Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hehe, most nézem, még nyitva van a rosszmann, úgyhogy megyek fogyasztásmérőt venni. fél óra, és leszek (de jó a város központjában lakni...)
-
Verus
senior tag
Na, elkezdtem nézni a Tökéletes pasi című filmet, hátha okosabb leszek.

-
Bubu79
addikt
#25492-ben megleled azt. amit itt leírtál - de ez persze csak ideál kép, talán nem is létezik ilyen nő a földön, jobbára egy kritérium nem szokott teljesülni - ami engem érint...

ngabor2: Megvolt, megyek vonalkód mentesíteni magam...

Verus: A remény hal meg utoljára
( Nem az okosságra céloztam, hanem a tökéletességre
) -
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
eltérően fogalmazzuk meg a "porcelánbaba" szó jelentését

különben világéletemben a szépségnél fontosabb (és szexisebb
) tulajdonságnak tartottam az intelligenciát és a humorérzéket - ez nem jelenti azt, hogy beengedem az ágyamba azt a bányarémet, aki tud egy olyan Móricka-viccet, amit még nem ismertem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ennél van érdekesebb kérdés is: ha az ember álmában hal meg, akkor csak akkor tudja meg, hogy meghalt, ha felébred?
bubu: én-e? inkább te posztolsz velem egyszerre... szégyeljedösszemagadat .t
-
válasz
bolondember
üzenetére
hát Te hülyevagybazmeg!

láttál te már pasit???
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
na a sok tű figyelmeztet arra, amit elfelejtettél. Ez az önvédelmi reakció (amúgy a kábult receptorok kivonják ismét a vérbű a zoxigén, és mingyá világgá is kürtölik, hogy "jé, még élek..."
)tildy: ma mindenki bicajozott? most látam a tífauba, hogy tisztatöktejjesen üres vóta soksokk ut a városbaaaa???
B]foolman/\[/B]: És a kkor mi van, ha csak töktejjesen olyan mintha???
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
szerintem vágjuk le.
Ui. szagold a másét!

-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Fürdés közben eszembe jutott. Igen rémisztő dolog, amikor az ember nem érzi a végtagját. Reggel felkeltem, jobb kezem a fejem alatt. Kiveszem onnan, nem érzem. Mondom mivan? Bal kezemmel a jobb kézfejemet megemeltem, az élettelenül zuhant le a gracitáció hatására. Aztán 5-10 mp körül éreztem, ahogy a vér ismét életet lehet kézfejembe, jött utána a zsibbadás (az amúgy miért van? Az a millió tű, brrr) aztán elmúlt, kéz működik rendeltetésszerűen.
-
ngabor2
nagyúr
én is hazaértem. pénteken ez érdekesre szokott sikerülni, mert valahogy mindig akkor kell sürgősen mindenkinek minden... fél4-kor még át kellett ruccannom másik épületbe egy kis technikai tanácsot adni egy kolleginának. másmilyet nem lehetett, túl sokan voltak. de én legalább ápolom az osztályok közötti kapcsolatokat.
-
tildy
nagyúr
hazaértem ám

-
válasz
Racecam
üzenetére
A tópart, a csillagok,
a telihold,
kibaszottul romantikus volt
És azt kívántuk, hogy
ezentúl mindig így legyen
A kezedet kértem a papádtól,
bocsánatot meg a mamádtól
Mikor berúgtunk együtt
az esküvõ elõtti péntekenDe jöttek a gondok, a zûrzavar,
a pelenkában bûzlik a szar
Pihenés nélkül húztam az igát sok éven át
S ha menekülnék, mer' ebbõl elég,
pörög alattam a mókuskerék
Késõ már, hogy abbahagyjuk ezt a komédiát[I]Ne szólíts többet a babádnak
Mikor az elõbb még szidtad az anyámat
Tudom, hogy átharapnád a gigámat
És azt se mondanád, bocsánat
Nem gyûlöllek, csak utállak
Csípõbõl lövök utánad
De én sem vagyok okosabb nálad
Miattad iszom, te állat[/I] -
ádyz
addikt
Üdv.
Micsoda megkönnyebbülés, Firefox, végre. Mindjárt sírok.

-
bnss
veterán
Sziasztok, napos délutánt.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem fogod elhinni, de nekem is van
Mi több, időnként még használom is
Nem, nem esztergapad, bár ahhoz is volt már szerencsém 
-
venember83
nagyúr
Legyen már vége ennek a munkanapnak... Elegem van az esztergapadokból.
Bubu: Bringásokat békén hagyni, szerinted ma mi visz engem haza? Segítek, drótból van és csapos avatarjához hasonlít, névileg.

-
Bubu79
addikt
Értem én, hogy kockázat az élet sója - na de akkor is...
Én nem fizettem be kalandtúrára a melóhelyemig, amin bringásokat kell kerülgetni, amikor ráadásul ott a kerékpárút is

Vagy lehet, hogy én kanyarodtam rosszfelé? Ha a sárga vonalon belül megyek, akkor... Lehet, hogy értem miért rebbentek szerteszét?
#25439, Thrawn: Gyilkos vagy - én meg asszem szerelmes
- bár ahogy elnézelődtem hazafelé jövet, mifelénk sem minden lapos 
-
Racecam
nagyúr
Reggel nem hozott be senki, de részegen, ki visz majd haza?

-
Verus
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Tényleg???
Hm....kár hogy eddig nem találkoztam vele

-
(Kolombusz)
veterán
Asszem összecsukom a laptopot és alszok egyet.
Éjjel nagyon nehezen, csak 2 körül sikerült elaludni és már 3/4 hétkor keltem. -
válasz
Thrawn
üzenetére
felhúztak, majdnem kinyírtam egy vén barmot, mert nem lát bevan lassulva, és egyszerűen kitolat elém. de még lehet visszamegyek megtaposom. mindezt akkor amikor megyek a páromért, mert szerencsétlennek annyira fájt már a feje, hogy hánynia kellett.hazavittem, megetettem, lefektettem. mondjuk mire beértem hívott hogy jobban van. szar látni hogy szenved az akit a legjobban szeretsz a világon, szívesen bevállalnám tőle, annak ellenére hogy maximálisan tudom mit érez ilyenkor, mivel nekem is sokat fáj, mindegy...kicsit érzékeny lettem mióta nem cigizek, közérzetem sokkal jobb, csak valahogy mintha ingerlékenyebb vagymi, különös...
-
Bubu79
addikt
Szép jó napot Off Népe

Igen - szoktak a bringásokkal is fújatni...

Az vajon miért van, hogy még mindig lehet hajnalban olyan bátor versenyzőkkel találkozni bringán, akiknél semmilyen lámpa, láthatósági miskulancia nincsen és még sötét cumóban is vannak? Csak túlteng a szuicid hajlam egyesekben, vagy tényleg ilyen jónak érzik magukat a Jóistennél?
-
sziasztok, csak beköszönök hogy tuggyátok hogy itt vagyok veletek
Verus: Nem láccik? -
tildy
nagyúr
Tyűha ha egy fél órája ittam fél deci fehérbort, akkor elmerjek e indulni kerékpárral haza?Most?
-
NoLF
veterán
na off, vége mára, indulandusz a dugó-partiba (mármint közlekedési dugó, még mielőtt a kis hamisok rácsapnának)
zdrásztvujtye!
-
Racecam
nagyúr
Nem olvasok vissza.....
-
NoLF
veterán
na mindjárt vége a munkaidőnek, mehetek haza a dugóban a központba, aztán pakolás után mehetek haza a dugóban Kecskemétre
jipíí! 3kor indulok innen, sztem 6 körül otthon vagyok
(kb 110 km összesen) -
pussy_cat
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Te kis ártatlan szamaram, akarom mondani délceg paripa
Nem vagy gonosz, csak ilyen a természeted
De mi így szeretünk!!! 
Eszembe jutott egy viccecske

A kismalac leesik a bicikliről és a nyuszika iszonyat mód kineveti. Erre a kismalac csak ennyit válaszol nagyon mérgesen "kussojjá' nyuszika, én így szoktam leszálni"
-
pussy_cat
tag
Szijasztok fijatalok!
Cóval ma píntök van, a neocitrán iszonyat forró, az orrom vérvörös és nem hallok semmit órák óta, bedugult a fülem. Végre jóidő, émmeg belázasodom... Kész...
Tildy: nem jó dolog tűkön ülni, de mi történt? Kicsit elmaradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)