Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz ngabor2 #25881 üzenetére
HI!
overirregular jokai ter, katona jozsef ucca
sandstone outlet fehervari ut tatra ucca
montex vaci ut 3.emudv
neduddki
p.s. hat ez naffalum de evvan
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
Nem volt semmi.. a 9. parancsolatot ismét erősen lebegtetnem kellett magam előtt. Amúgy meg nem volt túl nagy a felhozatal. Találkoztam a társaságon kívüli ismerősökkel is, kis söröcske, kis nosztalgia, kis diszkó, 4 helyen is voltunk, és 3 körül a szokásos sonkás hambival zártam a napot a kedvenc kajáldában.
Még a legelején kiültünk egy teraszra, ott volt bent egy, de elég pocsék volt a marketingje, úgyhogy eleve nem is gondolkodtam rajta. Illetve csak egy kicsit..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lorcsi
veterán
Fat cap-nél az 'M'-es méret hány cm-t takar ?
vagy melyik topicba érdemesebb ezt megkérdezni?eladó: vadi új soundcore motion+
-
rarri
senior tag
válasz ladybug #25895 üzenetére
Nekünk nem, hanem ahol lakom, van két percre egy pálya, meg játszótér. Szabvány magasság , teljesen korrekt. Az a nehéz csak, hogy mikor Bettikével dobálunk versenyt, nehéz mellédobnom a labdát, hogy Bettikének sikerélménye legyen. a legtöbbször úgy alakítom, hogy 1-2 kosárral többet dobjon mint én. A mikor elmegy a játszótérre, akkor adok az élvezeteknek, és dobálom a kosárba a labdát amíg bírom. Imádom !
Screamm:
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Tim82
félisten
őszintén, a múltkori randipartneremet nem kerestem... mondhatnék kifogásokat, hogy "húzós hetem volt" meg hasonlók, de úgyse lenne igaz. egyszerűen nem talált annyira be.
bár lehet, hogy fel kéne hívni, így egy héttel a randi után.
a másikkal meg hétfőn fogok találkozni. kopkopkop.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
norbiphu
őstag
válasz FehérHolló #25889 üzenetére
lehet. én utoljára az adidas outletben vettem futócipőt (boráros téren).
rarri: csak nekem nem köszönsz?
majd vigyázok. de egyre jobban fúj a szél
[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
rarri
senior tag
Szia! Mi van a lányokkal? Alakulnak ? Legalább az egyik ?
Fehérholló , Bon : sziasztok!
Screamm: vigyázz magadra, nehogy kisodródj . Amúgy én is vágynék egy kis testmozgásra.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bnss
veterán
Szia rarri!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Tim82
félisten
szia evribádi
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rarri
senior tag
válasz ladybug #25886 üzenetére
Szia Katica! Itt is tombol a szél, de jó idő van. Kosarazni nem lehet, de Bettike egész délelőtt kinn volt az apjával amíg dolgoztam, úgyhogy ma már benn leszünk. Azért én kimentem volna egy kicsit dobálni.
-
-
norbiphu
őstag
milyen cipőt keresel? ha futásra meg egyéb sportra akkor biztosan találsz, de utcai cipőkből ott nincs túl nagy választék.
#25885:
szia rarri!itt eléggé fúj a szél. falun belül is, szóval ha kimegyek az országútra délután bringázni akkor az tüdőszaggatós lesz az út. vagy odafelé vagy visszafelé.
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Sziasztok.Szép napot OFF népe.
| www.diablohungary.hu
-
ngabor2
nagyúr
mekkora egy átverés ahervis... azt hittem, valamivel nagyobb a normális választék, de nem. ha így tudom, akkor egy óra utazást megspóroltam volna, elléptem volna a sarki boltba cipőért meg széldzsekiért (ami amúgy nem is volt ott).
no, ha meggyógyul az idő, elmászok a teszkóba.
-
Racecam
nagyúr
Bent vagyunk!!!!!!!!!!!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bnss
veterán
Sziasztok, napsütéses délutánt. Reggel mókás volt a meghirdetett drift verseny (szakadó eső után kezdődött).
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Racecam
nagyúr
3:0
-
Verus
senior tag
Mi van ma veletek? Nem igazán sziporkáztok..
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Racecam
nagyúr
Tiv, eddig jók vagyunk!!
-
poffsoft
veterán
válasz parandroid #25830 üzenetére
pl ez nagyon kúúúl!!!
Azért a sör-virslit szereted, ugye?
/persze a linkekre rákérdeztem volna, ha nem tudnám a spéci NAGYBETŰS listázás rejtelmeit. Mondjuk nem szép dolog ezzel dicsekedni... "Ja, a jutúbos linkeket én is mindig átugrom."/
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Jó reggelt vagyis már napot!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
neduddki
nagyúr
válasz csapos2 #25846 üzenetére
HI!
Tennap prosztatavizsgalaton vot a fonokeinek hala, igy ma kisit morzos, de igassag szeritn nem ertem, me aszontak hogy kejjesen sikitgaott kozbe
udv
neduddki
mod: ja hogy eze sz.rik egyfojjtaban, hogy ujra erezze!!!
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
szasztok, felébredtem!
többet aludtam,m int egész héten, jeee!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Lord Zero
addikt
válasz kicsitomi88 #25832 üzenetére
jah, hát egy ilyen post után fasznak van kedve klikkelni : )))
(pedig a legjobb arcok evö, akik ottan nótáznak, biza!)peterket: én kifejezetten örülök annak, h nem magyarázzák el, mit és hogyan fogok látni és/vagy kell értékelnem
a jutjúbos cuccok nagyrészét átugrom magam is, de esélyt mindegyik kap (pár másodperceset, legalább). majd utána "döntök"milyen jó már nekem, h ennyire szabad a szellemem, nem? ;-]
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #25839 üzenetére
Természetesen olvastam, de számomra nem világos a dolog, miért gátol a döntésben az, hogy a linkelő milyen módon véleményezte a linket.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bash
addikt
Tanárbácsi!
"Találtam ezt a videót XY témában, amiben YZ dolog történik, és én azt gondolom róla, hogy XZ, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is."
Nem értesz te a figyelemfelkeltéshez! Láttál már te ilyen könyvcímet pl.?
http://bashtravel.com/
-
csapos2
addikt
"...amivel esélyt sem ad arra, hogy eldöntsd, hogy tényleg érdekel-e."
Miért nem kapsz esélyt dönteni?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
A megfogalmazás a te dolgod, dolgozz rajta, legyen a sajátod, viszont az adott információkat illik tartalmazni a posztnak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kicsitomi88
őstag
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben Koroknai Árpád a Társulat c. műsor egyik döntőse énekel, és én azt gondolom róla, hogy nagyon jó ahhoz képest, hogy nem a régi reszelős stílusú P. Box, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Éppen hallgatom, mondom ez az Árpi hangja, hát kiderült, hogy az általam agyonhallgatott lemezen ő énekel
90 87.5 87.8 87.5
-
-
Racecam
nagyúr
Ezt meg már annyit linkeltük az öreggel egymásnak, hogy szerintem mindenki kívülről ismeri. (Legalább a linket. )
-
norbiphu
őstag
jóreggelt!
-
kicsitomi88
őstag
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben szerintem a magyar rockzene négy nagy egyénisége énekel együtt, és én azt gondolom róla, hogy nagyon megható és élvezetes, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Milyen mű már vazz
90 87.5 87.8 87.5
-
Racecam
nagyúr
Én már direkt nem írtam be, mert azt mondják mindig kötözködök.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Ja, a jutúbos linkeket én is mindig átugrom.
A kedvencem az, hogy
"Ez milyen jó már: [Link].",
amivel esélyt sem ad arra, hogy eldöntsd, hogy tényleg érdekel-e. Így úgy szoktam dönteni, hogy nem érdekel. Ez a többiek idejének, sávszélességének és egyáltalán személyének magasról leszarása. Normális formában ez úgy néz ki, hogy
"Találtam ezt a videót XY témában, amiben YZ dolog történik, és én azt gondolom róla, hogy XZ, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.",
csak ehhez ugye kicist dolgozni is kéne, már csak azzal is, hogy leírja az illető normálisan, amit akar.
[ Szerkesztve ]
Ennél már csak az jobb, amikor utána születik még 8 másik hozzászólás, ami mind így néz ki:
"Ja, meg ez is fasza: [Link].",
aminek az a háttere, hogy kolléga megnézte a linkelt videót, aztán rákattintott egy másikra jobboldalt, és akkor már azt is linkelné, hasonló modorban.
Ide jönne a fejet a falbaverős szmájli, de azt sem szeretem...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Racecam
nagyúr
Hülyék!
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #25826 üzenetére
mint írtam, felmerült emlék/szabad asszociáció.
és nem, nem fekszem csacsik mellé! sem alá, sem fölé!
-
Bubu79
addikt
Nem kötelező kattintani Mi több találgatni sem
Egyébként is mellé
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
mámmamivan? mindenki aluszik? vagy nyitva maradt a kekksz totyik????
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Erről a sok jutúb-os linkről csak az jut eszembe, hogy régen a blogvilágban egy emberke kifakadt, hogy k*rvára utálja már, hogy állandóan a jutúbra kattintgasson és találgassa, milyen mély érzést akar kifejezni a post írója az adott dallal - link helyett nem lehetne megoldani, hogy egyszerűen leírjuk, hogy "depis vagyok, mert elhagyott a csajom"?
Csak lazán kapcsolódik az OFF-hoz, felmerült emlék/asszociáció, ezért megy offban.
Amúgy meg jó reggelt mindenkinek! A RIOS/6-ban kérvényezni fogom az offtopic opció kiválasztásához az ON gombot. Kényelem mindenekfelett.
-
csapos2
addikt
Alá, vagy rá feküdjek?
-
Bubu79
addikt
Jó reggelt.
Esik. Borult. Nincs fény. Nincs mondanivaló. Nincs semmi.
Találó. Meg ez is. Csak ez durva talán kicsit. Vagy még attól is jobban...
Bevásárlás...
T1: A kántálósat nem szeretem Nézegettem a topikot, de sajna nem megy...
Ez viszont nagyon ott van - tud a kiscsaj
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kicsitomi88
őstag
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #25815 üzenetére
én meg már 29 órája nem aludtam
Sok volt a Cannabis Absinthe -
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #25813 üzenetére
Egen, a bankok már csak ilyenek. Én is csütörtök óra várom a fizetésem, hiába.
4kor feküdni s 11kor ébredni nem a legjobb módja annak, hogy az ember kialudja magát. Mindegy, legalább nem esik (még) az eső s ki lehet menni az erdőbe bringázni.
Hey ho, let's go, hey ho let's go!
Meg ugye a királynők. Akusztikusan is.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
menni akartam dzsekit meg cipőt venni. még jó, hogy megnéztem az egyenlegemet... mert kemény 0 ft a bank nagyon szelektíven gyors. ha levételről van szó, akkor azonnal teljesíti, ha rátenni kell, akkor ráér másnap, vagy harmadnap. én meg szívjak egész hétvégén miattuk remélem a szomszéd ide tudja adni a gép árát hamarosan, mert akkor meg vagyok mentve.
lorcsi: mikor írtam, sütött. aztán elbújt. én meg ledőltem... és elaludtam.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
Aludttejet mindenkinek!
-
marsu
veterán
Jó reggelt földlakók!
Itt is be van borulva, esik az eső, nem süt a nap és az eső kopog a párkányon ... Erre ébredtem szombat reggel ...
Press any key to continue ...
-
Racecam
nagyúr
válasz ngabor2 #25803 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!!
Reggel 6 óta nyomom, már megint büntiben vagyok.
Sok lesz a jóból...
Mondjuk, legalább ma már nincs senki a hátam mögött.
Tegnap is gyorsan eltűntek volna, ha például felelősséget kellett volna vállalni valamiért.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ngabor2
nagyúr
no jó reggelt. befagyott a topik, vagy mi?
-
bbazsy
őstag
jó8 innen is, én is kidőlök.
..
-
FehérHolló
veterán
Na, alvás. Jó éjszakát mindenkinek!
Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest