Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem értek egyet. a kávéfőző legalább rendeltetésszerü használat esetén ébrentart.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
) -
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"a többség egy kávéfőzö értelmi és érzelmi színvonalán áll ebben a korban" - ezt a megfogalmazást, de legalább kv-t kapsz reggel.

-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én is így vagyok vele, hogyha nincs semmi kilátásban, akkor mennék, ha meg van, akkor nincs kedvem. De általában elmegyek azért és jól érzem magam.
Csak kéne már valami asszony, de hát a többség egy kávéfőzö értelmi és érzelmi színvonalán áll ebben a korban. Aki meg nem és jól is néz ki, az foglalt. Ugye, BlackSoul, ebben egyetétünk.

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Eh, nemtom mit csináljak.. Esik, ez már eleve rossz. Olyan hajam van, mint egy félőröltnek ez még rosszabb, kedvem sincsen igazán, plusz éppen adatmentés közepén vagyok ezerrel, és utálom félbehagyni a dolgokat... Eh, ez a bulizás ilyen se veled se nélküled. Ha nem megyek hiányzik, ha lehetne menni, akkor meg nem akarok

TexT-BoY: Egyébként el kell fogadni, hogy öregszünk
Anno nálunk a telefon még luxuscikk volt, Netben a 33,6k volt a menő betárcsázással... És elsős középiskolások nem itták magukat tajrészegre az első buliban, ahova beszabadultak... Vagy csak kihagy a memóriám?Zene: Justmusic.fm

-
TexT-BoY
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Én megyek érte, 1.osztálos általános iskolás, telefon se kéne nki, de ha mégis véletlenül se elöfizetéses, szerintem,nekem most lett elöfizetésem, havi 3500 a számlám, és használom rendesen. Neki mmmmmminek?
zene ajánló:
Current_Value_-_Death_Marching__SFS_VIP_Remix
Dylan Audio RobynChaos - Freak - Reperature -
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Hogy mondjam, sokkal jobb lenne, ha pl én is annyi időt töltenék a Barátaimmal, mint amennyit mostanában a gépemmel, és a gépemmel meg annyit mint velük. Tudom hogy így kéne, de csak részben vagyok ezért én felelős, a többit a körülményekre fogom, az kevésbé számonkérhető.
[zenei ajánló]
Arctic Monkeys - Mardy Bum
Amorf Ördögök - Nekem a Balaton -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én max a gépemmel alakítottam ki ilyen kapcsolatot

Na jó nem, van 1-2 ilyen régebbi esmerősöm, akit ált.suli óta ismerek, most is hívtak inni. De félek, ha eleve úgy hivnak el buliba, hogy: "gyere iszunk, bab@szunk, és összeszedjük életed párját.." nah az már régen rossz

TexT-BoY: Hát bizonyos esetekben olcsóbb lehet, bár nem hiszem, hogy olyan korban meglenne hozzá a kellő mértékű önkontroll. (Én tudom, anno 18 évesen is volt problémám ilyenekkel, amikor exemet próbáltam vígasztalni hosszú órákon át... Manapság inkább átmegyek, és helyrerakom, a telefon nem arra való)
Szóval szerintem próbáld meg anyudat lebeszélni erről. Persze lehet azt mondani, hogy vészhelyzetben jó, mert sose fogy el róla a pénz, csak hát...
-
TexT-BoY
addikt
srácok én vagyok maradi vagy komoly gondok vanak? hugomnak elöfizus telefont akar adni anyám, uuuuuuuuristen. 8éves, nyolc éves lesz, és elöfizetéses mobilt kap, minek? Teljesen rosszul érint , ráadásul csak szines kijelzős mobil van itthon, 6310i-t mégsem adhatok neki, de ur isten, ha bekerül az általános 1.be az elöfizus kártya GPRS-el meg mindennel... uh.

Én balga azt gondoltam az én feltöltös simem adom majd neki, de levert a viz rendesen.philoxenia: van 4db GAP-es elöfizetésünk 3000Ft lebeszélhető, 10db sms inygen, magyarország legolcsobb percdijai, egymást pedig ingyen hivjuk, illetve mindenkit GAP-on belül
szerintem ez olcso, de az elvet nem értem. -
BlacKSouL
addikt
Nah, egyik legjobb barátom eljött, elköszönt, holnap este repül angolországba melózni, ha minden jó akkor egy fél évre, ha minden kurvajó, akkor egy évre. Megdumáltunk mindent hogy fogunk kommunikálni, miután majd felmérte a kinti lehetőségeket.
Majd meglett férfiemberekhez méltó módon, krákogva elköszöntünk.
Mondjuk akárhogy számolom, tán általános harmadik óta, de gimi óta mindenképp gyakorlatilag nem telt el úgy 3 hétnél több idő, hogy ne beszéltünk vagy találkoztunk volna. Az meg idestova 18 év. Kb még 3 ember van akivel ilyen régóta ilyen jól ismerjük egymást, és folyamatosan kommunikálunk és találkozunk. Azt hiszem ők A Barátaim. Bár inkább mintha testvérek lennénk.
Hiába, az évek számával nő a szentimentalizmusra való hajlam is.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
szerintem CactuS lefelejtette a "ne legyen szakálla/borostája, de legyen puncija és két melle" mondatot...

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem beszélve arról, hogy a néninek, micsoda csoda popsija van benne. Nyamiiii.........
-
Thrawn
félisten
Most néztem meg a Férj és férj-et, hát nem itt is ugyanaz a téma?

-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerencsére nem én kínlódok vele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk ez ránézésre is bizalomgerjesztőbb.
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem az a túrósnak álcázott tejfölös valami? Ettem már ilyen mirelit derelyét, műanyag tésztával, műtúróval, műlekvárral, háát nem az igazi. Még van hová fejlődnie az élelmiszeriparnak. Azt várom már, mikor találják fel a "szintetizátort" (nem a lagzi lájos félét), amibe beledobok egy szatyor molekulát, mondjuk por formájában, megadom neki a receptet vagy nagyi főztjének molekulaszerkezetét és előállna a kész kaja. Vegyészmérnökök kíméljenek.
tildy: olcsó húsnak anyja sem issza meg a levét. De azért bízzunk benne, hogy csak beállítás kérdése.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Amelyik úgy mosolyog, mint egy baba
Egyébként igen, kb a mellkasomig ér jóindulattal, de akkor is nagyon egyben van
Tudod em lehet minden tökéletes. Legyen elfogadható méretű a 2m/1xx kilómhoz, nézzen ki normálisan, legyen humora, képes legyen értelmes beszélgetésekre, és akkor még folytathatnám...Szerk: bocsi, ha érthetetlenül fogalmazok, ma ennél többet ne várjatok tőlem. Lehet le kéne tolni 1-2 korsó sört, akkor legalább mosolyognék is, mint a vadalma....
-
tildy
nagyúr
Igyi kam nye.
Lortech igen. Anyamek most szoltak, hogy most meg mar a nagy gepen sincs net. nem ertem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Lekváros és túrós derelye ?
-
válasz
bolondember
üzenetére
Ő az

Votl egy ismerősöm, aki úgy szerelt gépet, hogy a csavarokat, amiket kiszedett párhuzamosara igazította az asztal széléhez, illetve egymáshoz képest

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Hölgyek Neked....

-
Bash
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
már letisztáztuk az Ifjú Hölgyel...

@Kal Andor: legalább saját maga után? Egy kis szőr ide, egy kis szőr oda, aztán fel is mos utána, ki is mos...

makka rulez...
@Szúróskutya: linked sincs?

@Bash: jó Neked, szerencsés vagy... Egyik legkedvesebb élményem: diplomaosztóra kiküldött meghívóim.. Régen, még a kilencvenes évek közepe tájt másnapra ott voltak a levelek... 2004ben meg... a levelek másfél és három hét között értek oda (mármint feladás után). Persze addigra már a kezemben volt a "hajóvó fejdísz"..

@Lord: szerintem nem..
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Éves/évente jobban megfelelne?
-
válasz
bolondember
üzenetére
Sajnos a képét nem tehetem fel, de maradjunk annyiba, hogy nálam abszolút a meg hát kategória
Csak hát az én exem öccse az ő barátja, aki meg az év haverom, így kimarad 
Komolyan mondom jelenleg ilyen agyhalott vagyok. Próbálok értelmeset csinálni, de nem akar összejönni

Sipi16: Még csak nem is szemüveges, teljesen jól lát

-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem volt vak csak szodasszifon vastagsagu szemuvege volt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom, kötekszem, de az meg így van......

Kalandor: főzésről kép ?
-
Diego!
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
mea culpa, mea maxima culpa...így akartad nem?

-
Most legszivesebben beírnék ilyen 3 soroás ÁÁÁkat, meg mögétenném az összes létező szmájlit... De hát magyar ember kultúráltan szórakozik, én meg csak fáradt vagyok, a mai nap sokat kivett belőlem.
Össz pozitívum, hogy megjegyezték, hogy jól nézek ki
(Nem röhög, nő volt, méghozzá a jobbik fajtából
)Egyébként szép estét mindenkinek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ööö... és hol a smiley mögül a tartalom?
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
kép baloldala, zöld-narancssárga csík
más:
a &fuser= helyett mi van most? mer az baszik működniszerk.
winner: köszöntem, megy -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Integra
titán
-
Winner_hun
félisten
-
RexpecT
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Emberke:
Én sem várok túl sok mindent tőlle, de már régóta tervezzük hogy bemegyünk.
Most kíváncsibb lennék egy Rambo4 -re inkább főleg az utólsó rocky miatt mert az tetszett
. -
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Eddig épségben megérkeztek a csomagjaim, szerencsém volt?

Olvastam olyan véleményt is, hogy még fémtömböt sem adna fel postával, mert azt is tönkre vágnák.

-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
magyar királyi?
Tee, tee talán király vagy, te fanatikus offoló! 
phili bátyó: a királynő ölösdinek mondta (kalapácsfej
) -
válasz
philoxenia
üzenetére
így belegondolva az enyémben is

hülye-e vagyok
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
"nem mindenki a postában bízik...." - helyesbítenék: Nagyon kevés ember bízik a magyar királyi postában...
@Rexpectke: bármit vársz, nagyot fogsz csalódni... Én Alien-fanatikus vagyok, de amit eddig olvastam-láttam róla/belőle, totál csőd...
Főleg a szülőszobás rész - ami nemcsak értelmetlenül gusztustalan, de még ellentmond az egész AvP univerzuumnak is. -
Lord Zero
addikt
épp a reggeli kávémat kortyolgatom
világraébredésemnek e jelen aktusa ezt üzeni: az idő illúzió
a fejfájás nem az -
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ó a francba ezt jól benéztem, tiszta vaásrap fílingem votl

Nem, nem virágot várok hanem alkatrészeket
-
RexpecT
addikt
Nah mentem megnézem a moziban az avp2-őt.
Kíváncsi leszek rá.... filmbuzi-n van egy 10/10 es meg egy 10/5 -ös értékelés. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
mostanáig a postáról, mint olyanról beszéltünk... csomag- meg levélküldés..

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
"Ne is mondd, holnapra csomagot várok..."
Postáról szó se volt.....

-
tildy
nagyúr
No felértem pestre. Még a szomszéd szobába se ment át a wifi, ez szopacs....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
ez melyik része megy postával?!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
"Vasárnap: 9h-13h (a futár 100%-os felárral dolgozik!)"
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gyilkos Golf, ne is mondd, csak rámjön az autókázás.

Anno nálunk a telefon még luxuscikk volt, Netben a 33,6k volt a menő betárcsázással... És elsős középiskolások nem itták magukat tajrészegre az első buliban, ahova beszabadultak... Vagy csak kihagy a memóriám?