Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
jah. 20 percig szöszmötöltek az ATI telepítők, aztán feltelepültek, de nem volt hajlandó elindulni a driver. Se az ATI, se az MS, se a Vista-s, se az XP-s. Mindig fallback a VgaSave-re. A laptophoz adott telepítő CD pedig asszondta nem tud addig települni, amíg nincs legalább standard VGA driver. (Később az is került fel, de ugyanazt mondta)
szerk.: nem fog, ezmá' megin' XP.
-
QuarK
senior tag
vLite-tal ökörködtem végül, összeolvasztottam az angol és magyar telepítőkészleteket, de sehogy se tudtam rávenni hogy az angol mui-t használja, mindenhol beállítottam angolra, de magyarul pakolta fel. végül már szartam bele, és ekkor jött az ATI, a csodálatos radeon xpress 200m-jével, amihez baszott megfelelő drivert írni Vista alá (jelzem, Linux alá is; jelzem, XP alá is, egyedül a laptophoz adott CD-n heverő a jó)
Éshát így.
-
QuarK
senior tag
talán mert koleszos időket élek még
(jaés a méz alá joghurtos delma van kenve...)szerk.: jóhogy nem kaptál. friss install, azért jön majd 300 megányi tömör móka, azthiszem.
BlacKSouL: Hátakkor nemtudom, a placebo hatásban bízok. Hiszek benne, hogy javít

Viszlát: Nincs hagyma
fok~ se -
QuarK
senior tag
helobelo
vista business magyar kód jó business angol-hoz? (mindkettő msdnaa, csak az angol-t még asztali gépen aktiváltam, és most laptopra kéne felzúzni, így a magyar kódja áll csak rendelkezésemre).
(iken, feltettem vista topicban is de ott most mason porognek
) -
QuarK
senior tag

sej ripityom
-
QuarK
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem tudsz olyanba belemászni ha nincs mibe

egy csavar is lehet jókedvű \o/
however, kicsit nyomasztó hogy túl sok az út amit lehet követni, és csomóan követik és ha nagy a tolongás akkor már nem vagy biztos benne hogy az úgy jó, főleg ha állandóan úgy rendeződik a tömeg hogy oda akar menni ahol nincs senki mert hátha az tök különleges, most már mindenki azt követi akit nem követi senki, és így értelmét veszti az egész ugyebár. szóval most lábámat lógatom ilyen átkötő hídon és így nemtudom.
-
QuarK
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fapina Pty Ltd
1 New Mount Pleasant Rd Balgownie NSW 2519
-
QuarK
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
itt döglődött már nagyona bookmarkok között a prohardver, ígyhát megnéztem létezik-e még az offtopic mint olyan, és mi folyik itt. :>
-
QuarK
senior tag
hogysmint kiskalózok? \o\
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(jaés a méz alá joghurtos delma van kenve...)
ilyen későn könnyebb kéne. sebaj, van még erős paprika is - ha lúd, legyen kövér