Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Ez is olyan kategóriájú kérdés mint a kobakos volt nekem.
Meg amikor megkérdeztem kér-e együttest...."És akkor most milyen zenét kérjek?"Tim: Kinél mi, nálunk nincs, nálatok van, ez a kiegyenlítődés....Mondhatjuk úgy is, mi mosolygunk, ti dolgoztok.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
Mexico Fuerte Tequila Silver. Mellé volt Johnnie Walker is, ha valaki esetleg nem szeretné a tekilát.
Verus: nálunk meg az a ciki, ha nincs ügyfélszolgálat.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
ha láttad volna, a kis macsinák mennyit ügyetlenkedtek vele.
sajnálom a főnököt, kár, hogy elment, lehetett rá számítani. az új is jó fej, de rohadtul nincsen képben (még), ráadásul valamiféle sztrájk készül itten fizetésemelésért meg ilyenek (vezetőségváltásnak köszönhetően szívunk és sokaknál betelt a pohár). engem mondjuk nem izgat - nem akarok túl sokáig maradni, elkezdtem állást keresni, de ha a kollégák itten sztrájkolnak, én is fogok velük, mert hát egy csapat meg szolidaritás.képzeljük el, hogy egy nap egy cégnek hirtelen nincsen ügyfélszolgálata...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Racecam
nagyúr
Haza akarok menni a mamámhoz!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Tim82
félisten
az enyhe dehidratáción és nyomott közérzeten, valamint a náthán kívül (hideg volt hazafelé, szerencsére volt még éjjeli busz) nem vagyok rosszul. még a fejem sem fáj, csak nem szeretek még enyhén sem másnapos lenni.
a sok kísérővíz alap, meg az is, hogy béléssel (sok sütemény/szendvics) toltam le. néztek is nagyokat a kolléganők, azt hitték, ennyitől már rég asztal alatt leszek. nem láttak még inni.
a tekila meg minőségi volt, külön a bulira vettük. kolléganők szokásos citrom-só kombóval itták, én natúr.
-
nagyúr
70-nel száguldottam végig a rakparton a Parlamentig, nagyon nagy királyság volt. kilincstől kilincsig 6 perc alatt értem be
tényleg lehetne bkv-sztrájk gyakrabban is
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt off népe!
Verőfényes péntekünk van, bár kissé hűvös van odakinn.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sipi16
őstag
Amíg nincs fix havi keresetem addig nem látom értelmét egy saját autónak. A saját kocsit nekem kell fenntartanom és nem a szüleimnek...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
NoLF
veterán
a tequila jó, ha minőségit iszol. ha gagyit, akkor megsínyled, meg amúgy is okosan kell inni, a sok rövidre sok kísérővizet (sima víz, se szénsav se semmi) és jobb a másnap.
most egy kis joghurtot a bélnek, meg sok ásványvizet, és hamarabb jobban leszel.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
szépjóreggelt!
a jó, hogy nem kell dolgoznom ("szabadság, de ha gáz van, hívunk" - "jó, jó, de taxit is!" ), a rossz, hogy másnapos vagyok.
tegnap volt főnököm búcsúbulija, jövő héttől más van. soha többet tekilát...
PazsitZ: mijazamáv?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Lehet, hogy az vagyok, de így érettségi előtt egy kis plusz sosem árt. Németórán megvalósulni látszik a Face To Face tanítás...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
nagyúr
aszondták a rádióban, hogy minden napra bkv-sztrájkot, olyan álomszerűen lehet közlekedni a hungárián, mint hétvégén!
el is indulok mindjárt.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!!!
Eléggé laza ma a sui a 21-ből keményen 3-an be is jöttünk.
-
NoLF
veterán
jóröggelt...
ma simán beértem, hamarabb itt voltam mint egy átlagos napon, pedig csak 8 perccel indultam korábban, mégis 15 perccel hamarabb érkeztem mint szoktam. nahát.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt Mindenkinek!
-
Hold
őstag
Jóembert körözik, akarom mondani a képen levő személyt
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
titán
Nem tudja valaki hogy mit akartam ide beírni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tbs
addikt
Bukta van utazásügyileg. Főnököm fuvaroz. Legalábbis reggel. Vmi megbeszélésre megyünk...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt gyerekek!
péntek örömére reggelizzünk!
-
tiv61us
őstag
ja es azert koltenek olyan bekesen az jardaszelena bokorban mert h
kinyirasuk vacsoera celjabol sok szaz dollar
es ezt Ok tudjak
a ragadozo madaraknak ingyen van
ombudsbirdhez kene fordulni"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz fokukac #25254 üzenetére
kacsak mindenhol vannak
meg korhazban is
amugy tenytleg olyan 3-4 marad meg, mert jonnek a ragadozomadarak es huss
fiam meg talan fenykepezett is amelyiket az a csunya dogevomadar ette
most nem jut eszembe a neve
dehat ezert szuletik sok, hogy 3-4 maradjon
ja ZSzigethalmon is voltak kacsak azok sokkal szebbek voltak es jottek a kenyerre
de ezek masfajtak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
norbiphu
őstag
mindenki alszik?
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
neduddki
nagyúr
válasz Lord Zero #25239 üzenetére
HI!
metz-et aze vettem em meg nem vot es valoban kB! jo kepe vot:- )
loewe-m se vot eddig msot van, meg ocso vot:- )
px20p aze vettem me az utolso komojj 4:3as 29es
thomsont meg aladtam, metz-et is /a loewe-t meg el fogom/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
rauschie
senior tag
válasz neduddki #25237 üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan /ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../
jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
neduddki
nagyúr
válasz csapos2 #25229 üzenetére
HI!
nem mer azomk a kereszbefweketet tosiba dvd jaccon utaznak:- )))
duv
neduddki
p.s. ezt el si fejtellem:- )))
mod: kukuc: en meg filozom hogy elsetajjak a deakterre vagy ne:- ))) a vajuk uresek lesznke ha nem:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
-
nagyúr
válasz venember83 #25230 üzenetére
a múltkor kifigyeltem bingával, hogy merre nem volt
de majd tudósítok. a saját kocsimmal nem indulnék el, de ezzel?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
ó jee.
elloptam az egyik céges kocsit, és hazajöttem vele.
nagyonnagykirályság van, mert csereautó, így nincs hozzá kilométerelszámolólap sem
holnap ezzel megyek, a békávészakszervezet meg bekaphassa...!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ma is vettem 2 tv-t:- )))
udv
neduddki
p.s. egyik loewe masik pana
-
Racecam
nagyúr
Jó éjszakát Mindenkinek!
-
csapos2
addikt
Csak azt reméltem, mostanra már lesz egy kis kártyácskám, de tökölnek a hivatalban.
Szóval semmi komoly. Ez legyen a legnagyobb gondom :-)Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
1010
őstag
holnap szabad nap
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mentem aludni. Szép éjszakát mindenkinek!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bash
addikt
válasz Cathfaern #25188 üzenetére
Benned van a hiba!
Nem tudhatod, hogy a magyar forgalmazó milyen csatornákon szerzi be az áruját, de ha egyébként is nagyobb a kereslet az egyik modellre, akkor miért ne adja drágábban? Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a vásárlókért csinálják az üzletet.http://bashtravel.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest