- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thrawn
üzenetére
felhúztak, majdnem kinyírtam egy vén barmot, mert nem lát bevan lassulva, és egyszerűen kitolat elém. de még lehet visszamegyek megtaposom. mindezt akkor amikor megyek a páromért, mert szerencsétlennek annyira fájt már a feje, hogy hánynia kellett.hazavittem, megetettem, lefektettem. mondjuk mire beértem hívott hogy jobban van. szar látni hogy szenved az akit a legjobban szeretsz a világon, szívesen bevállalnám tőle, annak ellenére hogy maximálisan tudom mit érez ilyenkor, mivel nekem is sokat fáj, mindegy...kicsit érzékeny lettem mióta nem cigizek, közérzetem sokkal jobb, csak valahogy mintha ingerlékenyebb vagymi, különös...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo Legion 5 pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest