- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem értek egyet. a kávéfőző legalább rendeltetésszerü használat esetén ébrentart.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
) -
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"a többség egy kávéfőzö értelmi és érzelmi színvonalán áll ebben a korban" - ezt a megfogalmazást, de legalább kv-t kapsz reggel.

Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)