- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nagyon kész ez a kép. Eleinte sehogyse tudtam megfordítani, aztán a szemem sarkából néztem, úgy megfordult, viszont akkor meg vissza nem tudtam fordítani...közben megnyitottam egy külön fülön is, és most ha váltogatom őket, akkor mindkettőt másik irányba látom forogni, de szándékosan nem tudom irányítani

-
BlacKSouL
addikt
Nem feltétlenül.
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog. Egyikhez a jobb, másikhoz a bal lábán áll. De legelsőre nekem is arra forgott, és erőltetni kell az ember agyát, hogy át tudja váltani a másikra.
Ok, és most nézzük meg a mi szemszögünkből: szép formás mellei vannak, kerek keménynek tűnő feneke, sportosan szép lába, szép "táncos" vádlija, és bájos azzal a lófarokkal. Nekem az ilyen ne forogjon itt összevissza mint aki megkergült, hanem üljön le szépen, és beszélgessünk...

Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest