- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
ladybug
őstag
válasz
pussy_cat #27873 üzenetére
Én csak C vitamint vennék be a helyedben. Másra nincs szükséged.
A többit pedig megoldja a napfény. Menj, sétálj egy kicsit.
Nolf: Sírni nem csak önsajnálatból lehet, sőt, többynire nem azért sírnak az emberek. A feszültséget, felgyülemlett érzelmeket sírják ki magukból.
-
NoLF
veterán
válasz
pussy_cat #27873 üzenetére
biztos bunkó vagyok és paraszt mint általában, de megmondod mi értelme van sírni-ríni, magadat sajnálni sajnáltatni ahelyett hoyg előrenéznél és a dolgokkal nem törődve magadon erőt véve mennél tovább az élet útján?
én eddig akárhányszor csalódtam/elkúrtam vmit/rossz helyzetbe kerültem, csak az segített hogy bemagyaráztam magamnak hogy sírással nyámnyiláskodással nem érek el semmit, és nyomultam tovább. azóta is élek.
katica: természetesen én sem arról beszélek hogy ha történik vmi rossz akkor nem szabad sírni, mert én is tudom hogy az bizony megkönnyebbülést okoz. szvsz annak nincs értelme hogy napokig siránkozzon vki vmin. -
válasz
pussy_cat #27855 üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb -
poffsoft
veterán
válasz
pussy_cat #27049 üzenetére
mielőtt rákérdeztem volna,már válaszoltál is....
(yetike meg sajna olyan, amilyen, én kérek elnézést)
btw, annó, angolozós pájafutásom legeslegeslegelején, az első okosság volt, amit mektanultam, (bár szemantikailag bizonyosan kimutatható(s kimutatott) az összefüggés) hogy a Pussy és a Cat ha kézenfogva jár, bizony-bizony nem 18+ sokkal inkább 12-mi lenne, ha inkább erről beszélgetnénk?
-
7
addikt
válasz
Sajnos nem vagyok az a kedvesen lovagias típus, aki mindig figyelembe veszi, hogy mit szabad és mit nem. Mindenesetre bocsánat, nem a sértegetés volt a célom.
WB-féle Csőrike-Szilveszter asszociációm volt nekem is, de az úgy unalmas lett volna, ha csak arra kérdezek rá. Hogy is mondta Csőrike? "I thought I saw a pussycat."
-
NoLF
veterán
válasz
értem. érdekes hozzáállás.
adott egy fórum, egy felhasználó, akinek angol nikkje van.
magyarok vagyunk, szokásunk lefordítani a nem magyar dolgokat. a te nicket lefordítva azt jelenti magyarul, mint amit angolul jelent. ezen semmit nem változtat a tény hogy te miért választottad a nicket, a téged ismerő x % tudja és viccelődhet vele, a maradék y % nem tudja, de azt sem hogy ne mviccelődhet vele. már ha egyáltalán viccelődik, lehet hogy nem is viccnek szánja csak simán magyarosítja a neved.engem is szoktak nolfi-nak becézni, fogalmam sincs hogy miért, utálom is, de nem érzem magamat felhatalmazva arra hoyg ezen megsértődjek.
anno még vmikor réges rég én is szóltam vmit neked, amire sértődés volt a reakció, azért mertem azt állítani hogy felkapod rá a vizet.
no offense, csak szerintem elég nyakatekert dolog ez így.
ha az én nickem dick vagy cock lenne, biztos nem foglalkoznék vele ha vki lefaszozna, legyen az ismert v ismeretlen személy számomra, hiszen az említett nikk kvázi felhívás keringőre.
vagy valami az én szürkeállományomban nincs jól beállítva?
mod: most értettem meg a csőrikés hisztorit, nos, gyerekszobám volt, tv-t viszont sem akkor sem mostanában nem néztem sosem, ergo fogalmam sincs a rajzfilmekről.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
pussy_cat #25940 üzenetére
énannyira nembánommmm....
szijja!
R2D2: Aszittem ez mitulátbáti levédett szlogenje: 'Néz'
Egy robihoz jobban illik a "bííííp-bopp", pl..A köszönet fájt is?
Boldogult ifjúkoromban u.n.'brigádbulikon' volt a menetrend: Vacsi, ivás zárásig, ivás zárásig, stb. A kemény mag percre tudta a menetrendet, és persze azt is, melyik az a hely, ahol a kedves vendégre akár rázárják az ajtót, a másnap déli zárásig, ha nagyon szomjazik. Egy koncepció volt: pénz a tárcába ne maradjon. Csodálom, hogy ifjúként bírtam.....Pussy:Nem a napsütés ellen van kifogásom. A meleget nem annyira nagyon kedvelem technikai okokból.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest