- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
-
RaZroX
addikt
-
Plata
titán
lol, sírás.
Mondjuk ja, más játékélmény tényleg gyors tankokkal játszani. Az EBR 105-öt egy ideig nyomtam, elég vad, de az AMX 13 105 is állat, olyan mint egy mini BC 25, ha már lemorzsolódott az ellenfél nagjya, akkor igazi kis kivégzőgép volt.
Akkor ez a heat olyan mint a max 5 perces turbó meccs wotban?
Heat kicsit WoT kicsit COD, kicsit Overwatch.
Ha meg halsz Újra éledsz. -
KISDUCK
addikt
-
RaZroX
addikt
ProtonDB szerint megy és hivatalosan is azt kommunikálták, hogy támogatják a Steam Decket. Szóval szerintem nem lesz gond vele.
-
KISDUCK
addikt
Nem éppen. Wotban egy turbó meccs azt jelenti, hogy az egyik csapat teljesen gatya és csak a véletlen kérdése, hogy téged melyik oldalra tettek. Aztán vagy van lehetőséged lőni eleget vagy nincs.
Heat-ben nem ezért pörgős a meccs, hanem mert folyamatos a respawn és végig aktív a játék. Nincs kempelés, várakozás stb. Ebből kifolyólag nem is annyira csapat taktikai játék (bár a wotban sem fogsz nagy csapat taktikát tapasztalni randomban
).Én statisztikákat ugyan nem láttam, de azt hallom, hogy a wot inkább az "idősebbeket" vonzza be. Idősebb alatt azt értem, hogy nem a mostani fiatalokat. Szerintem a Heat meg pont a fiatalokra lő. Aztán persze mindenki eldönti mi tetszik neki.
Majd lehet teszek vele egy próbát, mondjuk a "kernel level anti cheat" aggaszt steam deck miatt. A sima wot tök korrektul fut rajt, bár csak dokkolva játszottam vele, a végén még lehet megtetszik.
-
RaZroX
addikt
lol, sírás.
Mondjuk ja, más játékélmény tényleg gyors tankokkal játszani. Az EBR 105-öt egy ideig nyomtam, elég vad, de az AMX 13 105 is állat, olyan mint egy mini BC 25, ha már lemorzsolódott az ellenfél nagjya, akkor igazi kis kivégzőgép volt.
Nem éppen. Wotban egy turbó meccs azt jelenti, hogy az egyik csapat teljesen gatya és csak a véletlen kérdése, hogy téged melyik oldalra tettek. Aztán vagy van lehetőséged lőni eleget vagy nincs.
Heat-ben nem ezért pörgős a meccs, hanem mert folyamatos a respawn és végig aktív a játék. Nincs kempelés, várakozás stb. Ebből kifolyólag nem is annyira csapat taktikai játék (bár a wotban sem fogsz nagy csapat taktikát tapasztalni randomban
).Én statisztikákat ugyan nem láttam, de azt hallom, hogy a wot inkább az "idősebbeket" vonzza be. Idősebb alatt azt értem, hogy nem a mostani fiatalokat. Szerintem a Heat meg pont a fiatalokra lő. Aztán persze mindenki eldönti mi tetszik neki.
-
KISDUCK
addikt
Én most nem is tudom hogyan de rekord sokat játszottam.
Nem szoktam megcsinálni a battle pass-t mert nincs rá időm meg kedvem,de most már hetek óta kész és a bónusz köröket tolom sorsjegyekért.
Valahogy van kedvem szórakozni,sőt még T11 tankom is van,igaz csak kettő mert van amit kapásból el is adtam.
Na meg egy mikropatch letörölte az xp-t és a fejlesztéseket is,így azért is eladtam.
Egy T11 tankon a fejlesztések többszéz ezer xp-be kerülnek és ha scak úgy le nullázza egy patch az kicsit fáj.
De én inkább T9 prémmel vagy spéci T10-el játszom.
Bár azt hiszem el kellene kezdeni xp-t gyűjteni,ha igaz jönnek a T11 artyk is.
Az arty mindig fun,mert sok játékost idegesít.
De én valami szórkaoztató T11 light tankot várok,olyat ami a veszett vad stílusomhoz illik.
Light tank elvileg spotra van és dekkolni kellene egy jó bokorban és fel deríteni az ellenséget.
Na igen de én két másodpercig nem tudok meg maradni a seggemen.
CS-63-al is azért nem játszok randomban,mert imádom a sebességét,sniper tank ami gyorsabban száguld turbó módban mint egy light.
Hogy is tudnék én nyugisan dekkolni és lövöldözni.
Képes vagyok artyval a pályán körbe körbe rohangálni miközben egy light kerget.
Valahogy állati poén hogy kisérleti turbóval ellátott artyval legyorsulom a light tankokat.
lol, sírás.
-
RaZroX
addikt
Én játszottam a zárt bétával, illetve a sima World of Tanks-ben is rengeteg órám van. A két játék nagyon más célközönségnek készült, értelmetlen összehasonlítani a kettőt. Ez inkább egy "call of duty tankokkal", tehát sokkal pörgősebb, folyamatosan aktív gameplay. Nincs pixel snipe meg folyamatos rng. Tehát egy két visszaköszönő játékelemet és a tankokat leszámítva nincs sok köze a kettő játéknak egymáshoz.
Aki szereti az ilyen pörgősebb, aktívabb játékmenetet annak szerintem tetszeni fog. Viszont aki mai napi arra vár, hogy realisztikus tankos játékot kapjon (a sima world of tanks nagyon messze van attól), az nem ezt fogja keresni.
-
Lessmessino
tag
Nem szoktam megcsinálni a battle pass-t mert nincs rá időm meg kedvem,de most már hetek óta kész és a bónusz köröket tolom sorsjegyekért.
Valahogy van kedvem szórakozni,sőt még T11 tankom is van,igaz csak kettő mert van amit kapásból el is adtam.
Na meg egy mikropatch letörölte az xp-t és a fejlesztéseket is,így azért is eladtam.
Egy T11 tankon a fejlesztések többszéz ezer xp-be kerülnek és ha scak úgy le nullázza egy patch az kicsit fáj.
De én valami szórkaoztató T11 light tankot várok,olyat ami a veszett vad stílusomhoz illik.
Light tank elvileg spotra van és dekkolni kellene egy jó bokorban és fel deríteni az ellenséget.
CS-63-al is azért nem játszok randomban,mert imádom a sebességét,sniper tank ami gyorsabban száguld turbó módban mint egy light.
Valahogy állati poén hogy kisérleti turbóval ellátott artyval legyorsulom a light tankokat.
Megjelenés óta tolom a wot-ot kissebb nagyobb kihagyásokkal, most is pihen, de, hogy én már régóta nem éreztem kikapcsolódásnak az tuti és sokan mások sem. Kb addig nevezhető kikapcsolódásnak amíg az első csata első lövése el nem dördül, onnantól kezdve csak a lelket szipolyozza
Az rng engem megöl. Pedig elég jól megy a játék, de 5 sec alatt ki tud készíteni 
11esek közül egyedül az ares-t élveztem annyira, hogy lekössön újra a játék.
-
Raysen623
veterán
Tökéletes példája vagy annak a játékos rétegnek, akik miatt én végleg kiszálltam a wot élményekből. Nekem meg ehhez a rohangálós őrjöngéshez nincs kedvem, mert sokkal jobban értékelem a megfontolt, taktikus viselkedést egy ilyen játéknál. 5 perc egy menet, ami vicc kategória, mert kb arra van idő, hogy páran egymást pofán lőjék jó közelről. Erre lett beállítva a játék és ezért veszítettek sok játékost szerintem.
-
Plata
titán
-
KISDUCK
addikt
Wot-al tolom zárt béta óta és sajnos nem tudom abbahagyni, mert kikapcsolódásnak meg marhulásnak tök jó.
Heat viszont rohadtul frusztráló tud lenni, már legelső teszten játszottam vele, akkor még más neve volt.
De mivel nem sokat változott csak a játék lett vacakabbul optimalizálva így mostanában nem is játszottam vele, bár a játék fent van.
WoT nem érdekel hogy nem realisztikus, de kikapcsolódásnak jó. Legalább a tankok tankszerűek, nem olyan gumikacsák mint a war thunderben.Én az elmúlt években nagyon ritkán wotozok, de az útóbbi évek 3d skinjei nagyon csúnyák, rossz ránézni némelyik tankra.
-
Plata
titán
Wot-al tolom zárt béta óta és sajnos nem tudom abbahagyni, mert kikapcsolódásnak meg marhulásnak tök jó.
Heat viszont rohadtul frusztráló tud lenni, már legelső teszten játszottam vele, akkor még más neve volt.
De mivel nem sokat változott csak a játék lett vacakabbul optimalizálva így mostanában nem is játszottam vele, bár a játék fent van.
WoT nem érdekel hogy nem realisztikus, de kikapcsolódásnak jó. Legalább a tankok tankszerűek, nem olyan gumikacsák mint a war thunderben. -
Plata
titán
Jó lenne látni egy game playt
Pár hete/hónapja voltak béták, amikor osztogatták a kulcsokat a streamer-eknek frutti helyett.
Pl: Cucu.Én már nagyon zárt alfába is játszottam vele.
De valahogy nem sokat változott.
Az a baj hogy rohadtul nem törődtek azzal hogy a tankok egyformán erősek legyenek.
WoT-ban is röhejes a balance, de itt nincs is. -
himpike
aktív tag
Én nem tudom hogy milyen állat ez..
-
KISDUCK
addikt
Jó lenne látni egy game playt, de a videó alapján nem jött meg az ihlet. Nagyon régen nem játszottam a WoT-tal, de régen még igyekeztek a lehető legjobban igazodni a valósághoz. Az tetszett. Ebben a videóban keverednek a valóságos elemek a fikcióval vagy fele-fele arányban. Nekem ez a steam punk feeling nem hozta meg a játékkedvemet. Szvsz. Bocsi

Sose próbáltak a legjobban igazodni a valósághoz csak néha löktek valami kamu marketing dumát. A wot nem szimulátor, hanem arkád játék.
-
TESCO-Zsömle
titán
Jó lenne látni egy game playt, de a videó alapján nem jött meg az ihlet. Nagyon régen nem játszottam a WoT-tal, de régen még igyekeztek a lehető legjobban igazodni a valósághoz. Az tetszett. Ebben a videóban keverednek a valóságos elemek a fikcióval vagy fele-fele arányban. Nekem ez a steam punk feeling nem hozta meg a játékkedvemet. Szvsz. Bocsi

Jó lenne látni egy game playt
Pár hete/hónapja voltak béták, amikor osztogatták a kulcsokat a streamer-eknek frutti helyett.
Pl: Cucu. -
Fritz Teufel
addikt

-
Lessmessino
tag
Ez akkora bukovári lesz, hogy rossz lesz nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- 27% - GIGABYTE Z890 AORUS ELITE WIFI7 Alaplap
- AMD GAMING PC! Ryzen 7700X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / B650M / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Az rng engem megöl. Pedig elég jól megy a játék, de 5 sec alatt ki tud készíteni