Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
mondtam már nektek, hogy sz.r érzés tűkön űlni?
Nagyon!
Megint két hét türelmi időszak...tim82, voda: Mondom: Csak a tulipánok későn nyílnak

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Megint voltál röhögni?

Szerk: Gyááááááá!!!

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az igen!
Amikor otthon új helyre költözött az egyik bank, két akkora szünetmentest cipeltek át egyik helyről a másikra mint két háromajtós szekrény. Ha adatvesztésük is volt az áramszünet miatt, az kemény lesz
-
Verus
senior tag
Jujj de jó filmet találtam....
Hétvégére úgy érzem meglesz az adag 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére

amúgy meg:
2008 április közepe, Mo., BP - kis áramkimaradás, mondom hamár nem mentettem el a játékállást SC-ben, akkor lemegyek elutalom a biztosítást erre a negyedévre - bemegyek a zótépébe (tudom, aki zótépéné' va' sikeres ember nem lehet - nem is vagyok), azzal fogadnak, h nem mennek a gépek az áraszünet miatt.Mondom mi va'?!
Szünetmentes, generátor, SEMMI?! Bankban?! 
-
Neró
őstag
Sziasztok...

-
norbiphu
őstag
ezeket a leveleket és válaszokat olvastátok már?

egyébként jóreggelt, már lassan másfél órája fenn vagyok. de nem tudom magam rávenni a tanulásra

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
meglehet

a lényeg hogy megint kínait ettem.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Sikerült választani?

-
NoLF
veterán
na bentvan a mai kínai, mehet tovább a meló

-
Makaveli
senior tag
Áhh ezt kerestem, köszi!
-
lesaux
veterán
Ha egyik ismerősöm egy youtube-os videóhoz hozzászólt, de el akarja tüntetni azt a hsz-t, arra van valami esélye?
-
Makaveli
senior tag
Nem tudja valaki, hogy melyi kaz a topic ahol a szobánkról lehet mutatni, képet, vagy asztalunkról? Láma kérdés tudom...

-
1010
őstag
reggelt
a sztrájk napján

-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Jah, arra ebredtem fel.
Bar engem nem razott meg ennyire. Csak kilestem a szemhejam alol, felkeltem, megcsinaltam a kavemat, kevergetes kozben elgondolkodtam, hogy vajon tenyleg foldrenges volt-e, vagy csak megint felrobbant egy kocsi a garazsban ( itt megallt a kezemben kicsit a kanal ), most meg lelkileg keszulodok a 18 oras munkanapomra
-
tiv83us
veterán
Qrva elet, foldrenges volt, az egesz 30 emeletes epulet rezgett, azt hittem beszarok felelmemben...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
a közlekedés miatt kénytelen vagyok kihagyni, egyébként jönnék

-
Racecam
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Irigykednél, mi?

Ne tedd, most annyira rossz nekem, hogy fórumozni is alig tudok. Ez a mai nap ki fog készíteni estére, már látom. Ahogy így végig gondoltam, még kb. 2 órát bírok ki, ha addig nem mennek innen el, valószínűleg levetem magam az 5. emeletről. Decemberben majd hiányozni fogok...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Állat. Westend cici? A street kingset amúgy is meg akartam nézni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ma megyünk mozizni?
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hurrá, süt a nap

-
(Kolombusz)
veterán
Hurrá, péntek.

-
-
PazsitZ
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez az új vuk trailer alapján nekem se tetszik, pedig kíváncsian vártam. Valószinűleg megnézem majd, hátha, de...
-
Thrawn
félisten
Ennyire nem merültem bele, hogy az egész palettát végigkóstoljam (talán jobb is). A semmi extrán azt értem, hogy önmagában nem akkora élmény mint pl egy whiskey, de a keverhető italok száma elég nagy ahhoz, hogy az ember találjon kedvérevalót. Persze azok is csak megfelelő minőségű vodkával élvezhetők igazán, én a Finlandia-ra vagy Danska-ra szavaznék.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Hold
őstag
BKV sztájknak csak 1 előnye van, üresek a villamos sinek.. végigmentem a körúton reggel..
-
NoLF
veterán
alja népség, csúszunk lefelé rendesen...

-
válasz
bolondember
üzenetére
Tildy meg beszívott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
mi a pék, alkesz totyik lettünk?!

tekila, jäger, hmmm

-
tildy
nagyúr
Hú de jót tekertem

fokukac: ha te tudnád amit én
Pl. hogy az a tekerés, amire te gondolsz az nem jó! Azt nem úgy kell, az úgy.. kaparja a tüdőt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
jajnemá, mérkell az italokat hígítani? inkább igyál miőségi vodkát jégen, v jégbehűtve, mint fost összekeverve naranccsal v bármivel...
persze ha csak a bebaszás a lényeg az íz nem érdekes, akkor jó ötlet a hányingert okozó nedvek fellocsolása, de amúgy nem.
vodkából én belvedere, grey goose, russian standard, ultrakivételes esetben pedig ciroc... (szerk: rákerestem hogy jól írjam le a nevét. aki tudja mitől érdekes ez a francia vodka, kap egy sört
) -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
mikor nézzük meg?

Verus: na egen, mindig miénk a java.
(
)NoLF: bevallom, én se a tekilát, se a viszkit nem szeretem igazán, de ez volt a választék. (ja tényleg, még ittam levezetésnek egy dobozos Borsodit.) ha magam választhatom meg, akkor pl. vodka-narancs.
-
NoLF
veterán
ez jóez. én a josé cuervo classico-t favorizálom, ha tequila van.
dzsonit meg nem, valahogy nem igazán jönnek be a skót füstös ízek... inkább egy jó bourbon,( woodford reserve vagy a black Jimbó) esetleg tenesse whisky, jacky gentleman jack vagy single barrel... de ezek csak ha ízlelni akarok, ha bebaszni akkor majdnem mind1

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mind romantikus vígjáték....
(cím és hasonlókra gondoltam. )
Szünetmentes, generátor, SEMMI?! Bankban?!