Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz pussy_cat #4974 üzenetére
Dehogynem emlékszünk
Üdv újra itt
nike_: megszorítások vannak, nem fért bele a keretbe
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nagyúr
válasz pussy_cat #15455 üzenetére
Szia Cica!
Mi a múltkor már majdnem kalapáccsal vertük le a plombát az egyetlen - elvileg csak vész esetén - nyitható ablakról.
Üveg irodaházban dolgozni jóóó, pláne, ha kétszer annyian vagytok egy légtérben, mint amire a légtechnikát terveztékPleased to meet you - hope you guess my name
-
ladybug
őstag
válasz pussy_cat #24361 üzenetére
Én is folyton ennék. Mi lehet velünk? Bár azt tudom, hogy pont félidőben vagyok, és ilyenkor szokott elkapni a zabbanthatnék.
Itt már nagyon csúnya felhők jönnek, és közben szikrázóan süt a nap. Nagy vihar van készülőben.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
neduddki
nagyúr
válasz pussy_cat #25401 üzenetére
Hi!
ehhh nobol vagy, Nked is hijjaba magyarazzak az ertok hogy OSI magyar gyogyMOD!!!
udv
neduddki
p.s.:- )))
mod: re#25411: na most sul ki az igassag! mot deru kihogy mutkor csak tul nagy vot a szad, es osi magyar gyogymod nuku:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
poffsoft
veterán
válasz pussy_cat #25940 üzenetére
énannyira nembánommmm....
szijja!
R2D2: Aszittem ez mitulátbáti levédett szlogenje: 'Néz'
Egy robihoz jobban illik a "bííííp-bopp", pl..A köszönet fájt is?
Boldogult ifjúkoromban u.n.'brigádbulikon' volt a menetrend: Vacsi, ivás zárásig, ivás zárásig, stb. A kemény mag percre tudta a menetrendet, és persze azt is, melyik az a hely, ahol a kedves vendégre akár rázárják az ajtót, a másnap déli zárásig, ha nagyon szomjazik. Egy koncepció volt: pénz a tárcába ne maradjon. Csodálom, hogy ifjúként bírtam.....Pussy:Nem a napsütés ellen van kifogásom. A meleget nem annyira nagyon kedvelem technikai okokból.....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz pussy_cat #25953 üzenetére
Érdemes volt dolgoznom, a 4 esszémre négyest kaptam, igaz épp csak felületesen átfutotta a tanár.
Rossz idő? Nem.Tök állat ahogy vonulnak a felhők.
TetszikNo lehet tentézek kicsit, bírnom kell az éjszakát, mert hajókázni fogok.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
poffsoft
veterán
válasz pussy_cat #26962 üzenetére
'jó miniszabó-t keresel, remélem!
Nolf: Alapjában bizalmatlan mindenki, és tudod, ha valamit direktmarketinggel ajánlanak, akkor az alapból átverés.
Na, ebből csinálj üzletet....
Persze ez köszönhető kis hazánk nagyjainak, akik ... áh... nem folytatom, tudod te is...[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
-
NoLF
veterán
válasz pussy_cat #27049 üzenetére
értem. érdekes hozzáállás.
adott egy fórum, egy felhasználó, akinek angol nikkje van.
magyarok vagyunk, szokásunk lefordítani a nem magyar dolgokat. a te nicket lefordítva azt jelenti magyarul, mint amit angolul jelent. ezen semmit nem változtat a tény hogy te miért választottad a nicket, a téged ismerő x % tudja és viccelődhet vele, a maradék y % nem tudja, de azt sem hogy ne mviccelődhet vele. már ha egyáltalán viccelődik, lehet hogy nem is viccnek szánja csak simán magyarosítja a neved.engem is szoktak nolfi-nak becézni, fogalmam sincs hogy miért, utálom is, de nem érzem magamat felhatalmazva arra hoyg ezen megsértődjek.
anno még vmikor réges rég én is szóltam vmit neked, amire sértődés volt a reakció, azért mertem azt állítani hogy felkapod rá a vizet.
no offense, csak szerintem elég nyakatekert dolog ez így.
ha az én nickem dick vagy cock lenne, biztos nem foglalkoznék vele ha vki lefaszozna, legyen az ismert v ismeretlen személy számomra, hiszen az említett nikk kvázi felhívás keringőre.
vagy valami az én szürkeállományomban nincs jól beállítva?
mod: most értettem meg a csőrikés hisztorit, nos, gyerekszobám volt, tv-t viszont sem akkor sem mostanában nem néztem sosem, ergo fogalmam sincs a rajzfilmekről.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
7
addikt
Sajnos nem vagyok az a kedvesen lovagias típus, aki mindig figyelembe veszi, hogy mit szabad és mit nem. Mindenesetre bocsánat, nem a sértegetés volt a célom.
WB-féle Csőrike-Szilveszter asszociációm volt nekem is, de az úgy unalmas lett volna, ha csak arra kérdezek rá. Hogy is mondta Csőrike? "I thought I saw a pussycat."
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
mielőtt rákérdeztem volna,már válaszoltál is....
(yetike meg sajna olyan, amilyen, én kérek elnézést )
btw, annó, angolozós pájafutásom legeslegeslegelején, az első okosság volt, amit mektanultam, (bár szemantikailag bizonyosan kimutatható(s kimutatott) az összefüggés) hogy a Pussy és a Cat ha kézenfogva jár, bizony-bizony nem 18+ sokkal inkább 12-mi lenne, ha inkább erről beszélgetnénk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest