Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
de nem mindegy, hogy csak egy édes, piros vizet kanalazol, vagy érzed is a paradicsom ízét. monnyuk nekem kifejezetten hülye ízérzékelésem van, ha valami kaján egyszer érzek rossz ízt, ha jól sikerül, akkor is azt az ízt érzem. azóta nem bírom megenni a paradicsomlevest, mióta óvodában 1 litér paracsomlé - 1 kila cukór aránnyal csinálták
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.öreg: de szójjál be a topikba, mert el leszel felejtve! ez komOI!
mod: ja, látom, beszóttál.
-
Bubu79
addikt
válasz
Kephamos
üzenetére
Én csupán azt tolmácsoltam, amit hallottam

Egyébként pedig Sir Winston Churchillnek volt egy elszólása a statisztikákkal kapcsolatban, miszerint:
"Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam" - ennek ismeretében fenntartásaim vannak mindenféle vélt, vagy valós statisztikai eredményekkel kapcsolatban.A Zwackos fickó szerint a cég megtérülőnek ítélte a reklámba való beruházást, a szomszéd Józsi bá pedig nem reklám szakember és nem PR-os

philoxenia #19305: kérek egy palackkal én is abból a Hubiból [IMG]nyelvét irgyen lógatós, szája szélét nyalogatós smile[/IMG]

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)