak az aprosagok valtoznak, az emberek nem. A kozepkorban lehetett ananaszt berelni, mert annyira draga volt, hogy statusszimbolum volt.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Masik veglet:
https://www.youtube.com/watch?v=6wppR-7eXF8
Ugy ertem van aki leszarja, van (ezek szerint) aki gyemanttal kirakott marhasagot berel, hogy tobbnek latszodjon... Es erre lehet businesst epiteni, eleg durva.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mé'szaros és társai bt építteti dolomitból, energiaellátást a mátrai méreggyár biztosítja, marsliosz féle ledesvilágítása lesz, és foci marsolimpiát fogunk benne rendezni ahol a magyar nemzeti ízeltlábú válogatott fog egykapuzni saját maga ellen. aki győz, annak a fizetését megduplázzák, aki veszít, annak is. természetesen kisvasút fogja szállítani a nézőket, és a rendezvényt a török hadsereg biztosítja. a marsi vörös port természetesen narancssárgára festik.
-
BlacKSouL
addikt
Megvan az új hír? A Marson fogunk stadiont építeni.
-
tbs
addikt
ora? szamitogep, hackelheto hardwarrel es firmwarrel (eg.: nrf53* es tarsai -> https://www.zephyrproject.org/ )
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már azt az órát, ami nem is működik? Én az olyat a szekrényben, egy dobozkában. Még megvan a tízévesen, karácsonyra kapott első, szürke, noname ’quartzórám’ is valahol, meg az azután vett, mindig egyre menőbb 2-3 másik. A csúcs valami telefonszámregiszteres casio volt, a kijelző alatt két hosszúkás gombbal. Imádtam, de a szíja mindig elszakadt pár hónap alatt, úgyhogy már le se cseréltem, zsebóraként hirdtam. Aztán amióta mobiltelefon van (hello, nokia 5110), nem volt karórám, csak amióta elkezdtem mozogni, akkor vettem egy fitness karkötőt, és ahogy komolyabbra fordult a dolog, úgy lett sportórám. Ez mondjuk állandóan rajtam van. Biztos vannak olyan körök, ahol ciki ilyesmivel megjelenni, de vagy nem járok ilyen helyekre, vagy ha véletlenül odakeverednék, akkor is leszarom, ki mit gondol.
p -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
én meg csak sport közben veszem le a káziót.
úgy tűnik, a világ ismét egyensúlyba került
-
concret_hp
addikt
rajtam kb. csak akkor van óra ha sportolok

-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Pedig ha rakeresel le van irva. Szoktak ugyan annyit pluszba foglalni, hogy kis koltsegeket fedez, de egy komolyabb kart nem, es credit cardnal biztosabban tudnak toled penzt elvenni, mint debittel, tehat kisebb kockazat. Amugy is kb. senki nem utazik debit carddal, hogy barmilyen sarki boltban a sajat penzet kockaztassa, ha visszaelnek vele. Szokott meg lenni extra mindent fedezo biztositas, amit ha megkotsz akkor fizethetsz debit carddal is.
-
közben megoldottam. Az Europcar b*szott válaszolni, de a rentacars-on, ahol foglaltam, az ügyintéző csetben megoldotta. Átfoglaltam egy olyanra, ami elfogadja a debit-kártyát, ők pedig sztornózták az első foglalást, és majd valamikor visszajön a lóvé is.
Amúgy mindössze egyetlen olyan cég volt a rentalcars kínálatában is, ahova oda volt írva, hogy elfogadják.Amúgy a legviccesebb, hogy ki tudtam fizetni revoluttal a foglalási díjat sokkal értelmesebb árfolyamon, mint bármely banknál.
Amúgy tényleg nem értem, hogy miért csinálják ezt. 10 éve is mondták ezt, de akkor még csak a dombornyomott volt a feltétel. Símán béreltem már autót többször is Mastercard-dal és Visa-val is.
-
Tim82
félisten
Én igénytelen vagyok, elvagyok pár olcsó mechanikus Vostok Amphibia meg Komandirskie modellel, amelyeknél ráadásul lecseréltem a gyári bezelt meg szíjat nekem jobban tetszőkre.
Lesz még egy solar Seiko meg egy rádiós/solar G-Shock is és I'm all set.
-
Nem nevezhető fanatizmusnak, inkább csak 9+ éve érdekelnek a búvár vekkerek, főleg a limitáltak. Sajnos nincs (de már régóta tervezem), bár gyűjtemény nagy része Monster, Turtle, Sumo és SKX007-ből áll. Ennek nagy része fóliás, dobozos, így volt ami vételt követően ki sem volt bontva (pl.: Dawn Grey Turtle). Pár kép az órás csoportban, és nemzetközi/magyar Seiko fanatikus oldalakon meg van osztva időnként.
-
EQMontoya
veterán
Cocktail time nekem is bejon, ha szeretnek egy elegansabb (bor szijas) orat a lentebb linkelt Seiko melle, akkor valszeg azt vennek. Esetleg egy Junghans Max Billt, azokat imadom. De mostansag inkabb farmer-polo-sportcipo stilusban nyomulok, ugyhogy eleg keveset hordanam.
Spring drive nekem mar fajdalomkuszob folott van (azert az millios tetel), annyit mar szivesen adnek oraert, meg feltenem nagyon, ha odab...om.
Van meg 1-2 masik ora, egy Lexus IS-hez valo limitalt szerias Ebel, nagyapam regi Glasshutteje, 70-es evekbol szarmazo Orient, ilyesmi.

emvy: a sajat mufajukban ezek tok jol neznek ki, ugyanakkor a dive orak nekem sosem voltak nagy kedvenceim, a vastag, tekerheto karima miatt valahol nem annyira letisztultak. Ez nyilvan szubjektiv.
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Durva. Van keped a gyujtemenyrol? Mas marka is van?
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szifonon persze, hogy nem megy
. -
parandroid
félisten
válasz
Lortech
üzenetére
Hasonló megfontolásból (úgyis mindenki le van tiltva a picsába) töröltem a profilomat úgy 6-7 éve. Pár éve létrehoztam egy újat kamu névvel, hogy a futócsoport eseményeiről ne maradjak le, meg a csoportképeket ott osztogatták meg. Olyan kéthavonta léptem be kb. Aztán egyszer elfelejtettem a jelszót, kértem emlékeztetőt, de véletlenül a régi címre, erre reaktiválta a régi profilomat. Jól ki volt törölve. Minden ott volt. A 10 éves hírcsárdás megosztások, az összes ismerős, a wowos guild. Megpróbáltam megint törölni, de nem engedte, mert csak most lett reaktiválva. Hát ott dögöljön meg, legyen vele boldog, töröltem az appot, legyen boldog mind a két accountommal.
p
-
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nálam szinte csak követett csoportokból jönnek posztok. Kíváncsiságból lecsekkoltam, ismerőseim ~69%-ánál van letiltva a követés. Ez még engem is meglepett.
Pedig 99%-ban csak valós ismerősöm van. -
concret_hp
addikt
követés leállítása azt' csá

nekem lehet hogy meglepően kulturált ismerőseim vannak, vagy csak egy hatalmas vélemény buborék az egész, de 5-6 ember rémlik, hogy le kellett állítani a követést, mert minden nap 5 macskát megmentenek, meg a legjobb poénokból osztanak meg óránként

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig épp írni kezdtem neked, hogy magyarázd el hogyan és miért lehetséges, mi az oka, indoka, és
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nyilván társaságfüggő, ezért is érdemes kukacnak odatelefonálni, hogy mi a menete náluk.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
akkor lesz rajta egy szép bünti, én is jártam már így. mire oda jutottunk hogy elmentünk a helyre ahol autót béreltünk, kiderült, hogy lejárt a credit card. semmi gond, lehet debittel is fizetni, csak annak 50EUR felára van.
az autóbérlés maga 24 EUR lett volna, így lett 74.
yeah!
-
BlacKSouL
addikt
Nem mondom, hogy nem idegesítő hogy a fészbuk belépési felület dizájnja rendszeresen megváltozik
-
Na, akkor bedobnék egy új témát.
Autóbérlés debit kártyával?
Nekem még sosem volt hitelkártyám, és már vagy ötször béreltem.
Most is foglaltam a rentalcars-on, de most nézem az emailben, hogy credit card only.
Na ilyenkor mi van? Már kifizettem, és nincs csak debit.
Két nap alatt tuti nem tudok másik kártyát szerezni... -
rushty
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
lenox
veterán
-
válasz
parandroid
üzenetére
Tavaly még mi is 320-ért vettük az ojrót, de most már majdnem 340-ért.

-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
320 eur-ért vettem az 5-öt, Kata 5s-e kicsit drágább volt, mert mittudomén, azért valami 340-et kellett adni. Persze szoktam röhögni, amikor látom amazonon, hogy van 16 (tizenhat) eur-ért is óra, ami állítólag ugyanezt tudja, plusz talán még fényképezni, meg telefonálni is lehet vele.
5 plus nem sokkal tud többet, nekem nem érte meg a felárat, a 6 meg épp akkor jött ki.
Amúgy mindegyiknek van fémszíjas, meg zafírüveges verziója, az is dob az áron, ha olyat nézel.p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Még egy ajánlás a Fenix-re, 5-öt és 6-ot használtam, előbbit több mint egy évig, bringázás, futás, edzés, szóval szinte mindent kapott úszás kivételével. Hozzátenném hogy használtan vettem mindegyiket, és így is igen tartós darabok. Ha újra vennem kellene talán a nagy mérete miatt egy Forerunner-t vadásznék.
-
-
Mai friss élményem a wizzair check-in és a szétültetés.
szóval a csajoddal ketten, nem különültetve utazni repülőn a korábban már kifizetett tételeken túl még 24 rugóba kerül. Miközben amúgy a gép helyeinek 3/4-e még zöld, berak magától úgy egymástól több sorra, hogy tényleg nincs hely mellette, hogy ne legyen elég egy helyet módosítani, hanem mind a kettőt kelljen.
Szóval a kurva anyját a wizzairnek
De lehet, hogy csak látják, hogy már régen is utaztunk együtt, azaz régi házasok vagyunk, ergo csak kedvezni akarnak, hogy hátha unjuk már egymást annyira, hogy örülünk ha messze van a másik.Mindegy, az odavissza 30 rugóról induló foglalás vége 90 e Ft lett, egy bőrönddel és egymás mellé üléssel, szóval csak jó ez a fapados modell. Jó benne volt a tagsági is.
De ez már szinte Lufthansa-ár. Az az ár, ami ki van írva a foglaláskor, így már csak egy szemfényvesztés. -
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Pedig ha futsz is, meg edzel is, akkor célszerű ilyen órát venni. Garmin Fenix 5-öm van (azóta van már 5+, meg 6 is, az s végű modell mindig a kicsit kisebb verzió - női, vagy kicsi kézre), civilizált óra formája van, appok, letölthető számlapok, mindent tud, amit egy okosórának tudnia kell, és minden olyat is, ami sportóraként elvárható. Egy ránézést megér talán, legfeljebb megállapítod, hogy nem ilyet akarsz.
p -
bobsys
veterán
Samsung Galaxy Watch vagy olyan orat vegyek ami Wear OS alapu? Futni, meg edzeni nem oraban fogok, szeretnem ha az oranak lenne kalsszikus kijelzoje (lehet akar digitalis is, de ugy nezzen ki mint egy ora szamlapja), bor/fem szij, kerek es normalis gomb rajta.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Felénk is hasonló fontban . Viszont a sajt nem extra feláras , az benne van. Ülőhellyel sose volt gond. És van tk , Low gi tésztájuk is.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én mindig azt csodáltam a Vapiano-ban, hogy egyesíti az éttermi árszintet (3000 egy tészta) a McDonald's-os életérzéssel (fél óra sorban állás, majd ülőhely keresés)
Ui. A kedvencem, amikor kérsz rá még sajtot, rárak két csipettel, es az plusz 500
-
parandroid
félisten
Naja, ebből felénk semmi nem áll meg. 4-5 különböző vapianoban voltam, teljesen rendben vannak felénk, annyi, hogy kicsit nagyüzemi feeling, de tisztasággal, kiszolgálással, ételminőséggel sosem volt gond. Az ár annyi, amennyi, rendes, normális éttermi árak, olyan 5-10 eur körül van egy főétel, 2-5 eur között az innivaló, kávé, süti, szóval ketten olyan 30 eur körül szoktunk fizetni, ez nagyjából mindenhol ennyi, felénk egy meki sem sokkal olcsóbb.
p -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs személyes tapasztalatom a Vapiano-val,csak a kommentek olvasgattam.
Azért tisztaság legyen má' egy étteremben.
"Borsos árak, tanácstalan személyzet, és éppen hogy tisztaság" -
parandroid
félisten
Német vapianot én szeretem. Magyarhonban nem tudom, mások-e vajon. Felénk szerencsére minden második sarkon van egy olasz étterem, és ezek általában annyira olaszok, hogy max a kaják nevét, meg a számokat tudja még a pincér is csak németül. Telefonon pizzát rendelni ogen nagy élmény.
p
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Melegre nyúlik az anyag

-
ToBeY
nagyúr
Tud valaki ajánlani jó olasz éttermet?Ha ez Óbudán van,az előny!
Vapiano-ról nem olvastam jókat,pedig az közel lenne.
-
Ó, a H8-ason működik.
Sőt, valami érzékelő is van. Amikor leülsz, még hideg az ülés. Aztán 2 perc múlva már éget.
Amúgy helyesbítek, nem maga az ülés éget, hanem előtte a fűtőtestből felszálló 60 fokos levegő. Tehát igazából a kilógó testrészeket égeti.
De majd remélem, ezt is felújíttatjuk 100 milliárdért az oroszokkal (ha már az NDK megszűnt) , mint a kék metrót :) -
Itt a tél, itt van újra. A HÉV ülései végre megint hereégető üzemmódban. Nem tudom, hogy ez bug vagy feature ebben a 60 éves NDK csúcstechnikában :))
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)