Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Aztap.... a háttérben meg megy a Hustler, én meg nem tudtam mi bajom

-
tildy
nagyúr
Nem lehet. Még megy a program.
Kivételesen szabad a mosógép. Én meg szemét módon kihasználom
Legalább egy fél óra még.
Nem agyalok...
Csak bejött a sejtésem... No 1 ember kivétel volt, de az is inkább csak "biztonságban" akart tudni, és megkérdezte merre jártam. De ennyi. Ha albi lesz, lesz cica. Azon kiélhetem gondoskodásom. -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát , álmodjatok erotikusakat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
itt vagy a szex-topikban?
Süsü: mintha Blackie-nak is valami ilyesmi lett volna az inspirációja...

jó éjt, elteszem magamat és arra gondolok, hogy de jó lenne egy nagyot ku...

na hopp, azért olyat nem csinálok, hogy rád se hederítek. ne marcangold magad. nem az OT-ban kell nyomot hagyni.
jó éjt, mármint tényleg jót - ahelyett, hogy ilyeneken rágódnál, tegyél inkább egy éjjeli sétát, gyönyörködj az esti fényekben - és vigyél magaddal ernyőt. 
-
tildy
nagyúr
ctrl+f tildy
Itt , of course.
Nem volt sok találat.Sőt konkrétan semennyi , kivéve a bejelentkezésem.
sz.r ügy, dehát ez van. Amúgy rám se hederíts, csak a szokásos önmarcangolás. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
valahogy számottevően több ember kufircol, mint ahány gondolkodik.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Blackie nyitott egyet, azt bezárták, majd Race leverte a lakatot az erényövről.

Azóta ott áll a bál. Szvsz egyébként meggondolatlan dolog a PH!-n ilyen témájú topikot nyitni. Én pl. ellenálltam a kísértésnek.
-
bolondember
MODERÁTOR
amint látom, aki lemarad az kimarad - milyen kufirctotyik nyílt?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én eddig próbáltam végigolvasni, de nem egyszerű... Még túl sokan vannak ébren....de remélem lecseng az érdekessége, és onnantól lehet normálisabban értekezni.. vannak próbálkozók azért..

De annyira jól jellemez egy közeget, egy fórumot, hogy már ezért is megérte, bár remélem eredeti céljához is elérünk majd végre. -
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
én, én, én!!
De hagy válasszam meg a helyet.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére

Az a baj, hogy a mérhető részek közül a fociban elég sokadikak vagyunk, a politikáról már nem is merek nyilatkozni.
Szex meg verbálisan nagyon megy. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
meg a politika...
ez nem így van, én sem értek a szexhez. az ért hozzá, aki professzionálisan csinálja. az emberek 90%-a meg max. lelkes amatőr.
-
Pacák
senior tag
Két katona barkóbázik.

- Szőrös?
- Nem.
- Akkor sör.
Van is benne szex, meg nincs.

-
Racecam
nagyúr
Egyelőre elég értelmetlen abba a topicba értelmeset írni, mert mindenki önmegvalósít benne.

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is
de akkor legyen minden szexuális devianciának külön topik
hiszen esélyegyenlőség van vagy micsoda meg szabad vélemyénypl furry
-
parandroid
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Tippelek a másik kettőre: politika és foci.
p
-
DarkByte
addikt
A fenébe, nem működik ide a link. Nézzétek meg itt a legalsó képet.

-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kösz, mostmár világosan látok : ))
ad1. épp a topikodat akartam védeni azzal, h ne ilyeneken bukjon el - h na emberek, mondtuk, h ezt/így ne - és ezzel úgy zárják rövidre, h a kötelező (?) ostoba formaiság vegye a vérét annak, aminek tulképp szántad
ad2. légy őszinte: mit vársz, mennyire szelektáljon? (nem az elképzelést vitatom, a közeget) -
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a szex topik
vagy sex -
1010
őstag
juuuj de modern
csak este látható a topikegy ár szerint rendező kereső
esetleg egy hányós szmájli
video beágyazásezek viszont nem mennek régóta

-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
általánosságban véve a kezdeményezés jó, csak épp egy olyan téma, amihez az emberek 80 %-a - nem feltétlenül éretlenségből, értetlenségből, hanem inkább valamiféle "akarok is róla beszélni, de talán mégse"-attitűdnek köszönhetően - itt hosszú távon is csak viccelve, poénkodva fog hozzászólni.
nekem pl. minden szexuális témájú hülyéskedés, poénkodás ellenére az a nagyon szigorúan betartott alapelvem, hogy semmilyen módon nem tárgyalok ki olyan intim dolgot, ami csak rám és a partneremre vonatkozik. ha mégis, akkor nyilvánvalóan olyan baráttal teszem meg, akiben maximálisan megbízom. ergo a net az 1+ főnyi olvasó/nézőközönség miatt kilőve.

a szexszel kapcsolatos kultúráról pedig egy kocka-oldalon nyitott topik azért elég torz képet fog adni.
-
Lortech
addikt
Óbudán, Szépvölgyi út vagy Bécsi út környékén vajon kb. mennyi lehet egy pici albérlet, ahol egy pár meg tudná húzni magát?
Kaptam egy jó ajánlatot.
(szerk: ja, állásajánlatot.) -
venember83
nagyúr
Szinte teljesen lekopott az MS címke felirata a lábdobomról... Tényleg nem lehet normális, tartós festékeket használni? Megjegyzem, ha a címkén már semmi nem látszik, akkor mivel bizonyítom, hogy a Windowsom eredeti? Számlám nincs róla, mivel OEM, a notit ezzel vettem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
na varj, nem a topic-rol beszelek, hanem arrol, amit peterkeT irt be
btw ha erre a topic-ra is vonatkoznanak az alt moderalasi szabalyok, mire vegzek a kovetkezo dexter resszel, mar zarva lesz, mert eddig egyertelmuen csak poenkodas megy benne, s van egy olyan sanda gyanum, hogy ez igy is maradezzel persze nincs baj tobbnyire, csak megint nem konzekvens a moderacio
es most ezen tuti meg fog sertodni valaki (valaki mindig meg szokott) -
BlacKSouL
addikt
Általában két eset van... a "nagy felfedezők" az első 30-40 postban beszólogatnak, mindenféle okosságokat, mert "nimán, milyen jó, új topik, lehet bele postolni" majd aztán marad aki esetleg véletlenül még érdekel is a téma, teszemazt (L.0. számára világosabbá téve) valóban hozzá tud szólni a "mostehhezmitlehethozzászólni" és a p|na, f@sz, ... szavak egyébként poénos, bár csak a poén kedvéért öncélú felemlegetése -típusú postokon túl.
Pont erre mondtam, hogy a szexszel kapcsolatos kultúra erős mutatója lehet az általános kultúrának, és mint olyan erősen szelektálhatja a "közönséget" is.
A másik lehetőség, hogy a nagy felfedezők, akik mindig észreveszik az új topikokat majd teleoffolják a "hátmostszerintedehhez mitlehethozzászólnimégis?" típusú hsz-okkal, és akkor én fogom kérni hogy zárjuk be.
Utóbbinak nem örülnék annyira. -
VoDaFoNe
aktív tag
kaptam cicapuszit

mentem alszani... pááás
-
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
tyüha...
ebben az a poén, h ide simán be szoktuk írni a szokásos verbális kis fűszer-adalékokat, mint (fa)pina meg dugás, meg ilyenek (csak idézek), de ha ugyanezt ott tesszük, azért guillotine jár /minimum/, gondolom (így lesz, hidd el)a szabadság tekerentyűs dolog, hiába..
szerk.
de tesztüzemnek jó lesz : )szerk2.
vald kedvéért (hogy kapná be): most akkor melyik a szextopik? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
"Mindenfajta moderációra (a téma érzékenységére való tekintettel a szokásosnál is szigorúbban és megfellebbezhetetlenül), illetve [...] fenntartjuk a jogot."
ez egeszen ugy hangzott, mintha maskor lenne ertelme a fellebbezesnek"A 16-os karika szimulálásaként a topik csak este 10 és hajnali 4 között látható/elérhető." nap vicce*
*: de csak a holnapie, mert nem kivanom a 16 even aluliakat megfosztani ettol a fergeteges poentol
-
Racecam
nagyúr
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
eztet már olvastam

-
ngabor2
nagyúr
ejj, egyszer kezd el dolgozni az ember, és nem bírja követni a kedvenc topikját.
no mindegy, már nem olvasok vissza, pedig szoktam. remélem holnap időben ideérek.
de legalább sikerült eladnom az egyik gépemet
(már csak 4 van, de azok nem eladók.)további jó offolást, vagy jó éjszakát mindenkinek, reggel 5-kor kelés

-
1010
őstag
fu de utálom ezt a vinyóu
nyiu nyiu nyuiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooo
nyiiiiuiiuiuiooooien hangja van alapon
-
1010
őstag
ha meglesz az új vinyó
ami még 2hét
elvégzem a következő kísérletet a régi 22es el
azért adtam neki a 22es nevet mert 22hibás szektor van rajtaleveszem a tetejét
és úgy bootolok rólamegnézem mi történik
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pl?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
akit egészhétre kiírnak?
persze..
amúgy megtudtam enni egy szelet egész kenyeret
-
poffsoft
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
pedig a legkomolyabb a téma.

Bubu: jó éjt!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
Voda: Jobban vagy már ?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
melyik volt előb..
a tyúk vagy a tojás?
-
bolondember
MODERÁTOR
apa kezdődik!
látom a szokásos téma, ahelyett, h kulturáltan beszélgetnénk az élet komoly kérdéseiről...

-
1010
őstag
jó de mennyiért?

meg már jókor mondod mikor felnyitottam

egyébként a pótolhatatlan adatokról volt biztonsági mentés 3példányban
csak amit öszevadásztam innen onnan meg a dolgaim amit felraktam másfél év allat

szerk
viszont nagyon rendes vagy hogy így önzetlenül kölcsönacc
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
reméljük, a Grisoft még nem hátrál ki supportilag a 7.5 mögül - ma reggel nekem még frissítette!

1010: ennyi erővel adok kölcsön egy 30 gigás IDE Maxtor vinyót, feltéve, ha bp-i vagy. a PH!-n xcbiker és liksoft fórumtársak foglalkoznak egyébként adatmentéssel.
szegény A. I. bácsi.

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
R.I.P.
#24109) rarri: szia rarri!
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
hát ez nem egy nagy vasziszdasz, egy tányér sajtostészta, sovány
. egykis az még haggyán
de a félkorsó sör az igencsak messzevan a négyzetmétertől 
venember83: Nyugodjon szegénykém

-
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
HI!
szoval megis csak TeliHod!!!:- )))
udv
neduddki
mod: ehenkorasz banda: e vot maa vajuknal!!!:

bof, ize, nyamnaymk
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Látod, figyelnek rád. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jó éjt, mármint tényleg jót - ahelyett, hogy ilyeneken rágódnál, tegyél inkább egy éjjeli sétát, gyönyörködj az esti fényekben - és vigyél magaddal ernyőt.

Na de hanyadik félkorsó