Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
-
vágányzár
tag
válasz FehérHolló #26795 üzenetére
olvass máshun, haavaló élet megborít.........
ja,hinnye,Bubukám..............
[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
FehérHolló
veterán
Azt hiszem, ez nem az én napom.
Idejövök, itt meg halálról beszéltek. Nem szeretnék jobban visszaolvasni.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #26789 üzenetére
B@sszus ez kegyetlen Ennyire fiatalon... Nyugodjék Békében
Verus: Jó éjt Neked
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz bolondember #26780 üzenetére
Van némi hasonlóság köztetek, de most kivételesen nem Rólad!
Na Jó éjt Nektek! Én feladtam.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
BlacKSouL
addikt
Pár hete felhívott barátom aki kiment Angliába egy üdülőfaluba szobaszervizesnek, beszéltünk pár percet, helyzetjelentést adott, elmesélte mi újság, poénkodtunk nőkről, meg mindenről, de olyan lapos volt a hangja. Mondom is neki, hogy tán csak nem leharcolták az angol csajok, olyan fura a hangja. Mondta hogy nem csoda, velük együtt ment ki februárban a csoporttal egy lány, és egyszercsak beteg lett, felment a láza, kórházba került, és pár napra rá meghalt... 22 éves volt...
Ma délután olvasom
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
(Kolombusz)
veterán
Nemsokára hasonlóan szép következik a szakmai részlegben is.
-
Bubu79
addikt
Dehát legjobb tudomásom szerint ez a foglalkozás célja - vagy nem?
Jó éjt Neked
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
annyira dörög az ég hogy beleremeg a ház és olyan mintha a flak repednének
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #26780 üzenetére
Látom, nem égnek a telefonok.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Miért bántana Rarri? Lemaradtam valamiről?
Hi there Dumbman
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Nem normális szegényke, de így szeretjük. Ez a pasas imádnivaló!
Bubu: Csak ismételni tudom magam, imádnivaló. A Zsigulis korszakába se volt kutya
26779: Bizony, nem vezet rosszul, sőőt. Érti és tudja amit csinál és még látványos is.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #26776 üzenetére
Lehet, hogy becsajozott
Verus: Van egy fajta stílusa, az biztos
[ Szerkesztve ]
-
-
Racecam
nagyúr
Hmm..., menjek aludni?
-
Verus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #26760 üzenetére
Ami nagyon bejött, irányíthatósági szempontból is, az a Porsche Unleashed... Volt normális fizika, az autók jól érezhetően megkülönböztethetőek voltak egymástól és volt hangulat is - számomra... De tudomásul vettem, hogy öregszem...
Verus: Tiszta sor volt, hogy rallysra gondoltad
Thrawn: A Porsche, mint olyan, nem hozott lázba igazán sosem, de a játékban valami hihetetlenül sikerült eltalálniuk hogy hogyan is kell egy szimulátornak működni Imádtam a Fekete Erdei részeken zúzni - korához képest király grafikával és elképesztő játékélménnyel
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #26757 üzenetére
Eh kultúrálódik a noti is egy kis élővel...
Szóval, az utolsó NFS már nem volt olyan szörnyű, nem kellett matricázni. Mondjuk kár, hogy legnehezebb szinten lehetetlen volt irányítani az autót kormánnyal is, meg viccesek voltak a tuningok is... Azt hiszem nem is annyira a játékkal van a baj, hanem egyszerűen kinőttünk belőle. Legalábbis én.
-
Racecam
nagyúr
Nem ment el a vihar.
-
Bubu79
addikt
Sparco? Mint 2 Fast, 2 Furious?
Matricázni nem akarsz? Kéne egy gyorstankolós matrica is a tankoló kis ajtóra... Meg egy tesco-s alupedál készlet
A Need for Speed nálam az Undergroundnál érte el a mélypontot - és azóta is csak egyszer moccant meg felfelé, a Most Wantednél - de nem túlzottan annál sem
#26758: Gyönyörű, de a kasztnit elbaltázátk csúfosul Lehetne szép, ha nem Impreza felirat lenne a hátulján, hanem valami más...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Brrrr... Ne emlegesd az új Imprezát Bevásárlókocsit csinálni egy műalkotásból ( formája...)...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Bubu79
addikt
Ha egy pár E36-os lámpa van a fejében, akkor természetesen
Bon3ss: Így is van - már dolgozom a napszemüveg és a baseballütő készlet beszerzésén
Verus: MOMO a PC-s kormányának pirosával elkapálta magát nálam - marad a Recaro
A kagylóülés baromi jó, mert van oldaltartása rendesen - na de golyózáporban hogy fogok gyorsan kiugrani a biztonsági hevederekkel megerősített kagylóülésből, amikor a tehetetlenségi állandóm az egeket veri termetem és alkatom miatt?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz FehérHolló #26732 üzenetére
itt futkározik a tigris
integrált hang kártyát felismerte
most az 5.1 próbálom összehozni
-
Bubu79
addikt
Fekete verzióban gondoltam erre - hogy ez hogyan kapcsolódik az álrendőrökhöz, azt még nem fejtettem meg
Télapó: Ha máshol nem is, Phioxenia-nál meglelhetsz ismerősei között és Rarrinál is
Verus: Recaro alatt semmi nem jöhet szóba - mikor megyünk bevásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Itt frissítgetem folyamatosan az időkép.hu-t, mikor hagyja már el a vihar Veszprém környékét.
Bubu: ismerősöm vagy Te nekem?
-
Bash
addikt
válasz Bubu79 #26743 üzenetére
Mit akarsz a szemeivel? Ne akarj úgy járni, mint a román álrendőrök.
http://bashtravel.com/
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #26741 üzenetére
Raknék be képet magamról és a kedvencemről, de tartok tőle, hogy megbénulna a net, ha megpróbálnám fellőni a két sorscsapást együtt...
Verus: Kedves Tőled - beválthatom esetleg mondjuk egy pár Angel eyes-ra?
Racecam: iwiw-en meglelheted - azért sem linkelem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #26739 üzenetére
Addig álljál féllábon, míg az enyém alá neon kerül, meg kályhacső...
Gyúrni pedig max. csipetkét fogok a bablevesbe hét végén... Nem idomulok a géphez - még ha ki is néznek emiatt belőle...
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #26737 üzenetére
Mifelénk csak azt a fajtát árulják, aminek jó a fűtőértéke - bár igazság szerint el lehet azt is ropogtatni - de én nem érzek rá késztetést
Az enyémhez nem előírás, tekintve, hogy már kifejtetted, kétliteres motor felett kezdődik az a fajta
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
Bubu79
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #26718 üzenetére
Micsoda sikerélményem van.
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #26730 üzenetére
Cserélj betűt.
u.i.: R2: Fél táblánál tartok.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
safari ról vagyok
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #26721 üzenetére
Most kikapcsolom a gépet, mert itt 3-szor elment az áram egymás után., és egyre jobban dörög az ég, és szakad az eső. Remélem nem csap belém a villám a melóba menet. Jóéjszakát Mindenkinek!
Race : Puszillak !Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
A dunántúlon az időkép szerint jó kis viharok vannak.
Rarri, mikor indulsz? Ott már kitört az ítéletidő?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bnss
veterán
Sziasztok, kevesebb csapadékkal tarkított hétfő estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ngabor2
nagyúr
no, holnap is érdekes nap lesz:
- reggel nem tudom, hogy vegyek-e fel dzsekit, mert csak beleizzadok a bicajon.
- délután cm, ahova menni akarok, remélhetőleg nem fog esni az eső.
- de ugyanakkor kucsmagomba-vadászat is... ahova megintcsak jó vón' elmenni.no, majd holnap délelőtt kiokoskodom, hogy mi merre.
-
venember83
nagyúr
Köszönöm az ötleteket, a funkciógomb mellett döntött a zsűri, mely szerény személyemből állt össze. Vita nem volt. Majd, aki lektorálja, javítja vagy elfogadja.
Bash apó, mi a helyzet a szőkével?
Megjegyzem ma is kifociztam magam, tetszenek ezek a hétfői fociesték.
-
1010
őstag
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #26710 üzenetére
Az is szar.
Legjobb, ha be sem kell menni. És akkor már mindegy, hogy a Csepelre vagy Újpestre.
-
1010
őstag
válasz FehérHolló #26707 üzenetére
ebben a pakkban benne van a HD széria driver
de majd a tv tunerra leszek kíváncsi
azzal mit kezd az eye tv
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Zewa
senior tag
sziasztok!
Házi dolgozatot kellene írnom 10 oldal terjedelemben egy idegenforgalmi látványosságról itt Európában. Tudnátok vmi jó tippet adni?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Tim82
félisten
R betűsök: tenkjú és most indulok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
1010
őstag
èppen osx et telepìtek pc re
szal nemsokà ìrok nektek szèp üzenetet
safaribòl
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #26693 üzenetére
Egyébként hogy ment 9kor ma?
(Ha írtad már, akkor bocs, elkerülte a figyelmem.)
Skynet is real. It's called Google.
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #26693 üzenetére
Ezt szeretem! És a holnap miatt se aggódj, attól még nem lesz más az eredmény. Az lesz a legjobb ami történni fog, bármi legyen az eredmény.
Tim: én drukkolok !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ádyz
addikt
válasz ngabor2 #26698 üzenetére
De gondolom, hogy a kérdezett fél van olyan informált, hogy tudja, hogy a "mizu?" a miujság rövidítése.
Szerintem, aki több éve a Prohardver! kis-nagy "csapatához" (értem itt a felhasználókat) tartozik, ennyit már csak tud.
De ha nem, akkor az my bad.
Szerintem ne is folytassuk, mert csak veszekedés lenne belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest