Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Akcióhős lettem (még ha 10 percig, de akkor is).
Párom benzinkútnál dolgozik, nem is egy jó környéken, sajnos így elég sűrűn megesik, hogy fizetés nélkül távoznak a kedves vendégek. Épp tartottam oda, mikor is már a kút melletti lámpánál állva láttam, hogy egy uno fordítva áll, mint ahogy kéne. Látom, a bácsika, jól halljátok egy sánta, ősz, lepukkant bácsika beugrik az autójába, és elhajt. Az autó közelében söprögető kolléga épp anyit tudott tenni, hogy utánavágja a seprűt, a bácsika továbbhajtott.
Én meg gondoltam, utánamegyek, már csak azért is, hogy merre megy. A rendszámát már a lámpánál állva memorizáltam. Utánaeredtem, sajnos eléggé elhúzott, de szerencsére egy kis utcában megállt, beszélt is valakivel, telefonált is, eléálltam az autóval, és megkérdeztem tőle, hogy nem akarja-e kifizetni a tankolást. Persze mindent tagadott, miközben szépen elment mellettem. Szintén utánaeredtem, akkor már láttam, hogy a kolléga is jött autóval, így már ketten üldöztük. Próbáltuk leszorítani, de nem ment, közveszélyes volt. Letolt az útról, átment a piroson...Én még ezután is mentem utána, kicsit én is átslisszantam a piroson. Ott láttam, hogy fékezésnél ömlik a tankjából az üzemanyag. Utólért a kollega is, aki ezután egy körforgalomnál elém is, és az üldözött elé is bement, akinek meg esze ágában nem volt megállni, így belement a kocsijába. Ok, mondom itt már biztos megáll.
Hát nem így történt...miközben a kutas kollega megpróbálta kinyitni az ajtaját, újra elindult. Ott még egy ideig mentem utána, 130 km/h-t is kicsikartam a kis piros szuziból, de az egyik főúton elment. Ott azt mondtam magamban, hogy ez már nem ér annyit, hogy baj legyen...
Úgyhogy ennyi történt. Izgi volt, de féltettem azért a kis autót, meg persze magamat is... Még jó, hogy nem ütött el, amikor kiszálltam, vagy ilyesmi. Teljesen közveszélyes volt, és mondom...Öreg bácsika. Őrület, hogy mik vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- FC26 Nintendo Switch játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest