Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hááát

Az biztos, hogy azért van amerikai modiból pár ( leszámítva azt, hogy emberileg alkalmasnak bizonyultak rá - mert ez is fontos szempont ), merthogy az időeltolódás miatt ott nagyobb valószínűséggel követi valaki a PH!-t az éjszaka folyamán, mint itt, hiszen a moderáció amennyire én tudom, nem főállásban zajlik és mégcsak fizetést sem kapnak érte, tehát nem várható el, hogy műszakokat hozzanak létre néhány bagoly PH!-zó miatt

A Japánok meglehetősen szorgalmas, kistermetű emberkék és bár Malacka szintén kistermetű, mégsem keverendőek össze vele - de egyebet nem tudok róluk. Nemigen találkoztam Japán moderátorokkal még
Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink 
TivSr-en kívül nemigen tudok más "mezei" amerikából PH!-zóról, amennyire én észrevettem a többiek mind modik
Persze az is lehet, hogy csak én nem találkoztam Velük - nem csodálkoznék, mivel az általam követett topikok száma nemhogy véges, de könnyen számontartható 
vágányzár: hmm - értem már a magvas gondolatok eredetét

Csyppa: lehetséges, hogy ha az aktív moderátorok számát nézzük ( gondolok itt azokra, akik tényleg előfordulnak mostanság a fórumon ), akkor tényleg jogos lehet az egyenlőségjel, de összességében azért még a "hazai" moderátorok túlsúlyban vannak - pláne ha számbavesszük azt is, hogy a Házigazdák is moderálhatnak, ha úgy adódik
Aktív témák
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink