- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Elmentem a husboltba egy valamiért. Nézek be az ajtón, bent négyen állnak, egymástól távol, egyet szolgáltak ki. De mondjuk őt minimum 7 percig, szóval biztosan nem tonnaszam vásárolt... Én be se mentem, megálltam az ajtó előtt. 7 perc alatt kb. 10-12 idős ember jött arra, és bámult engem, meg befelé a boltba, hogy itt ugyan mi történik. Némelyik meg is kérdezte, hogy nem lehet bemenni? Az egyik engem kikerulve be is nyitott, kb olyan fejjel, hogy na itt mit osztanak ingyen, de mikor látta, hogy fegyelmezett emberek sorukra várnak, ki is fordult azzal az arccal, hogy ő ebben a hülyeségben részt se akar venni. Miután 7 percig nem történt semmi, én meg az üvegen át láttam hogy nincs is bent amiért mentem, tovabbmentem a piaci boltba.
Ott 3 ablaknál szépen sorba álltak az emberek, a kiirt szöveg szerint minimum 2 méterre egymástól. Mígnem odajott egy idős hölgy, az egyik ablaknál álló fiatal srácnak félig nekidolve behajolt az ablakba, hogy van e mittudomenmi. A srác és a boltos is megutkozott, mondták hogy vírus meg járvány, meg 2 méter, de ő nem tagitott, azt mondta jóvan, tudja, de csak nyomta hogy neki ez vagy az kéne. Én végül sorra kerültem, de közben elgondolkodtam, hogy akkor tényleg bajok vannak, lesznek, és nem vak ez a ló, hanem bátor. Aki szakadékba akar ugrani, azt nem tudod megakadalyozni, de ha nem megy szép szóval, ne állj elé, mert magával ránt.És de, megértem azt is, ha valaki idős, szenilis, egyedül van, nem megy el helyette senki. Éhen ne haljon. Ezt elfogadja az ember. De hogy ha már lement, még pluszban direkt hülye, az már kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest