Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz tildy #8483 üzenetére

Hááát :F

Az biztos, hogy azért van amerikai modiból pár ( leszámítva azt, hogy emberileg alkalmasnak bizonyultak rá - mert ez is fontos szempont ), merthogy az időeltolódás miatt ott nagyobb valószínűséggel követi valaki a PH!-t az éjszaka folyamán, mint itt, hiszen a moderáció amennyire én tudom, nem főállásban zajlik és mégcsak fizetést sem kapnak érte, tehát nem várható el, hogy műszakokat hozzanak létre néhány bagoly PH!-zó miatt :)

A Japánok meglehetősen szorgalmas, kistermetű emberkék és bár Malacka szintén kistermetű, mégsem keverendőek össze vele - de egyebet nem tudok róluk. Nemigen találkoztam Japán moderátorokkal még :B Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink :)

TivSr-en kívül nemigen tudok más "mezei" amerikából PH!-zóról, amennyire én észrevettem a többiek mind modik :) Persze az is lehet, hogy csak én nem találkoztam Velük - nem csodálkoznék, mivel az általam követett topikok száma nemhogy véges, de könnyen számontartható :)

vágányzár: hmm - értem már a magvas gondolatok eredetét :DDD

Csyppa: lehetséges, hogy ha az aktív moderátorok számát nézzük ( gondolok itt azokra, akik tényleg előfordulnak mostanság a fórumon ), akkor tényleg jogos lehet az egyenlőségjel, de összességében azért még a "hazai" moderátorok túlsúlyban vannak - pláne ha számbavesszük azt is, hogy a Házigazdák is moderálhatnak, ha úgy adódik

Aktív témák