- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
50 feletti nő. És elég sokat követel, az előző 3 évben meg semmit nem tanultunk (más tanár volt, elsőben még tanultam, viszont utána második és harmadikban olyan tanárunk volt hogy katasztrófa. Volt olyan óra, hogy tanár hozzám sem fordult, meg se kérdezett semmiben. Kérdeztem hogy kimehetek-e wc-re, de mintha nem is neki beszélnék. Megkérdeztem mégegyszer semmi. Kimegyek, majd wc után visszajövök, akkor se semmi, mintha nem is lennék bent órán. Ilyen tanárom volt.) így most szinte alig tudok valamit, de már rég elment a kedvem az egész nyelvtől, megutáltam, mostmeg mindenképpen belénk akarja erőszakolni, pedig mi nemakarunk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs