Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
de nem mindegy, hogy csak egy édes, piros vizet kanalazol, vagy érzed is a paradicsom ízét. monnyuk nekem kifejezetten hülye ízérzékelésem van, ha valami kaján egyszer érzek rossz ízt, ha jól sikerül, akkor is azt az ízt érzem. azóta nem bírom megenni a paradicsomlevest, mióta óvodában 1 litér paracsomlé - 1 kila cukór aránnyal csinálták
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.öreg: de szójjál be a topikba, mert el leszel felejtve! ez komOI!
mod: ja, látom, beszóttál.
-
Bubu79
addikt
válasz
Kephamos
üzenetére
Én csupán azt tolmácsoltam, amit hallottam

Egyébként pedig Sir Winston Churchillnek volt egy elszólása a statisztikákkal kapcsolatban, miszerint:
"Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam" - ennek ismeretében fenntartásaim vannak mindenféle vélt, vagy valós statisztikai eredményekkel kapcsolatban.A Zwackos fickó szerint a cég megtérülőnek ítélte a reklámba való beruházást, a szomszéd Józsi bá pedig nem reklám szakember és nem PR-os

philoxenia #19305: kérek egy palackkal én is abból a Hubiból [IMG]nyelvét irgyen lógatós, szája szélét nyalogatós smile[/IMG]

Aktív témák
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)